Blogguppehåll

O där va de dålig uppdatering igen.
Just nu vill jag bara njuta av tiden hemma, och på Fredag sticker jag till Cypern o Aiya Napa med min bästa Sanna! Ska bli så skönt o så roligt. Längtar verkligen.

Börjar blogga igen när jag känner för att , ett blogguppehåll 1 vecka får ni räkna med, nu ska jag njuta av solen, goda drinkar o umgås med min allra bästa :)
"pusS o smeK"

Tack Norge!

Har just tagit ett väldigt känslosamt farväl av min värdfamilj.
Men nu är resväskorna packade o jag är redo för att avsluta detta kapitel på mitt liv o börja det nya där hemma.
Tackar för min tid här i Norge, alla underbara människor jag lärt känna framförallt ett stort tack till Yosefine o värdfamiljen.
Nu är jag redo, Imorgon när jag vaknar börjar jag om på nytt.
Nu åker jag!
Vi ses i Kalmar <3




Lördag i Norge. Sista dagen!

Lite smått äcklad. Men lever på ändå...
Sitter här i köket o tittar på medans de små liven spelar spel. Har hunnit med massor i förmiddag, riktigt flitig. Började klockan 8 med att laga äggröra,rostat bröd o mango till mig o barnen. Fortsatte med att baka äpple/blåbärspaj som dom älskade. Nu har dom precis fått lite yoggi o banan, Ylva ska snart vidare o Agnes ska ut i regnet med sin far då slutar jag för idag o för alltid.
Ska städa lägenheten när huset är tomt o packa allt. Ikväll får jag lite fin besök på middag o sen ser vi vart kvällen tar oss. Måste hinna springa till affären också, mycket nu!

Hörs senare
"pusS o smeK"
...


Tusen Tack,Familjen Ulltveit-Moe!

Tusen tack, finner inte ord.
Kommer sakna er något fruktansvärt. Ni är guldvärda!

Detta underbara halsband fick jag av min värdfamilj som hejdågåva.
Märke: Ole Lyngaard!
LOve it<3



Torsdag.

Tjatjatja.
Sitter här med kaffe o muslibriks.Har precis gjort klart dagens sysslor som var städning av nedre etajse, tvätt ,påfyllning av toalettrullar o tömning av papperskorgar. Nu börjar jag inte jobba förrens vid 3 igen, då blir de pannkaksstekning åt barnen, läxhjälp, badning o barntv. Sen slutar jag nog runt 6-7 tiden idag. Precis lagom.
Ikväll springer jag nog bort en sväng till bunnpris o köper de jag behöver de sista dagarna nu+ de jag ska ta med mig hem som inte finns i svergie.

Har inget o skriva just nu, då är de också onödigt att skriva.
3 dagar kvar!

Bjuder på en bild på gårdagens outfit:

Härlig Onsdag!

Har varit upptagen hela dagen. Därav mitt dåliga bloggande.
Ska börja bli bättre när jag flyttat hem, då blir de mobilinlägg också vill jag lova.
Hur som helst. Började dagen som vanligt klockan 7 med matpacke till Agnes o hennes vän som sov här inatt samt skicka iväg dem till skolan. De ända som var annorlunda imorse var att Agnes o jag bråkade lite. Men hon gjorde tvärtemot de jag sa o då blev jag lite arg och höjde rösten, vilket ledde till att hon blev jätte arg o började gråta.
Men men.. När de åkt iväg till skolan slängde jag i de 2 maskiner tvätt jag hade kvar att köra, strök lite kläder o gick och sov en timme till.
Halv 10 blev de skypen med mamma lite fort, klä på sig, sminka sig o dra till bussen som tog mig in till Oslo. Där blev de först en hejdå fika med Emilia innan jag gick vidare på stan för att leta present. Fann ingenting så drog vidare till regeringskvartalet där jag fotade lite efter bomben. Sedan vidare till storkyrkan där de låg massor av blommor o fina texter,kort m.m De va väldigt känslosamt vill jag lova er.

Nu sitter jag här, fick ett kul telefonsamtal innan, berättar mer om de efter Tisdag här i bloggen. Annars så händer inte jätte mkt ska snart styrketräna innan de blir Kaffe o ananas!
Bra Onsdag!
4 dagar kvar <3

Utanför Storkyrkan i Oslo



Härlig dag. Fått Jobb.

En lugn stund, väntar på att maten ska sjunka lite, åt Köttfärsås o stekta grönsaker istället för pasta! Gott som tusan. Ska snart köra styrkepasset, men är äckligt mätt så väntar ett tag så jag inte spyr.
Ska sitta barnvakt en stund ikväll också, så blir ingen kvällspw ikväll inte, men hann med en riktigt långis idag mitt på dagen så är nöjd ändå.
Tänkte köra ett par maskiner tvätt också, när jag ändå bara är hemma o inte gör något vettigt för fem öre. Och så ska jag ju givetvis se TrueTalent på 3:an ikväll också.
Känns som en rätt så härlig kväll ändå.

Kan passa på att berätta att jag fått jobb där hemma nu, samtidigt som jag pluggar ska jag jobba på mitt gamla jobb där jag va varmt välkommen tillbaka till vilket känns extremt gutt. Väldigt gutt. Jag är taggad, faktiskt redo att börja jobba på statt återigen. Jag behövde nog de här halvårets break. Nu vill jag tillbaka o börja om från början. O min bästa Sanna ska få provjobba också, hur bra är inte de? Att få jobba på samma jobb som världens bästa. YEY!
Nu köör vi. Men först får jag 2 veckors semester, de tackar vi för !

bjuder på en bild på framsidan av den fina fotoboken jag gjort idag,som ska bli min hejdå gåva till familjen!

Soluppgång.

Godmorgon!
Började dagen med att tro att jag försovit mej men upptäckte direkt när jag rusat upp ur sängen att jag inte börjar förrens som 45 min, så somnar om o vaknar som jag ska när klockan ringer.
Går upp fixar matpacke till Agnes, skickar iväg henne till skolan, städar av köket, vardagsrummet o fixar med disken.
Nu har jag precis fått i mig lite frukost, ska strax hoppa in i duschen o senare blir de ta sig en Pw bort till CC en sväng för att inhandla lite behövande grejer o presenter. Hoppas på att jag hittar något ialla fall, Behöver ha de gjort typ nu.
Nej ska fortsätta med tvätten så jag får sluta någon gång idag helst.

Härlig soluppgång man vaknade till idag!

Assisterande kock!

Har just avslutat mitt frivilliga jobb som assisterande kock.
Familjen hade affärsmiddagsbjudning ikväll och då jag inte hade något o göra o hade så trevligt med cateringfirman så ställde jag upp på att hjälpa till. Skulle egentligen bara hjälpa till med insläpp av folket men de resulterade att kocken som va skit trevlig frågade om jag ville hjälpa till att lägga upp maten på tallrikar och så vidare. 3 rätters lyxmat o allt.
Jag tackade ja med ett leende på läpparna o hu vad roligt vi hade o vad trevlig han var.
Vi kom in på ämnet träning o då berättade han att han gick på LCHF dieten o inte åt något socker o så vidare o då berättade jag att jag gjorde samma sak. O när knasen gjorde efterrätter gjorde han en extra till mig så här sitter jag o har precis tryckt i mig världens godaste, fräschaste o onyttigaste efterrätt men jävlar vad god den va eller. Hm..Vi skrattade gott åt att jag höll min diet så bra ;) haha!Härlig kille det dära!
Fick även smaka på de 2 andra rätterna o de va allt från pilgrimsmussla med vaniljsmörsås till Piggvar med kantarellgrönsaksmix..YUMMI!

Nej avslutar dagens inlägg med en bild på dagens/eftermiddagens o kvällens outfit!

