Fullt upp!

Har haft fullt upp ända sen jag kom hem från jobbet.
Började med att jag sov en stund i väntan på att Jesper skulle ta sig in till stan för en fika. Vi satt o snackade o hade mycket trevlig , va länge sen jag träffade honom.
Efter de blev de möta upp mamma , handla lite sedan hem.. Va nog bara hemma i 2 minuter sen begav jag mig bort till pressbyrån där Sanna hämtade upp mig för vi skulle till Ikea o käka, Passade även på att kolla lite grejer, men köpte inget idag då jag inte riktigt vet vad jag behöver.
Men hade en trevlig middag med massa snack!

de va litet kort inlägg av min dag//S



Jobb pga Sjukdom!

Sådär kom precis hem från jobbet, va tvungen att hoppa in extra för min "chef" va sjuk idag.
Gutt med lite extra pengar sådär på slutet av månaden. Har jobbar samanlagt 108,5 timme januari månad så de blir en hel del pengar nästa månadslön! And i Like it!
Får även jobba 5 dagar denna veckan så man skulle ju kunna säga att jag jobbar heltid ibland. Dock är jag fort. bara timanställd o söker fast jobb!.
Men är verkligen glad över att jag har lite jobb medans jag söker för de ger pengar. o sen jobbar jag ju med så underbara kollegor så de finns inte!

Nååja...... Nu ska jag strax hoppa in i duschen, väntar på att brorsan ska duscha klart. Sen kommer den där Jesper förbi en sväng o vi ska ut på stan, jag tänkte ta med mig systemkameran o tvinga honom att ta lite bra bilder, men får se helt enkelt!
I eftermiddag blir de förmodligen umgås med hon den där braiga Sanna en stund o ikväll väntas gymmet:) En fullbokad dag helt enkelt, men är ledig imon!

Hittade en gammal bild ;) Från Sommaren 2009. Fan vad cool jag tror jag är där ;)

SöndagKväll!

Nu har jag tid att slänga in ett litet kort blogg inlägg.
Har haft fullt upp idag, började med att jag o Simone tog en fika på fyra kök, blev en smarrig skagenbaguette, underbart gott! Blev givetvis lite spring i affärer också.
Hade även full koll på alla människor runt omkring mej då jag efter fredagens förföljelse tror att jag blir förföljd hela tiden numera vilket faktiskt är förståligt.
Jag känner mig som en rädd liten flicka, o tänker på vad som kunde ha hänt.
Blev ju inte bättre när jag fick syn på dagens fruktansvärda rubrik i barometern..Då de tydligen har skett en våldtäkt inne på Bistrobars toaletter, Alltså jag undrar vad de är för sjukt folk som lever i denna värld. Blir så fruktansvärt jävla förbannad.
Jag tycker fruktansvärt synd om denna tjejen som blev utsatt för detta, fy fan vad jag lider med henne, o de aset som gjorde de han önskar jag all olycka på denna jord

LÄS MER HÄR
http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/article2262833.ece

Usch vad förbannad jag är!!!
KILLAR ÄR SKIT, NI ÄR SKITSTÖVLAR!!!..Men absolut inte alla.

Min kväll avslutades på ett trevligt sätt med trevligt sällskap :) tack!




Solsken!

Vaknade just av att solen sken rakt in genom fönstret. Härligt att vakna upp till lite sol.
Blev genast väldigt glad på något sätt men fort. finns fredagens händelse kvar någonstans i huvudet. Men ska försöka tänka på annat än den där jävla idioten som inte har något liv.
Men men..

Idag ska jag fika med simone vid 2 tiden o senare sen får jag besök, Ska bli mycket trevligt.
Har liksom inte så mycket mer att skriva om då dagen faktiskt precis börjat.
Skriver senare//S

Förföljda påvägen hem efter en trevlig utekväll!

Puh, som ni märker har jag inte uppdaterat på jätte länge. men senast jag använde datorn kraschade allt. Och vi har haft stora problem med att laga den, men duktig som min bror är har han lyckats. Tack för de!
Så nu kan jag o ska jag börja blogga återigen, vilket jag är överlycklig över, för har tappat massor med besökare nu när jag inte haft tillgång till någon dator...
Men men, ni får va glada att jag inte gett upp helt, lätt att göra de, men blogginsperationen håller i sig!

