Ett gästinlägg från Kalmar!

Hej där!
Jag tänker inte uppehålla Stinas blogg alltför länge, utan bara fylla ut den lite.
Mitt namn är Anton som ni kanske har upptäckt i något tidigare Stinainlägg, och jag är denna fina flickas andra hälft. Jag är en snäll pojk som älskar att passa på sin lilla busunge som idag inte kan bidra med något eget inlägg.
Ni kanske undrar varför bloggaren själv inte skriver? Jo, hon har en situation borta i Göteborg som består av att hennes mobila internet är dött. Hon kan därför inte meddela om sin dag. Istället har hon beordrat mig att försöka komma på något att skriva!
Problemet är att jag inte vet vad jag ska skriva... Eller i alla fall inte om något intressant..
Hur som helst så blir det lite information om läget just nu inför lovet:
Som ni kanske vet så är det lov snart, och vem tror ni kommer hem hit då? Stina såklart!
Och att ha henne här i hela 12 dagar är som att fira 12 dagar av julafton, födelsedagar och sommarlov tillsammans. Hon är min fantastiska, underbara, och livsgivande flickvän som jag håller hårt om, hårdare än något annat. Att vara med henne är något utöver allt annat, jag kan inte vara utan henne!
Vi kommer ha en underbart mysig vecka med mycket påskinnehåll, och det hoppas jag & Stina att ni också kommer ha!
Längtar tills imorn älskling! <3
P.S. Stina uppdaterar bloggen imorgon för er som tycker att mina ord är för tråkiga!
/Pojkvännen
antons inlägg (mohahaha) /din älskling

Dag 30, Göteborg...

Tisdag.
Sitter i "hemmet" i Göteborg. Kom hem från praktiken för några timmar sedan.
Har gått jätte bra idag, va ju själv igår och sedan va de jag o en till praktikant idag. Den ordinarie receptions personalen va på kurs idag o igår så jag har fått haft lite ansvar, KUL KUL måste jag säga.
Påtal om något annat.. Jag känner på mej att studenten kommer bli katastrof om ni inte skärper till er o kan mottaga förlåtelse.
Aja de är upp till er nu..
Älsskar min lilla bumbi :) <3 ANTON

Dag 29, Göteborg...

Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid i helgen för jag har haft en underbar helg med älsklingen. Saknar honom redan men kommer hem om 3 dagar SKÖNT!.
Är hemma i hela 12 dagar då :)..
Uppdaterar mer imon är skit trött har stått själv i repan idag, så varit jätte nervös men har gått bra. :)
//S
Älskar denna pojk obeskrivligt mkt, kan inte förklara kärleken till honom med ord de är enormt enormt enormt mkt jag älskar honom! <3
ANTOOOOON <3

Dag 26, Göeborg...

Äntligen Fredag:). Veckan har gått väldigt väldigt fort.Skööönt faktiskt.
Varit TUR- mässan nu också Onsdag, Torsdag så har varit en hel del att göra. Fullt hotell!. Skoj att jobba under denna är en sak som är säker iaf.
Sitter här i vardagsrummet/Köket just nu och väntar på att jag ska åka till hotellet, funderar på om dom fort. spelar in film här neranför vid den busshållplatsen jag ska hoppa på, de e så pinsamt ifall dom gör de för då kanske bussen missar mig(A) Hm, ännu fler problem haha!.
Förhoppningsvis ser han mig, annars får han spppööö! mihhi(A)

Idag är den dagen med stort D jag har väntat på, dagen då min älskling kommer hit till Göteborg och hälsar på, åhhh de ska bliii hur mysigt som helst.
GILLAS!.
Han kmr klockan 8 ikväll och stannar tills Söndag :). Och på Söndag är de bara 4 dagar kvar tills jag åker hem, detta e verkligen kanon bra. Och observera: Då är jag ledig i hela 12 dagar! SKÖNT som Faaan!. Påsklov <3. Efter de är de bara 3 ½ vecka kvar på praktiken sen kommer jag hem för "evigt" Längtar nuu kan man säga.
Ha de bra.
Love me i´m famous//S

Dag 25, Göteborg...

Orkar inte skriva något idag-.-!.
Ni får helt enkelt klara er jag e skit trött hihi.
Förlåååt!
//S

Dag 24, Göteborg..

