Underbara vänner<3

Dagen har varit chill, började med projekt o företagande sedan hade vi servering B:)...Vii fick lära oss hur man fatservera,kompliteringsdukar och ta beställn. samt kassa maskinen. Allt gick faktiskt super bra och jag är nöjd med min prestation!.
Efter tog jag,Sara och Simåne bussen till stationen jag och Simåne skulle kolla lite kläder Sara skulle kolla en grej till sitt projektarbete.
Gud vad jag tycker om mina underbara vänner<3..

Imon blir de ut på hotell och fota med Bx, sedan e jag ledig resten av dagen och då ska den spenderas med Linus en stund mycket trevligt:).

Nää nu orkar jag inte skriva....

Puss S


Studentmössor och Stan!

Dagen har varit chill, idag i skolan har vi provat ut våra studentmössor dee gick fin fint och jag är mkt nöjd med mina val om hur den ska se ut.
Om ni förstår ska den se ut ungefär såhär:
- Silvrig text
- Stina Hr07a på framsidan
-2010 på baksida i strass(alltså glitter)
-Silvrig metall platta i mitten på framsidan med en vinröd kula i
- Vinrött band längs upp i kanten
-Modell: Lund
- Till sist inristat i skärmen ska de stå: Lev livet fullt ut, låt inget hindra dig. //Stina


Detta är jag mkt nöjd med spec. att jag valde silvrig text istället för guld..WIHOO:D.
Btw, jag o Sara ska ha exakt likadana:D.

Efter skolan o studentmösseprovningen blev de stan med Elin,Simåne och Pernilla vi satte oss på corner o tog en kaffe o pratade från allt mellan himmel och jord.
Sedan fortsatte jag,Simåne och Elin och shoppade lite eller rättare sagt Simåne och Elin gjorde o jag kollade på jacka:)..
Men när mamma sedan slutade vid halv 5 gick vi och köpte den nya jacka till mej knallröd och helt awesome är den.

Puss S!


Jobb och bildspel!

Söndag, Hatar söndagar i vanliga fall men denna söndag har jag varit riktigt duktig:). Nöjd med min insats att både hunnit jobba och göra lite skolarbete.
Får man vara stolt över sig själv?,Ja ibland måste man faktiskt de och de är jag idag!.
Jag jobbade alltså från 05.30-12.30 idag gick faktiskt super bra tack vare att jag har sådana bra arbetskamrater Emma,Besa,Victoria o Oliver:).
När jag kom hem satte jag mig ner och gjorde om några bilder till mitt bildspel jag ska visa upp i skolan. Dom blev grymt bra.
(Ni får smakprov på en bild jag gjort om här nedanför).

Ikväll klockan 21.00 är de en underbar deckare jag följer som jag ska se:), MELIKES!

Jag orkar inte skriva mer idag...

Nå vad tycks?:)


Taack!

1. bx lärde mej bloggdesign
2.Jag gjorde denna finaste!
3. Bx va as snäll o kodade in den i bloggen åt mej
4. Jag blev nöjd.

TACK BÄSTING:D<3


Hallå Världen?!?

Vaddå inte kunna gå ut någonstans!
Usch jag e bara så sur.....

Ska vi kvinnor inte ens få se ut hur vi vill nu längre, Menar vad är de för fel?.
Acceptera oss för dom vi är för fan,Sluta upp med ert löjliga skrivande om : Gå ner till drömvikten på mindre än 4 veckor. Vaddå som om drömvikten skulle vara 35 kilo när man e 30 år?,Nej jag skulle inte tro de.
Jag om någon vet hur jobbigt de är att vara för smal!,Alla säger hela tiden: Åh jag skulle vilja vara lika smal som dig och bla bla bla....
Jag lovar er de är inte så kul. Jag skulle hellre vilja ha en normal snygg kropp och väga uppåt 45-50 som är normalt att väga för en tjej i min ålder.
De är inte så jäkla kul som alla tror de är, alltid är de någon som tjatar på en att man ska äta, eller kommentera något.
Men jag är byggd såhär har faktiskt börjat vänja mig vid hur jag ser ut.Alla är vi olika de är de som är poängen.

