Solfrossa x10...

Nu var det inget kul längre!
Svider, jätte varm o allmänt hängig. Imorgon blir det vistas ute men i skuggan o med kläder på, de vill jag lova!
Nu ska jag försöka sova. Har smörjt in mig med body lotion precis, lite svalkande åtminstonde...

Godnatt!
Bilden talar för hur jag mår o ser ut som en kräfta gör jag ju, de ser ni ..

Sool hela dagen!

Ligger här med en kopp kaffe i handen o lyssnar på Swedish House Mafia! Mysigt värre. Bra avslut på en bra helg vill jag lova! Har bara 1 arbetsdag kvar här nu innan jag åker tillbaka till Oslo igen, med blandade känslor efter allt som hänt. Men det blir nog bra, får ju träffa alla underbara Norge vänner igen. Kärlek på dem <3

Hursom helst....
Idag har jag, ja vad har jag gjort.. åt frukost vid 9 ute på terassen i stekande sol, o tja där fastnade jag hela dagen. Så jag har faktiskt inte gjort annat än solat o ätit idag. O solande i 8 timmar utan solskyddsfaktor resulterade till en grym bränna, som mest är röd just nu! haha
Imorgon väntar som sagt sista arbetsdagen här i Grimstad  o vet inte riktigt vad som ska göras då, får se lite! men får jag tid över tänker jag jobba på färgen yttligare ett par timmar. Jag älskar att vara brun, det har ni nog förstått vid de här laget.
Äsch flummar bara...

Redface-.-

"Bikini dags"

Godmorgon!
Söndag, exakt 4 veckor till jag blir hämtad av mammsen o pappsen i Lysaker för att återigen ta o flytta hem till Kära Kalmar!
Känns bra, riktigt bra.
Så vad händer idag. Ja jag har inget på "jobb" schemat i alla fall så blir nog den största delen av dagen bara njuta i solen för här har vi ännu en underbar dag med underbart väder:)
Har precis käkat frukost o ska snart bege mig ut igen, men va så himla skönt att ligga i sängen idag, extra skönt faktiskt. Och så älskar jag att vakna tidigt nu för tiden för att sova bort dagarna till klockan 12 känns ju bara så onödigt! eller?

Dags att sätta på sig bikinin o jobba på färgen, menar jag 'r ju inte alls brun ;)

(Bara tanken på dig får mig att vilja spy!)

Båtutflykt!

Hejhå!
Lördag eller snarare lördag kväll. 
Har haft fullt upp hela dagen med båtutflykt, bad ,sol. Hade hand om Agnes hela dagen då mina värdföräldrar var borta hos ett par goda vänner. Så började redan vid halv 10 med att bada, fy tusan vad kallt det va, sedan blev de upp i solen o värma sig ett par timmar så medans jag låg o jobbade på färgen roade Agnes sig med att spela abduction på min mobiltelefon, lättroad! För det satt hon o spelade ett par timmar.
Vid 12 tiden gick Truls(Agnes bror) o Kristian(kompis till truls) o handlade lite frukt till vår båtutflykt vi åkte iväg på så medans de handlade förberedde jag o Agnes picknick korgen med nötter, kex, frukt, Farris,saft o annat gott.
....Utflykten blev lyckad o vi var ute ett par timmar, härligt var det o jag badade hela 2 gånger! Rekord.
När vi va tillbaka blev det lunch, Grillade kyllingvingar! Gott vill jag lova. Efter maten blev de ett besök i affären o sedan lek med Agnes till föräldrarna kom hem.

Tja det är väl så min dag sett ut i stora drag. Här kommer en passande bild på vår picknik korg

Stek i ett solig Grimstad!

Ännu en underbar dag men underbart vädert!
Har än sålänge vattnat lite blommor, bytt sängkläder o diskat lite. Nu fick jag ledigt en stund då familjen ska ut o åka ring efter båten!
Vet inte mer vad jag ska göra idag, lär bli lite barnpassningen o sånt, o antagligen matlagning också, men inget mig emot.
Nu ska jag ta o steeka på lite här, måste bli brunare. Kärlek till er!
Puss♥



En inte allt för jobbig dag!

