....

Trött på folk som hela tiden söker bekräftelse!
Va nöjda med er själva...

Ett blogginlägg tillägnat Världens bästa!

Det här blogginlägget tänker jag tillägna den bästa människan som existerar här i Norge vid namn Yosefine! Om 3 dagar flyttar hon hem och imorgon är det sista gången vi ses på ett bra tag... Det är tack vare henne jag har orkat med att vara kvar, det är henne jag umgåtts med och det är hon som välkommnat mig mest utav alla. Det är aningen jätte jobbigt att hon faktiskt flyttar hem igen men med tanke på att hon har varit här i 8-9 månader och vill göra annat nu förstår jag henne för inte ens jag hade orkat stanna så länge.
Men vill med detta inlägg tacka henne enormt mycket för hon varit en sådan bra vän och jag kan säga det redan nu att jag har skaffat mig en vän för livet!
(Och givetvis har vi bestämmt att hon ska komma ner till Kalmar sen när jag flyttat hem och göra stan osäkert tillsammans med mig, Det kommer bli galet o jag längtar redan galet mycket) :)

Tack för du förgyllt mina dagar här, Du är bäst!!!!!!!!!

Tidig Tisdagsmorgon!

Godmorgon, är lite för trött för mitt eget bästa idag och vädret är så sämst, Regnet bara fossar ner utanför fönstret...Ingen rolig dag att vakna till må jag säga...
Fick böra 1 timme tidigare idag då jag har hand om Agnes tills imorgon eftermiddag, föräldrarna är bortresta så jag får rycka in :) Och duktig som ungen är låg hon vaken när jag kom upp o väntade så snällt för hon ville inte gå ner o väcka mig...Men sa till henne att imorgon får hon komma o väcka mig om hon vaknar tidigare..Men men....Mycket har vi hunnit med denna morgon iaf , vi åt gemensam frukost, diskade och fixade akvariet, vattnade blommor, plockade ut o in i diskmaskinen o kollade barntv.Så nu har jag absolut ingenting att göra så ska snart gå o lägga mig ett par timmar och sova har en hel del sömn att ta igen ska jag tala om.

Helt okej Tisdag må jag säga och på schemat står det tvätt och mangling inte speciellt mycket vill jag inte påstå...

Kärlek ♥
2 dagar kvaaaar!!!

Norge 2011, Stegen mot en ljusare Framtid :)

I mina ögon är du perfekt! Men i mitt hjärta har du ingen plats....
Men jag tänker inte förneka att jag är kär i dig.......

Jag håller på att starta upp ett nytt liv här, jag växer otroligt mycket som person och jag har ett självförtroende som många vill ha.  Tja, jag har det rätt bra ändå och klarar mig rätt bra utan dig.
Norge 2011, Stegen mot en ljusare Framtid!



Sminkningen....

Glömde ladda upp en bild igår på sminkning jag testfixade igår inför den 11 Juni!
Jag blev grymt nöjd ska jag säga er, hoppas ni tycker detsamma=)

Måndag, fullt upp!

Måndag igen, Sitter här o har precis varit ute på en powerwalk samt hämtat paketet som Yosefine ska få som hejdå present:) Åhh vad nöjd jag är o gud vad glad hon kommer bli!
Har tvätt/städ, småfix o ja lite allt möjligt att göra idag, tvätten är det sjukt mycket av! Döör snart, men tänkte tvätta upp alla kläder osv idag och sedan stryka dom och så tar jag o tvättar sängkläder o handdukar imorgon. Bra upplägg!
Annars, Veckan är kort , Mamma o Pappa kommer på Torsdag och det ska bli så grymt underbart att få träffa dom igen, saknar ihjäl mig!! Ska givetvis visa dom Oslo från sin bästa sida, det kommer bli grymt!!

Dags att jobba, skriver senare!!!

Grattis bästa Mamma på Mors dag!


13 dagar kvar till balklänningen åker på igen.

Imorgon är det exakt 1 år sedan första studentbalen va, dock va det inte min bal då men första gången jag satte på mig min underbara klänning.
Idag är det dags för bal igen för stagneliusskolan, helt sjukt vad tiden har gått fort. Men jag ska inte deppa för det för snart är det återigen dags för mig att få sätta på mig min vackra balklänning och gå på bal!
Lääängtar galet mycket nu! 13 dagar kvar:)

Dags för en tripp till Snarøya

Uscha Uscha Uscha vad trött jag är,  hade gärna haft helg i minst 2 dagar till men det är bara att se glad ut och acceptera läget om att det är Söndag idag..
Har hur som helst precis gjort mig iordning för att snart ta bussen o bege mig till Snarøya o hem till Yosefine, hon sov över här inatt o så bestämde vi att vi tog bussen nu på morgonen för att agera barnvakt åt hennes "aupair" barn. Dags att baka scones till frukost såfort vi kommit fram, hur gått som helst kommer det bli!!

Ja det är väl detta jag har att bjuda på för tillfället. Tar nog med mig datorn , har inte bestämt mig än!
Men bjuder på en vacker fyllebild ur arkivet sålänge! MINNEN, jag säger då de! Minnen!

Årets första grillade!

