Tack och Halloween!

Happy Halloween;).. eller något...

Idag har varit en chill dag än sålänge. Jag har typ sovit fram tills klockan 2 och sedan dess bara suttit framför datorn och så.
Igår va de en väldigt lyckad kväll, dock med fruktansvärt många händelser måste jag påstå, men de gör inget det va trevligt.
En idiot bara, men honom sket jag fullständigt i han e falsk!.(han borde i nuläget veta vem han är, jag snackade inte med hnm alls igår och gutt va de).

Och idag....

Ikväll ska jaag på halloween fest, jag är verkligen sämst på komma på något att klä ut mig till så får helt enkelt ta o bli lite sot i ansiktet och svart/vita kläder, Rebecka o jag kör på samma sorts outfit, tur är väl de så man inte känner sig helt mobbad.
Hon  kommer hit runt kvart i 6 då vi ska göra oss iordning och så, så borde hoppa in i duschen  nu, fläta håret och ikväll ska de tuperas.
Kvällen kommer bli skoj:).

Nee nu blir de dusch, skriver sedan, och bild på mej o rebecka o våran "lilla utklädnad" kommer senare när vi e klara ska ni se;).
//Stina

KVÄLLENS KLÄDVAL!

Kvällens klädval blev då, Lacktights, Svart/Vitt linne,Svarta pumps, Svart midjebälte ochh silver smycken:D

Tyck till ;)


Nytt igen!?!Nemen!

Jaa då va de dags igen, jag råkade bara de va faktiskt inte menningen. Jag lovar Förlåt!.
Jag råkade bara köpa ett par Overknee stövlar idag, och dom va grymt jävla snygga, Därför jag köpte dom.
Men äsch, stövlar behöver jag ju faktiskt så ska inte klaga.
Svarta OverKnee, Me Likes!!!!!

Jag har dock ett problem, de anser jag vara ett rätt så stort problem, jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll, jag har ett antal klänningar att välja mellan, eller mina grymt snygga lack byxor..Shiit jag vet inte, nog första gången jag inte vet vad jag ska ha på mej, de  e lite läskigt.
Ja, men jag har ju några timmar till att bestämma mig på, jag ska berätta för er sedan vad jag valde, men lätt kommer de inte blii kan jag lova.
Jaag e seeg i huvudet, jobbat idag nämligen, giick fiin fint men mycket att göra. Jag måste faktiskt erkänna att jag tycker om mitt jobb lite grann.

Nej nu ska jag hänga vidare på facebook...

Ha de fiint sålänge/ Stina

Jobb

Hinner inte skriva så mycket just nu. Har lite bråttom nämligen,jobbet börjar om 30 minuter så borde kila ner nu så får mamma skjutsa in mig(snäll som hon är att gå upp tidigare).
Skriver när jag kommer hem. Blir ca: 11-12 tiden. Beror på när jag slutar men de e sagt 10-tiden, SKÖNT!!

Måste kila, jag har ett jobb att sköta...
//S

Ny inköpt

Lovade ju att lägga upp bilder på de nya kläder jag köpte igår när jag va på modehuset.
Här kommer bild på dem:










Baaaakis!?!

Oj Oj Oj säger jag bara. Guud så skoj de va igår.
Började med att jag Hanna åkte hem till Simåne där vi peppade satan,käkade chips, plåstrade Hello kitty plåster och Simåne fick födelsedagspresent av mig.
Hon blev massaste nöjd hoppas jag ,de verkade så iaf. För er som vill veta fick hon en tallrik med massa sand i rött o lila, samt ett rött och ett lila ljus, Där på låg de två blommor 1 i rött och den andra i lila. I mellan Ljusen stod de presentkort på Kahrls för hon älskar Kuffe/Teee.

Shiiit jag måste vara lätt påverkad, men de  e bara för jag e så lite(A). Jag va kalas full och de va kalas skoj.
Vi träffade massa roliga människor där allt från ölänningar  till Skåningar..Mycket trevligt gott folk..
Vid halv 1 tiden giick Hanna och Simåne hem,jag stannad kvar och de va lika trevligt de. WIHU!
Idag mår man som man förtjänar, så snart blir de åka in till staden och ta en fika med min bästaste Simåne.

