Godnatt,...

Körlektion,Jobbat, tränat o ätit. Princip de jag hunnit med idag.... Fruktansvärt trött, måste sova NU. Ska va på gymmet vid 9 imorgon o köra konditionspass så de bara sjunger om att. Inget folk då, skönast så! Ne orkar inte skriva mer, fruktansvärt trött.. Adjö!

BruuuumBruuuum...

Dags att bege sig på körlektion!!!!!
Taggad, de börjar ju närma sig dagen med stort D;)


Goa tider

Tjeena!
Trött idag..ute igår med mina 2 snyggisar Nanna o Nicke !
Började med lite förkrök hos mig då även Sara var med.
Drog in till stan vid 11 tiden o direkt till The Sign. Lite folk till att börja med men de droppade in mer o mer under kvällen/natten.
Va nog en av de roligaste kvällarna på länge... Spela black Jack med Nicke o sen fick jag testa med en polacks pengar, vann men spela upp allt igen....så typiskt mig..förstörde mig själv med att röka en cigarret o skämde ut sig på sms........men kvällen sluta bra trots allt...
Avslutades med kebab tillsammans med Sara Agnes o Johan, en trevlig prick vi ragga upp påvägen till olearys;)
De va la min kväll i stort sett! Trevlig o oerhört bra, trots allt dumt!

Idag vakna jag 11, låg i drog mig till 12... Städa rummet o mötte Simone för en kaffe på Nilssons! Ska käka strax vid 18 blir de gymmet o sen fotboll , Kalmar FF-FC Köpenhamn!
Adjööö:)


Hoppsan..

Har aldrig vart såhär ledsen på länge! Fruktansvärt gjort...... Tom på ord..
Skriver imon!


Brutalt...

Kom just hem efter ett brutalt styrkepass! Har ökat vikterna, kör hårt o de går bra nu..Resultat börjar synas.:

Första dagen på nya jobbet!

Första dagen på nya jobbet avklarat. Känns fruktansvärt bra. Kände ju ett par trevliga prickar där också.. Underlättar då! Haft utbildning fr. 13-19, utbildning imorgon också. Äntligen jobb igen, efter ett par veckor utan. Underbart! Är fruktansvärt sliten idag..Vaknade och mådde inte jätte bra. Gick över efter många om o men! Mötte upp Nanna på stan, käka frulle och snackade massa välbehövlig skit. Vidare till jobbet som sagt, kom hem typ nyss ligger och myser under täcket. Men saknar sällskap. Haha! Ska till gymmet om en timme, vid 9 är sagt. Blir mage,rumpa , ben idag... Kondition med! ......... Gårdagen va bra. Började med middag på harrys med mina fina flickor. Stannade, kollade fotbollen mellan Barcelona o Real Madrid. bra match. Skrattade o hade skooj. Gick uppåt runt 12, då började Sidney Samson spela....KUng va han! Sjukt bra var de. Tack Harrys o Nöjesgruppen för ni gjorde de möjligt!!!!! Orkar inte skriva mer just nu..... Är fruktansvärt glad, de är jag värd att va!!!! TYCKER INTE OM MIG SJÄLV :D... ÄLSKAR ER TJEJER <3

Shopping!

Nemen kolla vilken fin topp/baddräkt jag ´just klickade hem! Får gärna bli sommnar nu!;)

Tisdag..

Go´kväll! Nyss hemkommen från dagens andra vända 2 gymmet. Blev ett dubbelpass idag. Kondition på morgonen o styrka nu ikväll. Känns bra har äntligen kommit tillbaka efter min eviga förskylning så vikterna känns bra och resultat börjar så smått märkas. Har annars haft en bra dag, pluggat lite, tvättat och umgåtts med fina Nanna. Fick ett trevligt samtal idag också, så blev snabba puckar o in på anställningsintervju. Får svar imorgon, Men lät positivt! Annars har jag väll inte gjort super mycket...Kan ju berätta om en stackare idag...Puh, blev nästa lite rädd. Stod o vänta på Nanna vid Hm o då kommer de fram en äldre man o säger Han: Får jag fråga dig en sak. Han ställer sig väldigt väldigt nära...o är knäpptyst. Jag : Vad ville du fråga?!?! Han: Vad finner jag lyckan här i livet? Små springer därifrån smått skrämd. Men nu i efterhand. De e ju synd om killen! Adjööö!!!

Tisdag..

Flitig. Ligger i soffan i ska strax hoppa in i duschen, gick upp vid 9, drog till gymmet o körde konditionspass, kom hem åt nyttig frulle o nu, ska jag strax ta o plugga lite körskola... De börjar ju närma sig så att säga ;) Annars händer inget jätte vettigt idag ska träffa Nanna på stan vid 2, mysigt!!! ..... Uppdaterar väll senare!