SoS planerar!

Hänger på fb i väntan på att tvätten ska bli klar och planerar massor med min bättre hälft Sanna!
Ohej vad grejer vi har planerat att göra nu när jag kommer hem o i höst. De allra första vi ska göra nästa måndag är att springa in på resebyrån o boka en sista minuten all inclusive. Vi orkar inte vänta till Oktober/November/December för vi vill ha sol, bad ,värme, alkohol, god mat, o ett jävligt härligt minne nu, nu med en gång. Så är det!
Längtar redan!
Sen ska vi ordna jobb till oss båda, @same place förhoppningsvis, ha pyjamsparty, fotodag, FROSSA godsaker dag o ja en bli rika dag.
Haha ni anar inte vad vi planerar. Sanna är bäst, visste ni de :D

Effektiv.Måndag.Sista.Veckan.

God förmiddag!
Sitter här med förmiddagskaffet, de bästa kaffet på dagen om ni frågar mig. Har varit effektiv denna måndag, har redan hunnit med att Mangla sängkläder, vattna alla blomster, Tvätta,stryka, bytt handdukar, veckohandlat till mig, packat upp matvaror som lasse kom med, bytt vatten på Betina(agnes fisk), duka bordet inför middagsbjudningen ikväll, plockat undan i köket åt cateringfirman som dyker upp senare, plockat ur diskmaskinen, tvättat fönster, tvättat alla krukor.
De där kallar jag bra jobbat på bara 4 timmar! och har bara ett fåtal grejer kvar, lite tvätt, blommster dekorera inför middagsbjudningen, stryka de sista, laga mat o hjälpa Agnes med läxor när hon kommer.
Som sagt la rätt mycket på schemat idag så jag kan ta de lite lugnare tisdag o onsdag innan storstädningen börjar av huset i slutet av veckan. Tänker lämna de riktigt fint nu, o allt ska vara tipptopp. Precis som de var när jag kom.

Ska fortsätta lyssna på musik, svara på viktiga mail o slå in paket nu!
"pusS o smeK"

Vem ska få detta fina paket tro? Jo de vet jag, men inte nI!


1 vecka kvar. Nu närmar det sig!

1 vecka kvar, 5 arbetsdagar bara, sjuk tanke måste jag säga.
Nästa söndag är jag snart hemma vid denna tidpunkt, jag befinner mig ialla fall i en bil, med världens bästa föräldrar, en jävla massa packning o ett medvetande om att jag aldrig ska tillbaka. Känns bra, riktigt bra. Men trots de kommer jag nog fälla en eller annan tår när jag ska lämna denna fantastiska familj som jag faktiskt spenderat 6 månader hos, ett helt halvår!Dag in o dag ut. För er som inte fattat de så har jag bott på jobbet, känns liksom inte redigt som man fått ledigt. Även fast man haft de. Om ni fattar. De andra au pairerna som läser här fattar iallafall.
Agnes kom ner tidigare till mig o frågade om 7 dagar kvar länge för hon vill inte att jag ska åka.
Hur söt som helst. Jag är kär i ungen, fuderar på att kidnappa med mig henne hem, men då vet jag några som inte skulle bli så glada. Hennes föräldrar.
Dom har iallafall snackat om att åka till Astrid lindgrens värld nästa sommar, då ska jag följa med, ligger ju inte så jätte långt från Kalmar. Sen har jag även lovat Agnes att skicka massa med kort o brev till henne. Det kommer jag också göra.

Dags att ta sig en dusch, vet att jag skrev i förra inlägget men har inte hunnit så långt än. haha!
Sen blir de Kaffe o Kex!

"pusS o smeK"

Dagens simpla slappa outfit!


Seg söndag.

Så satans duktig jag här.
Har under de senaste timmarna både hunnit med att städa min lägenhet, äta middag, göra klart presenter o planera veckan som kommer.
Mitt schema är rätt fullspäckat i veckan, då mycket ska göras o många att träffa o säga hejdå till. Funderar på att dra ihop något på Lördag kväll, kanske gå ut o käka alla de jag umgås med mest. Tja vi får se vad folket har lust till, något ska göras ialla fall.
Åter till nuet.
Sitter o funderar på vad jag ska göra ikväll, går inget bra på tv:n alls o regnet öser ner så ut o gå kan jag inte heller göra. Datorn har jag tröttnat på o mat har jag ingen, o alla affärer är stängda. Låter inte som en bra kväll, men lär förhoppningsvis somna tidigt.
Imorgon börjar Agnes 2:a klass så hon är super glad idag, vilket jag kan förstå. Det är stort att börja 2:A klass. Nej dags att hoppa in i duschen, känner mig ofräsch..

Bild från gårdagen!

Kaffe.Trött.

Godmorgon! Förmiddag.
Sitter här med en kopp kaffe i handen o har precis stigit upp. Riktigt skönt att få sova ut idag vill jag lova er. Men trött som fan fortfarande.
Dagen kommer gå till att bara ta de lungt, slappa framför tv:n , datorn o inte göra ett vettigt skit. SÅ DET SÅ!
Imorgon börjar min sista arbetsvecka här i Norge, både kul o sorgligt på samma gång, men ska bli så fruktansvärt kul att komma hem till alla saknade och få leva sitt "normala" liv igen!
Nu har jag inget mer vettigt att säga för tillfället och de jag sa va inte så vettigt heller.Suck. JAg flippar snart ur bäst jag går!

"pusS o smeK"



Lördagsmys.med.jenter.och.Mange!

Många skulle nog bara dö av tanken men jag måste faktiskt säga att jag faktiskt gillar att jobba lördagar trots allt. Visst kanske inte att stiga upp klockan kvart över fem men annars så.
Har varit barnvakt hela dagen så har spenderat den inne i Oslo med Agnes,Ylva,Andrea o Magnus. Jag o de små jenterna tog bussen in mot majorstuen vid 11 tiden, gick direkt till lekplatsen där de fick leka av sig lite medans jag satt o planerade grejer i almenackan o pratade med andra trevliga föräldrar om allt möjligt.
Efter ett tag blev de sultna så då gick vi mot cafét o köpt is samt mötte upp min svenska skånska vän Mange. Gick o satte oss mitt i de gröna o pratade o hade väldigt trevligt.
Runt 1 promenerad vi in hand i hand till "city" där vi först gick o köpte biobiljetter sedan gick till burger king o åt mat. Ungarna fick "Happy Meal" medans Mange käkade någon annan meny o jag körde den nyttiga varianten med kycklingsallad o italiensk salladsdressing samt ett glas vann.

Passade på att springa lite i affärer då vi hade tid över innan bion började. Köpte även lite smågott till bion o begav oss dit lagom till de va dags att bege sig in i salongen. Då sa vi hejdå till Mange o tackade för dagen:) Bilar 3D va faktiskt väldigt rolig o bra må jag säga! När den va slut hämtade Karen Helene oss o vi åkte hem o nu har jag precis lagt Agnes o är ledig resten av helgen. SKÖNT!
Passar på att tillägga att jag är väldigt tacksam för Manges hjälp , utan honom hade jag legat död nu, de är ansträngande att ha hand om 3 ungar som är fulla med energi ;)

Bilder från dagen!

Mysfrukost med Agnes!

Har precis ätit frukost. Fransk frukost med Croissanter o äggröra. 
Agnes blev kanon glad o åt massor, t.om att hon sa att min äggröra smakade bättre än godis o pannkakor. DÅ måste jag lyckats rätt bra;)
Nu har jag precis packat klart, ska slänga ner lite plåster också ifall någon skadar sig, sen beger vi oss o hämtar de andra 2 ungarna o tar oss in till Frognerparken där dagen ska spenderas innan vi drar vidare på Resturangbesök o Biobesök, Bilar 3D som väntar.

