Time to bed...

Snart dags att sova men har ett par grejer kvar att göra innan läggdags..Duschade nämligen precis så måste blåsa håret, i med glänsmedel, och värmeskydd samt platta de, som sagt ett par grejer kvar. Men orkar inte just nu så tänkte att jag slänger in ett blogginlägg innan.
har varit mycket flitig på att  uppdatera idag måste jag säga, nästan så jag e lite stolt över mig själv. Men har fått mer o mer besökare så måste hålla er kära läsare uppdaterade om inte bara lite av min dag utan hela.Annars lär ni tröttna...Min blogg är ju som sagt lite enformig..Den handlar ju mest om shopping, min vardag o allmänt tråkiga mig. Men vissa gillar de tydligen o de uppskattar jag:)

Har nu ikväll kollat på Den Fördömde, skit läskigt va de, så lär inte kunna sova på ett bra långt bra tag, har mycket tankar i huvudet också, men någon gång ska jag somna hoppas jag!
Har iallafall för en gång skull orkar tvätta bort sminket i tid, brukar annars lätt bli att man skiter i att tvätta bort de o ser ut som en nerknarkad bitch när man vaknar-.- Så nu är ansiktet skinande rent o krämer o shit är på.

nää som sagt jag bara flummar mig igenom har har verkligen inget vettigt att skriva.

Kvällens SkönhetsTips:

MaryKay- EyeRemover
Ansikts Body Scrub- Rengör huden på djupet
Nivea ansikts nattcremé- Återfuktar o ger huden lyster

Marilyn Moonroe!

Kvinnan med de kloka orden!
Bjöd tidigare idag på ett citat från henne, bjuder därför på ett till:

I believe that everything happens for a reason . People change so that you can learn to let go.  Things go wrong so that you appreciate them when they go right.
You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart, so that better things can fall together
I believe that everything happens for a reason . People change so that you can learn to let go.  Things go wrong so that you appreciate them when they go right.
You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart, so that better things can fall together



Dagens Citat!


Lycka är.....

när man känner känslan av k.ä.r.l.e.k. till någon. Vilket jag har råkat börja göra, vilket jag faktiskt inte vet om de e bra eller dåligt och de suger stenhårt.
Att börja tycka om en människa så mycket när vi knappt känner varandra så väl som jag börjat tycka om dig...Det är livsfarligt!
Men jag gillar när de äär lite spänning ...men allt e bara upp o nervänt...Jag får ge de lite tid. Vi får se hur allting slutar men jag hoppas allting slutar bra.

Hur som heslt....Kom nyss hem från Maxi lovade ju att slänga in ett blogginlägg...har dock inget vettigt att skriva, men e ta mej fan en hejjare på att Scanna varor! hahaha..
Ska forsätta med att Facebook:a o läsa bloggar!

Lev livet fullt ut, du vet inte vad som händer imorgon!
-Ett bra citat att komma ihåg!

30 December 2010

nu är de inte många dagar o timmar kvar på år 2010...Ska bli skönt med ett nytt år...Börja om o med massa med möjligheter.
Idag har jag varit ledig från jobbet också, skönt. Men imorgon är de jobb som gäller igen o sen ledig ett par dagar till om de inte blir några ändringar som jag inte hoppas de blir!
Bestämde mig att gå upp tidigt idag, började morgonen med att jag fick tidningen, varmchoklad o pepparkakor när jag vaknade som mamma fixade, Gulligt av henne liksom bara sådär "spontant" utan att jag ens "behövde" be om att hahah.
Sen runt 9 blev de upp ur sängen o bege sig ut på en morgonpromenad med mamma o pappa, vi gick typ stan runt, nästan....kanske inte riktigt så långt!

Nu har jag precis gjort mig iordning o ska snart följa med till Maxi o handla mat. Tycker de e skit kul o Scanna av någon anledning, ni vet hur lättroad jag är ni som känner mig.
Slänger in ett blogginlägg när jag e hemma igen.
Dagens Outfit:
Jeans/tights svarta - Gina tricot
Svart basic linne- Gina tricot
Brun blus- BikBok
Svart Bh- Hm
Rosa/svarta trosor- New Yorker
Armband- Julklapp av Simone
Dagens Parfym:
Pear Glacé by Victoria Secret
Dagens Smink:
Svart/vit ögonskugga, Puder, rouge, MaryKay Mascara, Eyeliner by Maybeline

This life is what you make it!