HappHapp.
Ännu en arbetsdag avklarad. Skönt! Har cirkus 4 dagar kvar här i Grimstad nu innan jag åker tillbaka till Oslo. Vill inte tillbaka dit, allt e oroligt o man kommer ju vara livrädd vart man än sätter fötterna i framtiden!
Men men det får la gå.
Idag har jag vattnat lite blommor ,bakat croissanter med min värdmamma, fixat klart vid tennisbanan o solat. Familjen åkte iväg med ett par vänner vid 12 tiden o kom inte tillbaka förrens vid 7 tiden nu ikväll så dagen har varit väldigt lugn o har kunnat göra i princip vad jag har velat.. Så mellan 1 - 5 låg jag ute o jobbade på färgen.O åhej vad färg jag fått. tror aldrig jag varit såhär brun någonsinn, I Löööve it!

Imorgon är det Fredag igen, Skönt! Fast helgerna här blir inte riktigt helger för jag får typ jobba lite ialla fall men hoppas på en lugn helg med inte så mycket göra. Imorgon vet jag inte vad som väntar för jobb, men håller tummarna att det inte blir för ansträngande, hihi. Lite solning skulle inte vara fel. Väder prognosen lovar, ett ögonblick ska jag kolla...Ja den lovar 21 grader o sol, o i Kalmar lovas regn! SKADEGLÄDJEN är höög:D
PussPåEr♥

En bild från dagens solstund nere på bryggan! O Tja, brun har jag blivit som ni ser:D


Bör inte!

Godmorgon!
Ligger här under täcket o vill verkligen inte gå upp. Idag är en sådan där dag då jag inte alls faktiskt är  sugen på att göra någon nytta utan bara sola o ha mig. Men tennisbanan kallar så lika bra att göra klart den!
Annars är läget under kontroll, ska fixa mig lite kaffe o frukost alldelles strax o den ska ätas ute bryggan, Så det så!
Har inget vettigt att skriva, så bör heller inte skriva då.

Puss o Kärlek♥



Onsdag, avklarad!

Ännu en arbetsdag avklarad.
En arbetsdag med både roliga o oroliga sysslor.  Började som vanligt klockan 10 o då dammsög jag mitt hus samt städade av toaletterna lite granna. Sen begav jag mig upp mot Tennisbanan där jag sopade den, o tog bort lite ogräs runt omkring. Klockan 1 skulle mina värdföräldrar iväg så då blev de packa ihop alla trädgårdsaker o sitta barnvakt åt Agnes.Vi började med att gå till affären o köpa saft,glass o ketchup sen Så medans hon fiskade krabbor o hade sig så låg jag där ute på bryggan o jobbade på färgen ett par timmar, det kallar jag härliga stunder på jobbet.
Runt 4 började alla bli hungriga så de blev de till att laga Carbonara. Gott som tusan var det! Plockade undan, tvättade, satta Agnes i badkaret o strök..Nu sitter vi här med varsinn skål mango o ett glas Biola och kollar på Barntv..Väntar på att mina värdföräldrar ska komma hem sen blir de PW!
Härliga Onsdag!

Kärlek♥



JobbbDags!

Nu blev det sådär väldigt stressigt igen.
Har precis ätit frukost, ska fixa till mig lite grann såfort jag bloggat klart här. Sen börjar jag jobba vid 10...
Vädret är helt sjukt bra, hur varmt som helst o precis vindstilla. I loove it! Vet inte vad som ska göra här idag, men inte så mycket gissar jag på så blir väl till att passa på Agnes o sola hela dagen. Men inget mig emot, om hon lyder o inte gnäller så mycket!
Nej nu ska jag slänga på mig lite mascara o olja in mig med tropical sun Oil!

Kärlek♥


Den osanna osanningen.

Förlåt 1000 gånger.
Dagen har bestått av jobb o sol. Så har spenderat precis nästan hela dagen ute, vilket jag har planerat att göra med morgondagen också då vädret ska bli ännu bättre. 
Ska försöka hinna uppdatera imorgon vid frukost.