Hörs ikväll!
"pusS o smeK"



3 söta Jenter!

Så var de det där med kass uppdatering.
Men har verkligen haft fullt upp precis hela dagen. O då menar jag hela dagen.
Började klockan 8 med städning av hela huset, va klar vid 2, då blev de spring i trapporna för att hjälpa han som va här för att fixa så internet skulle fungera i min lägenhet igen. Vilket när är fixat. Gillas!
Sen vid 3 kom Agnes o Mia hem så då blev de muffinsbak, o jag säger då de, Baka inte muffins med 2 jenter om du inte har tålamodet på väldigt hög nivå. haha.
Direkt när de va färdiga satte jag igång med maten, blev fiskpinnar, potatismos o majs fast fiskpinnar o grönsaker för min del. Gott!
Färdig ätna o färdig undanplockat vid halv 6 tiden då kom även Ylva hit(grannen), de lekte lite hoppade runt o hade sig tills jag kom o sa att glasyren till cupcake:sen hade stelnat så de va då dags för cupcakes pynt o hu så då duktiga de va. 
Gjorde iordning lite äpplejuice o serverade deras fina muffins lagom till Barntv hade börjat.
Nu har jag precis kommit in , var nere o snackade med Ylvas mamma för Ylva o Andrea ska med på Kino o till frognerparken imorgon. Super mysigt!

Dags att skypa med mor!
"pusS o smeK"

Ylva,Agnes o Mia :)

Sovplats.Destination. Golv!

Vad skulle inte ni göra för lite internet?
Jag gör då allt!
Fann mig en ny sovplats ikväll. haha. bekvämt? Nej!

"Tryck F5 för att se den nya designen"

Kan ni inte se min nya design tryck då F5! Ett tips:)
Har precis kommit in från kvälls Powerwalken, skönt var de och tempot var ordentlig. Har haft på min easytone skorna hela dagen idag även inne så ska nog börja ha de , för de blir grym bonus träning på rumpa/lår o vadmusklerna.
Ska snart ner o dammsuga av min lägenhet samt tvätta den sista maskinen. Hatar att internet inte funkar där nere för vet ju inte när familjen kommer hem o då måste jag springa ner. SUCK!
Har nämligen ett par grejer som måste göras på datorn, viktiga mail att svara på o sånt. Så egentligen skulle jag behöva internet rätt länge ikväll. Plus att Agnes sover hos en vännina inatt så då får jag lite extra  sovmorgon imorgon bitti vilken innebär att jag inte hade behövt lägga mig tidig ikväll. Fast hade ändå tänkt o börja i tid då huset tar 6 timmar och städa. Men näst sista gången jag städar huset ! WIHU=)
Nej nu måste jag sätta igång har ett styrkepass som ska göras, disk, dammsugning, o strykning. Hm vad är klockan ja typ halv 9. O kvällskaffet måste jag ha!
NEJ SÄTTER IGÅNG!

"pusS o smeK"

Sanna. du. är. bäst!!! Punkt.Och.Slut

Vi kan bråka,
Vi kan också hata varandra
Men tillslut blir vi alltid vänner igen och det är precis vad vänskap bygger på!
Jag saknar världens bästa Sanna enormt mkt tack för du är en sådan bra vän <3
Pusssss!

KLADDAKAKA,TÅRTA,CHEESECAKE,CHIPS,DIPP,GODIS,KINAPUFFAR,PYJAMASPARTY och VIN!
haha ja vi e knäppa men vi ska trycka is oss allt detta på en o samma kväll!
10 dagar kvar gott folk (A)

Kenza Bootsen har kommit.

Sitter o njuter av en satans god espresso vill jag lova.
Förmiddagen har jag ägnat åt att sitta vid datorn o skriva ner en drös med recept som jag vill ha med mig hem till Sverige. Trevligt!
Ska snart sätta igång med att städa av poolrummet, golvet som måste moppas så inte jätte avancerat. Ska även stryka den tvätten jag nyss tvättat också, men den måste först torka. Så funderar på om jag ska sätta igång nu men först blir de nog en PW tror jag, är lite sugen på att bege mig ut i de fina vädret nämligen.
Kan ju tala om att jag förövrigt är ledig hela dagen annars, Agnes sover hos en kompis o mina värdföräldrar ska iväg.
Härlig Torsdag. Men imorgon- Söndag blir de jobb barnpassning o sånt. Kul =)
PW:n kallar o kaffen är uppdrucken.
"pusS o smeK"

Btw, Mina ursnygga Kenza boots har kommit! Lycka:)
Tänk dessa snyggingar med höga jeanshorts/stuprörsjeans, något coolt linne ,en stor stickad kofta,halsduk o skinnjacka!
Yummi!


En.Massa.Ungar.En.Massa.Jobb!

Hm..
Bra eftermiddag kväll.Eller tja snarare för jävla mycket ungar så blev jobbigt . De små liven kom hem tillsammans med Karen Helene vid 3, då blev de fågelbegravning av fåglen de hittade död på altanen o medans de hade sin fina lilla cermoni så gjorde jag lite vettiga saker såsom att laga mat till dem. Pannkakor , stekte för tusan 25 st o dom va 4 ungar, jag o K.H fick varsinn. Tack barn, Tack! Fast bra på ett sätt då för många pannkakor gör en fet. O de vill jag ju inte bli som ni vet. Därför tänker jag också på vad jag stoppar i mig + att den här helgen som kommer lär bli fethelg då jag som jag tidigare sagt ska vara barnvakt så på fredag ska det bakas hello kitty muffins o på Lördag gå på Kino. Mysigt!

Åter till dagen... Efter pannkakorna så fick jag lite ledigt o tänkte då sätta mig vid datorn en sväng, men då har internet slutat fungera nere hos mig, så nu sitter jag upp i huset, hoppas på att de funkar senare.
Började jobba halv 7 igen med att fixa fruktskål till ungarna medans de tittade på barntv, halv 8 blev de andra hämtade.
O tja, kvällen slutade med en gråtande Agnes för att jag blev arg o sa till henne att så beter man sig inte som hon gjorde o ajdå...Inget lyckat resultat om man får ungen att börja gråta men hon sa unskyld o sa att hon tyckte om mig jätte mycket tillslut. Så blev en godnattsaga o nu ligger de lilla livet o sover sött.

Kaffe.Arg.Tack!

Sådär nu var jag hemma från Majorstuen och allt de där.
Började med att gå direkt till Politistation där jag fick svaret: De finns ingen inne så du får göra de över internet. Tack för den hjälpen-.-Suck!
Begav mig vidare till United bakeries där jag mötte upp Emilia o Rakel , tog en latte o satt  o snackade ett bra tag till jag kände att jag var tvungen att börja bege mig hemåt för att hinna med lite sysslor såsom mat, tvätt o stryk innan barnen kommer hem.
Jag tog sällskap med Emilia hem genom frognerparken o hoppade på bussen borta vid Thune så gick 20 min promenad istället för att åka buss den biten. Stolt tjej!
Nu sitter jag här o har sjukt ont i fötterna, har precis fått i mig lite lunch , kött o grönsaker! MUMS. Ska alldeles strax ställa mig o blanda pannkakssmeten för vid halv 4 ska maten vara klar, om en timme så att säga.

