Lycklighet!

FINNS INGET MER ATT SÄGA ÄN DETTA:

DENNA DAG HAR VARIT PERFEKT,DEN KUNDE INTE BLIVIT BÄTTRE!=), MER SÄGER JAG INTE!
<3

Lektioner,Gästmatsalen!

Dagen började med att vi hade idrott 08.10-09.20, de var Bx som hade ledarskap idag så de blev allt från mattrugby till Yoga de va faktiskt riktigt skoj.
efter de hade vi svenska lektion i massor med timmar vi skrev om resan till helvetet och jag jobbade faktiskt på väldigt flitigt.
Ja de va typ dom 2 lektionerna vi hade idag vissligern va dom ganska långa.

Jag, Simåne,Bx och Elin hade beställt bord i gästmatsalen för vii skulle äta, De va jätte gott!(Maten Finns på bilderna nedan).
Vi satt där jätte länge och snackade om allt.
Och så får vi tacka Hr07c för bra service.

Nu sitter jag hemma har pluggat lite tyska har slut provi det imon och jag fattar ingenting SUCK!.
Önska mej lycka till ffs!.

Sweet Dreams!

T.Y.P.I.S.K.T! säger jag bara.. Dom ringde från Stadshotellet nu i eftermiddag och undrade om jag kunde komma in och jobba imorgon.
Visst gutt som faan att tjäna ihop lite pengar men jobbigt att gå upp så tidigt för då måste jag sova typ nu snart mycket segt ska jag säga er.

Nu ikväll har jag bara varit hemma har tagit de lungt kollat på Robinson med Mamma och bakade chokladbollar som blev rätt så väldigt mycket misslyckade kan jag säga er, råkade nog har i för mycket socker.
Men dom va helt ätbara åtminstonde.
Som sagt ska jag sova snart men funderar på att sitta uppe en stund till för att snacka med folket på datorn.

Jag säger bara: jagÄrSåSjukligtNöjdMedBilderna...KameranÄlskadeMigIdag =) hehe
GODNATT<3.


JagÖnskar<3



                                                            Tkt denna bilden passade till en godnatt text!.

Modell!

Vaknade runt halv 12, eller rättare sagt mamma väckte mig då, för vid halv 2 tiden skulle jag åka in till stan "skulle modella ju". Måste bara säga att de va hur kul som helst  och jah blev riktigt nöjd med bilderna måste jag säga!(Smakprov bilden nedan).

Nu har vii precis grillat det var hur gått som helst kan jag allt lova er. Potatis,Massa olika dressingar och Kött de smakad utmärkt!.
Nu sitter jag här vilar lite är sjukligt trött känns som ögonen skulle kunna falla ihop.
Men hade tänkt gå ner och sätta mig en stund nu för vi har ju besök från Malmö här" en kompis till pappa" så tänkte sätta mej lite i de fina vädret och snacka med dom en stund.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer kanske stan och träffa en kompis, vi får helt enkelt se vad som inträffar!.

Här kmr ett smakprov från dagens fotografering.


Natti natti!

Godnatt med er!.
Nu blir de läggdags för min del för imån ska jag upp och åka iväg och modella.YEAY!.

//Sttiinaaa

Äntligen Fredag,GeAldrigUpp!

Äntligen Fredag säger jag bara, så himla gutt. Och äntligen säger jag också till att jag klarade provet jag hade idag de kändes riktigt gutt för de va ett svårt prov ska jag säga er!, mycket att hålla reda på.
Men dagen bestod av provet i skolan,lektioner och sedan efter skolan så åkte jag och Frida in till stan och tog snabb kaffe och snackade om en himla massa.
Fick även skjuts av henne hem sen "hon övningskörde", jag tyckte hon körde riktigt bra om man jämför med mig.

Ikväll blir det nog att ta de lungt fundera lite över saker och ting.
Blir nog att snacka med lite folk på msn åtminstonde, är så jävla fest sugen men har inte hört om någon fest idag ju och de e riktigt synd. Men på Torsdag(Valborg), då ska de festas som satan!.

Här kommer några nya bilder!.

Du Du Du Du, Seriöst jag är så jävla säker på att de är dej jag vill ha. Jag får Fortsätta hoppas för jag tänker inte Ge upp!<3

Plugg,Bilar,El och LOVE!