Kärlek♥

hamnat lite vid sidan om

Idag har bloggen hamnat lite vid sidan om, även Powerwalken. Tyvärr!
Har haft fullt upp med jobb precis hela dagen. Började klockan 10 med städning av huset till klockan halv 2 då fick jag lunchpaus o familjen bjöd på Lomper o Pölse.Yummi! Fortsatte med de 2 rum jag hade kvar, strök lite , duschade innan familjen kom hem från affären igen med massa mat o då blev de till att laga pizza, äta o sedan lägga Agnes.
Nu ligger jag har med världens träningsvärk efter dagens styrkepass men med en gnutta ångest över att jag åt pizza, har fan inte gjort det på över ett halvår. Inte hamburgare heller o nu ska stackars jag leva på mest sådan mat hela denna veckan, men får se på saken att jag får unna mig de. För reglerna kommer bli hårdare sen när jag kör igång med träningen för att bygga muskler ordentligt!
O är min värdfamilj så bra att jag får äta tillsammans med dem, så slipper ju lägga onödiga pengar på mat, det är ju positivt.

Nu ska jag ta o lägga mig ner o kolla på About a boy! Imorgon ska jag upp tidigt för att hinna med en joggingtur innan frukost!
Godnatt ♥


Den tysta minuten som ägde rum här i Norge idag, var väldigt känslosam o totalt obeskrivbar.

Sorg.

Vill tacka alla underbara vänner o bekanta som hört av sig efter det som hände i Fredags efteermiddaG!
Även att jag inte är drabbad eller inblandad så befinner jag mig i landet det fruktansvärda hände, i landet som är i en sådan enorm sorg . alla i Norge har blivit drabbade av det som hänt. Det är helt förfärligt enormt förfärligt.
Imorgon klockan 12 håller vi en tyst minut föör de omkomna,inblandade o drabbade.

Jag har tappat glädjen över att vara här, det är inget roligt äventyr längre o min sista tid i Norge kommer vara full av sorg istället för full av glädje o underbara minnen. Tyvärr!
.
Passande bild...Vi fortsätter hålla flaggan nere på halv stång.


Grill, lek, Barnpassning!

HejHejHej, Hemskt mycket Hej!
Puh, har haft fullt upp idag, sedans jag skrev de senaste inlägget när jag skulle dra ut på dagens PW.
Min värdmamma kom förbi precis när jag kom in från den o sa att dom behövde lite hjälp med tanke på att de var tvungna att sätta sig o jobba. Så jag ställde upp på att passa på Agnes, vi gjorde allt i från att rita barbie, fiska krabbor, plocka rips o bringbear till att laga mat o äta glass. En väldigt rolig dag må jag säga!
T vänner anlände också idag, vilket innebär att jag har inneboende här hos mig i sjöhuset nu. Men inget som stör alls! Så denna veckan kommer jag, Truls , hans vänner o Agnes laga mat o äta ihop. Skönt att slippa tänka på att handla mat förutom frukost då.

Har även fått reda på att  i början av nästa vecka kommer jag också flytta tillbaka till Lysaker o spendera min sista månad där. Ska bli skönt att komma dit o bli lite social igen med övriga världen. Kommer givetvis också besöka en plats där man kan lägga blommor o tända ljus för att hedra alla omkomna i den tragiska bombningen o massakern som inträffade i Fredags eftermiddag!
Sen börjar ju en del av folket man känner komma tillbaka till Oslo nu, så hoppas på en hel del umgåelse med dessa bra människor nu min sista tid.
Oj shiit, måste springa..Har en baugette som väntar i Ugnen! BRB!
Tillbaka! Puuuh de va nära ögat att jag eldade upp huset, men nu sitter jag o smaskar på väldigt väldigt knapriga mackor. MUMS.

Bilder från idag!
Agnes letar bäär!
Jag fick agera  grillmästare på denna fräna grill idag!