Fick ett sms när jag satt på bussen innan också att min telefon har fyllts på med pengar så vill  bara tacka mina underbara föräldrar för ni fyllde på mobilen till mig nu i sånna här bittra stunder. Ni är så bra och jag älskar er massor <3
Nu ska jag fortsätta med mitt! "pusS o smeK"

O NU BLEV JAG LAGOM SUR PÅ MIG SJÄLV NÄR JAG INSÅG ATT SIMKORTET INTE SATT I KAMERAN O BILDERNA JAG TAGIT IDAG INTE KAN LÄGGAS TILL HÄR-.- Klantigt...


enkelt.stilrent.snyggt

Sådär ja. Blir möte redan klockan 11 med Emilia så har precis gjort mig iordning o tvättat upp all tvätt. Ska hänga in den i torkskåpet o så stryker jag när jag kommer tillbaka. Bra planering där ja =)
Tänkte faktiskt för en gång skull klä mig slite slappt o simpelt. Men av någon anledning blev jag skit frän ialla fall. Satan i gatan. Måste skaffa mig lite fula kläder, men det sägs ju att allt klär en skönhet , (O ja där va de där med självförtroendet igen.) Måste skärpa mig!
Förresten fick jag precis ett sms om att mina Kenza boots som jag beställt har kommit, lyckan sprider sig. Så nu vill jag hem hem o hem o ha mer höst höst o höst. Så enkelt är det!

11 dagar kvar mina älskade. O vet ni, Jag saknar min Sanna as kalas mycket!
Måste kila, bussen går snart, om typ en halvtimme :P

Dagens "simple" outfit


Onsdag, mitt i veckan!

Dags att arbeta lite.
Ska stryka o tvätta innan jag ska bege mig in mot majorstuen för en fikadejt med Emilia. Trevligt! Men första stoppet blir Politistation där jag ska göra en skriftlig stöldanmälan på telefonen.Ska bli skönt att ha de gjort.
I eftermiddag blir de pannkakslagning åt hela 4 ungar o ikväll barnpassning. Full rulle så att säga:)
Fick även reda på att de blir så nu att jag ska ha Agnes själv hela helgen, så Fredagen blir de planerat lite Muffinsbak o Lördag ska vi på Kino, mysigt värre!
Nej borde rappa på lite, nu blir de duschen o fix att mig självt!

"pusS o smeK"
"hm...gick inte att ladda upp bild, fel på servern för tillfället" Uppdaterar innan jag sticker!

Simple ny Design :)

Som ni ser har jag fått ny design.. Lite mer simple än den förra, men så mycket snyggare!
Och detta tackar jag Rebecca för! Besök gärna hennes blogg :  http://www.beccaslife.blogg.se

Börjat fundera..

För första gången har jag faktiskt börjat fundera på vad jag ska hem och göra?
Vad har jag egentligen hemma i lilla Kalmar o göra? Där kan man verkligen inte fastna, precis de jag är rädd för att göra.
De ända jag känner att jag vill hem till är vänner o familj men annars så..Jag kommer för första gången i mitt liv vara arbetslös och den tanken gör mig orolig. Jag är ju van att ha en fast inkomst varje månad? Kunna roa mig när jag vill, shoppa, fika, gå ut o ja allt sånt där som man behöver pengar till.
Och ja jag har sparat massor men de e pengar jag inte tänker göra av med utan de ska gå till utbildning o kanske en resa framöver. 
Suck. Jag är förvirrad. Riktigt förvirrad!

Bitter Tisdagsläsning.

Kallt, Kyligt, mulet, regningt, grått, trist. Ja kan med glädje välkommna hösten till Norge!
Plagg på plagg, mysiga koftor, halsdukar, boots, jackor. Mhm...Jag älskar hösten!
Och Nej jag är inte bitter!

Dagens Outfit and facelook!

Effektiva jävel!

Sådär.Effektiv förmiddag må jag säga.
Har redan hunnit tvätta, stryka, bädda sängar, vattna blommor, sy klänningen som gått sönder, diskat, satt på diskmaskinen o ringt polisen. Ska alldelles strax hoppa in i duschen sedan bege mig ut på en PW samt gå till banken för att snackar pengar. nej men jag ska rådfråga hur jag ska gå tillväga nu när jag vill ha alla de sparade norska pengarna överförda till mitt svenska osv. Vill ju helst inte att dom ska hamna fel-.-
Hur som helst, Polisen sa att jag skulle åka till närmsta polisstation o göra en anmälan vilket jag får fixa med senare eller imorgon när jag ändå ska bort till Majorstuen för en fika med Emilia. Ska besöka Sandvika storsenter också har jag lovat Sandra så kanske lika bra att ta de där borta? Idag?hm...tja.. Vi får se vad jag hinner o inte hinner. Maten ska vara klar o stå på bordet klockan halv 5 idag. o vid halv 4 kommer Agnes så måste vara hemma tills dess. Dags att lägga på en kol!.

Duschen kallar!
"pusS o smeK"

Inte alls jätte full almenacka-.-

Godmorgon , 07:51

Godmorgon!
Sitter här, relativt nyvaken o väntar på att familjen ska käka klart frukosten så jag kan börja jobba. Agnes ska åka vid halv nio men innan dess är de påklädning,tandborstning och sånt som behövs göras.
Idag tänkte jag ägna mig åt att tvätta o stryka. Kanske får någon mer arbetsuppgift annars har jag en rätt lugn dag framför mig möte på banken klockan 1 bara. Annars inget. Och isf blir de polisen idag, hade fullt upp igår så de hamnade lite vid sidan om.
Men först o främst blir det en PW utan musik-.- .Bitter. innan frukosten.
Ieftermiddag/kväll ska jag sitta barnvakt, trevligt! Desto mer tid med Agnes desto bättre. 12 dagar kvar bara..

Nu låter de som dom börjar bli färdiga där uppe. Så måste kila.
Vi hörs senare.

Pigg tjej!

Middagstid!

Har inte gjort sådär jätte mycket sedans förra inlägget, typ varit ute på en Pw samt veckohandlat o skrivit veckans kostschema. Ska snart köra benpasset men måste låta maten få smälta lite först...Påtal om mat...Jag är
sådär förbannat bra på att.
Att bara kunna slänga ihop lite nyttigheter o vips så har jag lagat världens godaste måltid om ni frågar mig själv vad jag tycker.
Blev stekt svamp, squash o paprika samt en burk med tonfisk till de. Satan i gatan vad bra jag är. Riktigt gott. Sen hade jag lite currysås o salladskrydda till de. Blev som pricken över i:et!

Dagens middag!
Btw, ett inlägg utan bild. Det läser ingen. så de så!

Fuck you...

Suck. ReseFörsäkringshelvetet gällde inte. Bara upp till 45 dagar. Det är bra att folk infomerade mig om de när jag åkte hit... Tack Tack-.-
Sitter och fortfarande är bitter, ska rycka upp mig o bege mig ut på en Pw alldelles strax. Men insperationen är inte sådär jätte stor när jag inte har någon musik, för jag hade all musik i telefånen. Men det får gå.. Måste träna.
Kan inte lägga av med allt. Men musiken är typ de viktigaste när man är ute o går ju, håller ni inte med??? För annars är de så förbannat tråkigt.
Har ialla fall strukit alla kläder nu, packat upp matvarorna o lagt in allt fint o prydligt i skåpen. Har bara en duk kvar att mangla, men manglingsmaskinen måste bli varm först.Kan vara en fördel.
Annars har jag nog faktiskt gjort alla dagens sysslor , bara dammsugningen kvar.  STOLT!

"pusS o smeK"

Fuck you!

Måndag!

De var den semestern de. Kan ju inte kalla dessa veckor jobbveckor. Så idag är semestern slut enligt mig själv. Dags att återgå till vardagen. Men på något sätt känns de bra, har ju bara 13 dagar här.
Började dagen klockan 7 med fixa frukost till Agnes, klä på henne, kolla barntv, borsta tänderna o vara allmänt socialt sällskap till min värdpappa vaknade och skjutsade iväg henne på vannaktiviteterna hon ska på hela veckan.
Så nu sitter jag här har precis gjort iordning mig själv, tvättat en massa o väntar på att allt ska torka så jag kan ställa mig o stryka.
I eftermiddag ska jag o Lasse åka till Polisen o göra en stöldanmälan på min telefon , sen blir de kontakta om försäkringar o sånt där hemma.
Mycket att göra idag. Men har hela dagen på mig, Agnes kommer inte hem förrens klockan 7 idag o då är de läggdags med en gång så ska sitta barnvakt bara. Ingen jätte avancerad dag inte!


