090630!

Idag på förmiddagen mellan 08.30-11.30 hade jag brandutbildning på jobbet, de va intressant och man lärde sig en del som är bra att veta också.
Måste tillägga att han som hade föreläsningen gjorde den mycket roligare pga att han va snygg, men vilken brandman är inte snygg;) haha!

När jag kom hem blev de ta på sig bikinin och lägga sig ute i solen och förbättra  på brännan lite, börjar bli ganska nöjd med den nu , för såhär brun har jag nog inte varit sedan jag va på Malta. Och de va typ 4 år sedan eller något.
Visst jag har  varit brun efter de men inte såhär brun xD.

Just nu väntar jag på att mamma och Pappa ska vara färdiga med matlagningen, blir Potatissallad med tillbehör(:, riktigt häärlig sommarmat!!!
Efter maten blir de tjata på mamma att hon ska köra mig upp till affären orkar inte cykla "lat som jag är".

Men nu ropas de att maten är klar så bör kila xD
Skriver kanske sen igen(:

//S


Sol o bad!

Blev stranden idag igen med Jonna, Va som sagt tvungen att komma på andra tankar och Jonna lyckades mycket bra med att roa mej denna dag.
Vi tog bussen klockan 12.30 till öland sedan gick vi ner till möllstorp och steekte hela dagen typ, måste dock tillägga att vi även badade en ggn också^^.
Va där typ mellan 13.00- 17.00 och jag har blivit massa brun och de  e jag lycklig för.

Sedan kom Jonnas kille en stund också och vi tog hans bil och åkte och käkade mums va de.
Runt 7-tiden va de dags att åka hem, duscha o sitta o tycka synd om mig själv för de bränner så mkt xD

Ikväll blir de nog att gå och lägga sig tidigt ska upp vid 6 imorgon redan för Jonna o jag ska på brandutbildning med jobbet imorgon förmiddag...




Agnes-Champion!

You say it's impossible
But you didn't even try at all
Why am I the only one
Who gives the most all the time

You never can admit the truth
Trying to laugh it off
You say I'm a silly girl
But you just don't understand

 The tables are turning now
I'm the one that's in control
No more lonely broken hearts
Can't you see I'm moving on
 
'Cause I-I-I-I'm a champion
So much stronger than I was before
'Cause I-I-I-I'm a champion
Finally taking hold of my life



:O

har bara mig själv att skylla att jag e så jävla lätt lurad =/



090626!

Dagen har bestått av sol o bad eller kanske inte bad men sol iaf ^^.

Jag och Jonna tog bussen över till Öland idag för att steeka på stranden, de va sjukt fiint väder och brun har man blivit. Vi va där ungefär från 13.30- 17.00! Träffade på Sofie där o även Jesper,Johanna o Carro(:.
Kom hem runt 6 tiden då va de dags att hjälpa mamma med maten för hon bakade pajer som vi ska ha imorgon när vi firar min 18 årsdag (som va i onsdags) med släkten!.
Vii åt någon god pastagratäng med kyckling mums xD

Nu ikväll har jag väntat på att en viss person  skulle höra av sig, eller har väntat hela dagen rättare sagt men har inte hört ett ord från personen så jag blev sur men lugnade ner mig senare sen som jag alltid gör :).

Frågade Gabriel om han ville ta en kvälls promenix o han ställde upp så vi gick runt lite i Lindsdal o han drog massa dåliga skämt haha xD
Nu bliir de läggdags imorgon kommer hela tjocka släkten och ska fira mej i efterskott^^..

Här är en bild från idag^^


Sovgott /S

Födelsedag!

24 Juni 1991 hände något väldigt spec. jo de va nämligen den dagen jag föddes. Idag sitter jag här 18 år gammal är typ vuxen och borde egentligen klara mig själv.
Men snälla som mina föräldra är så får jag bo kvar hur länge jag vill^^.

Dagen började med att jag blev väckt vid 7 tiden fick paket av mamma,pappa och bror^^, fick en Rosa digitalkamera , jag tycker om den en himla massa för den e så ROSA xD, Fick även make up rådgivning, minneskort och en björnborg plånbok är massor med nöjd med dom paketen tack så jätte mycket!

Snart ska jag till krögers och käka med familjen, ska även hämta min legitimation^^. Sedan vid 19.00 kommer tjejerna hem till mig på kalas,(Släkten kommer på Lördag).
Vi ska käka lite mat och tårta sedan runt 10 tiden blir de utgång till KM. HÄRLIGT!.
Nee  nu ska jag göra mej iordning inför krögers besöket!

Ha en fortsatt bra dag, det ska iaf jag ha xD
//S


JAG LITEN:D

090621

Söndag idag!.
Eva ringde mig igår och frågade om jag kunde ställa upp och jobba idag och artig som jag är så sa jag ja. Pengar e alltid bra att ha.
De va sjukt mycket att göra på jobbet idag, vi hann knappt med någon paus fick en paus på 5 minuter typ då man fick slänga i sig en kopp kaffe och en frukt.

Efter jobbet blev de träffa simåne ta en fika, senare kom Sara och de va ett tag sedan vii träffades, underbart att få umgås med trion igen^^...Lyckades även övertala Sara att hon skulle följa med ut på Onsdag eftersom de är min 18 års dag då:)..om 3 dagar smäller de^^ wiiihoooo

Gammal bild jag e Blondisch (saknar de,Men snart ska de allt blii slingat blont igen och de kommer bli skit snyggt) mihi.

