Älskar att vara hemma

Har underbara dagar här hemma vill jag lova, o vädret är minst lika bra de!
Älskar att vara hemma, älskar allt folk o älskar livet mer än någonsinn just nu :)
LIVET ÄR BRA!

Hemma!

Äntligen hemma, de senaste dagarma har de hänt en massa kul grejer så har verkligen inte haft tid till att updatera!
Kommer nog fortsätta med dålig uppdatering, men detta har ju blivit lite av en Norgeblogg nu så.
Hoppas de är okej, ni får höra av er om ni vill ses istället:)

Kärlek♥



lämnat växjööö

Nu har jag precis lämnat växjö, så nu är jag framme i Kalmar om exakt 1 timme, oh hej vad jag läängtar! Har ännu en gång lyckats ta mig igenom en resa på 8 timmar från Oslo-Kalmar. Bra bra bra!
Sista dagen som tonåring, njuter av studen..
Kärlek♥

@ Train..

@ Train så att säga. Har nu bytt plats o befinner mig på ett tåg istället för bussen. På något sätt så känns de mycket mer bekvämare att åka bussen då den låter mycket mindre, hela jävla tåget ekar ju så man dööör!
Men överlever nog 3 timmar till, speciellt nu när jag kan sitta vid datorn hela vägen eftersom det finns eluttag, Wihu!
Var framme i Göteborg vid 5 tiden nästan exakt så hade lite extra tid över o då passade jag på att springa in på Hotel Eggers( min gamla apu ställe) o hälsa på, vilket verkade uppskattas en hel del! Trevligt vart det iaf, stod där o snackade ett tag med Katarina, de va hon som jobbade kvällen i repan..

Nu sitter jag bara o väntar på att jag ska få komma hem , krama om mina föräldrar o imorgon vakna upp o verkligen känna hur det känns att fylla 20, få paket o sådana grejer, Gillas!
O jag saknar Simone galet mycket, hon kommer bli ihjäl kramad imorgon, de är en sak jag vill lova! Världens bästa vän helt klart. Och Linus räkna med att jag lär krama dig minst lika hårt. Så akta er! xD

Lovade ju en bild, så här kommer en som jag tog under bussfärden!
Kärlek♥

Bussresa...

Sitter på bussen nu efter många om o men( då jag höllt på missa den eftersom taxichafförena i Norge inte hittar-.-), har iallafall åkte i nästan exakt en halvtimme.Skönt att vara påväg o veta att man snart väldigt snart får träffa sina allra käraste!
Många som flyr Kalmar idag för att åka över till Öland o fira midsommar, dvs många som kommer glömma att jag fyller år imorgon för dom kommer ligga stupfulla i en buske på Öland, men äsch jag överlever nog ändå.
Själv ska jag spendera midsommarafton/min 20 årsdag i Kalmar! O som de ser ut just nu är det Poolparty hemma hos Nina som lockar mest, men ska först lyckas komma överrens med de andra 2  vad de tycker!

Bild kmr senare!
Kärlek♥

Full resväska!

Nu är allt nästa klart, nu är det bara 3 små tröjor som ska strykas men dom måste torka ordentligt först. Annars är allt annat klart, helt klart!
Känslan går inte att beskriva efter att städat ett stort jävla hus i 3 dagar nu...Att det äntligen är över...äntligen! O det va sista gången detta huset städades på väldigt lång tid då jag ska direkt till Sommarhuset när jag kommer tillbaka från semestern. O att veta de känns ännu bättre.
Hur som helst, nu sitter jag barnvakt, så småplockar lite med grejer jag ska ha med mig hem, funderar lite på om jag ska packa ut något från resväskan då den är för jävla full....Ska liksom lyckas få med mig grejer tillbaka...SUCK! Men nej jag måste ha med allt, så inte ett plagg till kmr åka ur, har redan tagit ut allt för mycket!

Har inte så mycket vettigt att skriva, känns mest som jag flummar igenom ett onödigt inlägg som vanligt. Så nästa gång jag uppdaterar sitter jag på en buss påväg till Sverige!!
Hörs imorgon eftermiddag!
Kärlek ♥


Full resväska....


Helt jävla lycklig..

Helt jävla galet är det!
Lyckan som är inom mig går inte att beskriva, imorgon är jag påväg hem, påväg till alla mina underbaraste där hemma och på Fredag fyller jag 20...Allt e väldigt bra just nu!
Har genomfört alla dagen sysslor, har bara stryk o mangling kvar nu. Ska alldelles strax slänga in lakanen i torktumlaren o sedan bege mig till affären för att köpa lite resemat typ frukt o Yoggi!

Imorgon tror jag inte jag kommer ha tid till att blogga förrens jag sitter på bussen. Har nämligen en hel del som ska hinna göras innan jag åker så räkna med uppdatering först på eftermiddagen runt halv 3 kanske.
Men bloggar givetvis mer ikväll om jag hinner, vilket jag lär!
Så nu vet ni de också, nu är tvätten klar , dags att fortsätta arbeta men först affären!
Kärlek ♥

Imorgon smäller de!

O så va Agnes iväg skickad sista dagen till skolan innan sommarlovet startar o jag har precis fått i mig lite frukost.
Tänkte strax sätta igång med städningen av föräldrarnas sovrum samt byte sängkläder,tvätta dessa,mangla, byta handdukar o slänga alla sopor.
Mycket som ska göras idag också men sluttampen nu innan morgondagen. För imorgon tänker jag bara städa av köket o badrumen innan jag tänker bege mig hemmåt för lite semester.Läängtar!!!

Kan ju säga att jag önskar mer än allt annat att jag satt i bilen tsm med min underbara familj just nu som är påväg till Sthlm för FooFighters konsert. Tanken från början va att jag skulle hänga med men eftersom jag dessvärre inte fick ledigt  en dag tidigare så blev de ikke så, men hoppas dom får en kanon dag/kväll även utan sin dotter;)
Nää dags att sätta igång så hinner jag kanske bort till CC en sväng o köpa födelsedagspresent till Pappa som fyllde år i Lördags. Ska handla lite mat också för pannkakor o tomatsoppa är beställt idag!

Hörs senare, Kärlek♥



Checkar ut!