Goddagens. Sitter här vid datorn, ska snart ner till affären o köpa mig något ätbart att äta till middag, en billys lasange kanske, menar för ovanlighetens skull. Haha!
Dagen på praktiken har gått bra,  va rätt många i receptionen idag, men de va kul iaf. Jag samt en praktikant till va där o idag tog jag massa telefon bokningar och sådant, rätt kul måste jag säga.
Sen är de ju så att de är tur-mässan denna veckan också, så de är typ fullt överallt o folk går till fel hotell m.m ett stort kaos helt enkelt men de funkade bra idag.
Jobbar mellan 9-15 imon också, skönt!
Har inget vettigt att skriva mer idag, får se om jag har ngt intressant att skriva om senare, vem vet!.
Vfr inte liksom??

Dag 23, Göteborg...

Först och främst vill jag be mina läsare om ursäkt för att de inte kom någon uppdatering igår.
Men va riktigt riktigt trött och helt ärligt hade jag inget intressant och skriva.
Men kan ju skriva lite om gårdagen här för er som ändå vill veta:
22 Mars:
Gårdagen började klockan 12 med praktik och fortsatte till klockan 18, va riktigt lungt där igår så fanns inte alls mkt att göra.
När jag kom hem åt jag lite mat sen hamnade jag framför tv:n o såg arn och efter de datorn.. Som sagt va riktigt trött så orkarde inte med mkt.Så detta var alltså min gårdag.
Men nog om den här kommer lite om dagen:
23 Mars:
Vaknade för sisådär en 20 minuter sedan, har sovit kanon gott idag. Är så att jag e ledig idag från praktiken vilket är rätt skönt för jag behövde sova ut bara för jag jag jobbat hela helgen.
Så idag vet jag inte redigt vad jag ska hitta på blir iaf plugg och träning men vädret e skit så man vill liksom inte ge sig ut i de, jävla regn liksom!.
Nee nu ska jag laga mej frukost och vara glad över att de bara e 3 dagar till älsklingen kommer hit xD.
Ha en bra dag mina älskade.
Love me i´m famous//S
Snart sommar, här får nii en sommar bild ;)!



Dag 21, Göteborg..

Sitter här nu, Idag är de söndag har haft praktik idag med, de gick lika bra idag som igår. Kul Kul.
Dock mer utcheckningar än incheckningar idag men de va bara för jag jobbade mellan 9-15 och inte 12-18 som jag brukar göra.Efter jobbet blev de åka hem efter många om o men, va så att jag blev förföljd av någon människa vilket va väldigt obehagligt, menar kan folk sköta sina egna liv eller? SUCK!
Annars,
Kommande vecka är fullbokad, eller jag tror de iaf.
Måndag: Praktik 12-18
Tisdag: Ledig, Gymma samt shopping
Onsdag: Praktik (Tur-Mässan är) mkt att göra
Torsdag:Praktik (Tur-Mässan är) mkt att göra
Fredag:Praktik 12-18, Älsklingen kommer hit vid 20.00
Lördag:Ledig, umgås med älsklingen hela långa dagen :) MYS!
Söndag: Ledig, Umgås med älsklingen tills han åker hem.

Min vecka kommer bli kul, men fredag, lördag kommer bli bäst (A) hihi.


Love me i´m famous//S



Dag 20, Göteborg..

Lördag, vilket inte innebar ledighet för mig utan apu.
Mycket kul måste jag faktiskt säga, fanns massor med sakeer att göra idag, de liksom flöt på hela dagen. Blir jobba imon också men då mellan 9-15 så efter apu:n blir de gymmet än sväng och träna.

Idag har jag inte så mycket att skriva, men finns på mobilen om de e ngt.
//Love me i´m famous//S

Stina gör bort sig!

Jag gjorde bort mej idag(A).

Dansk gäst: (På danska) Kan jag få låna trådlöst internet?

Jag : Ursäkta vad sa du?

Dansk gäst:(På danska) Ja du vet trådlöst Internet

Jag: Jaha jasså du ville låna toaletten!

Dansk gäst: (Med skratten i halsen)Nej du vet sådant man använder för att koppla upp sig på nätet, Trådlööst!

Jag: hahah oj javisst trådlöst Internet jaha, ja men inga problem de ska du få.

Pinsamt?, Ehm! JA!. Danska e inte de lättaste;)


TYPISKT MEJ!
Bjuder på en OBS bild!

Dag 19, Göteborg..