Home Sweet Home!

tja, Har haft en kanon helg i Göteborg. Hann med massa skoj såsom shopping, hemmafest o utgång. Sjukt bra helg, en såkallt välbehövlig helg. Skönt att slippa alla drägg här i Kalmar för stunden! Kom hem igår efter väldigt många om o men. Först elfel i vagnen, sedan ersättningsbuss från värnamo till växjö o sedan ett tågbyte till..... Hatar verkligen SJ! Gårkvällen spenderades iaf inte hemma, va en bra kväll så att säga. Kom hem runt halv 11 då var det bums i säng som gällde och jag somnade med en gång, magiskt! Tog en rejäl sovmorgon idag, vakna halv 12, riktigt jävla skönt o välbehövligt. Började dagen med en portion havregrynsgröt, mums. Kaffet till latte maskinen var slut och orkade inte ställa mig o koka vanligt jävla kaffe så fick strunta i skiten. Därför jag är så galet bitter just nu. Inget kaffe= En bitter Stina.... Så är de! Händer inget speciellt idag. Blir en slappdag, snöar gör de också. Och vem fan vill gå ut då... Puss!

Göteborg

Är i Göteborg och har de fanrastiskt gutt! Tar en bloggpaus o är åter Måndag!:)

Trött eller!?!

Kaotisk morgon måste jag säga... Dör lite!
Sitter nu med en kaffe i handen o har lugnat ner mig. Har ett kapitel kvar i körskoleboken som måste göras, orkar jag? Knappt.
Har hunnit med en del idag.. Packat, sovit o funderat. Bara bra saker.
Drar till Göteborg imorgon och ska spendera helgen hos min fina, Ska bli super mysigt o välbehövligt:)

I övrigt så händer väll inte så mycket. Va ute igår , var kul men inte mer än så är trött på att gå ut, är trött på alla människor ute och det är så kul när de kmr fram ngn o dom tror att dom ska få ligga om dom bjuder på en drink. Dö säger jag..vilken mogen nivå! Roande iaf!

Dags att ägna tid åt böckerna. Sen blir de körlektion! Adjö.


"Vilket nyförvärv"

Läste sportdelen idag från igår och gårdagens rubrik lät följande:
"Ricardo Santos skrev på för Djurgården"

Ska man skratta eller gråta, vilket nyförvärv ni lyckats hitta Djurgården..........;)


blåögd!

Jag litade på dig, Du svek mig. Inte en gång, utan om o om igen.

"Måndagsbarn"

Har precis kommit hem från gymmet från ett helt otroligt konditionspass! Satsar på en grym kropp till Beach 2012. En riktigt bra kropp!
Satsar även på kalmarmilen i sommar:)
Planer!

Annars har kvällen bestått av plugg o häng med Sara, även bestämt att de blir en tripp till Göteborg fredag-söndag för att hälsa på Hanna:) känner att jag behöver något riktigt bra efter en katastrof helg som inte slutade som jag ville.

Ha en bra kväll
Kram!


Jofama by Kenza, Skinnbyxor <3

Måndag!
Hatar måndagar, men en helt ok måndag idag.
Började med möte kl 09 sen hem, sova bort huvudvärken o in till stan vid 1 igen för att träffa Nanna på en kaffe. Mycket trevligt.
Nu sitter jag hemma igen o väntar på att Sara ska höra av sig . Antingen blir de middag på stan eller så blir det bara träning ikväll vi får se helt enkelt:)

Dags för mig att öppna körskoleböckerna nu, snart dags för uppkörning o teoriprov .

Kram!
Lite lycklig över att mina Jofama by Kenza skinnbyxor har kommit:)


Jag orkar inte igen ...

Vet inte vad jag gjort för att förtjäna denna skit igen... Jag orkar inte gå igenom samma jävla sak , jag orkar inte att de ska ta 8 jävla månader att komma över någon man är helt nerkärad i jag orkar inte igen...

Tröstar sig själv med norsk jävla choklad....


Galenskaper!



Jag är hellre en söt tjej med härlig personlighet o snygga kurvor....
Än en snygg tjej med bara en bra kropp o ett kasst beteende!


Fröken flitig!

Bra start på dagen.
Sitter med en kopp kaffe i handen just hemkommen från körlektion.
Började dagen redan med att stiga upp 07 för att fixa sig lite frukost, snurra på sig sina reebook easytone skor och bege sig ut på en lång Powerwalk och tillslut vidare till körskolan.
Gick skit bra idag, t.om min lärare höll med om det. Kul!
Bokade även Riskettan samt halkan. Så 14.00 ska jag återigen befinna mig på körskolan för ett par timmars snack om att jag inte ska köra bil onykter o drogpåverkad ...ja i princip om allt sånt där som man redan kan.