Nu checkar jag ut för idag!!!
Tänker borsta tänderna , krypa ner under täcket o sova...Är förbaskat sliten o imorgon börjas det extra tidigt för då ska jag göra Agnes skolavslutningsfiin ,Ungen slutar ju 1:an..Klänning, frisyr ..Varför lovade jag henne detta....haha!
Natti...2 dagar kvar..SNART 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gammal bild i repris! En gång fjortis alltid fjortis :P

Dööööööd!

Städningen är klar för idag, blev klar för ca en timme sen men har lagat lite mat o duschat nu emellan.
Va extra tungt att städa idag, har ingen anning varför, kanske för att det är så förbaskat tråkigt? tja, antagligen...Men nu är det skinande rent ialla fall!
Ska snart börja med maten tänkte jag, ska laga rotmos o köttfärsbiffar är tanken som ska vara klart runt ca halv 5. Helst vill jag bara lägga mig ner o drömma mig bort om hur bra allt kommer bli där hemma, men ikke de får vänta yttligare 2 dar till...
Imorgon väntas den sluttampen på städningen så att säga, riktigt mycket som ska göras imorgon så därför tänker då jag ägna hela kvällen åt att packa. Hoppas även på att få vara ledig ikväll då jag vill hinna med ännu en PW men chansen är inte så stor att jag är det, tyvärr!

Har inte så mycket mer vettigt att bjuda på, Tanken var att en bild på min fina outfit skulle vara här men då batteriet på kameran dog o jag inte orkade plocka fram laddaren så fick de helt enkelt blii tomt!
Hoppas det är okej ändå ;)..

Kärlek♥

Färska jordgubbar, fil o musli! Bra start på dagen..

Sådär har precis fått i mig lite frukost!
Tänkte bege mig ut på morgonpromenaden nu innan det är dags att sätta igång med dagens städning av huset o på schemat står, Vardagsrum x2 , Nedre etajse o Kontor.
Har redan varit så flitig o fixat blommor, vaser, bytt vatten i akvariet o rengjort fönstret!
På med träningsskorna o tänker bege mig ut på en riktigt lång PW!

Smarrig frukost vill jag lova!

Nytt!

1 oversize tröja
1 genomskinligt svart linne
1 Vitt virkat linne
1 brunt smalt skärp

Obs! Byxorna är inte nya!

Klar!!!!!!

Sådär nu har jag varit flitig för idag!
Har städat i ca 5 timmar o varenda litet hörn, så nu jädra hoppas jag dom blir nöjda.
Tänkte stryka lite snart också, men måste vänta på att alla kläder ska torka riktigt ordentligt först, kan bli lite små knepigt annars!
Mätt som fan är jag också, efter ätit de mest äckligaste/halvgodaste jag någonsinn ätit, kan inte säga att de va äckligt men samtidigt inte gott för konsistensen var vidrig...o namnet låter ännu vidrigare..Fiskbullar liksom? Usch eller tja jag vet inte helt enkelt. Grönsakerna va iaf goda(A)..

Vad kvällen bjuder på vet jag inte ännu riktigt. Har inte fått besked om jag ska sitta barnvakt eller inte, om jag är ledig ska jag allt ta o bege mig ut på en  lång PW, styrketräningen får då vänta då jag fort. känner av att halsen inte är på min sida. Lika bra att bli ordentligt frisk!
Dags att hoppa in i duschen!!

Kärlek ♥

3 dagar kvar , sen får jag träffa världens bästa vän <3



P.s ...

Godmorgon!
Sätter igång med veckans "sommarstädning" av huset dvs storstädning så skriver såfort jag har tid.
Källare,tvättstuga, hall/ingång, gästtoalett, Walk in closet o skogaderober står på schemat denna ljuvliga måndag!

p.s vill du veta en hemlighet?
Jag är kär i dig!

Agnes kommentar:

- Stina Stina Stina, Du är söt och jag vill vara som du när jag är stor. Kan du läsa en godnattsaga?

Ungen är bara för bra!

Äckligt trött efter städningen...

Sådär, Sjukt flitig denna Söndag vill jag lova. Har städat från klockan 1 tills nu, dvs 4 ½ timme...Men kan  inte säga annat än att min lägenhet skiner som om den vore ny, precis sådär fint som den gjorde när jag flyttade in här för nästa exakt 4 månader sedan. Oj shiit vad tiden går snabbt har bara 2 månader kvar här nu... Har ju t.om vart här längre än halva tiden, känns hel konstigt att säga det för minns så väl sista dagen hemma innan jag skulle åka precis, hur nervös jag va, hur skulle allt bli?Skulle jag trivas? skulle familjen tycka om mig? Skulle jag hitta någon att umgås med, ja det var tusen frågor o tänka sig allt löste sig o jag trivs kanon!
Jag lär mig så mycket här o växer som människa något enormt...

Kärlek♥

Fint de blev va?



Söndag, 4 dagar kvaaar!

Godmorgon!
Tog en rejäl sovmorgon till halv 11 idag. Både skönt o välbehövligt med tanke på att veckan kommer bli nästan lite för jobbig med all städning som står på schemat. Men får tänka så att det är sista gången jag städar detta hus på ett jädrans bra tag vill jag lova för på Torsdag reser jag ju hem för lite semester o när jag kommer tillbaka så ska jag till Sandoya  o spendera sommaren i familjens hus där o stanna till Augusti.
En bra sommar jag har att se fram emot helt enkelt!

Annars, Håller på att tvätta lite kläder, tänkte tvätta upp alla sängkläder, vanliga kläder o allt sånt där så slipper jag göra de i veckan, bara packningen som återstår men lite tidigt att börja med de redan kanske..Åker ju faktiskt inte förrens på Torsdag. Annars händer de inte sådär jätte mycket idag tänkte grovstäda mina lägenhet strax så det också är färdigt.
Dags för duschen!

//S

Trevlig Kväll @SushiWok..

Kom precis hem efter en super trevlig kväll på SushiWok med Emilia o Sandra.
Dock blev det inte sushi som jag kanske utlovat i bloggen men blev en satans god nudelgrejs, Uhu så gott vill jag lova!
Tog även ett sjukt god latte till efterrätt allt detta för endast 205 kr, billigt för att äta ute i Norge så att säga.. De andra 2 begav sig in mot stan för dom skulle vidare ut på krogen men eftersom jag är en liten skit o inte fyllt 20 ännu så fick jag ta o sätta mig på bussen o bege mig hemmåt:(...Galet hårda med alla regler här, värre än hemma i Sverige ...
Men blev en lyckad kväll hur som helst o är nog lika bra att jag stannade hemma med tanke på att jag fortfarande är halvt sjuk och har en förskylning i mig, men imorgon tänker jag då sätta igång med tränandet igen för att återta formen efter 5 dagars vila..Tanken på att jag inte kunnat träna på 5 dagar är skrämmande-.- får köra 1 extra styrkepass om dagen samt 1 extra powerwalk denna vecka. Usch hur ska jag hinna allt-.-

Äckligt god mat!
Glada tjejor som fått sin mat!