Fredag idag. Fredag som för de flesta innebär ledighet. Men för mig betyder de apu hela helgen lång, men har ju fått 2 lediga dagar en igår och en på Tisdag.
Idag har de varit lungt igen, men kul. De är alltid kul:), alla e så trevliga.
Va nyss och köpte en pizza, orkade inte ställa mig och laga mat e helt slut. Så resten av kvällen blir sitta framför tv:n, blir nog kolla så ska de låta, E.M.D är ju med ikväll, haha!.
En annan sak jag måste säga: ÄR LYCKLIG! ÄLSKLINGEN KOMMER HIT TILL GÖTEBORG OCH HÄLSAR PÅ MIG HELA HELGEN PÅ FREDAG! LYCKA xD
Love me i´m famous!//S

Dag 18, Göteborg...

Då va de torsdag. Hittills har veckan gått väldigt väldigt snabbt måste jag säga, rätt skönt faktiskt med tanke på att jag bara vill hem och träffa älsklingen samt familjen igen. Men idag är de bara 14 dagar dvs. 2 veckor kvar till jag kommer hem igen och då är jag hemma hela 12 dagar, underbart, jävligt underbart!.
Idag har jag varit ledig från apu:n för jag jobbar helg denna vecka så fick en ledig dag denna vecka o en nästa vecka, gutt som tusan.
Kan inte påstå att jag gjort mkt nytta idag eller okej lite faktiskt o de är städat, men annars har jag slappat för huvudvärken börja smyga sig på igen bara för de är dåligt väder så känner att jag inte vill anstränga mej sådär super mycket.
Åt nyss lite mat stekte pommes samt köttbullar, gott gott va de verkligen.
Ska nog skriva lite på svenska rapporten  snart också för den måste lämnas in snart, är redan försenad hihih. Annars kommer nog kvällen bestå av chill framför tv:n och prat med älsklingen. För att prata med älsklingen är de bästa jag vet(A).
Nu satte jag precis på en maskin tvätt hoppas jag gjorde rätt =S
Love me i´m famous//S



Dag 17, Göteborg..

Sitter här o gör ingenting.
Idag har jag varit inne i stan o handlat lite grejer, men faktiskt inte till mej själv idag. Blev ni chockade?. Men de är nämligen så att jag har inte råd att handla massa grejer till mej. Kanske blir något litet klädesplagg senare men just nu vill jag bara spara till balen o studenten för de är de värt.
När jag kom hem så lagade jag makaroner o bacon yummi. Sen hamnade jag här o jag är inte alls pigg på att skriva ngt idag.
Men är ledig imon så hör kanske av mig då.
//S

Världens Snyggaste!

Bara för jag har världens sötaste, snyggaste, bästaste, mysigaste och underbaraste pojkvän:). Älskar dig Anton<3

Dag 16, Göteborg..

Tisdag idag då.
Idag blev de ingen apu för min del för jag mådde piss när jag vaknade idag. Hade världens huvudvärk o kände mig febrig så att  vara på apu:n idag hade inte funkat alls. Ringde och sa hur läget va o de förstod mej. Så dagen har bestått av vila, sova o så, nu är jag pigg igen o längtar till morgon dagen då de blir apu igen.
Nu blir de sitta lite här framför datorn, skriva lite med folk på msn, spec. älsklingen:). Och ta de allmänt lungt o chilla läget lite granna.
Hoppas ni andra har haft en bra dag, bätte än min iaf får vi hoppas på.
Love me i´m famous///S

Dag 15, Göteborg...

Har inte så mkt att skriva idag, eller är rättare sagt inte så pigg på att skriva ngt.
Men kan ju tala om att dan har varit ett rent helvete allt har gått fel o jag mår dåligt och vill bara sova.
Har inte kunnat få i mig ngn mat idag har varit så grymt ledsen bara. Så har levt på mackor så är väldigt låg i energin.
Aja får hoppas på en bättre apu dag imon med lite roligare uppgifter kanske.
//S

Kalmar- Göteborg!

