Utgång igår, Shopping&Fika idag!

Överlevde gårdagen utan knytnäveslag vilket va riktigt riktigt skönt.
Blev en lugn kväll på km, eller lugn o lugn blev en del drinkar men lagom lixom. Massa trevligt folk ute allt från gamla klasskamrater till folk man inte sett på länge till folk man träffar oftare :).
Så tack till folket som gjorde gårdagen o särskilt tack till Hanna o Simone mina brudddzzzzz :)!

Idag sov jag länge, riktigt länge, eller tyyp bara till 12 men ändå.
Började dagen med att kolla alla program jag missat igår allt från kungarna av tylösand till Efterlyst!
Sen hörde Kicki av sig, har inte träffat henne sens vi slutade skolan så blev åka in till stan o ta fika med henne o Simone, mycket mycket trevligt varre kan jag lova:)
Simone skulle dock dra vidare sen vid 3 o träffa en kompizzz så då gick jag o Kicki först till Phonehouse för att få hjälp med min mobil som laggar sönder, men de hjälpte inte ett skit de dom gjorde-.- så de va helt onödigt. men men... Vidare till Newyorker där jag hittade ett par as snygga tighta träniningsbyxor o vidare till Gina där jag hittade världens snyggaste linne :)  and i like it!!!!!

Jag vet att jag borde låta bli att shoppa men kan av någon konstig anledning inte låta bli.
Va inne på Glitter en snabbis också o har verkligen ångest om jag ska köpa de där stört snygga armbandet eller inte, kan fan aldrig bestämma mig-.- men ngt säger mej att jag borde spara mina pengar till ngt vettigt typ UTGÅNG ;) hahahha!
Neee nu ska jag springa ner till gymmet o träna lite:)!

Knytnäveslag&Utgång!

Godkväll!
Onsdag idag, en bra onsdag faktiskt.
Ledig vilket är stört skönt, så sov ut idag, riktigt riktigt länge kan jag lova er. Och nu blir de snart utgång med Hanna o Simone, and i LÖÖÖVE IT !
Får hoppas på inga knytnäveslag o en ännu mer ömmande käke!, den gör tillräckligt ont fortfarande, o de ska ni allt veta era idioter som slog mej i FREDAGS! ( dock utav misstag ). Men ändå lixom.....
Tänkte att de bara blir ett kort inlägg ikväll, men bjuder på kvällens utgångs outfit !

Inte min dator!

Sitter här nere i vardagsrummet med mamma o pappa, väntar på att idol ska börja.
Snodde datorn från mami hiih, de e deras men jag kom på att jag glömt blogga idag så puttade bort henne o snodde den.
Hon sitter här bakom mig o ser lite små butter ut , fast äsch jag vet att hon tycker om mig iaf ;) tss!

Dagen har i övrigt bestått av Jobb, gick bra hade inte mycket gäster + att jag hade en praktikant.. så va en lugn måndag o imon är en ännu lungnare Tisdag, and I Lööööve IT!

Blåser de lika mycket hos er som de gör här hos mig, de e typ storm o regn, inte kul, såfort man tittar ut börjar man frysa, men nu har jag precis duschat världens varmaste dusch, så nu kokar jag av värme, skönt.. Hellre de än att frysa sönder. Eller håller ni inte med?
Ska någon dag ladda upp lite bilder på mina nyiköpta grejer jag köpte denna månaden, blev många fina grejer mest kläder då, men de kunde ni som känner mig redan lista ut (A).

Neee nu måste jag sluta skriva, mami börjar bli otålig o vill ha tillbax datorn, men hm...ska hon få de;)? Nja, tveksamt! Okej hon blev ännu mer butter nu!
CIAO!!!!
SUCK, nu blev jag tvungen att sätta på kaffe åt henne också-.-, jag vet jag har de inte lätt ;)....

Hittade en bild på¨mig när jag va liten på¨denna dator!, Måste bjuda lite på sig själv!

Stina: 6 år (A)

10.09.26

Söndag!.
Snart ny vecka med massa jobb igen, pengar! Men har vissa lediga dagar också, jobbar nu Måndag & Tisdag själv med en praktikant. Sen är jag ledig Onsdag & Torsdag. O sen jobbar jag Fredag, Lördag o Söndag.
Men nu ska jag inte tänka på jobb mer !

I fredags var jag först på jobbet, sen blev de Modehuset med Mami, där jag handlade mej en lite längre kavaj från bikbok den va riktigt najs.
Sen blev de hem ta en powernap o tillslut göra sig iordning. Hade problem som vanligt vad jag skulle ha på mig men blev tillslut:
* Svarta höga shorts från H&M enbart jobb. Utan lite roligheter också.
* Beige tröja med Stor svart rosett från Vila
* Ringar från Glitter & H&M
* Armband från Glitter
Rätt nöjd blev jag allt, va faktiskt en helt okej fest outfit!
Och kvällen va verkligen ett toppen kväll så tack till er som gjorde min utgång till en av dom absolut bästaste på väldigt länge!

Nää nu ska jag dra mig :) Ni får bild på dagen Outfit senare:)

Pussssss!

RSS 2.0