Rubriken fick bli ett klokt citat från min idol Marilyn Monroe, den kvinnan alltså, så klok o begåvad!
Om man skulle vart lika vacker som henne.
Men nu är de ju så att ingen är den andra lik.

Idag har jag inte hunnit med mycket, men åtminstonde lite grejer. Började dagen med att sova ut blev ju en rätt sen natt ;) , gick upp gjorde mig iordning o va allmänt trevlig här hemma.
Lagade även maten idag också, blev Broccolisoppa helt klart min favorit, den är super god. Fick skjuts bort till Modehuset sen för hade hittat ett par Boots igår som jag så gärna ville ha men dom va slut idag så hittade ett par andra snygga på rean + ett par as läckra lite annorlunda pumps men som satt skit snyggt!
Köpte även en brun genomskinlig blus på BikBok som jag blev stört kär i.

Har iaf bestämmt mig för att inte försöka shoppa mer nu på ett tag, har för jävla mycket grejer så behöver egentligen ingenting, gaderoben är sjukt full med kläder, lite för full!
Samma med min skogaderob, har helt klart alldelles för myckeet skor.

har inget mer vettigt att skriva just nu.
Nyinköpt:

MellandagsRea o Champange!

Tisdag, och sov ut väldigt väldigt länge då jag behövde de med tanke på att jag jobbat en himla massa. Va riktigt skönt ska ni veta.
Så vaknade runt halv 1 gick upp åt frulle o gjorde mig iordning lite snabbt för att sedan bege mig ut på stan med bästaste Simone.
Är ju mellandagsrea nu, men är inte särskilt imponerad, affärerna hade inte mycket bra grejer alls, vilket gjorde mig lite besviken. De ända jag hittade o köpte va en Partyväska samt en jeansshorta, Men de blev jag mycket nöjd med faktiskt!

När jag kom hem blev de gå o äta på Max med familjen, vi va trötta på alla julmat så bestämmde oss för lite tjockismat. Efter de blev de åka vidare till modehuset med bror o Carro där jag absolut inte hittade ngt-.-
Så åkte hem igen där Mamma o pappa väntade med en champange flaska:) O varför champange en Tisdag tänker ni. JO för idag är kontraktet o allt påskrivet o klart vi har sålt huset!
Grattis till Familjen:D

Dagens Shopping :

KVällens FestligheteR:

Nu Va Julen "Över!"

Jaha då va redan julhelgen över, Den började med underbara julklappar och trevligt släkt här på Julaftonskväll. Jag hade ju som sagt inte önskat mig något särskilt men fick ändå världens bästa julklappar måste jag helt klart säga.
Fick bla. Pengar, Presentkort på. Gina tricot o Carlings, Chokladask, Mary Kay Remover, Väggord: LOVE & LYCKLIG, En spring latte mugg, Termobyxor haha, en randig tröja, ett par as fräna leggings o de bästa av allt den snyggaste Marilyn Monroe tavlan någonsin.
Så min Julafton blev hur lyckad som helst, dagen innan också(A).

Dagen därpå blev lika lyckad den, började med släkt o sådant vid 2 tiden, sen vaa vi där rätt länge. När jag kom hem vid 5 blev de göra sig iordning de snabbaste jag kunde, bestämma kläder ,smink o håruppsättning. Stack på förfest hos Matilda vid 7,där Hanna,Cissi, Helena o Matilda väntade på mig o vi körde igång med twister o drack o lite fulla. Så de ska vara på en förfest.
Vid 10 över 8 fick vi skjuts bort till sandra, tur va väl de för annars hade mina fötter dött.

Sen väl inne på Sandra va kvällen riktigt lyckad. Visst hände de en hel del som kanske inte borde hänt, men jag , jag ångrar ingenting:)
SÅ helt klart en jätte lyckad kväll!