Igår va de hur som helst Fredag, o jag o Sanna hade en heldag full med bakande av kladdkaka, chips o dipp ätande o allmänt tjockade oss o avslutade med en utgång på Palace.
Måste säga att vi hade mycket treevligt, o sjukt mycket o roligt folk va det som va ute också, kanske inte super många men va tillräckligt många för vi kunde ha kul. Sen fanns de givetvis människor man önskar inte va där, men men världen är en fri plats man kan inte förbjuda folk att vara där dom är.
Jag hade CP kul hursom helst!.
Meeeen så hände något...........
Efter palace gick vi till Max o käkade hamburgare eller iaf jag. Påvägen hem därifrån ungefär vid stagg står en kille med cykel. Vi lägger inte märket eller tänker på honom särksilt mycket då de va rätt mycket folk i rörelse där omkring just då. Så vi går vidare mot mitt hem. Plötsligt märker vi att någon mumlar bakom oss, vi bryr oss inte men jag kollar lite snett bakåt o ser att de är killen som stod vid bron, han har alltså cyklat efter oss.
Denna killle parkerar cyklen utanför landstingshuset o börjar förfölja oss till fots. Jag o Sanna går snabbare o snabbare för att bli av med honom,men han hinner ikapp... Vid parkeringen vid östra sjögatan går han upp jämnsides med oss o jag börjar bli riktigt rädd, Min första tanke va att han kunde ha kniv/pistol,Baseballträ, ja helt enkelt vad fan som helst på sig eller tanken att våldta oss så för att försöka bli sig av med honom vänder jag mig om o frågar lite trevligt:
- Ville du något eller?
- Han svarar: Har ni cigg?
- Jag ber honom upprepa då jag inte hör vad han säger, han upprepar samma sak o jag säger till honom att han ska gå till pressbyrån då han kan köpa de där, allt för att försöka få bort honom. Men han ger sig inte utan han följer efter oss. Jag kollar mig runt för att se om de finns någon man kan ropa på hjälp hos, för han börjar bli riktigt äcklig o närgången, men gatorna är helt tomma inte en människa i rörelse. Då slår de mig att vi går in på mitt jobb (dvs. Stadshotellet) o väntar tills vi blir av med honom, Vi har inte långt kvar dit o helt plötsligt börjar han tafsa på mig, Jag ber honom sluta flera gånger men idioten slutar inte. Sanna blir tillslut jätte arg o säger ifrån riktigt på skarpen o sen börjar han tjata om att han vill ha en kram men jag vägrar han tjjatar o tjatar o ger sig aldrig.
Ett tag trodde jag han skulle slå ner oss eller våldta oss han va riktigt jävla äcklig.
Men väl framme vid hotellet släpper en arbetskompis in oss o vi stannar där ett tag, jag är verkligen jätte skakis o de va då tankarna började komma om vad som egentligen kunde ha hänt. De kunde vart så pass illa att våra liv hade kunnats förstöras inatt....Tankarna såhär efter, man blir rätt chockad.
De va verkligen ingen trevlig upplevelse, jag fattar inte ...Vad är de för samhälle vi lever i egentligen?, ska jag nu behöva vara livrädd varje kväll jag går hem ensam...Vilket jag iofs aldrig kommer göra......Kommer alltid be någon följa mig eller ta taxi. nattens upplevelse kommer jag inte kunna släppa på ett tag:/.. Jag är fort. rätt så chockad o mår inte alls bra:/

De va allt jag hade o berätta//S

Helgen!

Blivit dåligt med uppdateringen i helgen.
Får skylla på att jag har haft fullt upp med annat som Jobb, träning o umgänge!
Är ju ojämn vecka så de va min tur att jobba hela helgen. De gick faktiskt riktigt bra måste jag säga ,hade lagom mycket beläggning både Lördag o Söndag så han göra massa småplock som städa, fixa  iordning i skåpen o sånt som behövs göras ibland med vettni! Jag är flitig när jag måste!

Förutom jobb då...Igår träffade jag Jonna va evigheter sedan jag träffade den människan, så va mycket kul o vi hade en hel del ny information o berätta om för varandra.
För er som inte vet vem Jonna är e de tjejen jag varit bästa vän med sedan lågstadiet typ:) Dock har vi nog glidit ifrån varandra som vänner mer o mer vilket är synd..Men vi har fort. lika kul när vi umgås. O de är väll huvudsaken.
Jahaja, nu har jag ju faktiskt uppdaterat min blogg så nu hoppas vi på att Jesper blev nöjd, En av mina trogna Läsare! haha.

Ha de super bra/S

FredagsKväll!

Då va de dags för en lugn helg för min del då jag jobbar hela helgen.
På ett sett bra då jag faktiskt sparar pengar, men är ändå en hel del sugen på utgång för de. men som sagt får stanna hemma ikväll o vara en duktig flicka!
Så sitter faktiskt på rummet o kolla let´s dance, Mamma o pappa ville se På Spåret så valde att sätta mig själv o kolla på min tv!

I övrigt har jag varit på stan med Simone, vi va på Holmgrens o fikade o snackade massa skit. här bjuder jag på en mycket roligt Konversation!
(Vi snackade om att åka utomlands)
Jag: Jag vill inte åka till Aiya Napa ialla fall
Simone: Nee inte jag heller!
Jag: De är ju bara massa turkar där jue...
Simone: hahha , vad skulle dom göra dom där?
Jag: Hallå? Aiya Napa ligger i Turkiet
Båda: ASGARV! hahahhaha

Som sagt va rätt kul!....

Nee nu ska jag fortsätta ha tråkigt medans alla där ute roar sig-.-

K.E.S.O....