Dagens outfit- Leggings med dragkedja (GinaTricot) ,Vitt baslinne (H&M) , Svart oversize (Mammas) , Smycken (Thomas Sabo) alltihopa. Halsbandet har jag egen pimpat lite med kors o sånt , Stövletter (NewYorker)

Sluta gnäll flicka!

Satans myggor.
Har myggbet överrallt.O de kliar inte lite. Är nog allergisk. Satan!
Sitter o deppar över min telefon, orkar inte köpa en ny, men måste. Har 1000 andra grejer jag hellre köper. Ett jobb nu. JA TACK!
Höst skorna är iaf klara. Har 2 par boots hemma redan + mina äckligt snygga overknee stövlar. Sen är de 3dje paret boots beställda o påväg hem nu också, de är lycka!
Men har en hel jävla lista på saker. Bara tanken på att jag snart kommer hem o är arbetslös gör mig skrämmande, jag har inte varit arbetslös sedans studenten. THAT SUCKS!
Borde inte tänka så mycket, bara hålla tummarna på att de mesta löser sig o att jag får lite pengar att de går på försäkringen att  telefonen blev snodd.
Måste in till Polisen imorgon. Ordna med papper o sånt. Orkar jag? nej ..Men måste!
Ne ska sluta fundera, o se allt lite positivt istället. Saken blir inte bättre av att sitta o gnälla. eller?

Är barnvakt. Måste springa o kolla till Agnes.
Ciao!
"pusS o smeK"

Shortsen på nära håll till er som önskade!


Simple outfit!

Söndag, söndagar ska vara enkla. Så enkla som de bara går att vara.
Därför kör vi en simple outfit!
Jeansshorts: Sönderklippta från Veromoda
Tröja: Oversize, snodda av mamma ;)
Flätat skärp: H&M

2 veckor kvar här i Norge!

HejHej!
Sitter här o arbetar lite. Så att kalla Pappersarbete...Nej men jag håller på att samla alla kontakter. Har bara 27/90 kvar. Känns bra. Men vägen är lång. Har mist massa nummer av trevliga norska människor jag lärt känna som inte har mig på fejjan o allt sådant där. Men that´s life. Kan inget göra åt saken. ÅTERIGEN!
Tog en rejäl sovmorgon idag till halv 12, riktigt skönt! Familjen kom hem igår kväll klockan 11 så nu är allt som vanligt igen, känns sjukt bra att ha dem hemma igen. Dom är så bäst nämligen!
Hur som helst, Söndag..Händer väll inte sådär jätte mycket en söndag här i Norge. Ska sitta barnvakt senare sen mellan 5-8. Skönt att ha något att göra en söndag som denna. Veckan bjuder också på rejält med jobb , mina värdföräldrar ska bort rätt mycket. Men är glad att få massor med tid med Agnes, Lämnar ju henne som sagt om 2 veckor redan. BUHU!
Dags att fortsätta ragga nummer. Hörs senare!

BILD SKULLE VARIT HÄR! MEN HITTADE INGEN VETTIG-.-
Btw, 2 veckor kvar till hemflytt, Längtar(a)

"pusS o smeK"

Världens underbaraste unge!

Sitter o funderar. Och inser precis hur galet mycket jag kommer sakna världens härligaste unge!
Bara tanken på att jag flyttar hem o lämnar henne här om bara 2 veckor, gör mig tårögd.
Hon kallar ju t.om mig för sin syster. Buhu gråter lite..

R.I.P HTC <3

Livet kunde varit bättre.
Hade iallafall en kanon kul utgång igår tills upptäckten av att min älskade HTC blivit stulen av någon jävla norge tattare.
Jag är så sjukt ledsen, förbannad o besviken. att en människa kan sjunka så lågt.
Men det är inget jag kan göra åt saken, får köpa mig en ny telefåån såfort jag kommer hem. Vilket jag ändå hade tänkt o göra. HTC sensation, samsung galazy II eller iphone 4...De e jävlans många telefååner jag vill ha-.- Dags att börja ta sig en funderare. Har ju ändå just precis blivit av med mitt liv, alla kontakter, bilder, sms allt. JÄVLA SKIT!
Hatar Norrmän! Mer än någonsinn..
Men som sagt hade en toppen kväll tills detta skedde-.-

Sandra and I

Nu jävla e de fredag!

Rött läppstift, röda naglar! Fanta o Rosé! Rosa läppstift, Rosa naglar! Pepsi max o Cola!
Sandra o jag e på hugget, vinflaskan är strax uppdrucken.
Nu är de fest.  Oslo kallar;)

Kvällen mig!
Sandra and I!

nagellack.

Klaar!
Nu tar jag också helg, precis som alla er andra! Skönt.
Har precis målat första lagret av de knallröda nagellacket, tänker slänga på ett lager till såfort dem torkat o jag skrivit klart detta.
Sen blir de springa bort till lysaker station för att möta upp Sandra. Vidare till CC vest o vinmonopolet för inhandling av lite alkohol, gå hem men påvägen stanna förbi Bunnpris inhandla Tacos, hem o laga mat o sen jävla blir de feest!
Ja nee nu måste jag fortsätta, bloggar senare!

"pusS o smeK"




Rabatterna är färdiga. Stolt tjej!

förbannat stolt!
Rabatthelveterna är klara. Äntligen. Fingret mår inget bra, men jag mår bra över att jag lyckats. Så de så!
Nu har jag bara en stor hög med tvätt som ska strykas innan jag tar helg. Först blir de duschen, håret måste hinna bli lagom okej innan de är dags att börja fixa till sig ordentligt med smink o annat sådant vettigt för att vara snygg ikväll. Naglarna måste också målas. För tillfället är dom Rosa, men eftersom jag tänkte ha röda läppar ikväll får de röda lacket åka på idag.
Och jag lär bli så tråkig ikväll att jag kör min nya skinnkjol från H&M ikväll igen, men man kan ju inget annat än älska den. Men för att variera mig kör jag denna gången svart linne o röda läppar istället för vitt linne o rosa läppar som sist. Det ni!
Ne nu måste jag lägga på ett tempo, Sandra kommer med bussen halv 5 då ska vi först ta min vinmonopolet oskuld o köpa lite alkohol samt inhandla tacos grejer. I LÖööve taacos @ Friday´s!
Dags att pysa, ska hinna en hel del innan detta.

"pusS o smeK"

fina rabatter. jag vet huset är snyggt med. Men de är vardag för mig nu ;)


Bråttom!

Ber om ursäkt för gårdagen.
Men en bloggpaus sådär i vardagen var nödvändigt kände jag. 
Det är inte mycket som är bra nu kan jag tala om. Har ett infekterat finger  ett finger som jag inte kan böjja,Hur fan ska detta sluta? Har även en del rabatter kvar att rensa men tänker bara göra klart den jag påbörjat o sen får resten vänta till fingret läkt så att säga.
Tänker då inte förstöra de helt pga de satans rabatterna som jag bara har lust att spy på för tillfället så less som jag är på dem.