Snodde några bilder av Cissi :

24 December...Julafton!

Tänkte hinna med ett litet snabbt inlägg innan släkten dyker upp!
Kan börja med att säga God Jul allihopa. Hoppas er dag började bättre än min.
Min började med att stiga upp kl. 04.00 då jag blev väckt med varmchoklad och chokladboll, de va helt klart de bästa som min underbart snälla mamma hade fixat(A). Sen blev de att springa iväg till jobbet o de va där de tråkiga började, INTE kul att jobba julafton. Men That´s life.

Nu har jag precis gjort mig julfin och nu kan släkten komma när dom vill, ska snart lägga upp lite julgodis inför Kalle Anka tittandet;)
Har inte så mycket mer att säga än att önska er en Riktigt God Jul =)
Hoppas ni får många bra julklappar de kommer jag att få e jag säker på hiih..

Bjuder på min Julaftons outfit:
(Nå vad tycks?, jag gillar  den)

22 dec.

Nu är denna dag snart över o då är de dagen innan julafton, wihu!
Är riktig taggad på julafton o framförallt juldagen just nu...
Aja, de är ett par dagar kvar.

Idag har jag hunnit med en jäkla massa. Sov typ as länge, sen blev de stressa som tusan, göra miljoner saker och tillslut kunde jag bege mig ut på stan o möta Simone för en fika på Café Nilson o byta julklappar.
Blev stört glad för de jag fick av henne va helt klart de bästa. Hon blev glad för de hon fick av mig också och de va en jäklans tur de.:)
Sen blev de springa lite i affärer innan jag skulle möta upp Hanna och springa yttligare i lite affärer med henne.

Så tack Simone för dom bästaste julklapparna och för du bryr dig om mig hur jag mår och fick mig att må bättre idag. <3
Och tack Hanna för du också bryr dig och får mig att tänka på annat o må bättre.

När jag kom hem från stan bakade jag massa julgodis, blev as gott ska försöka lyckas att inte äta upp allt innan julafton nu bara hihi.
Ha en bra kväll

//S

Dom bästaste julklapparna jag fick:

Victorias Secret body mist, Glittrigt armband, svartvita armband och en MaryKay mascara <3



Hårfärg och frisyr!

Här kommer den lovade bilden på min nya hårfärg och den nya frisyren dvs. Sne lugg!

Ett Stort Tack!

Detta inlägg vill jag tillägna alla som är så sjukt snälla och som bryr sig om mig o visat mig en sådan full förståelse.
Förståelse varför jag är ledsen, besviken och fruktansvärt arg...Att bli sviken är de värsta jag vet och speciellt av personer jag älskar. Personer som betyder jätte mycket i mitt liv.
Så nu vill jag verkligen tacka alla som bryr sig, frågar hur de är med mig och har förståelse, detta är beviset på hur många underbara snälla vänner jag har där ute, som jag kanske inte alltid träffar men ändå finns där för mig och stöttar mig till 110%.
Jag är glad att ni är med mig att ni inte också är emot mig och inte förstår hur jag tänker och resonerar. Jag kan inte beskriva min tacksamhet till er hur mycket jag behöver er i detta och att ni håller tyst om de jag berättat då jag inte vill att hela världen ska få veta detta med respekt mot inblandade personer.. hahhahha (nu lät de som jag va sjuk eller ngt , men så illa är de inte).Men ni förstår vad jag menar.

Jag ska nu försöka skita i DIG, gå vidare och se allt som posetivt, att jag slipper lögner o svek och hoppas tiden läker alla sår så jag ngn dag kan förlåta de du gjort!.
Som jag sagt till alla er vänner, de är ingen big deal  men att ljuga ...Jag blir så fruktansvärt ledsen när folk ljuger och sviker mig ordentligt. That´s life:/..

//S




...

Jag vet att jag lovade en bild men den kommer imorgon, de lovar jag!
jag ville verkligen inte ta kort på en sönder gråten mig :/

såhär ledsen är jag över allt , jag vet inte vad jag ska ta vägen.....SKJUT MIG!
DÅ har ni nog förståelse över vfr jag inte orkar ta frisyr bild...