Dagen började med brofästet från 8.10- 12.00 sedan vidare till Skolan där vi hade lektion från 13.00- 15.00 lärde oss lite om el, fattade ingenting men de blir särket skit bra i slutändan.
Efter skolan satt jag och väntade på att pappa skulle hämta mig, så runt 4 tiden kom han och hämtade mej utanför skolan, för vi skulle in till stan o köpa födelsedagspresent till mamma, de vi hittade blev awesome!.
Skulle igentligen på dans idag efter de men skippade de för jag kände att jag hade så mycket plugg tills imorgon.

Så när jag kom hem tog jag först en paus mötte Frida,Linus,Danne,Kjelle och "ngn mer". Dom meckade med Linus bil as kul " NOT", men stannade inte så länge för va verkligen tvungen att åka hem plugga klart så jag kunde sätta mej här en stund nu på kvällen.
Va hos Jonna en stund ikväll fick världens finaste "Skinn" byxor xD Awesome va dom. tack Gumman!

Nu Lääääängtar jag efter dig!!!!!!!.Du gör varje dag till ett stort leende, jag kan inte sluta le när jag ser dej.SWEET!
Du och Jag och mitt liv skulle bli mycket bra=),du vet vem du är(A)


OCH IMON BLIR DE FIKA MED FRIDA =)

//Sttinaa



Natti Natti!

stoppade precis i mig en macka o ett glas juice. De blev alltså kvällens Sena kvällsmat, så ska bara snacka klart lite sen blir de läggdags, va bara tvungen att skriva ett inlägg innan.

men nu måste jag sova annars bli mammsen arg(A)

//Stinnaa

Plugg,Plugg,Plugg!

Gash, jag är så trött på skolan. Men har äntligen börjat ta igen lite. För på fredag ska jaag göra 2 prov så sedan har jag bara 2 som återstår sen är jag ikapp igen, fast gäller ju att jag får godkänt på dom också men de borde jag få har fasen pluggat i 1 vecka nu.
Tänkte att jag skulle få in lite till fakta i hjärnan sen men tog en paus nu och satte mig en stund framför datorn för att bara ta de lungt.Man behöver lite pauser ibland faktiskt.

Måste bara berätta om en av mina lärare idag alltså, shit ibland undrar man om elaka är det ändå dom kan vara, jag gick till henne för att fråga lite snällt om jag kunde göra hennes prov nästa veckan, och vad händer inte då?, jag får värsta utskällningen och hon säger att jag ska göra det idag. Jag sa helt chockat: IDAG?!?, hon svarade uppkäftigt: Ja kursen är avslutad! Sen tjabbade vi en stund med tillslut gav hon sig och jag fick göra provet på Onsdag nästan vecka.YES JAG VANN!...

jag kom just på jag e så INTE omtyckt de bara går att vara!.LYCKAT STINA LYCKAT!!!!!!!

//Stiiinnaa

Skola,Kalas och Suck!

Dagen började som vanligt med skola, började 8.10 och slutade vid 12.. Åkte hem lagade lite mat sedan satte jag mig och kollade på andra avenyn. Spännade avsnitt idag faktiskt.
Tog mig sedan lite tid att plugga på dryckeskunskapen och arbetsmiljön, fattar knappt någonting men de löser sig.
Jag tror jag somnade en stund sedan, va så jävla trött och ledsen på allt bara.
Visst folk ser mig som en glad person som mår skit bra, men de gör jag inte innerst inne jag mår skit är olyckligt kär och allt e bara helt mega jobbigt!.
De e liksom: your the one i want you make me more then happy .
Ne ska inte sitta här o klaga på mitt liv, de blir inte bättre då. De är bara att forsätta le och hålla humöret uppe någon gång blir de väl bra förhoppningsvis!.

Annars bestod skoldagen av att jag fick blickar av en som betydde ungefär såhär: (vad gör du här ditt fula as jag hatar dej) ungefär så ja. Men jag orkar inte tjabba så jag igronerar de.

Va på kalas idag också, En kompis till mamma och pappa fyllde år så jag hängde med för att få lite tårta och den va riktigt god. Sedan hade han vi va hos även en vin kyl som jag typ blev förälskad i och har bestämmt mig för att köpa en sådan när jag flyttar hemifrån den kostar bara 2500:- inte så farligt för en vinkyl faktiskt!.
Men de gäller att jobba ihop de där pengarna.