Sushi med flickorna!

Regnet kom lite för plötsligt o klädproblemet inför kvällen dök upp genast!
Men gjorde så att mina bara ben fick på sig ett par svarta tunna strumpbyxor som värmer åtminstonde lite..
Annars ser ni kvällens outfit som är:
Shorts- Cubus
TubTop- Gina
Skinnjacka- H&M
Skor- N,Y

Dags att springa till bussen, Dejt med mina tjejer som står på schemat denna Lördagskväll:)
Puss, Hoppas ni får en fin Lördag♥



Pappa <3

Grattis på födelsedagen världens bästa Pappa <3



Lördag, 5 dagar kvar!

Lördag!!!!
Trött som ett får... Ännu tröttare på att vädret verkligen är kasst... Hoppas inte de börjar regnar till jag ska bege mig ut och in till Majorstuen!
Kvällen bjuder på Sushi o mys med mina fina flickor Sandra o Emilia ska bli super trevligt, blir en liten slags (Hejdå innan semestern) kväll!
Skulle begett mig in till stan för lite shopping nu innan hade jag planerat men känner mig inte alls sugen på de med tanke på att regnet hänger i luften. Shopping får de bli en annan dag helt enkelt, om jag inte beger mig in lite tidigare bara för att hinna med detta. Får se hur jag känner senare.

Sen vill jag säga stort Grattis till Världens bästa pappa som fyller år idag <3

Kärlek till er alla ♥

Dagens utseende:



Latte

Har precis fått i min lite frukost, Fil o Musli! Gott som tusan.
Tänkte snart hoppa in i duschen o in i min Playsuit o för att bege mig bort till CC för att handla lite. Behöver tänka på massa annat än hur falska människor är i denna lilla värld mot mig!
Blir t.om kanske jeans beror på om vädret håller sig skapligt eller inte...MEn ser ut att bli uppehåll!!
Skit samma!

Nu blir de en efterlängtad latte!!
//S

Saknar världens bästa!

Första Fredagen man verkligen inser hur mycket Yosefine är saknad här!
Hon begav sig hemmåt för 2 veckor sedan , men sedans dess har jag haft något att göra varenda helg. Så första helgen jag verkligen inte har någonting att göra o första helgen man hinner sakna våra Fredagskvällar med matlagning, tvchill o godismys! De blev liksom en tradition, och den saknar jag förbannat mycket, saknar Yosefine förbannat mycket helt enkelt!!!

Du är vännen alla vill ha!
Vännen som inte snackar skit, Vännen som alltid är ärlig och vännen som alltid  ställer upp!
Tack för du finns <3

Värst vad jag....

Vart är mina favoriter när jag behöver dom som mest?
Buhu! Regnet öser ner , snart dax att laga middag till familjen o sen blir de tacomys med sig själv. Tja ingen bra Fredag det inte...Som ni alla vet, ni som känner mig är jag för social som person för att sitta ensam en Fredag, men vad gör man inte i Norge när man inte har Yosefine kvar här längre , Jo man sitter ensam!
Hahha fifan vad tradigt mitt liv låter, är inte så illa som jag får de att låta kanske, men har grymt tråkigt o skulle mer än gärna spola tillbaka allt en helg för förra helgen var sååå mycket roligare kan jag lova! :)

Dags att stryka lite innan maten ska lagas, sen tar jag helg!! Sista helgen i detta huset på ett bra tag vill jag lova:)

Städning i evigheter-.-

Maaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!!!!LUNCH!!!!!!!!!!!!!
Puh trött o hungrig efter dagens städning ska jag tala om, ännu mer trött på det förbannade vädret...Varför ska det regna i detta förbaskade land hela hela tiden....Tur att jag ska till Sverige snart.
Måste handla också, men är massa folk i huset så kan inte åka härifrån, och maten ska vara klar till familjen klockan halv 5, så har inte sådär jätte gott om tid så att säga.
Annars verkar helgen bli lungn, kommer bli en sjuukt seg helg dock, eftersom jag verkligen inte har någonting att göra, får längta till nästa vecka istället helt enkelt. Men får inte glömma att de blir besöka Sushiibar på Lördagkväll tillsammans med Emilia o Sandra, Trevligt :)

Orkar inte skriva så mycket mer....
Tänker tänker tänker...Orden som ekar i huvvet är: och det är det som är konstigt, att han ens gillar dig som kompis..

Kärlek ♥

1 VECKA KVAR TILL 20!!!!

och det är det som är konstigt, att Jonte ens gillar dig som kompis..

..

..... vet inte vad jag ska säga....Typ.......
Dö!

Sommartjejen med självförtroendet!

Det där lilla extra är vad som krävs!
Stå för den du är, dina val, ditt liv, ditt utseende!

Flickan som vet hur man ska klä sig och med självförtroendet har sagt sitt:)
Dagens:
Allas sommarfavorit, Jumpsuit!

Varför massa smink, Naturligt är bäst!
Enligt mig själv..För jag har det "lilla" extra som krävs

Midsommarplaner, Ja tack

Jag har de där lilla extra, de där som gör så att folk stör sig på mig. Men vet ni jag gillar att;)
Sitter ner efter att ägnat förmiddagen åt städning, skönt att sätta sig ner med en kopp kaffe o lite frukt innan jag tänkte fortsätta med tvätten. Funderar lite över planeringen inför nästa vecka..Blir jobb Måndag, Tisdag, Onsdag o Torsdag förmiddag innan jag klockan 13.30 om exakt en vecka sätter mig på bussen påväg mot Kalmar o semestern..Gud vad jag läängtar! O att de bara är 8 dagar kvar till midsommarafton o till min 20:nde födelsedag de är ofattbart.. Helt galet!