Va bara dem ni är, man ska bli accepterad för den man är och jag lovar er Killar tycker inte de e snyggt med tjejer som är för smala.
Alla är bra på sitt sätt.

Puss


Ledigdag,Stan,Nytt

Ledighet är de bästa jag vet.
Rätt skönt att slippa skolan faktiskt, är så trött på den och allt jävla skit man måste göra -.-. Va inne i stan idag ens sväng, Först fika med Hanna och Linus(Johansson), sedan vidare till donken där vi mötte på Freddy o Jonte satt och snackade en stund med dem.Vi märkte sedan att de va någon störig människa som satt o lös med laserlampa på olika människor inkl. på oss de va rätt så irriterande!.
Linus(Petersson) och Alex kom förbi en stund sen också, de pallade inte sitta på donken o bara glo så vi hängde med dom en runda på stan tillslut dök Jonna upp också.
Jag hade typ paniik att jag va tvungen att ha nya högtalare för har råkat förstöra dom andra. Ovanligt att jag förstör något va?!? Nee  skulle inte tro de!. Så de blev att köpa ett par Creative T10 högtalare, helt okej ljud faktiskt. De duger åt mig iaf.
Så nu matchar min nya dator med de nya högtalarna MeLikes.

Tog bussen  vid halv 6, sedan blev de hem. Koppla in de nya högtalarna , äta och tillsist gymmet som jag precis kommit hem ifrån nu. De va gutt som faan att gymma idag. Tränade Mage och Ben. Imorgon blir gymmet igen men då troligtvis inne i stan för slutar tidigt.
Ne nu blir de sportify och jobba med projektarbetet som är att göra en drinkbok:)

Puss o gos!






Booorrriiinngg -.-

jaa vad ska man säga........
Som två personer är du, jag vet inte vad jag ska tro egentligen. Men jag vet vad jag ska tro för du har berättat de för mig.
De e faktiskt står skillnad!.Och låter väldigt invecklat, Ja jag vet....
Jag vill inte hamna i den där fällan igen som handlar om sanninge vs Falskhet, Där falskheten alltid vinner över sanningen o jag går på allt skit du säger....
Känns hemskt att säga men de e faktiskt så för du har sårat och bara lekt med mina känslor 1 miljon gånger och jag förtjänar inte att bli behandlad så igen.
Men du har en enorm plats i hjärtat på mig så jag ger dig många chanser till men inte dom där falska utan då måste du vara säker på vad du vill.. Men ska inte snacka mer om detta för jag har gått vidare " eller låt mig tro de åtminstonde".

Idag va de skola som vanligt, hade massa sega lektioner men ändå helt okej. Började med engelska sedan religon där vi snackade om ?!? vad va de vi pratade om nu igen......hm... Juste Hinduismen -.-..BOOOORRRRIIINNGG!!!
Lunch!
Digitalt foto där vi fick jobba lite med photoshop, jag e typ trög o fattade inte ett skit ovanligt va. HAHA.Så blev lite chill o flum med rille boii och Linus minus xD haha
Sista lektionen va Svenska där vi jobbar om Upplysningen fattar inte mycket där heller men de får funka.

Nu sitter jag hemma, snackar med folket på msn. Väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så hon kan laga lite mat sen blir de sticka ner till gymmet. Idag blir de träna Rumpa o lår.
Imorgon efter skolan blir de gymmet inne i stan med Linus en sväng då blir de träna mage o armar.
Som belöning efter de ska vi käka på donken de e riktigt nice^^.
Nej nu orkar jag inte skriva mer för idag.

ha de bra Cha cha Bloggen  hahah!




Ny hårfärg!