Jahaja då har helgen redan runnit förbi. Synd att den gick såå extremt fort, hade velat ha ännu mer tid med älsklingen hemma.
Men nu är de så att läget är som de är och jag har en apu att fullfölja. Men med Antons stöd och kärlek så vet jag att jag klarar detta utmärkt.
Annars har helgen i stora drag varit den bästa på länge, att få vara hemma o träffa alla igen har varit underbart och jag helt jävla fantastiskt. Önskar bara att jag hade kunnat stanna ett tag till men nu går inte de som vi alla vet. Men jag kommer ju hem om tre veckor igen och då är jag hemma i en vecka o 4 dagar de känns tedigt härligt och efter de har jag bara 3 veckor kvar i götet tills jag kommer hem för "evigt" om ni förstår, jag ska inte tillbax till göteborg på ett tag då:).
Va de jag hade att säga för tillfället. Skriver senare:).
Älskar ddeej Anton Lavi<3

Göteborg-Kalmar!

Där ser man....
Denna dagen har jag verkligen sett ifram emot jätte länge. Sitter just nu på tåget hem, hem till mitt riktiga hem i Kalmar, ååhh de känns verkligen underbart ska ni veta.
Tåget  är okej fiint, de gnisslar bara fruktansvärt mkt, smått irriterrande sen en annan sak till att klaga på: Att dom inte har eluttag på tåget, de är löjligt.Hur hade dom tänkt att man skulle kunna sitta o surfa om dom inte har några jävla eluttag. Menar alla är inte rika o äger en Mac dator.
Nee men detta får räcka för tillfället, stänger av datorn en stund för att spara batteri.
Snart hemma hos Mamma, Pappa,Oskar och spec. hos Älsklingen aww ska blii kanon xD
Love me I´m famous//S

Dag 14, Göteborg...

Godmorgon.
Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg nu innan jag packar ner datorn och så.
Idag blir de apu mellan 11-17 kul kul, undra vad jag får göra för kul idag, blir nog de som behövs göras som in/ut checkningar, bokningar, pappersarbete ja de jag har gjort de senaste dagarna liksom.
När jag slutat blir de springa och köpa något att äta, äta upp, springa o handla tilltugg att ha på tåget och tillslut hinna med tåget heeem.
Har verkligen längtat kanon mycket till denna dag och äntligen äntligen är den här...
Skriver mer sen när jag sitter på tåget.
. Hoppas ni får en bra dag, de ska jag försöka ha iaf;).
Love me I´m famous//S

Dag 13, uppdatering....

Mina kära läsare... Kom hem från jobbet för några timmar sen, har ätit kollat halv 8 hos mej och pratat med Anton i tele precis.
Annars har dagen på apu:n varit precis lika bra som jag trodde att den skulle bli. Har gjort incheckningar, bokningar, telefonsvarande, kassaräkning, poängsättning jag nästa allt som behövdes. Riktigt kul har de varit och beröm får jag hela tiden:). Är så glad över att dom tycker jag e duktiig.
Längtar massor till imorgon, ska blii skönt att kma hem över helgen faktiskt, har längtat länge nu faktiskt:).
Saknar alla där hemma...
Love Me I´m famous//S

Dag 13, Göteborg

Sitter här vid baren, som ligger precis intill köket i detta otrolivt fina o vackra hus.
Har precis stoppat i mig en pirog va jätte gott kan jag säga er som e nyfikna. Börjar Apun vid 12 idag  igen och ska arbeta till klockan 18. Hm, undra vem/Vilka jag jobbar med idag, ska bli kul vem jag än är med för alla e så sjukt snälla.
Hoppas de är många gäster som kommer och ska checka in för de är de roligaste, tycker jag iaf, men de är nog bara för jag precis lärt mej de. Eller vad tro ni;) ??
Annars är allt kanon sovit gott och bara 1 dag kvar till jag får komma hem en sväng nu, åhh längtar verkligen tills imorgon.Wiiiihuuu!!!
Jaa men nu ska jag göra mig iordning de sista, skriver när jag kommer hem sen, de kan ni ge e fasen på...Då blir de peppa inför imorgon...
Nu ska jag till min underbara apu plats:)...
Ha de bra Love me I´m famous//S

Påtal om ngt annat, En sådan här hund ska jag ha(A)...Inget snack om saken.
Sen namnet får jag fundera över, Jag tkr Mowglii är hur sött som helst(A).hihi



Dag 12, Göteborg..