//S

Hos Simåne...

sitter här, flummar och peppar inför kvällens utgång till km med Hanna och Simåne.. De ska blii fruktansvärt skooj ska nii veta.
Blir km runt 10 tiden sedan chilla där hela kvällen, förhoppningsvis träffa på massa snygga människor där också.
Neee nu vill jag peppa....Skriver när jag kommer hem....RUNT 2 TIDEN!!!!

Puss på er gullisar

//S

Bråttom.....

förlåt att jag inte hunnit skriva idag xD...Har varit på modehuset hela dagen och spenderat lite pengar.
Blev , En jeans shorta,Lack leggins,Pumps, Svart linne,Jeans...
Bilder kommer imon!...För nu måste jag göra mig iordning, ska snart ta bussen för ikväll blir de Km med Hanna o Simåne.
Skriver kanske ett inlägg från simånes dator sen.

Puss på er läsare:)
//S


Natti Natti!

klockan e typ 00:56 just nu, och jag funderar stark på att gå och lägga mig för jag e grymt trött.
Men kan inte sluta att sitta o kolla på hur sjukt snygga mina naglar blev, yummi jag e as nööjd!.
Ska nog göra som min förebild när de gäller naglar: FOKI!, Klistra dit lite frukter m.m, de e ju hur grymt som helst.
Nee nnu får jag sluta upp med detta... Nu får jag gå o lägga mig.

Drööm sött och tänk inte på meej.

/S

Naagelfix

Jag erkänner....Lungna er jag erkänner. Jag va så grymt klantig att jag glömde ta kort på dagens middag jag lagade.. Suck... jag lovade ju, och så glömmer jag.
Men den uppskattades som jag sa att den skulle göra, de blev fruktansvärt gott om man får skryta så.

Jag har ikväll även hunnit med att måla och fixa iordning naglarna,  de blev väldigt fint måste jag erkänna.
Mamma och jag cyklade även upp till affären förut där vi handlade lite godsaker, Winergum och Kuffe till mig,och syrlingar(godis) och köttfärs till mamma.
Va riktigt sköönt med frisk luft. Blev lite besviken på mig själv dock för hann inte med gymmet idag bara för att de va fotboll nu ikväll!.. Kalmar FF:s sista hemma match ju går inte att missa, doock måste jag erkänna att jag har suttit är och varit en hel del sur bara för dom har så dålig backlinje.Enligt mej då.
Men är lite gladare för dom har kvitterat till 3-3 nu , innan låg dom under med 1-3.
Nu tycker jag även att alla borde skicka en liten tanke till Santos som offrade en eventuell hjärnskakning och utslagning av några tänder bara för att Kalmar skulle ta ledningen. Tack för målet synd att de skulle gå som de gick "snyft".


All tid i världen!?!..Trodde jag iaf!

Har precis dukat klart och bakade just klart chokladbollarna också.
Snart är de dags att börja med kycklingsalladen men fortfarande lite för tidigt. Börjar med den om ca en kvart eller så för de är bara kycklingen som tar tid att skära upp för stekt är den redan.

Jag har faktiskt kommit på en sak, de e sjukt kul att laga mat, va fan valde jag inte resturang för-.-, fast å andra sidan kan man se de så att jag hade aldrig fått lära känna mina underbara vänner jag har nu i klassen om jag hade valt resturang, så de är en sak som e tur att jag valde Hotell för underbarare vänner går inte att hitta.
Men men...
Jag får helt enkelt ta och fortsätta laga mat här hemma istället de uppskattas ju iaf, de är en sak som är säker.

GAAAHHH, klockan e bara fyra o de börjar bli mörkt ute, de tycker jag inte om, lite smått läskigt att vara ensam när de e skymmning de e sådan skum tid på dygnet tycker jag.
Men mamma och pappa kommer hem om 40 minuter ungefär.

