förlåt!

för den dåliga uppdateringen, men jag har tusen saker att tänka på o göra.. Så har verkligen inte tid för bloggen just nu. men jag lovar att uppdatera såfort jag får lite tid över. Men när jag flyttat till Norge sen så ska jag uppdatera vad som händer jämt, så då kmr ni får följa mig :)

Kramis

Lite chockad!

Jag måste erkänna att jag e både lite smått chockad o besviken på aatt verkligen ingen vill gå ut med mig ikväll, min sista fredag i kalmar på förhoppningsvis ett år...Men de e bara att gilla läget :S

Bokrea

Är ju bokrea nu så gick o köpte mig 4 st böcker, bild kommer senare o titlar!
Nu har jag iaf fastnat i en av böckerna: Ego Girl by Carolina Gynning. Sjukt bra, sen ligger hennes andra bok: Ego Woman, nu ska jag springa o läsa=)
//S

Jobbcoach grejjs!

Ching, sitter hos jobbcoachen o väntar på att vi ska ha lite genomgång, skulle egentligen lyssnat på Brian men han e tydligen hemma för sjukt barn..Dumt!...Så vet inte redigt vad vi ska göra idag, men men de blir nog kul ändå, Johan e ju här o roar mig haha!
Men helst vill jag härifrån då jag ska möta Sara senare sen för en fika o säga hejdå, eftersom jag åker om en vecka, gahh snacka om att jag börjar bli nervös eller.

Nu ska jag lyssna på vad Anette har att säga! sista dagen här, måste vara duktig:)
SMILE//S

Ett sant ögonblick!

Ofta har vi ingen tid för våra vänner, men all tid i världen för våra fiender.



fullt upp!

Hade jobb mellan 05:00-12:00 idag pga sjukdom. Nu sitter jag hos jobbcoachen o har gjort upp när jag får sluta här och så, skulle skriva in mig på några bemaningssajter nu tydligen sen får jag nog gå hem om jag är snäll.
Nu ska jag fixa de där så jag kan gå o fika med min favorit Sanna sen =), dock tror jag hon inte vet att vi ska fika utan de bestämmde jag nu då jag e sugen på något gott innan jag ska köra ett hårt konditions/Styrke pass på gymmet!

Ha de bra , skriver senare=)
//S

En bit mat och en Awesome Utgång!

Rubriken sammanfattar hela kvällen!
Gårdagen började med en sjukt lång sovmorgon, hur underbart som helst!, Hann städa rummet, packa o lite så innan jag mötte upp Simone på stan vid 5 tiden, vi va tvungna att springa lite i affärer o se om vi hittade något till kvällen,vilket vi gjorde. Jag handlade ett leopard färgat linne, de va sjukt najs (Se bild nedan på min outfit). Samt ett svart nästan lika dant.
Vi begav oss sedan hem till Simone för att fixa oss o dricka lite vin, hon hade ett sjukt gott vin! helt underbart, de tackar vi för(A)

Vid halv 8 mötte vi upp Sanna för att gå o äta på Table 20, när vi kom dit va de skit mycket folk, va sjukt tur att de fanns ett litet bord över för oss 3. Jag åt Fläskfilé med Rödvinsås o Bearniasesås samt Sauterade grönsker o givetvis klyftpotatis till, Va hur underbart gott som helst ( Se bara bild nedan ).
Vi va väl klara där runt halv 9-9 tiden då gick vi till Simone igen o kollade klart på alla dansparen på let´s dance o drack yttligare lite vin. Började väl fixa oss de sista byta om o så vid halv 10 tiden o begav oss bort till palace vid 11. Kan inte säga annat än att jag hade en totalt AWESOME kväll! Tack till alla er som gjorde den bäst, Särskilt tack till Simone och Sanna <3


Kvällens outfit:

Table 20: Maten!



From Sweden To Norway!