En annorlunda syn!

Måndag o inne i Julveckan... Bara 4 dagar kvar till Julafton nu, spännande spännade och på Onsdag ska jag möta Simone o dags att byta julklapp med henne! Ska bli mycket kul att se va jag får men brukar alltid få bra o fina grejer så litar på henne ;) haha! Vi får hoppas hon blir lika glad för de hon får av mig.

Annars..Har inte gjort så mycket idag har bara hunnit med Frissan typ och sen träffat en kompis och sen varit hos en annan o snackat om en del saker.
Vilket jag inte orkar skriva om lr dra upp här de är de inte värt. Jag har de som stöttar mig o är tacksam för deras stöd <3
Just nu vill jag bara vara för mig själv o va så pass ledsen som jag är...

Men men, Frisyren o hårfärgen blev grym riktigt snyggt! Lovar bild i ett senare inlägg, men orkar inte ta en bild sönder Gråten o dan! Men de kommer!

//S

December Shopping!

Redan den 19:e, tiden går fort o julafton närmar sig med stormsteg.
Ser på ett sett fram emot julen, på ett annat sätt inte pga att jag måste jobba. Men ska göra den så lyckad som möjligt o hoppas på mycket julklappar o mycket festade.

Idag har jag sovit ut, till 11 de va riktigt skönt faktiskt. Bestämde mig för att bege mig in till stan vid 1-tiden för han leta lite grejer till mig själv samt ett par julklappar jag hade kvar hittade massa grejer. Men köpte med mig ett par inne Uggs, En kofta o 2 julklappar till Caroline (Brorsans flickvän). Mycket nöjd!
Va för jävla kallt ute så begav mig hemmåt där maten väntade på mig va Sås,Potatis o Fläskfilé , hur gottigt som helst ska ni veta!

De va lite om min dag, och är fort. väldigt förälskad i han den där Munk & Muffin säljaren haha, ILLA ILLA! Men han e ögongodis de tycker nog de flesta här i Kalmar ;).
Yummi!
Ska kolla tv och ta de lite lungt nu, ikväll blir de nog bege sig till en kompis, vi får se vad kvällens planer planerar!

//S





En kopp..En Vän...

Denna Lördagskväll får avslutas med En styck kopp med Jordgubb/Champange Te samt En styck mindre vän =/.

Glöm aldrig följande:

Du lever bara en gång,
Ta vara på tiden du får
Ta vara på timmar och minuter
Tänk på vad du säger
Tänk på vad du gör
Och tänk hur snabbt du kan förlora dom.

Lika snabbt kan man förlora en vän, en vän som jag trodde va en bästa vän. En vän jag inte trodde skulle säga upp vänskapen bara sådär. En vän som betydde väldigt mycket.
Nu ska jag sova, och forsätta deprimera över hur någon ens kan uttrycka sig i ord : Jag vill inte vara din vän längre...Hur ont de gör, Hur ledsen jag blev och forsätta fundera över vad jag gjort för fel..

Godnatt//S



Älskar att bli hatad

kanske inte men rubriken va ett bra val ändå av någon anledning,
Lördag, o jag va ledig, gud så skönt de va! Likadant är de imorgon då är lilla jag också ledig.
Men dagen började med att mamma väckte mig kl. 8 för vi nio skulle vi ut med Hanna o hennes familj o hugga julgran, hittade faktiskt en OKEJ fin i mina ögon haha.
Efter allt letande efter gran blev de tillsist fika o grillad korv, va riktigt riktigt mysigt!
När vi kom hem sprang jag bort till jobbet för att gå igenom schemat med Sofie, tror nog allt blev bra, hoppas på de iaf.Blev springa i lite affärer med mammsen sen också hittade dock inget, men vi köpte oss varsinn kaffe på MUNK&MUFFIN o måste säga att dom helt klart har stans godaste kaffe-Latte! Och dom har även världens snyggaste säljare, jävlar vad snygg han e!

