Tävling, Telia Max25 Vinn en iPhone!

Jag var inne på min favorit bloggerskas blogg Foki och där hade hon berättat om denna tävling i ett inlägg. Jag blev välidigt nyfiken o bestämde mig för att kolla vad man skulle göra. Och självklart bestämmde jag mig för att delta man kan ju inte gå minstom en sån här chans. Det tycker ialla fall inte jag.

Frågan:
Hur många fria sms får du varje månad med Telias abonnemang MAX 25?
Svar:  5000 fria sms/mån

Motivering till varför just jag ska vinna.

Vem vill inte vara ägare till en Iphone?. Jag har alltid velat ha en Iphone men har inte direkt pengarna till det, visst jag jobbar och så men känner att jag tjänar inte tillräckligt bra för att kunna lägga pengarna på att köpa en sån dyr mobil. Och när jag såg chansen att vinna en Iphone tyckte jag att de va ett bra tillfälle att ta chansen o hoppas på att vinna.
Kanske inträffar drömmen om att bli Iphone ägare ändå, kanske har jag turen på min sida denna gången, som jag alltid säger man ska aldrig ge upp ge allt en chans plötsligt händer de.
Och man kan ju verkligen säga att jag e i behov av en ny mobil för jag har just nu "mammas" gamla Samsung SGH Z240 o den är kanske inte sådär jätte kul att ha när de finns så många andra fina mobiler. För min gamla sony ericsson gick nämnligen sönder av någon konstig anledning la den av.
Så jag vill helt enkelt vinna en iphone för att jag  är i behov av en ny telefon o min högsta önskan är att bli ägare till Iphone 3GS

Här har ni sidan jag tävlade på, jag rekommenderar er verkligen att tävla! Lycka till alla övriga medtävlande:)
http://feber.se/teliamax25/

10.07.08

Solig, varm o helt fantastisk dag.
Började med att älsklingen väckte mig med frukost på sängen, när han slutade jobbet kl: 12. Helt underbar start på morgonen.
Blev stiga upp, vakna till o sedan bege sig ut på stan, tog en fika sen blev de kolla lite kläder o tillsist bege sig hemmåt.
Fastnade framför datorn nu, brukar bli så när man är trött o sliten efter gårdagens utgång som var fantastiskt lyckad, tummen upp för de.

Ne nu ska jag fortsätta njuta av solen o förbättra på brännan:).
Ha en super bra dag.

Bjuder på en somrig bild;)

Äntliigen Äntligeen Äntligen!

Äntligen har jag tid att uppdatera min blogg.
Jag har haft förbaskat mycket att göra, om de inte varit jobb, har de varit stranden eller så har de varit umgås med älsklingen. jag har iaf haft allt annat för mig än att sitta inne när de är såhär fint väder.
Men nu ska jag försöka uppdatera igen varje dag som jag gjorde innan, eftersom annars tappar jag besökare och sviker dem som faktiskt läser min blogg då o då.
Kan ju berätta lite om dagen.
Har jobbat idag mellan 05.00-12.30, gick rätt bra hade omkring 205 gäster, så va en hel del att göra om man säger så.
Men jag tycker allt att de gick bra, Eliten jobbade ju ;) haha. nee men vi va väldigt duktiga iaf:).
Efter jobbet blev de en sväng förbi hemma hos Älsk, åt lite lunch o kollade på top model Australien(A), Dock somnade jag fast de e inte så konstigt med tanke på att jag börjat kl: 05.00 4 dagar i rad nu. Men trivs faktiskt så himla goa arbetskamrater så de e nice.

Jag bjuder på en bild på dagen outfit:):RSS 2.0