Min Midsommar!

Började med att jag,Jesper o Gabriel tog bussen från stationen runt 15.00 tiden. Va massor med folk på bussen så fick åka typ förstärkningsbuss.  Sedan vid Ölans träffpunkt hoppade Tess på bussen också^^, Resan dit va lång men rolig.

Men när vi väl va framme gick vi runt , träffade folk och sedan gick vi o satte oss vid stranden. Där träffade vi på någon norsk typ han va rätt rolig att prata med, man fattade typ ingenting^^.
Sedan träffade vi på massa annat trevligt folk där nere!.
Sedan ringde en kompis så då stack jag o Tess till deras tält också träffade på en massa trevliga människor och jag fick även ladda min mobil som höll på att dö. Men som sagt där satt vi och snackade i en timme eller så och de va mycket mycket trevligt ska jag säga er^^,  sen mötte vi Jesper för vi va tvungna att hämta våra jackor för vi frös nästan ihjäl.
Jag blev typ hungrig sen, så då blev de att gå o köpa pizza mums^^.

Så tack alla underbara människor för en mycket trevlig och lyckad kväll jag e super nöjd med den<3  :)

Även att jag hade hur trevligt som helst hände en del otäckheter där också, En man blev knivskuren till döds :S, läs mer här och hjälp Polisen att hitta mödaren.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5407345.ab





T.Y.P.I.S.K.T !!!

Va ett tag sedan jag skrev här nu, och de ber jag så hemskt mycket om ursäkt för.
Men nu får ni äntligen ett nytt inlägg.

Idag har jag varit på stan och käkat med Tess, sedan blev de Kaffe från Kahrls för min del mycket mums var det. Vi satte oss ute en stund i sommarsolen och planerade lite inför midsommar o så.


Nu ikväll har jag inte gjort så mycket mer än funderat på massa saker, Jag är bara just nu väldigt förrvirrad!.


Sommarlov!

Äntligen sommarlov:)!

Första dagen på de sjukt långa sommarlovet, och Solen skiner från klarblå himmel de kan inte bli bättre:)!...
Fast de som e mindre bra är att jag börjar bli förskyld, men de är inte så farligt som tur är.
Idag är det även  13 dagar kvar till min efter längtade 18 års dag ^^----JIPPI!!!



Kan de inte bara bli du o jag?!?
För du vet hur mkt jag tkr om dig!

Jobb,hmm...

Denna Söndag började med jobb mellan 08.00 - 13.30, jobbade med Jonna,Emma,Besa och Josephine gick jätte bra.
Jonna och jag fick sköta att plocka iordning i matsalen och disken vi hade skit kul, Jonna e min DISKFLICKA hehe. Sedan råkade jag spruta ner hela Jonnas rygg med vatten när jag skulle skölja av disken (absolut inte menningen);).

Så väldigt rolig och lyckad dag på Jobbet!.

Sedan gick vi ner till stationen och väntade på att vår buss skulle komma, Fåglarna började attackera för jag slängde ett kex på marken smart som jag är(a) ...............
En lång väntan på att bussen skulle komma. Fick ju dock inte syn på de roligaste när vi väntade på bussen!.SUCK!De kändes verkligen som jag gick sönder i 1000 bitar....Men jag får överleva finns inte så mkt att göra!

Kom hem för en stund sedan åt nyss världens godaste mat- Klyftpotatis,Olika såser och Kyckling Mums.
Snart ska jag dra bort till Jonna en sväng vi ska planera lite i sommar o så.

DuKommerNogAldrigRiktigtFörståHurMktJagTkrOmDej=/



Fredag!

Sista Fredagen då jag går andra året på gymnasiet. Nästa gång jag går i skolan på en Fredag är när jag går i 3:an och där med sista året.
Nästa vecka går vi bara måndag,Tisdag(då ska vi servera på 3:ornas student lunch) och Onsdag sen är de sommarlov som gäller:)<3.

Hur som helst................

Dagen började med skola 8.10-14.00. Hade först svenska lektion i 10 minuter , sedan inställd näringslära, Håltimme till 12.05 sedan gå och fika med mentor och klassen, blev ett gott skratt när jag skojade och sa att jag skulle ställa upp i RUGBY laget nästa termin haha!.tur att jag kan roa min klass ibland.
Sista lektionen var samhälle då hade jag prov i Internationella relationer fick G så är nöjd.
Då va dagen förklarad i korta drag!...

Nu måste jag kila.. ska städa rummet!

Får inte glömma att tillägga att jag har klippt mej idag resultat ser ni här nedan på bilden.



Slutprov!

Idag har jag pluggat en massa för imon har jag slutprov i Hotell B. Jag tror jag kommer klara de helt okej faktiskt känns inte som att de  är så himla svårt.

Drömmen jag har är obeskrivlig att förklara....




I´m a shopaholic!

Har köpt nya kläder igen!

Denna gången blev de Jeans:)<3 Kärlek till dom!




JORDGUBBAR!

Idag är jag jätte glad för jag har ätit massor med Jordgubbar:).Och för att de e jätte varmt ,gutt att STEKA i solen xD<3
O SNART ÄR DE SOMMARLOV:)<3

23 dagar kvar till 18!



RSS 2.0