Onsdag, Dagen började med skola, Va ganska chill faktiskt för vi hade bara 1 lektion sedan gick vi o fikade med vår mentor istället för att ha Hotell c kursen.
Detta berode på att vi bara va 4 st i skolan idag, resten är tyvärr sjuka:(.

Efter skolan gick jag e sväng i staden med Simåne.
Köpte smink,Kläder,Smycken och gjorde en fransk manikyr, är mkt nöjd må jag säga.
Men..........

Till veckans viktigaste händelse!, Jag har åter igen färgat håret denna gång ännu ljusare. Så nu kan ni väl kalla mig blondin eller?!?
Jag e faktiskt sjukligt nöjd.
Tyck gärna till med en kommentar.

Pusss


Datorstrul o skolfoto!

Jaha ja!

Då sitter man vid mamms och Papps dator just nu medans bror min har fult upp att försöka få igång min som e helt fucked up!. Ska jag vara helt ärlig vet jag inte vad som har hänt med den?!?, den har bara börjat vägra att starta.
Så nu blir de väl att lägga massa pengar på att köpa en ny dator o de har jag egentligen inte råd med(suck!).
Jag hatar datorer, för dom tycker inte om mig, dom går alltid sönder:S!

Men men. Skola idag igen då, ganska chill dag faktiskt.Skolfoto idag på morgonen och de sög för jag blev skit ful.Ovanligt eller hur!
Nee nu ska jag inte sitta här o klaga så himla mycket haha.

Just nu gör jag faktiskt inte allt för mkt, chillar lite o typ ta det lungt. Resten av kvällen består nog av samma sak.
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva men måste säga att jag peppar inför morgon dagen då jag ska färga håret xD WIHO!.

Puss på er

Livet är faan en fest! (Km,Vallen)

Wiiho, Igår va de Fredag och vilket betydde att jag va på vallen med dem bästaste. Och vi hade hur kul som helst och de brukar vi ju som sagt ha hihi.
Kvällen började med att jag åkte hem till Tess där hon o jag gjorde oss iordning och lite såå, Sedan vidare in till stan där vi först tog ut lite pengar och mötte upp Linus och efter de vidare till Km för att dricka och träffa på massa massa trevligt folk.
Lite senare runt halv 12 tiden stack vi till vallen där de va fullt ös... Vallen är faan alltid lika skoj wiho!.

Tack alla underbara människor för ännnu en lyckad kväll:)!



LEV LIVET xD

Nu peppar jag inför Onsdag xD


Bytt!

Jag har glömt att nämna på på min blogg att jag har bytt hårfärg, för er som missat där ser ni resultatet här nedan:).
Men ljusare ska de bli, den 15 September !

Men men, Idag va de skola som vanligt först engelska, Religon,Estetisk verksamhet, Svenska.  Seg dag och lika seg är den imorgon för vi har exakt samma lektioner i exakt samma ordning, snacka om att schema läggarn inte har någon fantasi alls.
Vet inte redigt vad jag ska skriva idag så detta får räcka för idag!

//kram S.



1 september!

Bloggen laggade igår så kunde inte skriva något inlägg.
Men igår hände inget speciellt, först skola sedan blev de åka med mamma och morbror till Mormors grav och sätta blommor för hon skulle fyllt år igår<3.
Resultat ser ni på bilderna nedan!

Idag, började med att vi hade projekt och företagande,Servering B, 2 timmars håltimme och till sista projektarbete. Helt okej dag men ganska seeg faktiskt.
På sista lektionen fick jag även försenad födelsedagspresent av Bx och Elin, Fick en rosa kopp och flirt tuggummi, tack underbaringar blev jätte glad:D<3

Efter skolan va jag även uppe på mammas jobb och fick mitt efterlängtade tandsmycke,Kärlek på de.
Nu sitter jag häär ny hemkommen o funderar en massa.....

//kram S


RSS 2.0