Juste kom just på att jag har bara 2 lektioner imorgon så slutar tidigt. As härligt!.
Har sovmorgon till 10 också så det blir väl att jag sitter uppe en liten stund till och snart ska jag springa ner och hämta kvällsmat.

//Sttina

Skola igen!

Precis kommit hem från första skoldagen efter Påsklovet.
Både posetivt o negativt att vara tillbaka, de posetiva är ju att träffa alla underbara vänner igen och de negativa är ju allt jävla skolarbete man ligger efter med som de är dags att ta igen nu!
Men om dagen då, den har varit ganska lugn. Första lektionen va samhälle ganska roligt faktiskt. Efter de hade vi idrott, Sara o jag hade ledarskap idag så blev lite styrka,kondition och lekar. Najs på det!.
Klasstid sedan, den tog typ bara 10 min sen fick vi gå hem för engelskan ställde vi in för vi orkade inte ha den!(Tack Calle att vi slapp den).

Nu sitter jag här mätt och belåten, åt nämligen lite pommes nyss för senare ikväll blir de våfflor, riktigt gott!.
Dags att göra lite skolarbete nu så Tjingeling.

//Sttina

Kalmar FF-Halmstad!

Sitter här i väntan på att fotbollen ska börja, spännande match idag igen.
Hoppas på att Kalmar har laddat ordentligt nu, för nu är det ta mig fasen dags att ta 3 poäng, för jag vet att dom e ett starkt lag om dom bara vill!.
Exakt en kvart kvar till avspark. Men sändningen börjar om 5 minuer. Hoppas på att Mendes får spela från start denna gång.

I vanliga fall brukar mamma vara hemma också men nu är hon iväg, så jag sitter här i min ensamhet, åt nyss lite och nu blir de att sitta här alldeles ensam och kolla, de e faktiskt lite tråkigt,men hon kommer väl om någon timme eller så så de är ju tur de.
Får Underhålla mig med folket på msn samtidigt jag halv kikar på matchen sålänge .

Ni får ursäkta att mitt tema ser ut som de gör för tillfället , men jag håller på att göra om de så ikväll kommer förmodligen mitt svart/Rosa nya tema upp.. Så håll ut!

NU HEJAR VI PÅ KALMAR<3

//Stiinaa

Nya saker! och Photoshop!

Jag sitter lyssnar på sportify och musiken rullar på som vanligt, lyssnar på lite äldre låtar för tillfället just nu rullar Bryan Adams-Everything I Do ,I do it for you. Underbart härlig låt jag tycker om den väldigt mycket.
Annars händer inget spec. för tillfället sitter och snackar med några vänner på msn, Kikar Facebook och gör om lite bilder i Photoshop jag börjar bli riktigt bra på de alltså!
Inte för skryta men de är sant. ( Se bilderna nedan,)

Jag var ju med mamma på Öland idag, Fick ett par jätte snygga svarta tygskor(Kortet) och en Svart/Rosa jacka(Kortet), Jag är kär i både jackan och skorna.Tack mamma <3!
 Men nu ska jag nog skriva ett skolarbete,som jag ligger efter med, sen blir de förmodligen att snacka med N en stund!
Skriver nog ett kort godnatt inlägg lite senare sen!

Ha de bra folket!, jag uppskattar att ni intresserar er och läser min blogg. Är ni mer nyfikna på mig bli vän på :
Facebook: Stina Hallén
Bilddagboken: sttiinnaaa
Msn: [email protected]


//Stina






Öland, Hotellfrukost och Falska människor

Härligt att vakna tidigt för en gångs skull. Ställde klockan på nio idag tänkte att jag skulle laga hotellfrukost åt familjen så de blev allt från bacon och äggröra till mackor,fil,frukt,ostbricka ja allt fanns nog med.
Så nu är förhoppningsvis alla mätta och belåtna jag är det årminstonde!.