Hursom helst. Gårdagen började att jag försov mig från min Pw så den blev inte av, succk! Begav mej direkt efter frukost ut i rabatterna istället o började rensa upp. Tog längre tid än vad jag trott, men det pga fingerhelvetet!
Gav upp vid 4, o lagom till dess kom Lasse hem från sommarhuset med massa tvätt, o grejer så packade upp allt, slängde i massa tvätt o väntade med strykningen till idag. Så efter rabatten är klar blir de massa strykning för mig. Högen är gigantisk vill jag lova!
Igår kväll fick jag även såkallade Kalmar besök, o med de menar jag en vän från Kalmar som bor här i Oslo också kom på besök. Blev filmkoll,kaffe o chill . Mycket trevligt om ni frågar mig!
Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, måste ut o arbeta! Btw, Vädret är äckligt bra idag!

"pusS o smeK"

Och med de sagt...

Torsdag: Ogräsrensning , kvällen bjuder på besök o umgänge med Mr. S!
Fredag: Ogräsrensning, kvällen bjuder på Tacos, vin o en jävligt galen utgång på de med bästa Sandra
Lördag: Oslo, Tar dagen som den kommer..På kvällen kommer familjen hem igen:)
Söndag: Ledig fram till 17.00 sen barnpassning!

Och med de sagt säger jag godnatt!

Btw,Gissa vad jag kommer traska runt i i vinter? Jo dessa extremt ursnygga Bootsen! Mamma ska in o kika imorgon om dom finns i affären annars tänker jag då ta o beställa dem från webbshopen! SÅ DE SÅ!
INSPERATION by KENZA!



...Satans ogräs

Jag säger då en sak! E helt jävla handikappad just nu då höger hand o fingrar har fuckat sig helt! Satans jävla ogräs.. 2 veckor med rabattrensning resulterar i sådant här skadat finger-.-

Lite regn hindrar inte mig från att träna!

Mätt, belåten o helt jävla slut...
Tja ungefär så jag brukar börja alla mina blogginlägg nu förtiden efter klockan 3.
Idag har jag faktiskt varit jätte duktig o grovstädat hela huset inför familjens ankomst på Lördag kväll. Så nu är varenda litet hörn skit fint, de vill jag lova er!
O rabattrensning har de inte blivit idag inte för de har ösregnat konstant hela dagen, o de va på ett sätt skönt då jag va tvungen att vila höger handled lite, den är helt förstörd pga allt ogräsplock. VEKLING , jag vet!
Har iaf tagit in den missade morgon Pw samt kvälls Pw så nu har jag bara styrkepasset för ben kvar att köra men tänkte låta maten sjunka lite först innan jag kör igång med det.
Och påtal o ngt helt annat så åt jag Köttpölse o färska grönskaker med vinigrette dressing till middag , för jäkla gott ska jag tala om. Imorgon står veckans bästa rätt på schemat! Stek squash,paprika,lök o fläskfilé. BRA TORSDAGS MAT.
Flummar som vanligt!

"pusS o smeK"

Blöt tjej ute på PW i regnet!


Dent,Kaffe,Städning o Regn!

"Gäsp" Sådär lagom seg idag tack vare Mr .... som höll mig vaken igår. Fy!
Men de gör inget då jag vaknade halv 9 imorse o vädret va katastrof, regnet bara öste ner. Ville inte riskera att förstöra mina easytone skor så skippade morgon PW:en o tar igen den i eftermiddag o ikväll istället.
Nu sitter jag här halvpigg o ska snart börja städa av huset, tänkte passa på o göra de idag eftersom de ska bli fint både Torsdag o Fredag så jag hinner klart med rabatterna då. Hoppas på uppehåll ikväll också så kanske jag blir klar med rabatten jag aldrig fick göra klart igår pga regnet o åskovädret som kom!
Ne ska dricka upp kaffet nu, stoppa i mig ett par Dent o snurra på sig mina easytone o sätta igång med städningen, så pass stort som huset är bli de bra träning att ha dem på sig när man städar. De ni!

Säger som Micaela! Vad skulle man göra utan Dent? De stillar sockerberoendet enormt o en påse innehåller endast 49 kcal! Jag älskar dom, o en hel del sådana kommer få följa med mig hem i kassen som jag kmr köpa full med typiskt norska  goda grejer som inte finns i svergie!

Godnatt!

Efter ett antal försök att lyckas logga in här på bloggen funkade de äntligen!
Vet inte vad felet har varit med något antagligen...
Dagen har varit rätt jobbig. Efter senaste inlägget har jag haft fullt upp låg ute o rensade ogräs från 10-15 då de började regna så kunde inte fortsätta. Gick in, duschade , fixade mig o när de väl va uppehåll passade jag på att springa till affären o handla lite mat för veckan. Kom tillbaka, ställde mig o lagade mat, blev kyckling o stekta grönsker(istället för pasta,ris,potatis), satte mig o skypade med mor o far ett tag,bakade egna  nyttiga chokladgodisar(kommer i ett inlägg imorgon hur jag gjorde o hur de blev), klockan 8 blev de kaffe frukt o allsång på skansen, när de va slut på med träningskläderna köra ett styrkepass, tvätta av sminket, diska o tillslut hamnade jag här.
Nu ska jag alldelles strax gå o lägga mig men grannarna har någon jävla stor fest o dunkar House o R´nb för jävla högt. Visst jag älskar House o R´nb men skrikande 40 + are o alldelles för hög musik när jag ska försöka sova för att orka med att stiga upp tidigt imon o gå min morgon Pw innan jobb..INTE OKEJ!
Ska sluta vara bitter!

"PusS o smeK"

Dagens:
Tröja- oversize, snodd av mammsen!
Höga Jeansshorts- Cubus( barnavdelning)
Skor- Svarta converse by H&M

Åhh vilket härligt väder!

Mätt, belåten o fruktansvärt pigg efter att börjat dagen med en Pw o sedan frukost på de.
Jag gillar min nya tradition att gå upp klockan halv 9, dricka ett glas citronvatten (Som sätter igång fettförbräningen), bege sig ut på en PW i ca 30 min och komma hem o käka frukost o ta de lungt en halvtimme innan jag börjar jobba.
Visst jag är väldigt trött tidigt på kvällarna, men hellre de såhär i veckorna då man behöver visst antal timmars sömn för att orka med träning, jobb o diverse ting!

Idag står de inte sådär jätte mycket på schemat, ska snart jobba ett par timmar som jag sa, sen blir de styrkepass, Handling och matlagning på de. En helt okej Tisdag om ni frågar mig.
Skulle egentligen städa min lägenhet idag också, men eftersom jag va så duktig o gjorde det igår slipper jag ju idag. YEy, Lycklig tjej!
Nej, måste byta om till bikini o hoppa i trädgårdkläderna.

"pusS o smeK"

Härligt väder har vi här idag som ni ser:)


PowerWalk..

Koom precis in från en härligt PW så sitter nu o avnjuter en kopp svart kaffe samt kollar Lotta på Liseberg.
Härligt avslut på ännu en måndag. Livet leker för fullt! jag njuter för fullt av mina sista veckor här i Norge , de är en sak som är säker!

P.s Du kommer alltid vara en del av mitt hjärta!

Bild från kvällens PW!


Tid att jobba!

HejHej!
Kom nyss in från min morgon PW o Har precis fått i mig lite frukost. Fil, musli o leverpastejs knäckebröd! Gottigt. Ska strax börja jobba, fint väder idag så lite gratis solbränna är inget vi tackar nej till. Får se hur länge jag håller på idag men måste bli klar med åtminstonde 2 ½ rabatt då jag ligger efter i schemat så att säga.
Nee har som sagt inget vettigt alls att skriva för måste börja jobba nu!

"pusS o smeK"

Festligheternas Helg!

Oups!
Bloggen har kommit lite i efterhand just nu. Har haft en helt magisk kväll med utgång både Fredag Lördag. Kan ju säga som så att de va mina första utgångar i Oslo o fi faan vad roligt jag hade.