Ne dags att göra lite nytta!
Btw, tog en tablett vid 4:a inatt då jag vaknade o mådde piss men nu känner jag mig genast piggare o börja känna mig som en människa igen. Men blir ta de lungt i helgen så jag håller mig frisk till semestern! Det ända inplanerade denna helg är äta ute med Sandra o Emilia på Lördag. Koseligt!!!
Med de sagt så vet ni nu att jag är på bättringsvägen...

Tips på midsommarplaner, Ja Tack!

Inspiration by Cubus!

Solen tittade fram o jag passade på att vila mig ute en timme...

Örtte <3

Örtte, älskar örtte speciellt när man mår som sämst iallafall halsen!
Har bara vilat idag typ, visst har arbetat lite har gjort de som behövts göras såsom dammsuga,fixa med blommor, tömma sopor, tvätta, stryka, byta vatten i akvariet o dukat bord m.m...Familjen ska ha styrelsemöte ikväll inom företaget de har så jag ska hjälpa till lite smått är tänkt, bland annat att ha hand om Agnes.

Har precis duschat o sitter o små dricker mitt örtte nu medans strykjärnet värms upp ordentligt. Känner mig väll lite fräschare måste jag påstå efter att ha gjort sig iordning lite grann , men är långt ifrån frisk så tänker hålla mig inne o strunta i träningen. Att träna när man är sjuk de vet vi alla att det inte är något vidare bra! Speciellt inte när man är så äckligt förskyld eller tja snarare ont i halsen o andningssvårigheter som jag har...
Nee ska sluta klaga o sätta igång att arbeta, ingen vila här inte!!!

Kärlek ♥
Dagens!




...

Dåligt dåligt dåligt. Har glömt att uppdatera. Ber om ursäkt för detta givetvis!
Annars, mådde jätte dåligt o då menar jag verkligen jätte dåligt när jag vaknade, men tog en alvedon i gick o la mig såfort jag skickat iväg Agnes till skolan.
Tabletten värker nog fortfarande då jag känner mig piggare och faktiskt har fått i mig lite mat. Ska passa på att göra de sista som bör göras idag dvs stryka innan jag går o vilar igen för att sedan eventuellt orka gå till affären o köpa lite välbehövliga grejer såsom halstabletter, mjölk,kaffe o Yoggi!

Dags att käka lunch!!
Kärlek ♥

Mår äckligt dåligt...

o så mår man äckligt dåligt igen....väntar på att min värdmamma o värdpappa ska komma hem o ta hand om Agnes så jag kan ta ännu en alvedon,krypa ner i sängen o sätta på en bra film!
Orkar verkligen inte göra någonting, har inte ens ork till att träna, äta eller deffa....Inget  bra, nu kommer jag ligga efter igen o antagligen gå upp de kilo jag tappat...För så fort jag är sjuk blir jag sådär ynklig o behöver någon som tar hand om mig o har jag inte de stoppar jag i mig massa godis som : hej jag tycker synd om mig själv...TYP!

Sen undrar jag varför jag alltid bli intresserad av de som inte är intresserade av  mig på de där särskilda sättet ni vet....
Jag antar väl att de e för jag är så förbannat trött på singellivet o vill att något ska hända...Behöver kärlek helt enkelt! och du är sådär förbannat perfekt, precis de jag egentligen letar efter....
Dags att stryka det sista, borsta tänderna o tycka synd om sig själv....
Hoppas er Tisdag blir bättre, O Grattis alla studenter på Stagg idag!

Kärlek ♥

Piggare=)

Piggare, mycket piggare...Ingen feber men fortfarande halsproblem dock...
Får se de så att tur att de va denna veckan o inte nästa då jag ska komma hem.
Annars, håller fortfarande på att tvätta, ska hinna stryka också innan jag börjar med maten klockan 4:a är tänkt. Får se hur långt jag hinner men målet är att allt ska vara strykt o tvättat så jag bara har lakanen kvar till imorgon! VI får se helt enkelt.
Agnes bestemor kommer hit vid halv 5 o ska umgås med Agnes. Trevligt!Så är  ledig ikväll vilket är skönt, imorgon ska jag lägga Agnes o Torsdag ska jag också sitta barnvakt!! Fredag-Söndag är familjen bortrest så då har jag hela huset för mig själv, ska bli skönt!!!
Sen nästa vecka är det storstädning som gäller Måndag-Torsdag innan jag får bege mig hemmåt för lite semester o de känns helt galet att säga att om 1 vecka fyller jag 20 :O ...Hel galet!!!

Dags att jobba!
Kärlek ♥

Sjuuk...

O då har även jag som trodde jag skulle klara mig från att bli sjuk fått världens halsont o feber.
Mår sådär äckligt dåligt att jag bara skulle vilja ligga i en säng hela dagen o bli ompysslad. Men ikke här måste de jobbas o har extra mycket att göra idag så de e bara att se glad ut o jobba på!
Men ska ta en alvedon strax, lägga mig i sängen o vila en timme eller 2 kommer aldrig palla med dagen annars.
Orkar inte blogga så mycket mer nu....

Bjuder på en bild från i Lördags!

Godnatt <3

Lite för mycket för min extremt lilla hjärna nu!!
Snurrigt,förvirrat o väldigt många bra minnen!!

Går o lägger mig...Godnatt <3
Dagen outfit:

Härlig måndag:)

Dagen har spenderats ute i solen!
Skönt som tusan, började med att jag låg o pressade 2 timmar av förmiddagen.. Hörde av min till Emilia o frågade om hon hade lust med en kaffe vilket hon hade så blev åka till Majorstuen vid 2 tiden. Köpte med oss varsinn kaffe från Wanye´s coffe och gick o satte oss i Frognerparken o solade!
Följde även med henne hem en sväng sen för att se hur hon bodde, o oooh så flott de va!
Begav oss sedan mot majorstuen igen för att jag skulle hinna med bussen o nu sitter jag här hemma igen, handlade lite påvägen hem också. Mjölk o skinka ...välbehövliga grejer...haha!

Har verkligen inget vettigt att skriva...
Äckligt glad är jag! Sådär glad man borde vara efter en galet lyckad helg!

Röd dag!