Aja, lite om min ointressanta dag, o kvällen ser ut att bli en hemma kväll återigen-.- THAT SUCKS!
//S

En stad full av skitstövlar...

som ni flesta av mina blogg läsare vet bor jag i den lilla skit "hålan " Kalmar!
En stad som är full av
-Idioter
-Lögner
-Hat
-Mobbning
-Trakasserier
-Tröga, ointerlligenta männiksor
men de största , de allra största problemet är Skitstövlar. En stad där så kallade bästa vänner ljuger en rätt upp i ansiktet, där "vänner" man trodde va ens vänner bara sviker hela tiden och där ens "vänner" snackar en sådan jävla massa skit.
Jag har länge letat , letat ordentligt efter en bästa vän, en vän jag träffar hur ofta som helst, snackar gojjs med, har chillkvällar med ett glas vin, oslagbara utgångar. Helt enkelt en bästa vän jag kan dela allt med.
Men grejen är den jag har så himla svårt att LITA på folk, då jag under mina 19 år har blivit nertryckt allt för många gånger då folk man trodde va ens vänner sviket en dag efter dag, snackat skit och bettet sig allmänt illa. De ända jag begär är att någon behandlar mig normalt, jag förtjänar de precis lika mycket som alla andra.
Och de jag vill komma med detta inlägg är att jag måste ifrån denna stad, jag kommer aldrig finna en bästa vän här, inte en sådan jag vill ha. Jag har så bra Vänner här men det är något som saknas o det är den där allra bästa vännen som alltid finns där, ställer upp och bryr sig om mig.
Så jag har bestämmt mig för att såfort jag får ett jobb så sticker jag, jag sticker helt enkelt. För frågan är Varför ska jag ställa upp på folk som inte ställer upp tillbaka? de är frågan jag förmodligen aldrig kommer få svar på.

Men en sak ska ni veta, de finns en person, och då menar jag EN person, som verkar förstå sig på mig och fattar hur jag tänker. En person jag inte kännt särskilt länge men ändå ett tag.
Han e sjukt snäll, omtänksam o helt fantastikt. Någon jag verkligen skulle kunna lita på ordentligt och vill inte skriva ut hans namn men första bokstaven kan ni få "J" och råkar veta att han läser min blogg då o då...;).....

Sådär nu har jag klagat färdigt.
Idag har jag gjort en hel del faktiskt har lunchat o sprungit i affärer med Simone, sen skulle hon hem så då sprang jag yttligare i lite fler butiker mihihihi.
Meed mig hem fick jag: Kjol, puder, Skor och va även o hämtade ut mitt paket som va min nyårsklänning, den va super söt och är helt jätte förälskad! Men den får ni inte se bild på förrens Nyårsafton!

Dagens inhandlade grejjer:
Pumps: Ord.Pris- 299:- Rea: 150:-
Kjol, Ord.Pris 199:- Söndrig knapp så fick priset: 170:-
Creme Puff-Puder!

...

Är skit trött, blev sent igår! O tidigt idag på morgonen!
Bloggar mer imon, har inte inspiration för fem öre.....

Uppe med tuppen!

Jaha där ser man det är inte varje dag jag vid kl. 12 redan hunnit med en himla massa saker. I vanliga fall brukar jag sova fram tills 12-13 ngn ggn men idag ställde jag faktiskt klockan, tro de eller ej!
Men mamma o jag bestämde oss igår kväll för att äta hotellfrukost på packhuset och måste säga att vår frukost är helt klart den bästa, om man ska skryta lite men Packhusets frukost va inte heller fy skam men inget slår vår på Stadshotellet de kan jag lova.
Hahha lite gratis reklam där ja! hihi....KOM O ÄT.

Ne men ska vara lite seriös, ska ta de lite lungt nu och kolla ikapp julkalendern, har missat några avsnitt så blir att kolla SVT-play, men måste säga årets julkalender e rätt söt, så går bara inte att missa.
Jag vet jag är fort. ett litet barn... Okeej nu blev jag oseriös igen-.-
Senare i eftermiddag blir de Hansa City - Mode huset o Ikea med mamma som står på schemat mysig värre. En Mor o Dotter dag helt enkelt!
Den kommer avslutas med lite festligheter med Simone ikväll, ses vi i dimman?