Fredags:

Började med att Sandra kom hit vid 3 tiden då gick vi nästan direkt o handlade tacos, gick hem hit igen tog de lungt ett par timmar innan vi började med maten, fixa drinkar o fördricka.
Maria ringde precis då vi skulle sätta oss o käka o ville mer än gärna hänga på ut, då hon planerat o köra en nykter kväll tog hon bilen hit o sen blev de sminka henne, sminka oss själva o snygga till oss ordentligt helt enkelt. Efter att jag o Sandra hade druckit cider efter cider o vin efter vin blev hon givetvis också sugen på att dricka, så vi hoppade in i bilen körde ut till Sandvika o hämtade massa dricka, åkte tillbaka hem hit såg tll att hon svepte i sig de mesta innan vi runt 11 begav oss mot stationen o bussen.
Var inne runt halv 12, då va menningen att gå till Yatzi men de visade ha sig stängt så blev traska vidare, mötte massa trevliga svenskar på vägen , tappade dom senare.  Vi stannade även hos ett par polacker som stod på Karl Johan o sjöng o spelade o fjollade oss lite haha, sen mötte vi Mange o begav oss till Hard rock café. Där blev vi kvar hela kvällen också o satan i gatan vad kul de var! Blev en hellyckad kväll i Fredags, de vill jag lova. Slutade med att jag Maria o Sandra deckade hemma hos mig vid halv 5 på morgonen....
Denna kväll slutade med att jag fick de nya namnet Posh Spice, då en norrman körde den sämsta raggningsrepliken ever som löd: Du tjejen, är de du som är Posh Spice?.. Hahha den hade vi roligt åt länge vill jag lova....

Lördags:

Vi vaknade runt 9 tiden, upp snacka massa om gårdagen, slappa, käka huvudvärkstabletter o vid 1 begav sig dom vidare o då va egentligen meningen att de bara skulle hem o duscha o fixa sig för att vi sen skulle in till Oslo o secondHand shoppa med Micaela. Men då Sandra var på att gå ut ikväll igen så kände jag att jag kunde inte både åka in o shoppa o spendera massa pengar denna kväll så bestämde mig då för att skippa shoppingen o gå ut istället.
Mange dök upp runt 3 tiden då vi solade o hade oss, flickorna dök upp vid 7 tiden, då blev de fördricka ..Denna kväll åkte vi in lite tidigare till Oslo då vi skulle ner på ett ställe på Aker Brygge o de brukar bli väldigt fullt snabbt så vi va inne runt halv 11 tiden, pakerade begav oss till Åpenbar och de va sjukt lite folk när vi kom så Maria o Micaela drog vidare , medans jag o Sandra stannade kvar vilket vi gjorde helt rätt i då de kom massa trevliga pojkar senare , blev drinkbjudning o allmänt trevligt sällskap av dem norrmännen! Kan inte säga annat än denna kväll blev grymt jävla bra, nästan snäppet bättre än Fredagen o den va äckligt lyckad!
Även denna kväll  slutade med aatt jag o Sandra deckade hemma hos mig halv 5 imorse.

Söndag:

Hängt med Sandra hela dagen, slappat, ätit mat o fixat alla bilder från helgen.
Nu blir de kaffe!

Bjuder på två bilder från helgens bravader! Ni finner alla andra på min FB!
Maria, Jag o de spelande Polackerna!


jag o Sandra! =)




All in tonight Beeejjbbbiii fooor HELVETE!

vad gör vi? Jo nu förhelvete kööör vi bryyydddaaar!
Har precis käkat tacos o glass samt druckit massa goda drinkar med bästa Sandra o inväntar nuu  Maria! Ikväll gör vi Oslo osäkert de vill jag lovat. Nu ger vi oss på resten! All in tonight!

I looove yooouuu bitches <3

Fest o present!

Hemskt mycket Hej!
Sitter här nyduschad, mätt o belåten. Ska alldelles strax sätta på mig myskoftan för at bege mig ut i regnet o möta upp Sandra som kommer med bussen vid 3.
Vi ska nämligen ut i Oslos grymma nattliv ikväll o festa järnet! Ska bli galet kul vill jag lova. Vi börjar på Yatzi o sen får vi se vart vi hamnar tillslut.Tanken är den att vi i slutet av natten ska hamna här hos mig båda två. Då ingen vill ge sig ut ensam påväg hem mitt i natten. Va försiktiga är viktigt, glöm inte de!
Har t.om redan bestämt vad jag ska ha på mig ikväll, bild kommer antagligen senare! Kjol, tubtop o higheels är tanken.
Ska även testa på mitt nya bareMinerals smink jag fick utav mina värdföräldrar har glömt berätta de o lägga ut bild såhär kommer min extremt fina 20 årspresent dom gav mig:)
Blev så glad ska jag tala om!!!

Dags att klä på sig o bege sig mot Lysaker station!
Presenten innehöll:
1 rouge borste
2 ögonborstar
1 rosa läppglans
3 ögonskuggor i svart, rosa, brun
1 rouge
1 mascara
1 ormskinns nessecär

Äntligen Fredag!

Godmorgon!
Äntligen Fredag. Sista arbetsdagen för den här veckan. Skönt! Har precis kommit in från Powerwalken såhär på morgonen o fått i mig lite frukost. Gott.
Idag har jag lite planer på schemat men vi får se hur de blir med dem med tanke på att vädret inte är något vidare, lär börja regna i princip vilken sekund som helst. Får nog skippa dagens rabatt rensning o göra extra på söndag, men kanske hinner jag en innan regnet börjar eller så tar jag en lite senare i eftermidag. Vi får se!
Har en kille från larmcentralen här nu som fixar med larmet på huset o de, börjar inte förrens han har gått , han behöver hjälp att hitta i huset nämligen o vi letar efter en jäkla antenn som inte verkar finnas någonstans haha. Kul har vi iaf.
Nee nu tänker jag faktiskt sätta mig o göra lite nytta, ska ringa på ett jobb där hemma o svara på mailen i inkorgen som är proppfull!

"PusS o smeK"



Tips från Coachen!

ofräsch.se sitter här o skriver!
Har nyss kommit in från dagens andra Pw, varmt kvavt o svettigt är det ute, åskan hänger i luften känner jag. Suck...
Ska snart duscha, men först blir de dricka upp kaffe:n som för tillfället är väldigt varm . Kaffet ska drickas direkt efter promenaden eller precis före då den ger mest effektivitet på fettförbränningen. Sen ett tips från coachen, det är mycket bättre att promenera än att ge sig ut o springa. Det är vetenskapligt bevisat. Se texten nedan!

"För viktnedgång är det mycket bättre att promenera än att springa. I stället för att pressa med löpning, kan du märka av att du orkar mycket mer om du går i stället. Dessutom sliter det signifikant mindre på leder och ligament."

Sen vill jag ju inte slita ut leder heller nu när jag ska bli PT o behålla min hälsosamma livsstil i längden!
Tänkte även ge lite tips på vad jag drar ner på för livsmedel under dessa 4 veckor av min såkallade diet "som inte går ut på att gå ner i vikt utan att komma tillbaka i toppform igen! Glöm inte de. Att väga normalviktigt ska man så räkna ut ditt bmi, ligger du på normal ska du inte sträva efter att ligga på Underviktigt"
Åter tillbaka till grejer att dra ner på i kosten, inte utesluta helt då kroppen behöver alla näringsämnen o vitaminer som finns, även kolhyderater!
Dra ner på följande:
Pasta, Ris, Bröd, Alkohol,Godis,Glass,Kakor,Chips, diverse godsaker, kaffe (max 2 koppar om dagen)...O ät minst 4 måltid om dagen. Sen bestäm en dag i veckan du får ha frossa dag o unna dig något gott. Det måste man få ha annars kommer man falla tillbaka till ruta 1 igen.



HattFlickan!