Ja ni hör ju bara på rubriken vilket knasigt inlägg detta kommer bli...
Men ska snart bege mig ut på stan o möta Simone. Så käkade nyss lite frukost, blev:
-2 knäckebröd med keso o tomat
-1 tallrik fil med fruktmusli
-1 glas apelsinjuice
Samt lite extra keso med citronpeppar på efterråt... alltså jag är typ beroende av keso "Cottage Cheese" lr något men de är så sjukt gott o ska vara sjukt nyttigt o bra för kroppen o hälsan. De är extra bra att käka lite keso efter träning. Ett tips från mig till er: ÄT KESO!:D

Nog talat om Keso.... Ska som sagt strax till stan o möta Simone för en fika, ska bli mycket trevligt. Ska hinna med ett par grejer innan jag ska pysa iväg så hinner inte skriva så mycket mer tyvärr.

Men bjuder på en bild som passar inlägget:

Goodmorning!

Skönt med lite sovmorgon, vaknade för ungefär 1 timme sen ungefär. Ligger fortfarande i sängen då jag fryser som fan , men kan va för jag hade elementet avstängt inatt-.- SMART!
Ska snart upp o duscha o de, för ska till stan vid 2 tiden för en fika o förmodligen lite spring i affärer med Simone.
Men som sagt orkar verkligen inte röra mig just nu, men har 3 timmar på mej, men ska hinna äta frukost o städa rummet också. hhaha.

Efter fikan blir de sticka direkt till gymmet för att träna ben/mage o kondition.
Så kan faktiskt unna mig en kaka till kaffet/te:et . AS bra jue!

har inget mer vettigt attt skriva just nu//S

EnFörvirradFlikka!

Sådär nu har jag tid att uppdatera bloggen för idag. har varit väldigt seg de senaste dagarna. Har inte gymmat på 2 dagar o varit jätte dålig på att uppdatera bloggen.
Jag ber givetvis om ursäkt för detta.
Men men....
Gårkvällen var mycket trevligt, blev lite alkohol o trevligt umgänge på Km, idag blev de jobb, dagen började kanske inte sådär jätte bra men blev bra tillslut ändå. Har även typ sovit bort hela dagen idag , men nu ikväll har jag varit med mina kära föräldrar på city gross o handlat, även de gick toppen!=)

De är väl ungefär detta jag hunnit med idag, har inte mkt mer att skriva.
Men bjuder på en outfitbild! De är de nyköpta shortsen o de nyköpta linnet;) Detta var alltså gårkvällens outfit:)



Lill-Lördag!

Dåligt av mig att inte blogga igår, jag vet-.- Men jag va skit trött efter jobbet, skippade t.om träningen igår! men somnade jätte tidigt vilket iofs va väldigt skönt men som sagt dåligt av mig o ber så hemsk mycket om ursäkt mina trogna läsare:)<3

Idag har jag jobbat, slutade redan halv 12, fick skjuts hem av min chef, som ändå kör detta hållet. Snällt! blev att springa in i duschen, göra sig iordning och vidare till AF där Saluhallen hade möte. Lät faktiskt väldigt intressant och kan verkligen tänka mig att jobba där, men beror ju helt på hur mycket timmar jag får med tanke på att jag har ett jobb där jag får iaf minst 2 jobbdagar i veckan men brukar bli fler jämt:P.
Sprang lite på stan efter mötet, köpte ett linne, ett par svarta shorts o strumpbyxor! Verkligen något jag behövde! "kanske inte" men kan verkligen inte låta bli att shoppa. men bara småsaker(A)

BILDER KOMMER SEN !:D

//S

Måndag!

Har varit dåligt på att blogga hela dagen men tänkte hinna med ett litet blogginlägg nu.
Har haft fullt upp, gick upp runt 11, gick in till stan för att möta en kompis, vi skulle fika o snacka lite skit haha ;) va mycket trevligt!, Satt på Café Nilson från typ 13.00-16.30, så spenderade 3 ½ timme på att bara sitta o snacka om allt vi hade att prata om. Va en hel del ska jag säga er:) Men som jag sa, mycket trevligt.
Begav mig sedan hemmåt, då några idioter höllt på kasta brinnande tänstickor mot folk, även mot mig...MOGET!
Men men, Kom hem perfekt till att maten va klar blev Spagetti o kötbullar idag. Helt okej!

Mamma o jag begav oss runt 6 -tiden till maxi för att handla lite som saknades här hemma.  Blev en hel del ska jag säga er.
Väl hemma igen blev de byta om snabbt o sedan bege sig bort till gymmet. Tränade Rygg,Triceps & Biceps idag känns skönt såhär efterråt..
Har precis stoppat i mig lite kvällmat nu. Vad de blev ser ni på bilden nedan.

Hoppas ni haft en lika bra dag som mig,Imorgon blir de jobb o fika med Simone o återigen gym på kvällen!
//S

EnVanligSöndagsKväll!