Då va de klart, har fått brevet idag från min värdfamilj.
Jag lämnar Kalmar den 4 Mars för en lite tripp upp till Göteborg och hälsa på underbara bästaste saknade Hanna. Sen den 7 Mars tidigt på morgonen åker jag vidare med flyg/tåg eller buss till Oslo.
Åhh jag är så sjukt spänd och förväntansfull, och för er som inte vet de är de Au pair jag ska jobba som i  Norge hos en väldigt trevlig familj(Vilket är de intryck jag redan fått) efter ett telefonsamtal:)

Så snart jag får nytt nr o sånt lovar jag att meddela er detta.
o jag vet att jag e sjukt dålig på uppdatera men har haft super mycket att göra sista tiden, och har massa annat kvar att tänka på..Måste handla massa grejer, planera, jobba, säga hejdå till mina älskade vänner (Blir tårögd så fort jag tänker på att lämna dem)


Omvandling!

Gjorde en total makeover på mit hår idag, klippte mig och färgade de ljusare nu till sommaren. kan inte säga annat än att jag är skit nöjd!

Bild kmr senare!

"Sööööndag"

Gaah nervös, nervös som tusan.....Usch ser iinte fram emot morgondagen :/...
De e då jag kommer göra en människa väldigt ledsen, jag hatar att göra människor ledsna.. Mår så fruktansvärt dåligt över att Sanna är så ledsen över att jag ska åka , Buhu! Men glad aatt hon stöttar mig o tror på mig :) Tack bästis <3

Hur som helst idag har jag jobbat mellan 05:30-12:00 sen kom Sofie o bytte av mig för jag skulle vidare till farmor o farfar, Tack för de:).
Vi fick smörgåstårta o marängtårta hos F & F för farmor fyllde år idag, så Grattis till henne!
Kom väl hem för en timme sen ungefär, nu ska jag fortsätta deppa över dem jag kommer sakna så sjukt mycket när jag sticker :'/
Fööörlåt...Men de här är något jag verkligen vill!!


Har gjort om i rummet laddar upp bilder senare om kameran vill laddas klart det vill säga
//S

5000jobb i 2 min!

HallojHalloj!

Fick gå upp tidigt idag då jag skulle befinna mig på 5000 jobb kl 09:00, Det sög rätt ordentligt där då jag för de första inte är behov av ett nytt jobb längre och för de andra de v a typ bara  7 olika företag där. Så kan ju säga till er som har tid där kl: 13:00, de e inte värt att gå dit, nii kommer bli besvikna tro mig!
Men de är ni som bestämmer så gör vad ni känner för.
Jag kom iaf hem nyss, har ätit litee frukost o så nu. Mamma o pappa skulle göra ett par ärenden nu sen ville dom ha med mig på stan, och en sådan bra dotter som jag är följer jag givetvis med.
Men funderar på att överraska dem o städa mitt rum nu då för dom har typ tjatat ihjäl sig om att jag ska göra de haha!

Skriver senare:D//S

Både Glad o Ledsen!

Om en månad förändras mitt liv helt!
Jag kommer sakna alla så sjukt mycket o hatar att göra mina bästa vänner ledsna , men måste tänka på mitt bästa ibland också. jag kommer tillbax <3

Dör vilken sekund som!

jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till just nu, de är exakt 35 minuter till jag får ett samtal från Norge, ett positivt sådant hoppas jag. De jag är mest orolig för är att jag inte kommer förstå vad hon säger men alla försöker lugna mig och säga att de är lätt att förstå de är inget att vara orolig för.
Men jag e de iaf, ni som känner mig vet hurdan jag är...Men hoppas verkligen de är positivt och att allt flyter på bra.
Skriver mer senare håll tummarna för mig nu <3

//S

De Där Med Jobb och Ex!

Jag tänker inte avslöja för mycket här för jag inget är helt 100 % säkert förrens imorgon!
Men kan avslöja lite grann...Men kan sääga så mycket som att jag har något på gång ;)

Kan även nämna att jag va o hälsade på Exet en stund förut mycket trevligt att träffa den pojken igen =)
GAMMAL BILD!:)

Jobb coach!