Powerwalk i easytone

Söndag..
Hatar Söndagar, allt är stängd, vädret suger o jag befinner mig på ett ställe som inte ens har en klädaffär. Ja tjejer ni förstår paniken. Shoppingbehovet ökar enormt men pengarna ligger kvar på kontot o sparas, vilket är positivt!Alltid finns det något positivt med allt. Kan ni tänka er.
Så vad ska jag göra idag?
Nja, ska snart bege mig ut på en PW i mina easytone för att få igång lår, rump o vad musklerna lite mer. 1 månad kvar ungefär till jag kommer hem o börjar gym livet igen, så måste förbereda mig ordentligt.
Menar ska jag bli PT är det en fördel om man e vältränad själv o har motivationen o allt de där som krävs. Annars kommer jag inte kunna hjälpa andra.

Nej solen tittar fram, beger mig utåt nu!!
Kärlek♥



13:57. 23 Juli

Idag hissar vi flaggan o skänker en tanke till alla inblandade o drabbade!

Obeskrivligt tragiskt :(

Lördag. Fortfarande chockad efter gårdagens attentat mot regeringskvartalet i centrala Oslo samt skjutningarna på AUF- ungdomsläger på Utöya. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, alla tankar går till alla ni som var/är inblandade, till alla ute på utöya samt till alla anhöriga till drabbade människor.
Polisen har hittat minst 84 ihjäl skjutna ungdomar på Utöya och 7 st döda i regeringskvartalet. Det är helt helt sjukt! Fattar verkligen inte att landet jag befinner mig i är utsatt för terrordåd eller vad man nu får kalla det!
Usch Usch Usch..

I övrigt! Händer inte så mycket idag, ska bara ta de lungt. Kanske behöver hoppa in o jobba lite beroende på om mina värdföräldrar behöver hjälp med något eller inte. Annars tänker jag nog stanna i sängen under täcket  o inte göra ett skit.
Måste givetvis hinna med en powerwalk samt styrkepass också, men tar de när regnet upphör, vilket det inte hade tänkt att göra förrens senare eftermiddag!
Kärlek♥



Oslo liknar en Krigszon o Utøya liknar ett avrättningsläger..

Jag vill hem! Hem till tryggheten :(


"Terrordåd" i Centrala Oslo!

Det råder kaos i precis hela Norge! Extra sändningar, folk som undrar vad som hände o folk som inte får tag på sina nära o kära! Det är totalt kaos o ändå är jag 4 timmar ifrån huvudstaden vilket jag är väldigt tacksam för denna dag.
Jag är så glad över att jag fått bekräftat via fb att dom jag känner som befinner sig här i Oslo inte är skadade o mår helt okej trots chocken!
Det befarar finnas minst 50 000 svenskar i Oslo o därbland väldigt många ungdomar. Men vad jag hört så är de ingen svensk som är död eller skadad. 
Tanken går nu ikväll till alla er inne i huvudstaden <3

..


'

Fredag.

Hinner slänga in ett litet blogginlägg innan jag börjar jobbet.
Sista arbetsdagen för denna veckan. Skönt med lite helg, men hade varit ännu skönare med helg om vi hade blitt lovade fint väder. Men ikke de, enligt yr.no ska de bli kjempe trist o regna konstant tills på Söndag "stor suck"..
Har iaf varit här snart halva tiden, känns bra. 1 ½ vecka återstår innan jag åker tillbaka till Lysaker för lite trädgårdsarbete o sånt trist de sista veckorna innan jag flyttar hem. Njuter av tiden här i Grimstad en hel del vill jag lova!
Vet inte vad för arbete som väntas idag, men blir nog lite tvätt, stryk o sådant inomhusarbete med tanke på att det regnar, regnar o regnar ute.
Ska passa på att springa till affären en runda senare också o köpa massa laktos produkter, har ju mina misstankar om att jag gått o blivit laktosintolerant vilket inte är sådär jätte kul.
Men that´s life.

Dags att springa upp till huset o se om det behövs göras någon nytta! Hoppas verkligen inte jag behöver städa, då dör jag. haha!
Puss o Kärlek♥



Segelbåt.