O nu har de blivit kväll. Har hunnit med några blogginlägg idag iaf, men dock inte sådär jätte långa kanske.
Men har haft fullt upp.
Dagen började kl 10, med frukost, la mig i sängen sen igen o somnade om en timme typ. Vid 1 begav jag mig in till stan skulle handla lite grejer på konsum. Sprang även in på H&M o hittade 2 tröjor som jag nämnde i tidigare inlägg, Blev så förälskad i dom så va tvungen att ha på mig rolling stones tröjan idag hehe.
Tog även lite bilder nu ikväll, Trivs kanon bra i knallrött läppstift ska jag säga er. Tror de ska få bo i min handväska ett tag framöver. Man ser på något sätt mycket sexig ut ;) haha.

Har även träffat en kompis på stan vi chillade runt, kollade lite i affärer samt va o åt. Vi hade en hel del o snacka om så de va skönt att kunna träffas o prata ut om allt som normalt folk :)
Vi Mötte även en rolig nisse på Donken som la sig i allt vi snackade om, men han va för jävla go! Roliga åsikter o kommentarer.
Men som sagt nu känns allt mycket bättre efter att få ha pratat med dej <3 Tack!

Rolling Stones!

Va nyss inne i stan, ska snart in till stan igen men va o handlade 2 tröjor. En rolling Stones o en Beatles! Dom va sjukt snygga så kunde verkligen inte låta bli.
har inte tid att skriva mer just nu, men skriver sen när jag kommer hem igen!
Dagens Outfit:

Vad hände med helgen?

Godmorgon, vaknade precis så har tryckt i mig lite frukost, Blev de vanliga: Keso, Mörkt bröd ,fil med frukt musli o ett glas apelsinjuice. Gott!
Ska snart göra mig iordning, får besök senare idag. Vet inte om de e bra eller dåligt. men för mig kommer de nog kännas bra tillslut. Jag hoppas de iaf.
Ska hinna springa bort till affären innan också , vi får se hur långt jag hinner hahha.

Sen undrar jag vad som hände med helgen, de är ju redan Söndag:O, den har gått alldelles för fort...Men men så är de. bara att se glad ut o acceptera  de.
Ska till arbetsförmedlingen i veckan samt söka massa jobb, får se om jag kommer något vart.
//S

Sexy Red!

Lördag kväll o jag sitter hemma o gör inte sådär jätte mycket, snackar med lite roliga människor på msn o fjollar runt, ni vet de jag brukar göra när jag har absolut jätte tråkigt.
Men har fått hem mitt smink från Mary Kay nu som jag beställt, där varav bla ett rött läppstift. Kände att jag va tvungen att prova så fram med Lady Gaga brillorna o på med läppstiftet o KAMERA , IN ACTION!
Fick dit några bra bilder, dom finns på facebook, men alla ni läsare har är ju inte vän med mig på facebook så tänkte bjuda på 2 st här i ett inlägg:)..

Brillorna + Röda läppar!

En helt vanlig POSE!



Lördag!

De är ensamt en Lördag som denna :/..

Något saknas...

förlåt för att jag varit dålig på skriva idag, men sov till 12 o sen gick jag upp åt frulle o gick o tränade(Mage,Ben & Rumpa)så har inte hunnit sådär super mycket idag. Men ändå hunnit med att vara flitig o spenderat en timme eller 2 på gymmet.
Har även varit i affären köpt lite kosttillskott samt lite grejer mamma o pappa behövde.
Nu sitter jag hur som helst på rummet lyssnar lite på min nya favorit Jay Smith som jag nämnt tidigare, den killen har en sjukt fantastisk röst.Där kan ingen säga något annat.
Mamma o jag gick nyss igenom papprena om skolan jag funderar på att börja plugga i Göteborg, men ja jag måste fundera ett tag till o kanske behöver läsa ett par kurser på komvux innan jag kan börja. Som sagt vi får se lite men lovar att uppdatera er om vad som händer o vad jag bestämmer mig för att göra...

Kan passa på att berätta lite om gårdagen också, Den va fantastiskt kul, även att de va sjuktligt lite folk så hade jag kul som fan. Tack simone för du gjorde kvällen awesome o fick mig att tänka på massa bra saker, de va precis vad jag behövde då de hänt allt för mycket grejer de senaste veckorna, som jag fort. har svårt att släppa men är påväg att göra helt. De va som jag skrev i ett tidigare inlägg som en vän sa till mig: Slösa inte dina tårar för honom, låt istället han gråta dem sen när han inser vilken underbart vacker person han förlorat!

Ne nu ska jag dricka upp min smoothie o äta upp min kellogs K kaka!
IFRÅN DAGENS TRÄNING:

Måste Sticka!

Mår dåligt efter gårdagen.
Men de hindrar inte mig, måste rycka upp mig, har precis stoppat i mig lite frulle nu beger jag mig strax utill gymmet!

/S

3 doors down!

Allt börjar kännas snäppet bättre. jag har insett att de är inte jag som förlorar något de är du som förlorar mig.
Att må dåligt är okej, men snart kommer allt känns okej igen, för jag har insett att du vill inte ha mig och då får jag acceptera de.
Jag har underbara vänner som säger så sjukt fina saker , verkligen sånna saker jag behöver höra. Jag är så tacksam att jag har er.
Ikväll ska jag ut o roa mig med bästaste Simone o tänka på allt annat utom dig, Ska se om jag lyckas. haha.