Måndag igen, Ledig idag för det är Röd dag här i Norge! Skönt o välbehövligt efter en helt fantastisk helg med lite för lite sömn!
Har spenderat förmiddagen ute i solen o jobbat på färgen, äntligen fiint väder här i Norge efter en vecka full med ösregn. Underbart! Ska in till majorstuen vid halv 3 för en kaffe med Emilia trevligt trevligt. Annars ska jag bara ta de lungt o njuta av ledigheten ..sista hela arbetsveckan nu då för nästa Torsdag börjar min semester i då kommer jag hem i 2 veckor!
Lääängtar:)

Dags att fixa sig!
Kärlek ♥

En oförglömlig helg!

Har haft full rulle hela helgen...

Fredags:
Städade, gjorde iordning allt, packade o begav mig till bussen för att åka till Göteborg, byta där o åka till Skövde. Tåget va framme i Skövde kl 23.06 o då hämtade J mig på stationen och vi åkte till hans lägenhet, hängde upp balklänningen slängde oss i soffan o fastnade på några filmer som gick på tv:n, kom nog inte i sängs förrens 3 någon gång...Trevligt!

Lördag:
Tog en ordentlig sovmorgon eller tja till 9 ialla fall , fixade lite god frukost o åt givetvis framför tv:n. Va typ död så låg o halv slumrade till något program som gick.
Men vid 12 tiden gjorde vi oss iordning för att halv 1 hämtade vi upp Tea o Jimmy på stationen o begav oss mot Karlsborg. Stannade först vid skjutbanan där jag och Tea fick testa på de roligaste jag någonsinn gjort, att skjuta med en K5:a (tror den hette så) ...GALET ROLIGT VAR DET!! Fick 20/30 träffar, inte jätte imponerande men helt okej resultat för att vara första gången!
Begav oss efter detta mot hotellet och checkade in, skit mysigt hotellrum må jag säga! Packade upp lite innan J visade mig runt lite vid fästningen o berättade lite om det, var kul så man vet lite vart dom håller till o vad som är vilket!
Gick o käkade lunchsallad runt 3 på en pizzeria, grymt gott för var lite för hungrig för att klara mig till kvällen, o när salladen va uppäten så begav vi oss till hotellet igen, gick o la oss o vilade en stund vilket var väldigt välbehövligt och vid halv 5 tiden började vi göra oss iordning inför kvällens jägarbal!

Och kan sammanfatta kvällen att den va helt fantastisk, god mat ,trevligt folk, trevligt i allmänhet o bra planerat! Tackar Johannes ännu en gång för jag fick chansen att följa med.
Festen slutade runt 2 o vi däckade runt 5 , Så tja sliten är man nu! Men som jag sa en helt fantastisk kväll som bjöd på många underbara grejer! Tack särskilt till dig Johannes :)

Söndag:
Hotellfrukost klockan 9,Må äckligt illa, tillbaka till rummet, sova, duscha, sova lite till , packa åka till stationen, säga hejdå  o spendera 5 timmar på tåg/buss..o må illa lite till men äntligen gott över! Jäkla alkohol! haha
Men som sagt lyckad kväll igår!Nu dags att sova, imorgon ledigt för det är röd dag:) BRA!

2 bilder på mig o Johannes , visst va han stilig i sin uniform!
En oförglömlig helg!







Busstur!

Sitter på bussen påväg mot Göteborg nu!, ska bli galet skönt att komma på svensk mark igen efter att inte har varit de på ett bra tag.
Har åkte ett litet tag nu, och tack vare busschaffisen kommer jag hinna med mitt tåg sen , då han kunde massa genvägar så vi slapp världens längsta bilkö vill jag lova. haha.Så äntligen ute ur Oslos storstadstrafik.....
Annars händer väll inte så mycket, vilket det inte brukar göra på en buss, regnar ute så igen kul att kolla ut heller...
Åt nyss tonfisksalladen jag hade med mig, gott och mättande! har en marabou-Strawberry/cheesecake choklad som ligger o väntar på mig också, den är galet god för er som inte har smakat! Tipsar..
Känner att jag inte får något vettigt sagt, uppdaterar lite senare under bussresan när jag kommit in i Sverige, eller senare när jag kommit fram till Skövde.
Kärlek ♥

Snabba puckar!

Sitter o käkar frukost, eller snarare slänger i mig frukosten! 
Ska snart sätta igång o städa o i eftermiddag åker jag till Skövde, ska bli galet kul!
Ne nu hinner jag inte skriva med ska sätta igång!
Uppdaterar senare om jag hinner annars blir de update på bussen som går 17.15 =)
Kärlek ♥

Shopping is the shit!

Har inte handlat något nytt på väldigt länge, och då menar jag på väldigt väldigt länge!
Men äntligen äntligen hittade jag ett par höga hotpants shorts för endast 99:- kan man låta bli? hm..Nej! och kan ni tänka er att jag köpte dom på barnavdelningen också..Sålänge man fortfarande kan fynda på barnavdelningen då är man inte de minsta tjock,fet osv. hah! sen deffar jag och kör clean and lean dieten o det har som sagt gett resultat ,  -3 kg än sålänge..( och Mamma, jag vet att du får spelet när du läser den meningen, men lungn jag har koll på läget) haha!
Annars, har gjort allt som skulle göras idag, ska bara laga mat till familjen om 40 minuter ungefär, ska försöka få i mig något nu, blir nog stekt ägg o kycklingsallad, låter som ett vettigt alternativ!

Nya shoortsen!

Tillbaka blick sommaren 2010!

Började med Balen var på både Stagneliusskolan och min egna Jenny nyströmsskolan!
'

Sen var det dags för studenten! 11 Juni!







Veckan efter blev det Berlin resa då pappa fyllde 50!







Sen fyllde jag helt plötsligt år mitt i allt!



o så blev de midsommar bara ett par dagar efteråt med ett härligt gäng!


Sen i övrigt blev de givetvis strandhäng o festande rix fm m.m..




Och sen var jag sådär äckligt lyckligt käär också, o även att det inte höll är än idag Anton en av mina bästa vänner=)




Hoppas på en lika grym sommar i år, dock med mindre festande o mindre Kalmar  men mer Norge och mer erfarenhet jag kommer bära med mig resten av livet! o Massor av nya vänner <3

Frukt är de bästa jag vet!