Att jag ens kan klaga. Jag har nog helt klart det bästa au pair jobbet man kan ha o helt klart världens bästa värdfamilj!
Började dagen klockan 10 med att fixa frukost till Agnes o Thea, fixa lite i trädgården o plocka ur diskmaskinen. Sen fick jag lite tid över att göra vad jag ville på , så passade på att lägga mig på motorbåten o sola medans jag passade på ungarna som badade. Runt 12 tiden kom K-H hem igen o frågade mig om jag ville hänga med familjen ut på en segeltur och de ville jag ju givetvis mer än gärna. Så vid 1 tiden begav v oss iväg och spenderade de närmsta timmarna på Räkor, Vitt vin , Frukt, Sol och bad. Även lite segling för min del också då Jens gav mig den stora äran att få styra "Nefetiti" dvs segelbåten, och de va nog bland de roligaste jag gjort, för båten är extremt stor och det va häftigt!
Kom tillbaka hit vid 5 ungefär o då fick jag sluta för dagen. Så jag kallar denna Torsdag för en fantastisk arbetsdag precis som alla andra dagar har varit hittills.

Imorgon- Söndag väntas skit väder så kommer nog bli rätt sega dagar för finns inte så mycket att göra då tyvärr. jag är ju ändå på en av Norges finaste skärgårdar!
Dags för duschen, kom precis in efter en härlig PW i mina Easytone skor samt ett hårt styrkepass!
Kärlek♥
Värt att nämna också är att jag fick min feta löön idag också o har då samanlagt jobbat 17 dagar förra månaden.
Jag tycker om att ha betald semester! Underbart =) Kommer aldrig ha de riktigt såhär bra igen.

Bildbomb från Segelturen!

Vi är bara Lite snyggare, Lite smartare o Lite bättre än er andra!

Oron inom mig, är lite för stor...googlar runt o det gör bara saken värre.. Borde bara släppa allt o hoppas på de bästa..Jävla skit! Ångrar mig, men ändå inte..
Suck...
Har annars haft en väldigt bra dag som började klockan 11.30 med iordning plock efter frukosten..sen kan jag inte påstå att jag gjort något sådär mer jätte vettigt  idag. Har spenderat hela dagen utomhus med min värdfamilj då vädret har varit helt fantastiskt.
Vi har solat, paddlat, badat, spelat tennis, ätit lunch o haft allmänt trevligt. En väldigt bra dag må jag säga! Nu ligger jag nyduschad i sängen o funderar på att sova, sömn är viktigt!

Kan passa på att säga att jag saknar min bästa Sanna Nyström en heeeel deeeeel!
Vi är bara lite snyggare, lite smartare o lite bättre än alla er andra. Så är det, Punkt och Slut!

Dagens.

Dresscode for today!

Hääärlig Tisdag!

Har precis varit ute på en pw på 1 km samt hunnit med att handla krem fløte som jag ska ha till middagen och så har jag hunnit få i mig lite lunch. Blev stekt ägg o bringbear, påtal om bringbear så kom min värdmamma hem från affären i förmiddags o hade köpt en hel ask med färska sådana till mig, då blir man glad. RIKTIGT GLAD!
övrigt....

Är förbaskat trött på att vara här i Grimstad när det är så fruktansvärt dåligt väder. Finns absolut inget roligt man kan göra på sin dötid då
Hade hoppats på att kunna ligga ute och steka lite idag men ikke de, solen ville inte visa sig idag heller. Imorgon lovas det finare väder, håller tummarna att yr.no för en gångsskull har rätt...
Dagar som denna är jag hellre i Oslo!
Annars, Dagen har gått bra so far. Har inte behövt göra sådär jätte mycket som alla andra dagar då jag varit här, vilket på ett sätt är väldigt skönt! Ska ta vara på detta så mycket som det bara går, för jag kommer nog aldrig någonsinn mer ha ett så pass bra jobb där jag kan bestämma över mina arbetstider väldigt fritt o tjänar väldigt lätt förtjänta pengar. Sen finns det givetvis de dagar jag får slita ihjäl mig på, men här i Grimstad har jag inte behövt till att göra mycket nytta vill jag lova.
Började klockan 10 o slutade klockan 13, 3 timmars arbete kallar jag en bra arbetsdag! Håller ni inte med?