Dagen har varit jätte skoj. Har haft fullt upp hela dagen så har inte hunnit skriva något inlägg förrens nu.
Började apu:n vid 12-18, har fått göra massa skoj idag som bokningar, incheckningar, poäng sättningar, telefonsvarande, pappers arbete. Ja som ni hör har jag fått göra sådant som behövs att göras när man är i en reception och arbetar.Kul dag har de verkligen varit.
Slutade som sagt lite senare än 18 idag typ kvart över va kanske klockan, då blev de springa till tåget men missade de så fick vänta o ta de som gick en kvart senare, Hoppade av vi rätt hållplats o sedan skulle jag hinna med bussen men den missade jag också så fick stå o frysa en halvtimme, suck!.
Tillslut kom jag hem, då gick jag till min "stamis" pizzeria dom är mkt mkt trevliga där. Blev att beställa en gyros tallrik, måste säga att den va fruktansvärt smarrig..
Annars har kvällen bestått av Andra Avenyn o snackat i telefon med älsklingen mycket mysig<3...
Nu ska jag söka fler sommarjobb..
Love Me I´m Famous//S

Uppdatering Dag 11,Göteborg...

Kom hem från praktiken för en timme sedan. Har precis hunnit varva ner o lagt mej i sängen.
Dagens kvälls jobb gick kanon bra. Fick göra massa bokningar idag, sjukt skoj även att vissa blev lite fel, men sådant som händer haha.
Imon börjar jag 12, så blir en liten sovmorgon imon också. Häärligt värre.
Har inte så mycket mer att skriva. Skriver imon igen.
Ha de bra. Godnatt
Love me I`m famous//S

Dag 11, Göteborg

Nemen Goddagens mina söta läsare
Idag har jag en rejält härlig sovmorgon, börjar nämligen inte förrens halv 4 vilket är riktigt riktigt skönt för har hunnit med att göra massa saker som att typ packa inför kommande helgen då de blir ett hem besök till Kalmar.mys!.
Vaknade kanske för 2 timmar sedan har just gjort mej klar och så. Snart ska jag springa ner till affären tror jag och handla lite. Sen blir de äta typ en priog innan jag pyser till jobbet.
Första gången jag jobbar kväll, så hoppas på en mycket rolig dag på jobbet, men de tror jag att de kommer bli också, ingen tvekan om de inte.
Annars har jag inte så mycket att skriva om just nu, förutom detta. Men hoppas ni får en bra dag.
De ska jag försöka ha iaf.

3 dagar kvar:)
Love me i´m famous//S

Dag 10, Göteborg..

Måndag igen, dagen på praktiken har varit mycket skoj. Har fått göra massa roliga saker och lär mig bara mer o mer för varje dag som går. Åhh jag älskar min APU plats. Trivs Kanon.
Började inte förrens tolv idag heller så fick en riktigt härlig sovmorgon. Och imon....Imon har jag sovmorgon till halv 4, kan de blii bättre? nee skulle inte tro de va. ihih. Såå få se vad de blir att hitta på imorgon innan jag  börjar, kanske bli en sväng på stan "som vanligt" vem vet. Och nej!, jag är ingen shoppaholic.

Nuu blir de iaf att vänta på att älsklingen slutar teatern så att han kan ringa mej:). Myss på att prata med hnm. Nu är de bara 4 dagar kvar tills jag kmr hem en snabbvisit på 4 dagar. WIHUU!
Love Me I´m Famous//S

Bilder från de vacka vår vädret här i Götet. o nartuligtvis går jag Vårklädd:) Love it!

Dag 9, Göteborg..

Jahaja. Då va de Söndag igen. Gud vad helgerna går fort. Hoppas inte nästa gör de, för de är nästa helg jag ska hem o hälsa på de nära o kära där hemma. Men veckorna o dagarna tills dess får gärna gå väldigt snabbt(A). För jag längtar jag längtar jätte mycket att få träffa ÄLSKLINGEN,mamma o pappa igen åhh vad de ska blii kul. Men de är bara 5 dagar kvaar. Wiihuuuu!!!!
Idag, har jag varit inne i stan lite igen, blev att handla några grejs. Va nämligen så att jag gick förbi ett skylt fönster o blev hel käär i de kläder en av dockorna hade på sig på affären Rut m. fl. . De va liksom mej till 110 %, Så blev att kolla vad de kostade o sammanlagt blev de 348:- . När de va betalt blev de springa till stationen för att hitta med ett tåg, men missade precis tåget så va tvungen att vänta på nästa som gick en halvtimme senare.
Orkade inte bara sitta o dega den tiden så gick in på Lindex o där köpte jag ett Hippie band o nagelremover.
Är mycket nöjd med dagen måste jag säga.
Love me i´m famous//S

Dagens ny inköp:

- Body,"genomskinligt"
- Leggings "genomskinliga/svarta"
- Hippiband "svart/silver"




Dag 8, Göteborg..