Tung dag, började  2 ½ timmes sömn , upp vid 04:30 för att jobba fram till kl 11:00...
Hem slänga i mig maten och nu bege mig till folkuniversitetet och min jobbcoach!
Sitter här o skriver på "rasten" som vi har nu...Ska vara här ända till 4 men får säkert gå lite tidigare om jag är snäll(A) hahaha!
Jag vet då iaf vad jag ska göra när jag kommer hem och det är att sova, är sinnessjukt trött och sliten, men de är sånna smällar man får ta när man gå ut dagen innan o ska upp tidigigt dagen efter.
Men kan ju säga så gott som att jag hade kul som fan iaf med mina älsklingar Sanna o Linus =), vi träffade rätt roligt folk där också som mobbade mig bara för jag sa att ett av mina intressen va komplimanger, men menar visst kan man ha komplimanger som intresse?!? de tycker iaf jag... menar alltså att jag tycker om att få komplimanger, de är mitt intresse vettni!

Jajajja ska inte slösa mer av eran tid just nu, har absolut inte vettigt att skriva ändån...
Skriver säkert ikväll efter gymmet!

//S.H

ohh noo!!

Är för trött för att veta vad jag själv heter...Skriver imon..

LOVE//S

Marabou:O?!?

Jag har precis gjort något dumt, jag har tryckt i mig massa choklad, vilket inte är bra alls, mycket mycket dumt må jag säga, men jag får träna bort den imorgon då jag faktiskt va tvungen att få i mig lite gott, ibland får man unna sig själv de. Och så va de jätte länge sen jag åt godis en vardag(A)
Aja....Nog om Choklad!

Idag har jag jobbat , Som ni vet jobbade ju Eva åt mig igår så då tog jag hennes pass idag. De gick bra som vanligt hade inte överdrivet mycket idag vill jag inte påstå.
Efter jobbet blev de snabbt hem o göra sig iordning för att bege sig vidare till folkuniversitetet där jag hade möte med jobbcoachen o så vidare. Fick lite information och skulle fila lite på Cv:t o det personliga brevet...Ska nu träffa dom varje Måndag,Tisdag och Torsdag framöver och hoppas på att snart få hitta ett nytt jobb, iaf inför sommaren.
Vi får se hur de slutar, men på Lördag är det iaf 5000jobb grejen på Kalmar slott, de ska jag gå på!

Nee har inget mer att skriva Ha de bra//S

Gjorde ett collage :



OjOjOj!

Jag har inte haft tid att blogga, haft fullt upp!
Igår va de först jobb mellan 05:30-14:00 , sen snabba ärenden på stan o hem. Blev att sova en timme dock borde jag aldrig gjort de då jag fick stressa ihjäl mig när jag vaknade för att hinna bli klar i tid!
Vid 20 över 6 kom Jocke o hämtade mig sen åkte vi vidare för att hämta "Vodkan" själv alltså Calle..han hade med sig typ 3 lite vodka, o sen va de full fart mot Kåremo där Doglas hade sin 20 års Fääääääst!
Vi va först av alla men tillslut dök de in mer o mer folk o vi va runt 31 st, De va en stört grym o rolig fest så tackar Doglas för han lyckats bra med den :).
Jag sov även där också o vi somnade runt 4 tiden typ, o vaknade av den där förbannade solen vid 9.

Messade min kära mor o bad henne komma o hämta mig vid 10 för jag skulle jobba 2 timmar idag då Eva tog förmiddagen eftersom hon förstod hur gärna jag ville gå på denna festen. Så är jätte tacksam :)

Mamma ropar galet att vi ska upp till hennes jobb en sväng nu, bäst att lyda!!!
ByeBye!

S&S=)

Har inte haft tid att blogga idag. Har sovit o varit med Sanna hela dagen.
Vi har haft en riktig fotodag, begav oss utåt runt 2 tiden , hittade massa bra ställen att fota på runt om här ute på kattrumpan. Vi hittade bla en brygga, ett ankare, livboj, en båt.. ja de mesta helt enkelt.
Vi tog typ över 150 bilder men fick typ bara 5 var som vi tyckte var bra, så vi gjorde om dom lite i färger också så när vi kom in o nu finns dom uppladdade i fotoalbumet : S&S,En foto dag....På FACEBOOK!
Kolla gärna in dem!