NOO!, vad snabbt tiden går och jag som måste hinna tömma diskmaskinen innan jag börjar med maten, shiit hur ska jag hinna?.....ANADAS...Okej jagh hinner förhoppningsvis.

Skriver sen och kort och sådant shiit kommer upp från måltiden:)

//Stina

Ingen vanlig dag....

God förmiddag kanske jag ska säga eftersom jag precis vaknade och klokcan är 12.10 . hm, är de förmiddag då?, aja de är någonting där i mellan iaf.
Idag kommer de faktiskt inte hända någonting speciellt. Jag tänker nog laga mat tills mamma o pappa kommer hem och idag blir de nog en god kycklingsallad. Ohhhh I Love It....
Igår bjöd jag ju på en vegetarisk lasange som uppskattades fruktansvärt mycket.

Nu ska jag iaf kolla på andra avenyn,playa del sol och riverside.Dock inte på tv utan på SVT PLAY, tackar gud som uppfann att.
De är många som tkr både andra avenyn och riverside är B-program, Då säger jag tyck de men håll de för er själva jag tycker faktiskt om de ,och de finns de en hel del andra som gör också.

Nu till sist vill jag tillägga att idag är de absolut ingen vanlig dag, För de är Simånes 18 årsdag:)<3, Grattis Gumman:)


Nu är de upp till er!

Ångest Ångest Ångest och ännu mera Ångest!.
Jag har tröttnat på mitt ljusa hår, ska de vara ljust vill jag ha det ljusare annars kan jag lika gärna färga tillbaka de till brunt.
Jag har beslutsångest vilket passar jag bäst i egentligen?
Nu får ni läsare vara med o Rösta.

Skicka er röst till min mail: [email protected]

Hjälp mig nu är ni sockersöta<3

BRUNETT                                                     vs                                                   BLONDIN


Helt Ointressant människa...

Måndags morgon, eller snarare förmiddag, snart e klockan faktiskt redan halv 12 och jag ska erkänna att jag just precis nu för typ 2 minuter sedan vaknade upp ur min skönhetssömn^^.
Dagen kommer bestå av mest en lungn hemma dag, vädret är inte de bästa så kanske kommer hinna med att vara lite flitig vilket innebär städa rummet,plugga och laga mat till mina kära föräldrar.
Jaa de får helt enkelt vara de som står på listan idag. Sen har jag de gjort liksom för göras måste de.

Förresten i gårdagens inlägg skrev jag ju om att jag hade problem med klementinen, att skala den pga av mina lösnaglar. MEN kom på ett smart sätt sedan, attt bita upp skalet. Sedan gick de alldelles utmärkt att skala den, och de va en himlans tur för mig för den låg där och såg riktigt smarrig ut!!.
Och igår kväll hände något helt fantastiskt bra också, JAG Fick nytt besökts rekord häär på bloggen:).

De är jag mycket glad över så tack alla som läser denna vad kan man säga, Oinstressanta blogg om den oinstressanta mig.

Puss och Gos på er//S




Chilinötter och Kalaspuffar!

Jahaja, Naee detta funkar juu inte.
De e så att jag råkar ha ett problem som jag anser vara väldigt stort problem just för tillfället. De är nämligen så att jag är jätte sugen på en klementin och den ligger häär brevid mej men den går inte att skala....Hm.... Och vet ni varför den inte går att skala joo för jag har lösnaglarna på meej och jaa de förklarar hela saken mycket bättre *ler*.
Jag får helt enkelt ta och vara utan klementin och sitta o kolla på den istället-.-
Guuuud så intressant tänker nii nu de vet jag. hihi Förlåt...

Ja men aa, Dagen har bestått av chill, sov massaste länge. Fick ju sova en timme längre idag efter som inatt ställde vi om klockan, de har ni inte glömt va?I sådana fall skulle jag skratta just nu "bara så ni veet".