Väldigt passande låt:

3 doors down- Here without you

A hundred days have made me older
Since the last time that I saw your pretty face
A thousand lies have made me colder
And I don't think I can look at this the same
But all the miles that separate
Disappear now when I'm dreaming of your face
I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight it's only you and me, yeah
The miles just keep rollin'
As the people leave their way to say hello
I've heard this life is overrated
But I hope that it gets better as we go, oh yeah yeah
[. From: http://www.elyrics.net/read/0-9/3-doors-down-lyrics/here-without-you-lyrics.html .]
I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight girl it's only you and me
Everything I know and anywhere I go
It gets hard but it won't take away my love
And when the last one falls, when it's all said and done
It gets hard but it won't take away my love, whoa
I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight girl it's only you and me, yeah oh yeah oh
A hundred days have made me older
Since the last time that I saw your pretty face
A thousand lies have made me colder
And I don't think I can look at this the same
But all the miles that separate
Disappear now when I'm dreaming of your face

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight it's only you and me, yeah

The miles just keep rollin'
As the people leave their way to say hello
I've heard this life is overrated
But I hope that it gets better as we go, oh yeah yeah

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight girl it's only you and me

Everything I know and anywhere I go
It gets hard but it won't take away my love
And when the last one falls, when it's all said and done
It gets hard but it won't take away my love, whoa

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight girl it's only you and me, yeah oh yeah oh

Friend like you..

Sådär..Kom precis hem, har varit o ätit hotellfrukost och sagt hejdå till den bästa Hanna.
För er som inte vet så flyttar hon ju till Göteborg idag och bli göteborgare på heltid, usch kommer sakna henne enormt mycket, men vi kommer höras väldigt ofta o uppdatera varandra om allt som händer. Men gud vad jag kommer sakna henne, dock tänker jag komma o hälsa på henne jätte ofta <3
Du e helt klart bäst gumman.

Thank god I had a friend like you



Träningspass!

Kom precis hem efter att ha kört ett hårt träningspass på gymmet.
Idag fokuserade jag på Triceps, Biceps o rygg samt några enstaka maskiner på bröst.
Började hela träningspasset med 2 km spring på löpbandet o avslutade träningspasset med 1 km...De är helt klart de bästa , då känner man verkligen att man kommer igång/varvar ner,
Men sen körde jag lite olika maskiner , märkte att jag ökat vikten på rätt många också så de går ju åt rätt håll iaf:).

När jag kom hem hade mamma lite efter träningsmål klart, blev:
-Fibrer knäckebröd med Keso o tomat
- Advokado
- Te
- Juice
De va mycket gott, för de är viktigt att äta efter träningen! O att äta nyttigt är ännu bättre.
Nee nu ska jag fortsätta lyssna på Jay Smith-Here Without You <3, Den passa in väldigt bra just nu i dessa deppiga tider, o jag som trodde 2011 skulle börja bra:/....SUCK!
//S
Min tränings outfit:

..

förstörd-.-

Vad hände?

Med min planerade träning som skulle blivit av ikväll :O
Hm, Dumma Linus! Men en utgång är med behövligt! o alkohol MUMS!"

Träningsvärk

Som jag nämt i tidigare blogginlägg ska jag troligen börja plugga till Personligtränare till hösten, vilket jag ser fram jätte mycket emot ifall drömmen går i uppfyllelse.
Så har ju börjat hård träna nu för att återigen komma i ordentlig form. Tränade i Måndags, körde ett rätt hårt pass o nu har jag en sjuk träningsvärk, De går inte beskriva smärtan i benen, speciellt i insida lår o rumpa:/ Ser ju ut som en enbent ko när jag går ungefär. haha.
Men trots träningsvärken ska jag ikväll orka bege mig bort till gymmet för åter ett pass att köra ordentligt på. Idag blir de träning av Triceps,Biceps, Rygg o Mage. Samt springa 2 km på löpbandet.
Som ni märker så ska Jag försöka skriva väldigt mycket om träning, kost o hälsa i min blogg framöver då de intresserar mig en hel del. Ska försöka få till någon grym header också.
Men ändå ska jag fortsätta skriva om vad som händer i min vardag, mode o allt annat jag skriver om som intresserar er. Jag lovar ska aldrig svika er!
Men ett eller ett par inlägg om träning , kost o hälsa lär de dyka upp per dag i min blogg framöver.

Dagens tips: Att blanda träning o bantning är ingen bra kombination. Men att blanda träning o viktminskning! Glöm inte att de är tillåtet att unna sig en lite godisbit då o då, men sätt upp regler för dig själv.
Och ska du gå ner i vikt gör de inte genom att sluta leva, gör de på ett bra o ett värdigt sätt , ta hjälp av någon som peppar dig till 100 %, du får unna dig en godisbit en fredag eller lördag. De är inte de du blir tjock av utan de är om du inte ta hand om din kropp o äter fel.

Biffen själv:





En dag i taget...