Ha en bra dag hörs senare

With Love //S
Om jag känner min kära mamma rätt så kmr hon strypa mej när hon får syn på denna bilden(A) haha! bäst att springa CIAO!



LevLivet......

Sitter mest o degar för tillfället, väntar ivrigt på att Paradise Hotel ska börja, är ju finalvecka nu och hoppas på att Lin o Erik är med i finalen då dem är mitt favorit par helt klart!
Har handlat de sista julklapparna idag också, så har bara lite sådant där småplock kvar, de känns skit skönt!
Har även bestämmt mig att jag ska gå o lägga mig tidigt idag eftersom imon bitti ska mamma o jag till Packhuset för att äta lite HotellFrukost innan vi ska uträtta massa ärenden..

Nu måste jag pysa PARADISE HOTEL SKRIKER: NU BÖRJAR DE!

//S

Dagens outfit:



Huvudvärk och sådant skit....

Tisdag, fick lönespec. idag för imon är de åter dags för att få in en hel del pengar på kontot!
Blev faktiskt mycket överraskad, trodde aldrig de skulle bli så mycket pengar denna månaden också. Så posetivt överraskad. Och det ska jag fira med att betala jul/nyårsklänningen, Köpa Nyårspumps samt gå till frisören på Måndag. Lycka! Mycket Lycka!
Ska snart springa bort till jobbet och hämta lite schema pappren. Ska ju vara ansvarig från den 23 December- 10 Januari då E har semester.
Ska faktiskt bli mycket spännade o kul, man får mycket erfarenhet av det och sådant gillar jag! Detso mer erfarenhet ju större chans att jag lyckas med livet..

Annars händer de inte så mycket idag, hällde precis i mig 2 koppar kaffe för att piggna till vilket va behövande! Puh!
Ska  följa med mamma bort till frissan sen också då jag ska lämna ett balfoto till hennes frisör som gjorde min balfrisyr o de...
O kvällen kmr avslutas på ett bra sätt hoppas jag......

With Love//S

Lucia 2010!

där ser man , visst vad tiden går fort.
Har inte hunnit blogga tyvärr har haft mycket att göra på jobbet i helgen, alldelles för mycket men de fick funka.
Har inte gjort så mycket mer i helgen förutom i Lördags då, de blev pepparkaksbak med Kusin ,moster m. familj var mycket trevligt. Albin (Kusinen) o jag hällde mest mjöl på varandra , åt pepparkaksdeg och gjorde egna bakverk som en orm, spindel o en macka hahahha, de gick ju sådär lagom bra, men kul hade vi hehe.

Idag har jag sovit ut, har lite sådär jobbigt ont i huvudet idag, hoppas på att de ska gå över snart.
Har varit på jobbet en sväng också samt sprungit på Hansa City o Ikea.
Great! Hittade den sista julklappen till bror så nu e de färdigköpt till honom också. Skönt!
Nu ikväll har jag inte gjort så mycket, kollat lite på paradise hotel, Sms terrat Alexander o chillat.
Juste kan ju nämna att de faktiskt är Lucia idag ju, Hoppas alla där ute haft en bra Lucia!

With Love//S

Från Pepparkaksbaket :

EnVanligVardag!

Kom precis hem från stan , har fikat o sprungit i affärer med bästaste Simone o de va väl inget ovanligt för de e så en helt vanlig vardag i mitt liv ser ut.hehe!
Men ikväll...Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer antingen blir de utgång eller chill kväll hos en kompis får se lite vad folket säger.

I Helgen blir de iaf massa jobb som gäller. har dock inte speciellt mycket gäster men några stycken är de allt.
Men ska bli gutt blir massa pengar iaf för har ju inte särskilt mycket timmar denna månaden.
Så får passa på att ta de få timmar jag få nu.
I övrig på jobb fronten håller jag på söka jobb o bostad i Göteborg/ Stockholm för fullt, för känner att de snart är dags att flytta då jag måste göra något med mitt liv. Orkar inte bo kvar här hela livet känner jag!
Liten skit stad som detta är hihi.