Sitter här nere i rummet, kom precis hem från en trevlig dag i city med Linnea.
Började med att vi mötte upp varandra på stationen, blev att sedan ta spårvagnen till Vasa stan o fika o snacka en himla massa, var som sagt sjukt länge sedan vi sågs.
Efter fikat blev de gå runt på stan lite o kolla om man hittade ngt super fantastiskt snyggt att shoppa, men de va rätt lungt på den fronten idag.

Nu är de snart dags att gå till affären o handla ngt att äta, får se vad de blir för ngt idag.
Har inget mer att skriva idag, så dehär får räcka.

Ha de bra//S

Dag 7, Göteborg.

Ja då har man varit en hel vecka i denna fantastiska soliga stad o 8 veckor återstår.
I dagens inlägg hade jag tänkt o skriva om allt möjligt. Men kan ju börja med att säga: idag va jag i receptionen på apu:n. kul kul :)..Lär mig massa nya saker hela tiden. Älskar Hotsoft"boknings programmet".
Kom nyss hem, sitter just nu här i vardagsrummet kollar ner över havet o den vackra solnedgången.
Vädret har verkligen varit fantastiskt nu i 4 dagar, solen har skinit från klar blå himmel o alla människor har varit på så bra humör. Men de blir ju så att om  solen skiner blir man på något sätt mycket gladare o piggare.
Igår va jag på så himla bra humör så jag handlat mej en vår jacka. För att gå i skinnjacka,halsduk,vantar o solglasögon samt en kaffe från Waynes coffe house är de bästa jag vet. Me Likes very much!Det kan verkligen inte bli bättre.
Ikväll blir de lite tv kollade o så skulle jag tro. Ska även köpa en pizza sen för orkar inte laga mat idag. Hahha! Jag e slö, men nästa Vecka ska jag skärpa till mej!.
Ha en super bra kväll//S
Saknar er där hemma, spec dig Älskling<3.

3 månaders dag<3

Just nu känns de inte annat en fel att vara här.
Att på min o Antons 3 månaders dag sitta i en säng helt ensam, de är inte okej!.
Jag borde vara hemma, spec. idag. Funderar på en sak, men kan bli ganska svårt. Vi får se jag hoppas på de bästa iaf.
Anton Lavi, Jag Älskar dig- Nu, Då , Föralltid<3

Dag 6, Göteborg.

Torsdag Dagens: Hur skulle mitt liv se ut utan shopping?.
Denna extremt vackra soliga nästan varma dag började 08.00 med att åka till min praktik plats där de blev städet igen "dock va de sista gången jag va i städet". Visst städa kan väl vara tråkigt ibland men måste ekänna att jag har haft roliga dagar där och hon jag va med va jätte snäll:).
Fick även idag gå hem tidigare, klockan 1, för vi hade varit så snabba att städa alla rum på vår lista samt att storstäda ett också. Flitigt, eller hur!
Med tanke på att jag slutade så tidigt så gick jag till Nordstan,köpte en skinnjacka(se bild nedan) o när den va betald o klar kom jag på: Faan jag har ju resten av pengarna på sparkontot!. Så blev sätta sig på pendeltåget samt bussen o fixa de här "hemma".Stressa ihjäl sig och byta om lite o så, sedan ta bussen samt pendeltåget tillbaka till centrum.
Och väl inne i centrum:
Bestämmde mig för att undersöka staden lite nämare, så gav mig ut på en promenad o kom helt plötsligt till en gata full med affärer vi inte har hemma, gick in i nästan varenda för varje va lika spännade.
Hittade ett par as grymma solglasögon på affären: Rut m.fl " Se bild nedan", sen hittade jag som sagt bara lite små skit som smink o franskmanikyr. Tänkte så att nu när jag ska vara i receptionen är de nice om man har snygga naglar, de tycker jag iaf!.
Amen såhär har min dag sett ut iaf. Hoppas er varit lika bra.
O en sak till jag önskar ibland att jag va ful, för folk glor så jävla mkt o busvisslingar hit o busvisslingar dit.Som idag tbx, såfort jag gick förbi. SUCK!
2  av dagens inköpta grejer o fler ska de bli
HÖLLT PÅ GLÖMMA, Här skinner solen från klar blå himmel, riktigt vår väder bara så ni  vet;)