PW!

Brunett då, sen o föralltid!

ställer sig frågan om o om igen... när fan ska jag inse att jag inte ska hålla på att färga håret ljust..
När jag kommer hem ska jag ta o ändra på den saken, o tänker då allt ta o bli mörk igen föralltid...

Jag gillar detta mörka så mycket mer!

Bitter....

Om de bara kunde sluta regna så skulle jag blii jätte glad!
Tänk er att det öser ner regn o sen tänker ni dubbelt så värre än vanligt. Ungefär så mycket regnar det här. Fy fan!
Jag behöver handla mat, men affären ligger alldelles för lång bort för att orka ta sig ut i det här vädret. Men har 2 timmar på mig innan den stänger för dagen så håller tummarna att ovädret snart lugnar ner sig, åtminstonde lite!
Yeeees! Nu lugnade det ner sig, men verkar öka igen...DÖ väder DÖ!!!

Nej ska inte vara så jävla bitter. Snart dags för en kopp kaffe känner jag, och lite mys framför tv:n kallar också! Helt okej måndag ändå med rätt lite jobb o mycket fritid. Så vill man att de flesta arbetsdagar ska se ut, eller vad säger ni?
Har bakat muffins tillsammans med Truls o Agnes idag också, gick fruktansvärt bra o tjohej vad goda o fina de blev.
Nee nu börjar vädret bättra sig dags att ta på sig gummistövlar " som jag inte har" o bege sig för att handla lite mat.
Puss



Dåliiigt väääder...

Sliten, riktigt sliten..Ni vet sådär sliten så ni inte riktigt vet vad ni ska ta vägen!
Vädret här suger idag, stenhårt..Regn, blås o nästan stormbyar. Inget vidare ska jag säga er.
Började dagen klockan 8, påklädning..städ..disk. Äntligen färdig! Tänker då inte göra mycket mer vettigt idag, får hoppas jag är ledig resten av dagen, skulle vara både skönt o välbehövligt.
Funderade ett tag på att springa ner till affären, den ligger bara 3 minuter härifrån. Men har verken några bra skor eller någon lust att ge mig ut...

Nej bäddar ner mig igen o lyssnar på vår allas älskade PLURA!

Du e den ända jag tänker på,
Den ända jag vill ha, men aldrig kommer få!
Du är dålig, alldelles för dålig för mig. Lek vidare o låt mig vara!


Skärgården!

Ber om ursäkt, för dålig uppdatering men har uselt dåligt med tid de senaste dagarna, o har allmänt dåligt med tid i allmänhet nu när jag är i sommarhuset i Grimstad skärgård.
Idag har vi haft full rulle  hela dagen, 69 års firande för min värdpappa så hela huset är fullt med folk allt från 56 gäster till massa serveringspersonal och kockar.
Själv har jag äntligen min första lugna stund på hela dagen. Har hjälpt till så gott jag kunnat idag samt nu ikväll har jag passat barnen. Agnes o hennes jämngamla kusin Lovisa...Har försökt få Agnes att sova i 2 timmar nu, men envis som hon är har hon inte lyckats ännu, så får springa lite fram o tillbaka...Suck!
Nu sprang jag o hämtade min värdmamma, detta hade aldrig gått för sig annars...Haha!

Sådär, äntligen lite lungt, fryser som tusan gör jag, vill gå o lägga mig snart...Men ikke de, uppe ett par timmar till, tyvärr!
Bjuder på en bild från dagens lunch med familjen!

..

När livet känns som tyngst är jag såå tacksam att Pluras musik finns!

The sims 3+Tillägg(A)

Kalla mig barnslig, Kalla mig tönt, Kalla mig löjlig....Kalla mig vad fan ni vill men nu har jag ialla fall något fruktansvärt roligt att göra under de 3 veckor jag ska försöka klara mig utan internet! I´m Happy so f*cking Happy ;)
Och ja jag vet, jag är lite små barnslig! MEn ibland måste även lilla jag få ta o vara barn igen.