Denna vecka har jag höstlov vilket är underbart skönt att slippa både skola och massa plugg, Så i veckan ska jag göra följande:
Månd: Sovaa länge, Och ta dagen som den kommer
Tisd: Skicka massa Grattis sms till Simåne som fyller 18 denna dag:D
Onsd:Åka till Modehuset med mamma och shoppa samt åka och shoppa Simånes 18 års present på ett annat ställe som är en "Grej och ingen sak" För er som inte fattar va det min ledtråd till henne.
På kvällen ska jag till Km med Hanna:)
Torsd: Bakfylla och Chilla
Fred: Fira Simåne med hela klassen, och på kvällen blir de utgång(PALACE), SIMÅNES PREMIÄR:D..Ses vii??
Lörd: Bakfylla och Chilla
Sönd: Har ett jobb att sköta så jobba!.

                          "LÅTER DE SKOOOJ?!?, DE LOVAR JAG DE KOMMER BLIIIIIII!!!!!!!!!!!"

Nee nu ska jag allt lyfta telefonen och ringa någon söt människa och prata massa strunt jag har tråkigt fruktansvärt tråkigt för de är Söndag och klockan är bara 19.28 :D.

Chilinötter och Kalaspuffar på er;)

Cya//S T I N A


                                  HÖSTBILD TAGEN AV MIG,TILL MITT SKOLARBETE I DIGITAL BILD


Ny design, bara för tillfället!

Hittade denna sjukt söta blogg design.
Ska ha den tills den dagen bx har tid att koda in min nya:).

//S

Shopping samt Matsällskap!

Halv dag i skolan idag bara vilket betyder att vi bara hann ha två lektioner dvs. Engelska o Religon.
På engelskan kollade vi klart på filmen om prinsessan Diana. På religonen gick vi igenom vad en sekt va för ngt.! ( Jag tycker de e en grupp läskiga människor-.-). Aja!.
Efter skolan blev de staden, skulle leta efter en tröja,skor och jeans. Dock hittade jag bara en tröja o ett par örhängen på gina tricot, mkt nöjd,(bild kommer ikväll eller imon).
Sedan blev de luncha på donken, o vem möter man inte där av allt folk jo Oskar Sjögren, Så matsällskap fick man också mycket prat o skratt blev de där ja! hihi:) Mycket trevligt.
Blev bussen hem...
O nu hamnade jag framför favouriten, datorn:D

Imon blir de fest med dom bästaste<3 Guud vad jag längtar!
Akta er;)!

//S

Awww!

Dagen har varit super skojsig.
Började med skola, vi började med kursen: Barteknik idag som verkar super skoj, ska verkligen bli hur kul som helst och ha den nu, vi kommer lära oss många drinkar som jag allt ska ta o servera er sedan "SMILE".
De har faktiskt inte hänt så mycket mer sedan förutom att jag har fått världens gulligaste och snällaste komplimang eller vad man kallar det. Aldrig någonsinn har någon sagt något så sjukt jävla gulligt till mej förr. Och de denna personen sa va:du e som en ängel som ramlat ner från himlen,
vacker med ett stort hjärta fullt med kärlek till alla som du tkr om

Tack för dem fina orden dom värmde verkligen!




Höstigt!..

Solen skiner,Dagen är sval och ikväll blir det till att sitta hemma.
Jobbar imorgon så idag är första kvällen på riktigt länge jag inte går ut, rätt skönt måste tänka lite mer på ekonomin men rätt segt ändå.

Men påtal om svala dagar då solen skiner är de inte typiskt höst väder?, Jo de tycker jag allt att de är.
Därför blev dagens outfit Höstig(Se bild nedan).
Mycket mys med höst ,vilket innebär mycket stickat Yummi!.

Måste även tillägga i dagens inlägg att jag tycker ni alla borde skänka en  tanke till Simåne som illa nog ligger på sjukhuset och ska opereras nu i eftermiddag, Vi allla tänker på dej gumman de kommer gå bra<3.
Vi i klassen va och hälsade på henne i eftermiddags, Hoppade över estetisk verksamhet för vi kände att vi skiter i om vi får lite frånvaro,Simåne e viktigare hon e  vår vän  o en del av oss.
Så hoppas allt blir mkt bättre snart gumman.