Sådär vaknade just till liv efter att ha sovit ett par timmar, sisådär 2 typ. Men de va skönt o välbehövligt efter en dag på jobbet.
Men hade lite sovmorgon idag, började nämligen inte förrens vid kl 7, o slutade redan vid 12. De kallar jag lyx.
Men imorgon är de återigen vanliga tiden 05.00-12.00 ...Men de är ändå bättre att jobba så då man får äta frukost på hotellet.

Annars har jag inte gjort många vettiga grejer idag, ska snart laga mat till mamma o pappa kommer hem samt följa med att handla ikväll.
Hade velat gå ut en stund ikväll eftersom jag behöver lite annat att tänka på just nu, men då ingen vill följa med så är de bara att accepterra läget , se glad ut o stanna hemma!
Så jag får se lite vart kvällen tar mig.

//S

K.Ä.R.L.E.K

Trots de inte gick som jag ville så kommer jag aldrig sluta tka om dig ...Du får mig att må oehört bra vilket jag e mycket tacksam över <3

När jag äntligen...

När jag äntligen lyckats komma över A (mitt ex) ordentligt o funnit lyckan hos dig...Ja de är då du sårar mig som djupast.
Är jag inte värd bättre?
Är jag inte värd att få vara lycklig? Uppenbarligen inte!
Livet är hårt ibland...O jag får lära mig att acceptera de-.-

Lunch o Fika!

Började med att luncha med Hanna o Simone på Café Nilson, blev en riktigt god kycklingsallad. Sen blev de fika med Linus på Munk & Muffin! Mycket gott som vanligt.
Sedan ville Linus se lägenheten så jag hade ett villkor o de va att han hjälpte mig att rensa ut min klädgarderob samt städa mitt rum vilket vi gjort mycket snabbt haha. Men bra blev de, En hel kasse full med kläder jag inte längre ville ha.
Så han stack hem för en stund sen då jag ska äta snart o sen bege mig ut på en promenad med min bästa Hanna Adolfsson o snacka massor, de behövs:)!

//S



Frukosttips!

Min frukost bestod idag av följande:

- 2 fullkorns knäckebröd med ost,phiadelfiaost o tomat
- Fruktmusli
- 1 Glas apelsinjuice
- 1 kopp Jordgubb/champange Te

Vaken redan?

Vad tusan gör jag vaken redan, klockan är ju bara halv 10? Hm...något som inte stämmer jue :O
Men bara att acceptera läget o ta o gå upp :).
Ska strax sätta i mig lite frukost..De är ju den viktigaste måltiden på hela dagen så för er som försöker banta eller köra någon slags diet, i med frukost i magen...för att äta riktig mat till frukost de är inte verken hälsosamt eller bra för fem öre.

Ser ut att bli en fin dag, solen lyser lite grann o himlen är blå..så på med solglasögonen?,GIVETVIS!
Ska nämligen ut på stan för att luncha med mina favoriter Hanna o Simone vid 12, har ingen aning vart men de blir nog bra. Sen ska jag träffa Linus o vi ska ta oss en fika o snacka massa skit.
Ser ut som min dag kommer bli riktigt bra.
btw, måste städa rummet idag, sjukt segt-.-

//S
Hittade en bild från i sommaras på oss 3:P


Den bästa träningen är den som blir av!

Puh, sådär nu har jag lyckats vara på gymmet.. Riktigt skönt att vara igång igen. Har egentligen inte saknat träningen för fem öre, men märker hur mycket piggare man blir o hur bra man mår om man tränar o äter rätt.
Idag körde jag först springa 1 km= bort med ca 50 Calorier. Sedan körde jag ben/rumpa, mage o bröst övningar o avslutade med yttligare samma spring på bandet.
Gillas!

Kom hem runt halv 9 då blev de duschen sen trycka i sig lite mat samt kolla på Drottningoffret del 3 på tv...Nu hamnade jag i sängen, e as trött så ska snart sova:)..

Godnatt läsare//S

The Academy- Learning for life..

Rubriken får tala lite för vad detta inlägget kommer handla om.
Fick nämligen hem lite broschyrer från skolan idag, som jag förmodligen ska söka till. Den låter skit spännade o jag känner bara hur gärna jag vill gå där nu. Hur fränt skulle de inte va att ha mig som Personlig tränare?
O en blogg som handlar om mitt yrke, träning o kosten.
Jag har en dröm uppbyggd framför mig o känner bara hur jävla gärna jag vill detta nu, jag e helt exalterad! Att få jobba med träning o hjälpa andra, de är precis de jag vill!
Aja, ska sluta sitta o drömma mig bort, de finns ju en lite detalj som gör att jag tvekar o de e att utbildningen kostar 23 900:- ....men vi får se, jag vill så gärna!

Annars, har sovit extra gott inatt d jag hade sällskap. Mysigt. Men de  e de väl alltid att vakna upp brevid någon?!
Bakade Scones till frukost va verkligen skit gott, o fil med Musli till de . GREAT..Bra start på dagen!
Vid halv 4 begav jag mig in till stan för en fika med min bästaste Simone, lika trevligt som vanligt..Fikade, snackade skit o hade allmänt skojsigt.