Idag frammåt 12 tiden blir de förmodligen åka över till öland en sväng , jag behöver nämligen skor och jacka. Vill så himmla gärna ha en svart skinnjacka men dom kostar ju skjortan!.
Få se om jag hittar något billigare alternativ där för här inne i stan har jag nog letat igenom varenda affär.
Skor behöver jag som sagt också, för tillfället har jag bara massa pumps och ballerina så behöver en riktig dojja, vill helst ha vita tyg skor, svarta eller grå är också helt okej!.
Resten av dagen sen går åt till att städa av rummet (igen), jag är nog bäst på att skita ner!, Blir även att hjälpa till med maten hemma sen med.
Vet inte om de blir att träffa någon människa idag, de e sådant som märks.
Skulle bara vara skönt att få vara hemma också vila upp sig nu innan skolan sätter igång igen.
Få ta och Plugga lite sen också , får sluta ligga efter så himla mycket i skolan allt blir bara värre då. men nu men en gång efter lovet ska jag göra alla prov jag missat och ligger efter med. Så jag blir godkänd i alla ämnena(Men de lär jag bli), har ju inte fått några betygsvaningar så!

Påtal om något helt annat, jag är så himla trött på falska människor, människor som tror att dom kan behandla mej hur som helst, de e inte så världen går till fatta de. Och ni verkar inte fatta mitt motto här i livet: Behandla människor så de behandlar dig.
Så behandlar ni mej kasst, får ni skit tillbaka, glöm inte de!.
För de är inte så att jag ska få massa skit på mig och tåla allt.
 Som en kompis bara sa upp vänskapen med mig sådär!, är de inte ganska märkligt?!?, men är de det han/hon vill så visst FINE!, du får som du vill, men kom inte till mig sen om du vill få tillbaka vår vänskap, för den har du redan förstört så vänner kommer vi nog aldrig mer bli, och de är jag mycket ledsen för eftersom jag tyckte du va en urgullig trevlig prick!

Förlåt om jag sitter här och klagar, men jag blir bara så trött, de är faktiskt skönt att få skriva av sig ibland med!. De är sådant som behövs för att människan ska funka!.

//Stina

Tandsmycke,Smörgåstårta och Kärlek!

Dagen har varit lugn, har hjälpt till en massa hemma. Tänkte att jag skulle vara lite snäll så började med att när jag kom hem från tandläkaren plockade jag lite på rummet samtidigt jag lyssnade till musik på Sportify.
Mamma slutade vid 13.30 så vid 2 tiden gjorde jag fattiga riddare, skrev en handla lista och letade recept vad vi ska äta för mat i helgen!. Blev ganska nöjd med resultatet..
Helgens Meny blev:
Fredag: Smörgåstårta
Lördag: Pommes,Bearnaisesås och Keftedes(För er som inte vet vad de är så är de grekiska biffar)
Söndag: Kyckling med Curry ( Recept från Elms Matlagningsbok)

Skjutsade in brorsan till stan han ska tydligen festa ikväll (jag= avundsjuk), bråkade lite i bilen om vilken musik vi skulle lyssna på, men men jag fick ge mej tillslut, så de blev att vi fick lyssna lite på varje, bra beslut då fick alla som de ville!.
Men i alla fall, mamma och jag åkte till ica helg- handlade lite de gick hyffsat snabbt eftersom vi va två och hjälptes åt.
Lagade maten!.
Pappa klippte gräset när han kom hem efter de va de dags att äta. De va riktigt mums. Ni se bilden på smörgåstårtan jag gjorde här nedan.

Nu blir de chilla framför tv:n ikväll med familjen och kolla på så ska de låta, Massor med Mys på de.
Här nedan kommer bilder från dagens händelser!.

Ska jag vara helt ärlig saknar jag kärleken en massor=/ </3











Godmorgon,Tandläkaren idag!

Borde inte ligga här och skriva blogg, för bussen jag ska med går om 45 minuter. Men tänkte ett litet inlägg hinner jag förhoppningsvis med så!

Idag blir de att åka till tandläkaren , har tid där 11.40. Ska på vanlig undersökning sedan blir de att sätta dit ett tandsmycke massor snyggt på de.
Men bilder på hur de blev kommer upp sen när jag e hemma, så detta inlägg får räcka för tillfället.
För nu ska jag på med kläderna , Platta håret och Sminka mej. Sen blir de springa till bussen.

//Stiina

Oavgjort och bilder från gårdagen!