Nää nu ska jag ta tag i mitt liv o göra något vettigt
//S

Dagens Outfit :



Den Omålade Sanningen!

Dags att sova snart. Godnatt


Trött, Tröttare, Stina!

hallå alla Fashion favoriter där ute , hoppas allt är okej med er idag.
Själv e de lite sådär halv bra. Men har bara mig själv att skylla för det, hellre trött nu än att inte ha varit ute alls igår.
Dagen har i stort sett bestått av jobb och sova. Va skit trött då jag bara har sovit i 2 timmar inatt, o upp vid fem för att jobba. Ingen bra kombination de där. Men som tur är händer de ju inte allt för ofta.

Nu ska jag strax städa rummet, innan mamma tjatar sönder så jag håller på explodera av Ilska!,Låt mig o mitt rum va liksom o sköt ert eget.
Jaa jag e förbannad! För jag ska ju städa men ville bara blogg först ett litet snabbt inlägg....

Så måse verkligen pysa, blir städning o Te drickande!
Ha en bra kväll skriver nog sen
//S

de där med julklappar...

jahaja, då har man köpt ännu fler julklappar idag då. men är långt ifrån färdig, o de skrämmer mig en hel del med tanke på att jag lagt ut runt 2000 redan.. Mer t.om , o shit.....
De e ju som tur är bara jul en gång om året, tacka gud för de!
Annars har jag inte hunnit med särskilt mycket idag, har mest chillat o tagit de lungt de e så de ska va, ska snart hjälpa mamma att handla o ikväll blir de Bonde söker Fru o Paradise Hotel som står på schemat.
En lugn kväll helt enkelt då jag ska jobba imorgon, Åhhhhh nej de är rotary, Jag hatar dom.......
Funderar på att lura bort mamma till Ikea då jag ska övertala henne att handla på city cross idag. Måste köpa en Ram till farmor o Farfars julklapp för då e jag åtminstonde klar med en till.

Fick en sådan där : GUD VAD JAG BLEV SUGEN PÅ TE Kick så dags att göra sig en kopp med te o bjuda på en dagens outfit :
MIN NYA RING :

shut up!

Har inte haft tid att blogga idag. har köpt julklappar fikat o umgåtts med en Kompis.
Kommer ett längre inlägg imorgon kan jag lova.
Bild. Dagens kvällsmat!

Mycket att göra...Som Vanligt!

ahaja, Sitter o funderar på vad jag ska göra nu..Laga lite mat kanske? Till familjen! Nee de orkar jag inte, är för trött för de. Så får helt enkelt bli att slå på en film o kanske en liten tupplur, de är ju aldrig fel!
Dagen började med Jobb...hade praktikant idag, o de märktes att jag sovit för lite, satan vad flumig jag va..hahha men en rolig arbetsdag!
Slutade vid 12 tiden idag då blev de hem fixa sig lite sedan bege sig ut på stan igen o dags att träffa han den där Linus att Luncha med. Blev en massa god Bakadpotatis på Cayenne! Vidare till Hagbloms för han skulle kolla massa färg o jag behövde låna toaletten innan jag begav mig vidare till arbetsförmedligen.

Arbetsförmedligen: Gick skit bra där, Handledaren va skit schysst o skit bra han hjälpte mig att söka massa jobb i Göteborg, Stockholm o ett här i Kalmar. Jag tänker inte avslöja vart än ni får se helt enkelt. Kanske är de dags för mig att bege mig ut i Sveriges städer. Vii får se.

Nu ska jag inte sitta här o skriva massa skit mer. Dags att skicka Cv:n !
//Stina

Arbetande fliiikkka!

Där ser man, då va dagens arbete över för idag.
Har gått både snabbt o bra, hade inte överdrivet mycket gäster o jobbade med Anton, han e snabb o bra på de han gör.
Så dagen på jobbet har i stort sett gått bra måste jag säga!