Efter körlektionen stack jag bort till gymmet o körde ett rygg pass, skönt efteråt .. Nu när jag vart såhär flitig ska jag ta o hoppa in i duschen för Nanna dyker upp om en timme. Då blir de laga lunch.

Adjö!!!
Mingelbild fr. Onsdag



Hoppet.

Dreams are good, to make them true is better!


Usch!.!.!

Vilket jävla väder det blev... Men tänker trotsa det o bege mig till gymmet ikväll ändå. Blir nog inte västra, alldeles för långt..men city, har nära o bra!

Annars har dagen varit bra, har varit med Nanna nästan hela dan. Super mysigt!
Kom hem runt 4 ställde mig o laga mat till familjen o nu ligger jag super frusen under täcket i väntan på att kl blir 19.30 för då gäller gymmet som sagt.

Bjuder på 2 bilder från igår :
Den traditionella ego bilden o en på mig o Afrika killen , lånade hans lite lagom fräna brillor!


Trött eller.?.

Godmorgon!
Är typ död, jätte död...
Vi fastställer diagnos död på mig till kl 12.00 ..

Hade en fantastisk bra dag igår med Sara. Började med ett hårt styrkepass o slutade med en grym utgång. Va på både km, Harrys i olearys o som vanligt levererade olearys lite bättre än övriga ställen.
Träffade på fantastiska vänner ute o lärde även känna lite nytt folk . Så summerar kvällen som kanon.
Dags att somna om en timme sen dags för en träff med Nanna!

Pusss,smek o gos


Skit!!!

Hatar min telefååån, sänd knappen på sms har försvunnit...
Hur bra är egentligen samsung galaxy S II, inte alls bra för detta är typ fjärde gången de händer...
Och inte kan jag lämna in den för tänker inte gå in på den jävla affären där jag köpt den. Aldrig i livet att jag sätter min fot där inne igen aldrig... Kanske kan Sara gå in o prata med dem, hon e ju iaf snäll!
Får lösa detta!!

Pussss o nej jag är inte bitter, inte alls!!


HEjdåååå

Lagom arg idag. Är arg på allt, verkligen på allt utom på Sara! Så är det. Sitter här, har sökt mängder med jobb idag, ska fortsätta senare. Har även varit duktig o plockat in o ur diskmaskinen, läst körskoleboken o klagat på människor i telefon till en vän. Helt okej Måndag ändå, ska inte klaga allt för mycket faktiskt. Ska snart in en sväng till stan för att möta upp Sara, käka något o sedan dra oss bort till Malkars för ett långt styrkepass som innehåller Rygg,axlar, triceps o biceps . Ialla fall för min del. Ska köra slut på både Sofia o Sara idag hehehehehe, Elak är jag, jag vet! Det är väll ungefär vad som händer idag, ska börja klä på mig o dra mig mot stan för att köpa träningbok! Nu smsade Sara.... CAIOOOO!

Ingemar Låås o spontan utgång!

Hade en kanon kväll igår med fina vänner.
Började med att Sara , jag o Sofia va på gymmet o träna.
Bestämde oss för att gå ut i äta o ringde även Simone som vi också ville ha med så på kvällen så blev mysig 2 rätters middag på larmgatan 10! Riktigt gott:)

Blev även en spontan utgång på detta tillsammans med Doglas o Lisen, blev olearys där jag träffa på massa trevliga människor! Så kvällen blev oerhört lyckad och avslutades på bästa sätt med Corner där vi träffade på House saxofonisten Ingemar Låås, coolt;) givetvis var jag töntig men fick en autograf, han va grymt trevlig!

Ja sammanfattade kvällen igår lite kort där!
Bilder


Hårt liv!!!

Godkväll...
Har varit död i princip hela dagen.
Allt började igår, träffade Sanna på en lunch vid 12.30, både trevligt i gott. Mötte upp Sara vid 2 i då blev de lite spring på stan o sånt trams innan vi begav oss hem till mig för att sedan cykla bort till gymmet för ett hårt styrkepass med rygg, triceps, biceps o axlar.

Efter detta blev de hem där maten stod färdig på bordet, tack för det fina föräldrar:)
Sedan va det dags att börja göra sig iordning inför kvällens festligheter. Och hu vad festligt det blev med lösögonfransar o sånt fint. Runt 11 begav vi oss till Jimmy för att få ett par snygga pics innan vi drog vidare till the Sign där det va lagom lite folk men ändå tillräckligt för att vi skulle ha grymt kul!
Mötte Nanna,Olle,Nisse,Nicke o Majdi där som vi sedan drog på efterfest hos i den inhöll allt från klädpoker till sanning eller konsekvens. Ja fullrulle men förbannat kul! Kvällen slutade 05.30 o jag kom hem idag 15.00 lyckad kväll/natt så att säga!