Min Favorit unge <3

Imorgon får jag träffa min favorit unge igen!
Vet inte hur mycket tillgång till internet jag kommer ha så tänker därför gå o köpa mig ett roligt datorspel att nöta sönder.
3 kommande veckorna kommer jag spendera i Grimstad skärgård.. http://www.visitgrimstad.com
Hoppas på en bra sommar trots allt!

Kram

Vill tacka alla underbara vänner jag faktiskt har i mitt liv och att ni står ut med mig och allt mitt tjat..O jag vet att jag kan vara lite egocentrisk ibland, det ber jag om ursäkt för! Jag älskar er allihopa o saknar er enormt mycket <3


Inget internet?!?:/

Norgebloggen är tillbaka!
Dåså, Måndag...
Dags att återvända till verkligheten o allt som har med jobb att göra. Hade som sagt gärna haft semester ett par veckor till men inte länge kvar till jag flyttar hem på riktigt så ska bita ihop o stå ut 1 ½ månad nu. Blir kanske t.om hemflytt tidigare allt beror på vad min värdfamilj vill och tycker:)
Så så vad har jag gjort idag?
Tja, började dagen med en rejäl sovmorgon till halv 11, uppstigning, lite tårar, dusch och sedan begav jag mig bort till CC för att fixa med det trådlösa bredbandet inför Grimstad resan på Onsdag. Men tydligen kostade de 1199:- o en bindningstid på 12 månader kände jag inte heller direkt för så blev adjös med det hem och deppa o försöka lösa problemet, vilket jag inte lyckats med ännu så än sålänge ser det ut så att jag blir utan internet i 2 eller 3 veckor dessvärre. SUCK!
Men kom på den smarta tanken att jag faktiskt får gå o köpa mig något roligt dataspel att nöta där uppe på min fritid för annars lär hemlängtan stå högt då jag inte kan ha kontakt med någon i världen där ute!
Har även hunnit med lite ogräs rensning, tvättning, strykning, o iordningplock! Även packat , lever som sagt i en resväska under tiden i Grimstad.

Men håller bloggen uppdaterad tills på Onsdag, sen får vi se om jag lyckas lösa mitt internet problem annars är jag åter någon gång...Ska ju tillbaka till huset hur som helst efter ett par veckor där borta så kommer tillbaka.

Oh no!

Framme igen, Känns inget bra!
Uppdaterar imorgon...

@ Train ..För sista gången ;)

Sitter på tåget mot Göteborg för sista gången, är framme om 2 timmar ungefär, sen har jag en timmes väntetid innan det är dags att hoppa på bussen som ska ta mig hem till Oslo.
Blandade känslor som vanligt, men samtidigt känns det lättare än förra gången då jag faktiskt vet att om 7 veckor dvs 1 ½ månad flyttar jag hem igen.
Dessa sista veckor ska jag försöka njuta så mycket som möjligt o ta vara på tiden hos värdfamiljen.. 7 veckor går snabbt, låt mig hoppas det ialla fall.

I övrigt vill jag tacka alla som har gjort min 2 ½ veckas semester till den bästa! Jag har haft riktigt riktigt roligt och verkligen hunnit ta vara på tiden med allt o alla jag velat träffa.
Sol o bad har jag fått gått om och känns surt att åka ifrån allt strandhäng med underbara vänner, alla härliga utgångar ja allt som har med sommaren i Kalmar att göra helt enkelt. Men jag kommer tillbaka o det kommer fler utgångar, mer strandhäng . Jag Hinner Jag Hinner!
Bild bomb från Kalmar vistelsen kommer senare i eftermiddag!

Kärlek ♥

en bästa vän...

En bästa vän är en vän som aldriig sviker, en vän som alltid finns vid ens sida vad det än handlar om o en vän som man alltid o då säger jag alltid kan lita på.
Precis en sådan vän jag behöver mer en allt annat just nu.
Jag litade på dig, nu litar jag inte på någon!!!!

RSS 2.0