Dag 5, Göteborg

Dagens ord är: INTE OKEJ!.
Började med apu idag 8-13.00. Och varför blev de bara till 13.00?,  jo för att vi får bara jobba 6 timmar per dag sammanlagt 30 timmar/vecka. Så idag fick jag gå extra tidigt för att jag jobbade 2 timmar för mkt igår.
Dom e snälla på min apu plats, trivs kanon bra där.
När jag slutat gick jag på stan o så, sen tog jag tåget "hem" o handlade lite i centrum sen blev de bussen.
Köpte 2 ögonpennor förresten:D KANON!!!!
Skriver nog senare.
//S

Dag 4, Göteborg.

Okej... Dagen började klockan 08.00 o höll på till 16.00, idag var jag i städet för att lära känna hotellet lite bättre och jag säger bara, PUH!!Har nog aldrig varit med om något jobbigare. Visst jag kan vara i städet men fan inte 8 timmar?vi får bara jobba 6 timmar / dag egentligen enligt våra apu regler. Men som tur är ska jag bara vara i städet 2 dagar till sen slipper jag den skiten. SKÖNT!!!.Receptionen är mkt roligare, men tkr fortfarande 8 timmar/dag är alldelles för mkt eller rättare sagt de är för mkt....
Men men.
Ikväll är jag ensam hemma i detta hus, de e både bra o dåligt. Menar läskigt att vara själv i ett hus man knappt känner till men samtidigt bra för att få vara i sin ensamhet o tänka lite.
Vet inte redigt vad jag ska hitta på idag hade tänkt sticka till gymmet men de blir alldelles för sent och gillar inte att vara ute när de är mörkt.
Men senare blir de springa ner o köpa en pizza eller något till middag få se vad jag är sugen på just nu är jag bara sugen på att åka hem.
Få se helt enkelt...
Här bjuder jag på en bild från min dataplats här in the house.
Hoppas ni alla ha de bra där hemma. Saknar er fruktansvärt, kommer hem på en snabbvisit 12-16 iaf.

Så nära påå att....

Ge upp, ge upp o ta mitt pick o pack o dra.
Varför e jag ens här när jag inte klara de. De flesta säger att de bara kommer vara såhär de första dagarna, men de vet jag att de kommer de inte. Så fort jag inte har något att göra kommer tårarna. Jag kan inte ens gå på stan förrens ögonen bli lite vattenfyllda, och vet ni varför de blir så när jag e på stan? jo för de är så mkt folk i rörelse hela tiden o vart man än tittar ser man hur bra alla har de. Dom har sin familj , sina vänner o sin kärlek. Och så jag, helt ensam i denna stora stad med inget.. Inte en vän..  Inte min pojkvän.. Inte min Mamma.. Inte min Pappa. Jag vet helt seriöst inte vad jag ska ta mej till.

Visst de är jag själv som valt att åka hit, men jag trodde faktiskt att de skulle bli kul. Inte såhär jävla tråkigt, ledsamt och totalt Ensamt.
Och jag vet varför de är såhär ledsamt o de är för jag behöver nära o kära runt omkring mig. Utan dom är jag ingenting. Då är jag ensamt fruktansvärt jävla ensam.
Snyft!, Tack för jag fick skriva av mig o att ni lyssnar.
Vad ska jag ta mej till?!?
//S

Dag 3, Göteborg.

Puh, ja då va jag inne på dag 3 i Göteborg.
Idag började jag på min praktik plats som är Hotell Eggers. De va en rätt tuff dag, började 10 slutade 16, hade massa att göra hela hela tiden. Eller okej kanske inte hela tiden för fick mest lära mig olika saker o ting. Jag fick bl.a lära mig att göra bokningar och att svara i telefon. Men måste erkänna att man känner sig rätt dålig såhär i början men de blir ju så.
Men i helhet har första dagen på apu:n varit kanon bra.
Imorgon ska jag vara i städet, ska dock inte bli lika kul, men jag får överleva de. De är sådant som man ska göra också.
Hoppas ni ha de bra i Kalmar, jag saknar er fruktansvärt mkt.

Love me i´m famous//S

Anton<3Stina

RSS 2.0