I övrigt har jag inte så mycket mer att säga just nu, har ju inte hunnit med aatt göra något förutom att jobba. O kan meddela er som läser att min mobil för tillfälligt lever sitt egna liv då jag raderar allt för att den ska bli lite snabbare, så e okontaktbar de närmsta timmarna!
Ledsen....
Men den ska nog leva i min värld sen såfort den e klar, vi hoppas de iaf, så tro inte för all del att jag dissar er!

Nu blir de mys i soffan med lite Tee=)



De där med rubriker är inte min grej.....

då va jag här igen. Sitter eller okej snarare ligger i min säng, sms:en flyger in på telefonen o jag önskar för tillfället att jag inte ägde någon telefon, men tack alla underbara som vill prata med mig. Men ligger här med datorn i knäet o en stor kopp med Jordgubb o Champange Teee:et jag köpte på Gerdas idag. Mmmmm de e så gott, min tredje kopp för dagen.
För övrig borde jag snart sova för jag ska jobba imorgon, ni undrar säkert hur de kommer sig att jag ska göra de.. men Sofie (arbetskamrat) sitter fast i flygkaoset/Strejken i Spanien så hon kom inte därifrån som hon skulle, så då va jag snäll o ryckte in o jobbar för henne.
Hm...Undra hur de går för dom att komma hem, stackarna :/.

För övrigt har jag inte mer att skriva egentligen, så borde inte slösa mer av er tid. men måste bara berätta att jag äntligen har bestämt mig för en sak jag vill bli/ jobba med.
Har ju insett att de där med Polis kanske inte riktigt är min grej men drömmen om att bli framgångsrik skribent på ett stort Modemagasin eller att jobba med mode/styling överhuvudtaget de är toppen jag ska nå.
Men först ska jag börja med att läsa kvälls Kurser i Engelska på Komvux, för thööö i Sverige ska jag dåå inte jobba..Tro mig.

Jaa nu har jag suttit o drömt mig bort alldelles för länge o mitt Tee håller på att kallna o mina sms stalkers håller på att terra mig ;) Ska svara på alla 7 sms jag inte svarat på¨nu......
Oooohhh nej jag skryter inte alls, men en sak e säker o de är jag har Sinne för Smak!

Mitt Nya Favorit Te o jag på bild! ( Insperationsskälla på Te:sorten: Simone )




En lugn vecka..

o den den dåliga uppdateringen är bara för jag legat sjuk sedans i Måndags.
Så hoppas ni förlåter mig o fortsätter läsa, har fått upp intresset för att skriva igen. Vilket jag är glad för.
De kommer inom snar framtid hända lite nytt här på min blogg,tänker byta ut hela bloggdesignen o kanske börja blogga på ny adress, men de är sådant ni läsare giveetivis kommer bli uppdaterad om.

Men nu är det snart ny vecka och då kör vi igång med lite nyheter o roligheter, bloggen ska flyta på som vanligt de e en sak som är säker.
Funderar även på att annorda en eller annan tävling! Stå bara ut.

Ja de va lite från mig just nu, dagens outfit:
(Snodde en tröja från mammas garderob)

puuuuhh, äntliiigen!

Äntliiigen har hon frisknat till, gud så skönt de är. efter att ha varit förskyld,febrig o allmänt häning i några dagar( vilket förmodligen va vinterkräksjukan fast i den mildare variationen, så snarare vinterninfluensan utan spya o sådant äckel som jag slapp som tur var) så har den nu lämnat min kropp vilket jag är mycket glad över.
Så från o med nu ska jag använda mig av 10000 tals liter handsprit o hoppas jag håller mig frisk o kry.
Behöver de för både jobbet o måste hinna med att köpa alla julklappar. Har fasen inte ens börjat.

Men blir nog en runda stan imorgon, får se lite vad jag hinner o har lust med.
vet vad jag ska köpa till mamma, pappa, sen har jag ingen anning.Suck, de där med julklappar e klurigt riktigt klurigt. men jag hittar nog på ngt bra ska ni se.

Har inget mer att skriva just nu, ska käka lite.
Ha de bra
//S

RSS 2.0