Torsdag och 4dje dagen denna veckan det regnar, har regnat precis varjedag med undantag igår mitt på dagen då solen faktiskt sken.  Men idag e de något extremt, och de ska regna hela dagen oxå-.- Behöver bege mig bort till CC o köpa hårspray, lösnaglar, smycken o batterier inför "bal"resan till Skövde. Åker ju 17.15 imorgon o innan dess ska jag städa hela huset, så inte en chans att jag hinner imorgon. Jag får helt enkelt bege mit ut i regnet om de nu ska fortsätta. Suck!
Men innan dess ska jag stryka mängder av kläder som ligger i strykhögen o väntar på mig, har även hunnit med att packa, städa hall,tvättstuga o trappor, rengöra fönstret bakom växterna o tagit en timmes extra sömn, så har redan hunnit med rätt mycket.

I eftermiddag ska jag inte göra så mycket, maten ska vara klar halv 5 och ikväll kommer Jonathan hit, så blir möta hononom på stationen vilket innebär en extra powerwalk.
Lär ju bli dåligt med träning i helgen därför har jag istället kört hårt nu Månd,Tisd,Onsd,Torsd. Och givetvis imorgon också! Och vill nii veta? Jag har klarat en hel veckan utan att äta de minsta lilla av sötsaker! suget finns inte ens där! Underbart bra!

Kärlek ♥



Full rulle, 2 dagar kvar!

Mums!
Har precis satt i mig kvällsmat blev 1 av mammas hemma gjorda knäckebröd som bara innehåller nyttigheter ,frukt/ nötter o en flaska vatten! Bra grund nu innan jag ska köra mitt 3dje o sista styrkepass för dagen!
Har jobbat massor idag, började klockan 6 med att ta hand om Agnes, laga frukost, klä på henne o sådana grejer. Skickade iväg henne till skolan som vanligt vid halv 8 och efter de åt jag frukost, tränade och gick o la mig och sov 1 ½ timme och det var riktigt välbehövligt.
Vaknade till ,tvättade, strök åt en frukt o drack lite vatten innan jag begav mig ut för att rensa lite ogräs...o där satt jag i 3 ½ timme kändes bara som jag suttit där i 1 ½, men det sägs ju att tiden går fort när man har "ROLIGT" haha.
Gav upp efter dessa timmar ute då solen stekte o de va allt för varmt, gick istället  in gjorde mig iordning och lagom till de kom min värdmamma hem, vi snackade lite innan jag sprang till affären för att handla lite mat, hittade riktiga fynd i Bunnpris idag. Bra bra!
O så i eftermiddag har jag lagat mat åt familjen, suttit barnvakt o lagt Agnes samt städat, tvättat o plockat fram allt jag ska ha med i helgen...Känns som om jag ska vara borta 14 dagar, så myckelt som jag packat-.-!
Nu är jag förbaskat trött ska ni veta!

Morgondagen är lika intensiv den, blir tidig uppstigning, städa, tvätta, stryka, rensa ogräs, hinna springa bort till CC vest o köpa balgrejer och packa.
Kvällen blir dock trevligare då Jonathan kommer på besök, som jag sa igår: Trevlig pojk de där!och han e ju så fruktansvärt lik Robert Pattionson ;) haha

Shiit vilket långt inlägg!
Kärlek ♥

Ogräs!!!

Sådär har varit ute sedans klockan halv 11 tills nu och rensat massa ogräs.
Trodde klockan typ bara va tolv, men satan vad tiden gick fort. Har lite kvar, men får ta det imorgon då trotts att menningen inte va att ligga ute o rensa ogräs då jag skulle städat imon...Får helt enkelt ta o städa min lägenhet idag, har inte så mycket val ändå..
Ska hoppa in en snabbis i duschen nu innan jag beger mig till affären för att handla lite mat, om jag orkar dvs. Annars har jag så jag klarar mig men behöver grönsaker, mängder av grönsaker!

Tur att man har en liten smygfotograf bakom hörnet av huset-.- haha!

Jobb!

Nu ett par timmar senare har jag vaknat o är redo för att sätta igång och göra det som ska göras idag. Börjar med att stryka o mangla sedan beger jag mig ut i en timme för att rensa rabatten på ogräs o tillslut tar jag min dagliga powerwalk o beger mig bort till CC för att köpa grejer som behövs till balen, eventuellt något annat litet skit som ramlar ner i påsen hem, man vet aldrig med mig!
Mat måste handlas också, får se om jag tar det i samma veva eller hur jag gör med den saken!

Ogräs dax,de andra e gjort!
Puss sålänge ♥

08:00

Godmorgon!
08:00, o jag har precis skickat iväg Agnes till skolan o sitter nu o käkar frukost!
Ska snart sätta igång att arbeta lite med strykning och tvätt, även en rabatt till som ska rensas idag. Sen får de vara klart med rabatter för den här veckan, har gjort en rabatt varje dag nu sedans i måndags. Så 3 rabatter får räcka så ger jag mig på den största o den sista nästa vecka då jag ändå inte har sådär super mycket att göra.
Annars, ska springa bort till cc en sväng i eftermiddag också, måste köpa lösnaglar,smycke o hårgrejer inför balen som äger rum på Lördag. och större delen imorgon kommer gå åt till att städa o packa för åker ju på fredag såfort jag är klar.
Tja de va väl vad jag hade att bjuda på just nu, dags att träna!

Kärlek♥

Pretty girl rock!

O så har jag precis kommit hem efter turen inne i Oslo tillsammans med Jonathan. Trevlig kille de där måste jag säga!
Möttes vid Jernbanetorget för att sedan dra vidare till United bakeries o fika, för min del som deffar blev det en scones med frukt o nötter i samt dagens första o ända latte. Gott gott!
Satt o snackade i nog 1 ½ timme innan vi bestämmde oss för att gå en promenix och tillslut följde han mig till bussen innan jag begav mig hemmåt för att börja jobba om en liten stund igen, såfort Agnes kommer hem!

Dags att plocka iordning lite i lägenheten!
Kärlek ♥

Dagens outfit: ROCKK!

Skit väder...

Sådär då har man rensat 3dje rabatten o 2 återstår. Tar båda imorgon om det är fint väder,för då kan jag som sagt jobba på färgen samtidigt!
Vädret är fortfarande skit trist, hemma har ni fort. kanon har jag hört. Jävla skit land jag e i :P..Va bra väder i helgen men i veckorna är det trist nästan hela tiden, hoppas att vädret håller i sig i Sverige till helgen då jag kommer på besök.Dock inte hem till Kalmar men till Skövde...Hur som helst är de gutt att få komma hem till Sverige ett par dagar!