Nee nu har jag inget mer att skriva, skriver mer sen när jag e hemma igen, ska nämligen snart bort till gymmet o biffa till mig! Idag börjar jag mitt nya liv... Gymmet 3 ggr i veckan, tänka på vad jag stoppar i mig o adjö till alla godsaker! vi får se hur de går(a)
//S





11.01.09

Kom inte på någon särskilt bra rubrik så fick bli denna tråkiga..
Sitter i min soffa, nyduschad o i högtalarna spelas Jay Smith -Like a Prayer, vilket är låten har gör grymt bra. Han är ingen större favorit då han tog droger när han medverkade i idol o va otrogen mot sin flickvän, vilket jag har svårt för att acceptera.
Men men han sjunger som en gud o de kan ingen annan säga något annat om...
Blir snart upphämtad ska iväg o träffa lite vänner, ska bli trevligt.

I övrigt har jag inte gjort så mycket idag, jobbade mellan 05,30-14.00 va sjukt mycket att göra på jobbet idag, nästan för mycket. är inte van... men de gick bra Moa o jag skötte arbetet alldelles utmärkt.
Imorgon är jue Eva tillbax så nu slipper jag ansvara för allt, de ska bli jävligt skönt då de  tar för mycket på krafterna.
När jag kom hem från jobbet gick jag o la mig en stund,va välbehövligt, annars hade jag varit alldelles för trött nu.,

Och vet ni, nu vill jag ha sommar!

Dagens outfit : (Gammal bild, men orkade inte ta ny)

Froosh Fruit!

Sådär ja, Kom precis hem o sitter o dricker min Froosh Fruit, efter att ha varit på Medlemsinvigningen av de nya malkars i Kalmar västra. De va hur stort o hur snyggt som helst, Kan ju säga som så att där kommer jag spendera mycket tid i veckorna framöver ska jag säga er.
Har även funderat lite över vad jag ska ta o göra med mitt liv, visst jag har ju jobb o så..Men tänker inte bli kvar där hela mitt liv så måste ta tag i de...O jag tror jag vet vad jag vill bli, har beställt lite informations kartaloger o sådant för att se vad som ingår i yrkesutbildningen o vad som krävs.
För de jag pratar om och vill bli är PT (Personlig tränare) o Kostrådgivare, de är alltid något som intresserat mig så varför inte testa de?

Aja, Nu ska jag läsa bloggar, msn o ta de lungt väntar på maten ska bli klar sen ska jag iväg ikväll :)
//S
FÖRLÅT FÖR DÅLIG BILD UPDATE!

8 Januari

godmorgon och välkommna till ett regnigt Kalmar, vaknade för mindre än en timme sen, ska alldelles strax göra mig iordning..bestämma dagens outfit o sen får jag se vad dagen tar mig.
Vill hitta på något riktigt roligt idag, men vet verkligen inte vad-.-..Funderar på att ge mig bort till Malkars  nya träningsanläggning ute vid Västra..ska nog börja träna där istället för inne på de i stan, för detta verkar mycket fräschare o så.
Kanske beger mig ut en runda på stan med min kära mor om hon har tid o lust vilket är mycket tveksamt.
Men men...Vill träffa min favorit också men han jobbar idag-.- haha...¨
Inget är som jag vill, dumt!!!

Inte ens sol så jag kan använda mina nya solglasögon-.-

//S



Fredagskväll...

Sitter hemma framför Let´s dance o funderar på varför jag sitter helt själv en Fredag o inte är ute o festar järnet?

Hm....

Kvällspromenad...

Kom precis in efter ungefär 1 timmes kvällspromenad med min bästa Hanna...
Vi snackade om allt, allt de där som jag bara kan snacka med Henne om, så känns bra att jag har henne:), Men snart flyttar hon, typ om en vecka...Snyft..... Men ska åka o hälsa på henne jätte mycket o vi kommer ha stört kul!.

Tack för du finns bästa <3

Frööken Flitig!

Sitter nu hemma o vid köks-ön o njuter av en välförtjänt kaffe latte efter 8 timmars hårt arbete.
Eller okej hårt o hårt kan jag inte påstå att de va direkt för hade "lååång" öppet dvs öppet frukosten ända till halv 12..I vanliga fall har vi öppet till halv 10, men eftersom de är röd dag dag så hade vi öppet som en Söndag.
Så hur som helst denna kaffen va välförtjänt!

Men bara för jag e hemma ska jag inte sluta arbeta, tänkte överraska Eva med att göra en ny pärm med alla våra viktiga papper i samt byta ut registret o så då de är väldigt slitet. Vi har nog haft samma pärm sens jag började jobba där ,vilket va sisådär 2 år sedan.haha.
Men först ska jag dricka upp min kaffe o läsa lite bloggar..de e de jag brukar roa mig med såhär om dagarna när jag inte kan börja träna pga min jävla förkylning, men de börjar bli bättre så kan förhoppningsvis träna på Söndag. Då kommer jag skriva rätt mycket om träningen också.