Gutt alla älskar vi Mendes, Kollade just Kalmar FF- Elfsborg på tv, började med att Elfsborg tog ledningen i första halvlek tack vare en miss av Wastå!.
Spelet såg väldigt tapphänt ut i slutet av första o nästan hela andra halvlek. Domaren dömde lite fel här och var, Kalmar skulle åtminstonde fått två straffar, men tror ni att domaren blåste av?, Självklart inte suck!
Men Sen kommer Mendes in o i 88:e minuten gör han världens snyggaste mål och de behövdes verkligen för den poängen dom får nu har väldigt stor betydelse. Tack Mendes!
David spelade mindre bra idag tycker jag , Lasse tappade bollen en massa. aja, ska inte sitta här och klaga jag kan inte göra de bättre själv, men de va bara min åsikt i alla fall.

Dagen har mest gått åt till att ta de lungt ligga i sängen lyssa på musik via spotify. Ska jag vara helt ärlig har jag inte gjort de minsta nytta idag bara slöat.
Orkade inte ens göra mig iordning idag, blev att slänga upp håret i en toffs och sedan på med lite smink. Bara så onödigt att göra sig iordning massa om man bara ska vara hemma.

Resten av kvällen kommer väl gå åt till Sportify,lugn musik instängd i rummet och bara tänka lite på allt mellan himmel och jord , kan inte bli bättre.
Får ta något att äta innan jag lägger mig också för jag åt inte så mycket till middag idag eftersom jag inte va speciellt hungrig, hade ju satt i mig 2 hamburgare 3 timmar innan typ (Smart)!.

Här Kommer iaf en bild ifrån gårdagen som jag lovade er!.Dom andra va tydligen förstora så de gick inte att ladda upp, men vill ni se fler bilder besök då min Bilddagbok:     Sttiinnaaa
//Stina






Nyvaken,Huvudvärk och hungrig!

Som jag nämnde i mitt  tidigare blogg inlägg så är jag jätte nöjd med gårdagen, synd att vissa bara stack hem så tidigt de va lite tråkigt.Men vi andra hade kul iaf.
Och som sagt Idioter finns alltid!.

Nu är jag nyvaken har sovit helt okej inatt faktiskt vaknade en gång o mådde ganska illa men de va rätt chill sen ,för jag somnade om ganska snabbt så. Nu har jag lite sådär små huvudvärk bara men de har nog alla som va där igår.
Ne, men du e de snart dags för frukost, kan inte hålla på att ligga och beklaga mig här hur dåligt jag mår/mådde, jag har som sagt bara mig själv att skylla så!.
Hm, vad blir de för frukost idag, ägg macka o fil med äpple, eller kanske något från Elms matlagningsbok eller kanske jag tillomed äter lunch som frukost, tänkte att jag kunde steka hamburgare till brorsan o mej. Jaao jag har en stund till på mig attt bestämma mig för jag orkar inte gå och äta ännu och dessutom pratar jag i telefon just nu också.

Ikväll blir de kolla fotboll, Kalmar FF- Elfsborg, riktigt spännande match, men jag tror dessvärre att Elfsborg kommer att vinna dom har stackare lag och är ett stakare team för tillfället. Men jag hejar ju självklart på Kalmar.
Vi såg ju bara hur bra de gick 2008 SM GULD<3

Bilder från igår kommer i kvällens inlägg!

//Sttiiinnnaaa

Trevlig kväll!

Då får man ta och tacka allt trevligt folk för en jätte trevlig dag/Kväll på Stensö.
Började med att jag o Rebecka stack till Simåne runt 2 tiden, dags att göra sig iordning,Vidare att köpa pizza sedan blev de ta bussen till stensö.
Va Ganska lammt i början med såväl festen satt igång och de kommit lite folk då va de gutt som fan, jag träffade många människor som jag kände oxå mys på de.
Känner att detta får räcka för kvällen jag e verkligen  jätte trött så ska sova nu hade jag tänkt. Man får hoppas att man inte vaknar med värsta Baksmällan imån.

Måste bara tillägga att de finns så många idioter i denna värld. Asså ja undrar hur faan du kunde göra så mot henne?!?,Hon är din FLICKVÄN!......

 Bilder från kvällen kommer imån, de kan jag lova er.

Godnatt /Sttiina

Godmorgon, Massa står på schemat!