Har precis gjort mig iordning nu o sitter o smaskar på lite frukt(deffar ju som sagt), ska snart bege mig bort till bussen och in till Oslo som jag nämnde i tidigare inlägg. Ska bli trevligt och det ska bli gott med dagens första kaffe, känner hur beroende jag är, men försöker bli av med det så kaffe drickandet minskar!
Dags att mangla duken!

Kärlek ♥

Look for today!

Vart e sommarvädret??

Godmorgon, sitter här o njuter av dagens frukost som är fil med musli! Har precis skickat iväg Agnes till skolan o hunnit med att köra dagens första styrkepass.Är trött o yr som fan just nu, men det är antagligen för att jag är så förbannat trött.
Tänkte gå ut o rensa lite ogräs i rabatterna men insåg precis att det regnade så blir inget med de, inte än i all fall. Och vid 1 ska jag in till Oslo för en fika tillsammans med Jonathan, trevligt trevligt :)
Ne, får väll bege mig ut o åtminstonde göra en rabatt lite snabbt!, Jag vill bara bli klar med den skiten...Åhh nej! nu regnar det jätte mkt:/ o nu ösregnar de, så rabatterna kan glömma att bli rensade!!!

Sur över att ni har fint väder hemma....Jag vill med jobba på färgen-.-

Träningslooken!

Powerwalk o Styrka!

Klockan är halv nio o jag kom nyss hem från kvällens 30 minuters powewalk, va riktigt skönt med lite frisk luft efter allt tråkigt regn som varit här idag. Där hemma har jag hört att ni har riktiga sommarvärmen, vill ha de här med för att kunna jobba lite på färgen men ska inte klaga har rätt bra med färg redan ändå.
Hur som helst... Ska snart köra dagens 3dje o sista styrkepass innan jag går o lägger mig. Sömn är viktigt när man deffa och nu går jag ju upp en timme tidigare jämnfört med vanligt så då blir de läggdags en timme tidigare så jag får mina timmar jag behöver!

Har inget mer vettigt att bjuda på idag, så Godnatt!
Kärlek ♥

Dagen outfit, och facelook...Som sagt bara att vänja er...Här borta går jag utan smink för att jobba på färgen i ansiktet!

Det där med att deffa

Det är absolut inget kul att deffa, men vill man ha en snygg kropp inför beachen 2011 är det bara att sätta igång och ge sig fan på att man ska klara det.
Det viktigaste i själva deffingen är att du styrketränar hårt dvs tung styrketräning samt att du äter enligt följande schema:
Frukost( tex. havregrynsgröt)
Mellanmål(Frukt)
Lunch(som blir middag)
Mellanmål(Frukt)
Kvällsmat(något litet)

Sen måste du givetvis konditionsträna, vilket jag gör på bästa sätt med powewalks. Men mellan 4-5 måltider (små portioner) ska du sätta i dig under tiden du deffar, mat är viktigt annars tappar du även muskelmassa och det vill man inte! För själva poängen med deff är att tappa underhudsfett vilket bidrar till att musklera kommer fram o du ser med vältränad ut.
Önska mig lycka till, nu ska jag äta (lunch/middagen) den blev lite sen idag men dagens middag blir gurka och kycklingfilé!


Trevliga Norrmän Som Gratulerar med dagen!

Sådär ja, då har man både hunnit med att jobba och ta en rejäl powenap. Riktigt skönt må jag säga och genom att piggna till tog jag en kopp med kaffe.
Snart dags för lunch som i mitt fall blir middag, för er som inte vet håller jag på att deffa för att få fram musklerna och bort med massa onödigt underhudsfett som bidrar till ett par kilo lättare , vilket i mitt fall inte gör något.
Men först blir de strykning som står på schemat en powerwalk får jag klämma in efter maten samt dagens andra styrkepass.

O måste säga , vad roligt att alla norrmän är så extremt trevliga o gratulerar med dagen ,har träffat på 4 st idag o alla har sagt : åh du är ju från Svergie, då får jag gratuler med dagen,  Som sagt deras nationalfirande är ju enormt om man jämför med vårat, vi får inte ens sjunga nationalsången o älska vårat land för då är vi rasister...Suck..
Norge är ett helt klart mycket bättre land än Sverige när det gäller nationaldagen!
Men Grattis Sverige!


Norges nationaldag, Såhär ska en nationaldag firas helt klart!



suck...

Lite för trött idag...
Funderar på att gå o lägga mig en stund, ser ändå ut att börja regna vilken sekund som helst.
Har i alla fall hunnit med det som måste göras nu på morgonen, har bara strykningen kvar samt de förbannade jävla rabatterna, men om solen kommer fram sätter jag mig gärna i bikini o plockar ogräs, för då får jag bara gratis bränna på köpet! Bra där...
Dagen känns i övrigt väldigt konstig och annorlunda, Yosefine är hemma o jag har ingen som jag bara kan ringa till o fråga om vi ska ta en fika, äta mat, åka till CC , sola,ha tv chill kvällar...ja allt de där som vi brukade göra. Så allt känns väldigt tomt o ensamt, men jag vänjer mig väll snart förhoppningsvis.
Går och lägger mig innan jag deppar sönder!

Det är inget kul att va ensam utan vänner här, Jag saknar alla mina underbaringar där hemma, men 65 dagar kvar!

Kärlek ♥

Virkat <3

Söndagen har gått galet snabbt, började med att jag åt frukost tillsammans med mamma och pappa innan vi plockade iordning de sista och packade in allt de dom skulle ha med sig hem av mina grejer i bilen.
Vid 11 begav dom sig hemmåt och sitter antagligen  fortfarande i en bil påväg mot Kalmar , det tar som sagt 8 timmar att åka dit.
Hur som helst... När jag sagt hejdå o lite så gick jag upp vattnade alla blommor, matade fisken och strök världens största hög med kläder,la allt där det skulle vara  och ja,  det tog sin lilla tid så att säga. Var klar runt halv 4 med allt....
Sitter nu o väntar på att Agnes o Jens ska komma hem för att höra hur dom har haft de i Italien , annars händer inte sådär jätte mycket..Kvällen bjuder på Bigbrother final o träning!

Dagens somriga outfit: Virkat,bara ben, hatt o kilklacksskor!

Flickan med självförtroendet!