Efter vi fixat o donat lite med bilderna så satt vi och snackade o kollade tv lite, o vid halv 6 tiden blev de mat så då åt vi Lax o så , de va hur gott som helst=) Som vanligt!
Hon åkte hem vid halv 8 tiden så då följde jag henne till bussen , men först gick vi till Konsum, jag behövde socker så köpte mig choklad o chokladboll. 
Så nu sitter jag o tjockar mig med choklad o väntar på en gin & tonic! Imorgon blir de jobb efter de dags att träna bort allt jag tjockade mig med ikväll!

Hoppas ni haft en bra dag/S

Bjuder på en bild på mig o en på Sanna :





Internationell Blogg!

jag måste skryta lite faktiskt, men som ni vet har jag fått en hel del besökare rätt många faktiiskt vilket jag e lite stolt över, men nu är jag riktigt stolt, min blogg har på något sätt lyckats blivit internationell o har läsare från Australien, England o Tyskland, de är inte alla som har!
Dom berömmer mig för en snygg Design, snyggt upplägg av bloggen o bra innehåll, Detta är något jag uppskattar en hel del. O då undrar ni säkert hur dom kan förstå, jag har fått förklaring att dom tydligen kopierar de jag skriver o översätter till deras språk...De är rätt coolt! STINA WANNBE INTERNATONAL!

Ska kanske skriva alla mina inlägg på både Svenska o engelska i fortsättning. Dock är jag sämst på engelska men ska nog kunna få ihop allt någonlunda okej, övning ger färdighet!!!

Nee nu har jag skrytit klart för ikväll//S



Sliten flikka som skriver!

Då va ännu en arbetsdag över, va mycket att göra idag o kändes som en dag då allt skulle gå snett.
Men gick i stort sett väldigt bra, Sofie gjorde typ de mesta, kändes som jag inte gjorde någonting. men jag är sliten, riktigt sliten:/
Jobbar imorgon o Lördag,Söndag också, vilket gör saken sämre då jag vet att de kommer bli 3 helvetes dagar för jag kommer va helt slut redan efter imorgon då de är sjukt mycket att göra.
Men de är bara att bita ihop o se glad ut. Men som ni hör jag är utarbetad-.- vilket sliter på min hälsa o ork till att göra saker o ting skulle verkligen behöva unna mig en utlandsresa just nu......

Men jag är som sagt glad att jag har jobb, är sjukt glad över de men att jobba vardagar o helger o gå upp kl 4 på morgonen de är inte hälsosamt alls, usch, jag mår dåligt...Hade behövt en helgs ledighet, de hade vart skönt o de då va..... MEN MEN THAT`S LIFE!

Nu ska jag draaaaaaaa ha ett bra Liv, vi hörs senare//Pusss <3

JAG SOM LITEN!



Holmgrens o Gym!

Haar varit ledig idag, har varit väldigt skönt o välbehövligt.
Ska jobba imorgon igen med Sofie då Eva fort. är sjuk, stackare! hade önskat lite ledighet, men men vad gör man inte, puhuu ska jobba hela helgen oxå, det suger en hel  del ska jag säga er.MEN PENGAR!

Aja, Idag har jag haft fullt upp. Började med att jag vaknade runt halv 12 av sms av hon den där braiga Simone, hon undrade om jag hade lust med en fika vilket jag givetvis hade så blev att göra sig iordning lite snabbt o bege sig bort mot holmgrens.
Träffade på lite folk jag kände där också trevligt!
Vi satt typ där i 2 timmar o drack massa koppar te o jag åt min frukost macka där. Myss! vi snackade mycket om att vi har planer på att åka utomlands, vill ha något att se fram emot liksom. Men vi får se:)
När jag kom hem blev de facebook:a lite o nu ikväll blev de träning med min "biffiga" mor haha....Jag körde Rumpa,Ben o mage vilket behövdes!

Ja de va lite om min dag! Hoppas folket haft en bra dag!
//S

Dagens outfit!


RSS 2.0