Dags att vila igen, ville bara visa att jag levde!

Bilder fr. Igår:)


Utflykt!!!

God eftermiddag!
Dagen började med körlektion kl 08.30, gick väl sådär om jag ska vara ärlig.. Min körskolelärare tycker jag är stressad när jag kör, vilket jag kan hålla med om till viss del, men inte annars!
Kom hem, käka frukost med familjen och gjorde sig iordning för en tripp till kosta outlet med mor o far. Fick köra både dit o hem så det var en trevlig liten utflykt kan jag tala om.

Nu sitter jag här i snuvar lite. Ska snart in mot stan för en fika, ikväll blir de Gym o tv...
Tack för mig!!

Rensade ut gaderoben, herregud vad massa onödigt jag hade...


22:18

Vill börja tacka alla som varit inne här idag i bidragit till besöksrekord! Vad en rubrik i en bild kan göra mycket. Hu vad löjlig värld vi lever i!

Kvällen har varit bra, kom hem från stan övningskörde med mamma o pappa , handlade lite o lagade lite kvällsmat tillsammans med mamma, det blev fruktansvärt goda italienska mackor. Riktigt gott!
Åkte vidare till en vän o sedan avslutade jag kvällen med ett grymt styrkepass!

Dags att hoppa in i duschen sen blir de läggdags, upp tidigt imorgon körlektion 8.30 sedan vidare till kosta outlet med sina fina föräldrar o jag ska köra!! Wiihu

Kvällsmat:


Den omtalade.....

God eftermiddag.
Haft en bra dag,städning av rum , lunch med mamma o en kaffe hos Marcus! Sammanfattar detta bra,riktigt bra.

Tänkte snacka outfit här o sånt nu! Blev en tradionell kavaj, jeans o linne dag idag. Både stilfullt i fruktansvärt snyggt om ni frågar mig själv. Köpte nya jeans igår, blåa.. Inte ofta de händer kan jag lova. Insåg helt plötsligt att jag köpt ett par magiska jeans. Fick en riktigt bra stjärt i dom kan jag lova, lite nästan sådär så att man blir kanon nöjd med sig själv.
Mamma frågar om det är något fel på mig när jag speglar rumpan hela tiden o svar ja... Jag är mentalt störd... Tack för mig!

Tack för du läste mitt meningslösa inlägg;)


Ingen rubrik

Och så var de det där med att hinna blogga ja. Hann inte igår, gjorde för många bra saker helt enkelt.
Började med att mamma väckte mig kl 09, helt död va jag kan jag lova, men frukosten stod serverad o det gick inte att motstå att kliva upp. Gick i gjorde sig iordning för att sedan ta en tripp till Öland samt till Modehuset med mamma o bror där de blev ett par jeans köpta samt en såkallad gofika ;)

Blev åka hem en snabbis o vidare in till Stan för att möta upp Simone på en kaffe o lite shopping!
Fick med mig 1 tröja, 1 poncho, 1 klänning, 1 ring o ett par skinnbyxor. Nöjd må jag säga!
När jag väl va hemm igen blev det middag, körskole plugg o träning.
Bra start på veckan!!

Puss på sig själv!


Nyår o det där!

Hej fina människor.
Hann dessvärre inte blogga igår då de va alldeles för mycket inplanerat på schemat. Dagen började med en maffig hotellfrulle på packhuset med simone, lite spring på stan. Sen hem o övningsköra en timme o sedan vidare hem, duscha , packa och in till stan igen för att möta Marcus, Elsa i Carro.
Full rulle som ni hör.

Vi åkte hur som helst ut till city gross o handla mat i grejer till kvällen innan alla åkte hem till Elsa för att fixa oss. Hjälpte alla med smink o nöjda blev de också:) Hade sedan en as mysig middag o en rolig spelstund på det!
Runt halv 9 begav vi oss vidare på fest där det va helt okej trevligt, härliga människor iaf . Här stanna vi till 12 slaget där vi också mötte upp Hanna o Co. För att få fira in det nya året med dem:) Runt halv ett tog vi taxi till Friskis där vi hade mycket trevligt på yttligare en fest.
Kvällen slutade vid 05.30 för min del! Men hu vilken underbar nyårsafton:)

Tack alla fina , 2012 blir ett magiskt år i mina nyårslöften är följande:
- Dricka mindre alkohol o satsa mer på träningen för att nå mina mål
- Flytta till Göteborg
- Resa till antingen Thailand el. Miami

Puss<3