Dagens:
Jeans leggings 199:- Gina Tricot                            
Svart bas tröja 89:- Hm
Stickat 149:- Hm
Skärp 99:- New Yorker
Stövlar ? -av farmor
Halsduk Sydd av Moster

 


Skolstilen?!?

Morsning korsning!

Ännu en dag fylld av spännande händelser. Undra om de är fint väder, de återstår att se.
Har precis sovit min skönthets sömn Yummi!

Dagen outfit är:

-Svarta jeans 299:- Gina Tricot
-Svart Linne 99:- Gina Tricot
-Vitt linne 49:- Hm
-Rosa Puma kofta 399:- Intersport (Malmö)
-Svarta Puma skor 699:- Skodej
-Silvrigt halsband 69:- Kapphal
-Silvrig armand i samma serie 49:- Kapphal
-Svart rosett 49,50:- Glitter



Helt okej outfit för en helt vanlig skoldag med inga speciella händelser. Så detta kör vi på...
Ska in på stan en sväng efter skolan så får se om de blir något köpt jag har paniik efter nya tjocktröjor!!!!!!!!!!!!!



Shopping feber!

Något som jag verkligen tycker om är att shoppa.
Ni vet så fort man är inne på stan köper man alltid något. Är det inte kläder är de alltid några små öronhängen eller toffsar, som sagt alltid blir de något.
Hittade verkligen veckans fynd när jag va och shoppade denna vecka. De blev en super snygg klänning(bild nedan) som blir till att andvända nästa utgång som blir fredagen den 16/10, tror även de blir att ha den på Simånes 18 års dag som närmar sig med stormsteg.
Giick även förbi glitter och fick syn på världens sötaste rosett att ha i håret, hade beslutsångest om jag skulle köpa eller inte, men ja ni kan jag gissa själva vad resultatet blev.
Så jag blev ägare till världens snyggaste klänning och världens sötaste rosett. ME LIKES!.

Tog även fram mina stövlar idag också ur gaderoben som jag fått av farmor, jag bara älskar dom svarta skinstövlar är de bästa jag vet om man inte räknar med pumps.(se nedan).

Klänning: 199:-                             Rosett: 49,50:-                      Stövlar: ?


Helt nytt tills veckans slut!

Häär strycker vi från o med nu ett streck. Nu är de dags att börja om helt.
Jag ska till denna vecka är slut gjort o ändrat följande:

- Få plats på min nya bloggdesign som e grym
- Uppdatera bloggen varje dag.
- Slå nytt rekord i besökare
- Börja skriva om min stil(Vad jag har som dagens outfit,ny inköpt m.m)
Bloggens namn är från o med nu: Flikkan med stilen.


Dagen, Nu peppas de....

Skolan har varit helt okej. Dagen gick ganska snabbt vilket va väldigt skönt!.
Dagens Schema:
- Engelska, Där vi mest snackade och gjorde något rätt så barnsligt korsord och de sista tio minuterna skulle vi läsa engelska böcker.
-Religon, Vi gick igenom massa om Buddhismen, mycket mycket tråkigt!
-Estetisk verksamhet(digital bild), Jobbade lite med bildspelet. Jag och Sara va även i studion och fotade lite.
- Svenska, Skriva en jävla diktanalys jag  va typ kass på de men ändå rätt chill.

Ja så har min dag sett ut ungefär. Och Nu peppas de inför utgång med de sötaste och bästaste man haar:)<3. Kommer bli super skoj, de kan jag lova er!
Ses vi på Palace ikväll?!?

Ha en bra kväll,de ska jag iaf ha!


Höösten!

Jag måste bara säga att jag tycker att hösten är massa mysig.
Inte minst alla höstiga kläder.

Ohh I´m in love!


RSS 2.0