Nyss vaknat vill helst bara lägga mig och somna om, men de får jag inte för jag ska hinna med en himmla massa idag!.
Klockan är några minuter i 11, så snart bli de att göra sig frukost "hotell frukost kanske de blir" vem vet.
Efter frukosten blir de Städa mitt rum massa usch på de men de behövs verkligen kan jag säga er,
sedan blir de nog lite plugg åtminstonde lite, jag e så trött på skolan ska bli skönt med sommarlov sen, fast då ska man i försej jobba hela sommaren men med min underbara snäll vän R, så de blir kul.

Ikväll är de grillfest på flundran, massor av människor som ska dit tydligen så jag, rebecka och Simåne sticker väl dit sen frammåt grynningen. Vi ska hem till Simåne runt 2 tiden då vi ska käka pizza och göra oss fina.
Ser fram imot kvällen kommer bli sjukt skoj.
BE THERE!

//Stina

Godnatt, Tankarna bara snurrar!

Jao, då va de dags att försöka sova.
Ligger redan i sängen i och försej men jag kan inte sova, är för pepp på morgon dagen.
Tankarna snurrar i huvudet av allt skit snack!, Ibland undrar man hur folk bara orkar lägga massa energi på de.
Och att jag och Simåne skulle vara Fylle Fjortisar?!?,De va de värsta jag någonsinn hört.
Men om människor vill lägga massa onödig energi på de ska jag låta dom göra det, jag bryr mig inte iaf!.

Jag vill inte släppa Sportify jag är verkligen förälskad i det. Spel listan bara rullar, Sportify är som  gjort för mej.
Men men nu är det väll dags att stänga ner mitt älskade Sportify och ta o försöka sova, för imån de blir det fest, Kul som fasen ska vi ha.

//Godnatt Stiina♥

Stan och Invite till Sportify!


Dagen började med att jag och Rebecka åkte in till den "Stora" Staden  Kalmar för att umgås och shoppa lite. Vi hade väl inte planerat speciellt bra vad vi skulle köpa eller vad vi skulle göra där men vi hade i tanke att något skulle i alla fall köpas, och för min del blev de först in på Dillbergs och inhandla Rasmus Elms matlagningsbok, Mycket goda recept där kan jag lova så den rekommenderar jag er att köpa.
Sen blev det som vanligt Rebecka fick släpas efter mig som typ halv bestämmde vart vi skulle gå så tillslut sa jag att hon fick bestämma lite.

De blev att gå till Donken runt 12.30 där mötte vi Lisen o Amanda så vi åt och snackade lite med dom en stund de va trevlans, medans vi satt där kom jag på att mamma snart fyller år så blev att inhandla lite födelsedags presenter åt henne också lite senare..Blev att vandra vidare till Alexander och träffa honom o Jenny en stund trevlans va det.
Vi vandrade vidare till New Yorker där vi kollade underkläder hittade ett par favoriter jag köpte(ni ser dom på bild här nedanför). Rebecka hittade också ett par jätte söta med texten: Little miss Sunshine.....Nu Hade vi handlat klart för idag....
Så vi gick och satte oss en stund på larmtorget i vår fina Kalmar, Riktigt härligt med solsken är det.

Nu sitter jag hemma åt nyss , pappa hade lagat någon pasta rätt som va helt ok!.
Kollade sedan på Andra Avenyn som jag följer del 153 va det idag.
Sitter inne på Facebook,Bilddagboken och Msn nu, ganska jobbigt att göra många saker samtidigt men man vänjer sig som sagt.

Sedan
får jag ju inte glömma och tillägga hur underbart snäll min brors vän Pal va idag, Han gav mej nämligen ett Invite till Sportify som jag har letat efter i flera månader, så nu sitter jag och lyssnar På lite blandad musik Bla, The Killer- Human , Lady GaGa - PokerFace och Alesha Dixon- Boy Does Nothing.

Har
inte bestämmt om de blir gymmet än eller inte men de är sådant som märks. De är bara de att jag är förbannat trött så blir säkert att jag sitter här och lyssnar igenom lite musik på Sportify, Jag är kär i de!.
Och för er som inte märkt, så har jag ny blogg igen(A), denna gången ska jag lyckas hålla igång bloggen. I´m Ready!

//Stina

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0