Du kommer ingen vart här i livet om du inte tror på dig själv oavsett vad andra tycker, säger o tänker om dig.
Jag som har så extremt bra självförtroende enligt många , vilket jag kan hålla med om att jag har också.. kan intyga o säga att det är faktiskt så att du kommer ingenstans här i livet om självförtroendet saknas...Allt hänger på att du ska tro på dig själv!
...
Det är så jag tänker o mitt självförtroende ligger på 110 + ....Även de dagar jag har extra många irriterande finnar, går osminkad, har en dålig dag, har mens, känner mig tjock o alla de där grejerna vi tjejer alltid stör oss på hos oss själva så ligger mitt självförtroende alltid högt då jag bestämt mig för att verkligen tro på mig själv o skita i vad andra tycker o tänker.
Stå för den du är o var nöjd med dig själv, Du kommer komma långt i livet då , tro mig jag vet!

Ansiktet har fått en hel del färg nu när jag spenderat hela helgen ute och utan smink!
Naturligt vacker...Enligt sig själv!
(Dagens outfit, Virkat)

Tack för en underbar helg Mammi o Pappi! <3

Sådär nu har jag tid att uppdatera bloggen igen!
Har haft 3 underbara dagar tillsammans med världens bästa föräldrar och vi har hunnit med att göra massa roliga saker och jag har verkligen stormtrivts med att ha dem här kan jag säga.
Har visat dom runt på platser man bara bör ha sett om man är i Norge bla. Majorstuen, Frognerparken, KarlJohan, Operahuset, Jernbarnetorget , Slottet, Slottsparken o Arke brygge dom var väldigt imponerade över detta vilket jag kan förstå för det blev jag också när jag va där för första gången.
Ätit god mat har vi också gjort och ja haft jätte trevligt helt enkelt. Vill tacka M o P för att ni kom hit, för allt jag fått och för att ni finns o är dem bästa som finns <3

Övrigt har jag inte så mycket att berätta, har en jobbig vecka framför mig med massvis av arbete men å andra sidan har jag ännu en fantastisk helg som ska spenderas i Skövde med bal o grejer, Det kommer bli grymt kul det med! Veckan kommer bli jätte jobbig i stort sett eftersom jag är van att ha Yosefine här men nu när hon har flyttat hem kommer det bli tomt, riktigt tomt! Men jag vänjer mig med tiden så att säga!
Har även suttit o räknat ut att jag har varit i Norge 81 dagar nu och har 66 dagar kvar innan jag flyttar hem på riktigt, vilket är dryga 2 månader...o om 18 dagar kommer jag hem för 2 veckors semester! Bra tid nu:)

Kärlek ♥





Välkommna till Norge Ma o Pa!

Hallå där, Har precis varit och gått strandpromenaden för att följa mammsen o pappsen så dom hittade till hotellet sitt. Låg bara tio minuter härifrån så vart skit nära!
Hur som helst, började dagen med att städa de jag hade kvar att göra i huset, höll på i 3 timmar ungefär as tråkigt men när jag va klar gick jag ut och satte mig i solen för att jobba på färgen och oj vad brun jag blivit!
Yosefine kom hit vid 3 tiden för att umgås, käka popcorn, sola o säga hejdå, sorgligt sorgligt kommer sakna henne sinnes sjukt mycket nu, men vi bestämde att vi säger inte hejdå utan vi säger: Vi ses snart igen! Det blev liksom inte lika jobbigt då=).
När hon åkt var det bara en halvtimma kvar till mamma o pappa dök upp och gud så glad jag va över att se dem igen! och med sig hade dom massvis med mat/godis o bra att ha grejer samt min underbara balklänning jag ska ha på mig nästa LÖRDAG! Tack världens bästa föräldrar för det <3
Passade även på att visa dom runt lite i Lysaker o så satte vi oss ner på resturangen La Donne på Lysaker Brygge och pratade, åt god mat och ja hade allmänt trevligt! Begav oss sedan hem hit , fikade KiwiKaka o drack kaffe och tja nu sitter jag här o ska snart gå o lägga mig lär bli en tidig morgon imon, Men kul ska vi ha!

Kärlek ♥

Min super goda Lasange!


Från sängen!

Godmorgon från sängen, ligger här o degar ska snart upp o göra iordning det sista. Senare kommer Yosefine hit för att säga hejdå, för imorgon flyttar hon hem!! :(
I eftermiddag kommer mamma o pappa så vet inte hur pass bra uppdateringen kommer vara dessa dagar men lovar att försöka så gott jag hinner, kan lova er att minst 1 inlägg per dag blir det!

Dags att göra lite nytta, är egentligen ledig idag men måste!
Kärlek ♥



Bio dags!

Ska pysa iväg till bussen vilken sekund som helst men tänkte bara skriva ett par rader då uppdateringen inte varit den bästa idag.
Har jobbat konstant hela dagen började 05.30 o slutade för ca en halvtimme sen, har precis hunnit slänga i mig lite färskpasta med tomatsauce o squash, bussen går 20 över så snacka om att jag måste springa nu!
Bion är slut ca 22:00 så är hemma runt 11 tiden igen, Uppdaterar då!

Kärlek ♥

Lite för mycket grejer på schemat...

Mycket som står på schemat idag. Har under största delen av förmiddagen hunnit med att städa o tvätta. Tänkte städa kontoret & bägge vardagsrummen idag också så jag inte har lika myckt att göra imorgon, och ja egentligen är jag ledig imorgon men eftersom mamma o pappa kommer hit imorgon eftermiddag så tänker jag ägna min lediga förmiddag åt att städa hela huset så jag är ledig på Fredag istället och kan spendera tid med dom när dom nu är här=).
Ska även hinna med att handla lite idag till mig själv, stryka , laga mat o sitta barnvakt...Mycket på schemat för tillfället + att jag ska på bio med Yosefine ikväll o så ska jag hinna sätta mig ner o prata med min Värdmamma om nästa vecka för det är väldigt mycket på schemat då också.
Hel galen Onsdag så att säga.... Ska bli skönt att få besök nu ett par dagar och bli ompysslad så man hinner varva ner och ladda om för en ny vecka som kommer bli minst lika jobbig som denna varit, Fast o andra sidan har jag mycket att se fram emot nästa helg också då det blir en tripp till Skövde! =)

Nee måste jobba för att hinna med allt och bli klar i tid!! Och så vill jag hinna sola lite också, sommarvärmen är här idag!!

RSS 2.0