Nee nu ska jag läsa igenom allas bloggar, sen blir de yttligare lite arbete, OUPPS, nu fick vi visst gäster...borde nog vara lite social en stund!
Hoppas ni haft en bra dag hittills, skriver mer sen

//with Love Stinaaa

Frööken flitigt är i farten:

..

har ingen ork..är hängig...

Shopaholic! Ohhh Noo!

Jag glömde ju skriva att jag har gjort det igen :O, jag skulle ju inte shoppa mer denna månaden, då jag shoppat alldelles för mycket. Men när man väl står där o har sprungit på något fint på rean går de ju bara inte att motstå att köpa de.
Jag blev bara kär, ni vet när ni känner att de va kärlek vid första ögonkastet...Så kände jag precis när jag fick syn på denna underbart fina varma gosiga kofta. Den hade kostat ett par hundra o va rean låg på 150:- då kunde jag bara inte motstå. Så den fick följa med mig hem i kassen tillsammans med en super söt rosa/svart bh som också bara va kärlek vid första ögonkastet..
Jaa ni hör ju på mig jag borde skärpa till mig rensa upp min gaderob o sälja lite av mina kläder. Har alldelles för många kläder i min klädgaderob..O då ska vi inte tala om skor, puh vad skor jag har speciellt sådanna där som kallas pumps-.- HELP ME!
Måste helt klart sluta shoppa.

Nää nog talat om shopping, blir bara mer shopping sugen!!!
Påtal om de, Min super söta underbaraste Hanna o jag ska gå på stan imon och då ska jag låta bli att shoppa vi ska luncha, springa i affärer o ha en hel dag bara vi, eftersom hon flyttar om mindre än 2 veckor:'( buhu!!
Men ska bli kul, sen på kvällen får jag se vad jag gör, Vissa vill utgång jag funderar skarpt på strunta i de då jag e jätte förskyld som jag nämnde tidigare och de att jag faktiskt ska börja träna 3 gånger i veckan..Supa o träna = Ingen bra kombination! Men kan faktiskt skylla på att jag kan passa på att festa nu medans jag e sjuk då jag inte kan träna då de e farligt att träna när man e förskyld! haha. Fy vilken komplicerad menning....

Nu ska jag inte slösa mer på er tid, får snart fint besök :)
Måste pysa.....

Dagens outfit : (Koftan jag köpte o mina inne uggs, Super mysigt när de e kallt ute)

Modeblogg,Men jag då?

Sitter hemma, borde städa rummet snart..Men har mycket tankar i huvudet..Nästan för mycket på en och samma gång, jag borde tänka mindre göra mer.
En grej jag funderar på är Modebloggare...Vad ska man egentligen skriva om för att bli en riktigt modebloggerska. Jo givetvis om mode men jag har så svårt att fomulera mig. Jag skriver liksom inte bara om mode, Jag älskar dock de men vill liksom ha en allmän blogg som är rolig att läsa för alla men samtidigt va en modeblogg, hm...komplicerat....
Har ju börjat få lite fler besökare vilket jag tycker är skit kul, tack alla som läser , Kärlek till er! Men kan ni läsare inte ge mig lite tips på vad ni egentligen vill läsa...Ni får ju uppdateringar om de jag shoppat, outfit:s o sådana bra grejer jag vill dela med mig av, men kom gärna med fler förslag!

Kommer ett lite roligare inlägg senare med bild!

LOVE //S

PROSIT!!

förskyld som fan.....

2011....

jaha, då va de inte 2010 längre, sist jag bloggade va ett par dagar sen, meen hade verkligen inte tid på nyårsafton eller igår hade fullt upp med andra saker.
Men  hur som helst tänkte berätta lite om mitt Nyårsfirande. De hela började med att Hanna m. familj o Sara kom hit o vi åt trerätters sjukt gott va de. Sen gjorde vi som vanligt oss iordning de sista o begav oss runt 8 tiden på fest till Carro o Adam, mycket mycket trevligt trots lite kaos där ett tag... Tolvslaget firade jag där med de allra bästa o kort togs de hej vilt av Mathilda som hade tagit beslag på kameran, men tur va de. Efter 12 ville vvi på annan fest så jag gick fram till ett par killar lite längre fram o försökte vara trevlig så man fick komma in på fest, vilket vi tillslut givetvis fick.
Kalas skoj där med.
Sen stack vi nog hem runt halv 3 tiden o Sara sov ju här så vi åt Toast o drack varm choklad GOTT! Somnade nog runt 4 tiden.
Jaa de va min nyårsafton i stora drag...Hoppas ni hade en lika lyckad nyårsafton med lika trevligt folk som jag hade...

Sen igår umgicks jag med en kompis, lite så där Bakis Chill med Popcorn o film...Så de ska va när man är död dagen efter en lite för mycket mängd alkohol...hahha!

Ja sådär nu är jag ikapp igen o bloggar igen imon är skit trött efter att jobbart 8,5 timme idag.

Bjuder på 2 bilder från Nyår:

Några av de som va där...NI SER VÄL MIG, JAG HADE KUL!
Kvällens outfit!

RSS 2.0