Har nu vilat ett par timmar framför tv:n men känner mig fortfarande hel konstig i muskler o leder. All denna smärta pga Pw i Reebok easytone skor samt 4 timmars rensning av rabatter var dag!
Men tänker inte dra ner på träningen för de , men vilar styrkepasset idag men promenader kan man aldrig få för mycket av så nu efter middagslagningen (kl 17.30) som blir Fisk,couscous o fräsch grönssallad är det kvällsPW som gäller!
Har haft en bra Torsdag trotts allt, dags att återgå till tv:n nu är de Wipeout!

Helt fucked up!

Helt jävla slut o klockan är liksom bara 2!
Har precis ätit lunch, köttfärsbiff o majs blev de. GottGott!
Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen, känner att jag absolut inte kan rensa mer ogräs idag då 4 rabatter får räcka för dagen o fingrarna är helt fucked up! Skit ont har jag och klarar knappt o skriva på datorn. Suck...Hoppas det går över till imorgon igen, vill som sagt bli klar så fort som möjligt för att kunna slappa resten av dagarna. Har nu 3 rabatter kvar har gjort 5 redan på två dagar. Dock är dom rätt stora dom jag har kvar så får bli en om dagen. Sen vet man ju aldrig hur vädret blir heller, men hoppas på fint de närmsta dagarna iaf. Speciellt imorgon då planen är att spendera eftermiddagen på langeöyene med Magnus =)
Aja, totalt onödig crap jag drog upp därja!
Nej nu blir de duschen för att fräscha till sig , sen tror jag nog allt att jag beger mig bort till SollenrudStranda o lägger mig o läser samtidigt som det jobbas lite på färgen! Hoppas att vädret håller i sig också bara.
Död, dödare Stina..

"PusS o smeK"

Mitt nya jag!

Godmorgon!
Sitter här mätt o belåten lyssnandes på Coconut tree! Härlig låt att peppa igång sig med några minuter innan man ska ut o jobba lite.
Vädret idag är faktiskt helt okej, lite moln men ändå fruktansvärt stark sol, det är t.om så dom varnar för starka UV-strålar o att solskydd inte ens hjälper. OMG! Dock använder jag ju aldrig solskydd men ändå liksom...
Vaknade vid 8 idag, kalas pigg så började dagen med att läsa ett par sidor i boken innan jag hällde i mig ett glas citronvatten , snurrade på mig mina easytone o begav mig ut på en 30 min lång Pw sådär innan frukost! Jag trivs med min nya sundare livsstil:) Men satan vilken träningsvärk jag har i rumpa /lår! De där skorna gör susen. Det är en sak som är säker.

Dags att dricka upp te:et o lägga sig i rabatterna för att få yttligare 3 st gjorda!
Dagens frukost bestod av följande:
- 1 dl Havregrynsgröt, mjölk o en liten klick blåbärssylt!
- 1 knäckebrödsmacka m. Leverpastej!
- 1 kopp örtTe!

En bild på min morgonpromenadsväg! Den är vacker må jag säga!


Dagens Shoppingfynd!

Ligger nu i sängen nöjd efter en effektiv dag!
Ska alldelles strax stänga av datorn o krypa ner o läsa ett par sidor i boken, Men först kände jag bara att jag var tvungen att uppdatera om mina Reafynd idag!

Hatt: OrdinariePris 149:- Rea 44,50:-
Myskofta: Ordinariepris: 299:- Rea: 79:-
Maglinne: OrdinariePris 249:- Rea: 49:-
Solglasögon: OrdinariePris 99:- Rea: 19:-

Norsk läsning!

Kände definitivt att jag va tvungen att ta en dusch efter dagens rabattrensning! Så nu sitter jag här iklädd endast handduk o torkar. Känner mig fräsch, riktigt fräsch.
Har legat ute o jobbat i 4 timmar, hann en giganstisk stor rabatt så nu är äntligen en av de största avklarade känns bra riktigt bra. Va klar runt 2 tiden o då gick jag ut på terassen o la mig o pressade i solen i ett par timmar, var både skönt o välbehövligt. Fann en väldigt intressant bok i biblioteket vi har här i huset också, så har redan hunnit läsa 52 sidor o fler ska de bli för när jag bloggat klart tänker jag då ut o fortsätta läsa, men i skuggan eftersom det är alldelles för varmt i solen, den steker på ordentligt idag 25 grader visar termometern, i skugggan! PUH känns som jag är utomlands,fast iofs de är jag ju .haha. Men jag undrar då de, vad hände med regnet som skulle ösa ner idag? Hm..
Som sagt ska jag ägna mig åt bokläsning tills de e dags o laga middag, idag står Tonfisksallad på schemat, Gottigt! Efter middagen blir de promenad bort till CC vest för att se om jag hittar något fint att köpa hem till garderoben, Shoppingbehovet är högt då jag inte kunnat shoppa på minst 4 veckor. Galet!

Sommarläsning: Norsk bok! Ro Uten Årer.

EnBraStartPåDagen!

Det var väldigt skönt att ligga i sängen idag på morgonen vill jag lova, just bara för att jag lovat mig själv att börja dagen med en morgonpromenad! De bästa utav allt var att jag faktiskt inte behövde vakna utav klockan som ringde utan vaknade faktiskt av mig själv halv 9.
Låg o drog mig en stund men kvart i 9 blev de stiga upp ,hälla i sig ett glas citronvatten o på med träningskläderna. Och ut gick jag o befann mig där 30 min, fy fan vad skönt o uppiggande det var.
Nu sitter jag här tillbaka kommen o nyduschade smaskandes på min efterlängtade frukost. Idag stod de Fil,Musli, Leverpastejsknäckebröd o Te på schemat och det är väldigt gott o sunt vill jag lova er!
Nu efter frukost blir de ut i trädgården för att arbeta lite sen får jag se vad jag gör av restena av dagen, hörde ryckte om att de skulle regna i eftermiddag.That sucks!

Ne dags att återgå till frukosten:)
"pusS o smeK"


Blev en nyttig o smarrig frukost på de Ja!



Rawr!

Hej från Lysaker!
Är tillbaka i mitt älskade Lysaker igen, väldigt skönt på ett sätt då inte en ända människa är här som bestämmer när jag ska börja jobba om dagarna o inte någon som väcker mig om morgonen genom att springa runt halva huset! Inte för jag har något emot det men kan vara skönt att ha ett helt hus för sig själv ibland, det vill jag allt lova!
Hur som helst, lämnade Grimstad vid halv 10 idag o va framme här vid 2 tiden, det tog sin lilla tid, men hade en mycket trevlig bussresa med gott om stiliga pojkar, breve mig o runt mig..Grrr där trivdes jag ska jag tala om!
Annars...Har jag lagat mat gjort kostschema/träningsschema inför veckan o handlat, Kylskåpet behövdes fyllas på så att säga.





ByeBye!

Morzning!
Ligger här i sängen o har precis varit uppe o ätit frukost samt packat de sista. Nu är jag allt redo för att om 1 timme ungeefär bli skjutsad till bussen som ska ta mig till Oslo!
Vet inte exakt hur länge resan tar men tippar på att jag är framme i Lysaker runt 1-2 någon gång. O då blir de uppackning av väskan samt ner till affären o fylla på kylskåpet. Det är rätt tomt nu så att säga!
Bloggar väl antagligen senare när jag får tid, men nu ska jag ta o packa ner datorn o lägga på lite Make...

"pUSS o sMek"

wooop

Går o lägger mig med mitt red face o min galet bruna kropp! Solen gjorde susen igår vill jag lova.
Imorgon bär det av hem till Oslo igen , ska bli kul på ett sätt saknar allt där! Men kmr sakna livet här också. det har varit 3 fantastiska veckor vill jag lova. Nu återstår 27 dagar av min tid här i Norge!

"Puss"



RSS 2.0