Ber om ursäkt att bloggen har fått lida denna lördag.
Men har verkligen haft fullt upp. Åkte in till oslo vid 11 tiden o spenderade ett par timmar där på lunch o shopping tillsammans med Yosefine o Maria o givetvis shoppade jag också, den underbara klänningen i förra inlägget fick följa med hem i kassen!
Vid 3 tiden åkte jag o Yosefine direkt hem till Lysaker,först blev de handla mat till kvällens grillning innan vi begav oss vidare hem till mig där vi tog de lungt o chillade den första 1 ½ timmen med Bigbrother o massa prat!
Satte igång grillen vid halv 6 tiden o det var Yosefine som fick agera grillmästare då jag är lika paranoid som vanligt o tror att allt ska börja brinna:P haha. Själv skötte jag salladen, Pommesen o Bea-såsen o det blev utmärkt gott.
Nu ikväll har vi kollat på Kvällen är din o ngn film som jag inte minns vad den hette men som va grymt bra. Givetvis blev de lite godis också det är ju trots allt LÖRDAG!

Ne nu är det dags att krypa ner, klockan är ställd på 09.00 för imorgon ska vi hem till Yosefine o agera barnvakt åt ungarna samt baka scones till frukost, Bra söndag!!

Dagens middag:



Virkat, Sommarens trend!

Shopping behovet visade sig även idag! Fick med mig denna underbara virkade "strandklänningen"
Underbar!

Färdig städat!

Som ni vet vid de här laget så har jag storstädning på Fredagar vilket gör att bloggen alltid brukar få lida de första 6 timmarna jag är vaken...
Har ialla fall precis blivit klar, känslan när hela huset är färdig städat går inte att beskriva den är så bäst helt enkelt! Men trött är jag, trött som tusan..
Ska snart köra mitt 2:a styrkepass , men måste piggna till lite först med hjälp av en kopp kaffe..
Agnes kommer nog snart hem också och då blir de barnpassning för ikväll ska föräldrarna bort så då blir det jag som ska lägga henne, alltid lika spännande och se om hon tänker lyssnar på mig o gå o lägga sig i tid hehe.
Får besök av Yosefine ikväll också hennes sista helg på norsk mark nu innan hon flyttar hem igen, tråkigt tråkigt jätte tråkigt! Men vi ska umgås hela helgen o ett par dagar nästa vecka så man får ta vara på tiden o ha kul. Som jag brukar säga man får leva i nuet o inte tänka för mycket på allt dåligt! Förresten kan ju tala om att vi ska äta tacos ikväll! GOTTTTT!

Förresten är det någon som fattade om Christian i BB är bög eller inte?
vilket chock jag fick när hans "pojkvän"? kom in i huset under freeze, tease o release:n .... men när jag tänker efter så är han rätt bögig till sättat, alltså inget emot vill bara veta är fortfarande i chock ;)

Kärlek ♥

Den naturliga jag...

Antagligen är det många som tycker jag är skit ful, personligen tycker jag att jag e skit söt!

Och med detta ville jag komma fram till att man ska vara nöjd o stolt över sig själv, sminkad eller osminkad. Tjock eller smal. Lång eller kort.
Alla är vi unika på vårt egna lilla sätt! Va stolt och stå för den du är=)

Mitt naturliga jag...

.....

Sådär då har jag precis fått i mig lite middag. Idag blev de potatisssallad, kyckling o squash riktigt gott va det och mätt som fan blev jag kan jag tala om. Ska strax köra dagens andra styrkepass men måste smälta maten lite först annars spyr jag utan tvekan..
Annars....
Har spenderat eftermiddagen på CC en sväng med Yosefine o Maria, jag gick dit för att få min dagliga powerwalk så blev en kvarts powerwalk o nu är jag helt slut.
När vi va klara där åkte vi vidare till Bunnpris o handlade för att tillsist landa här hemma o sitta o snacka en stund, mycket trevlig dag må jag säga!

Snart kommer nog familjen hem också har ingen anning om jag ska sitta barnvakt ikväll eller inte det är sånt som återstår och se.
Hoppas er Torsdag varit lika bra som min!

Kärlek♥

Dagens middag (tips)



Torsdag,1 vecka kvar

Har inte hunnit sätta mig vid datorn förrens nu eftersom jag jobbat hela förmiddagen. Eller tja nästan hela ialla fall.

Torsdag idag, vilket också innebär vecka kvar tills min fina familj kommer hit på besök, dock inte hela då bror har massa plugg så han kan dessvärre inte följa med, men bästa mamma o pappa kommer hit=) Ska blir grymt kul!
Hur som helst, idag har jag städat , tvättat o gjort rent akvariet och nu har jag precis hunnit göra mig iordning och tänkte stoppa i mig 1 ägg o 1 knäckebröd till lunch innan Yosefine o Maria kommer hit o plockar upp mig för vi ska spendera ett par timmar på CC tillsammans, ska bli mycket trevligt!
Det är väl ungefär vad jag har att bjuda på såhär långt!

Kärlek ♥

Dagens klädval:



Jordgubbar

O då börja Onsdagen lida mot sitt slut har varit lite extra duktig idag då jag har hunnit på 3 styrkepass, 2 powerwalk o 20 min simmning,Stolt över mig själv!
Kvällen bjuder på chill med Yosefine vi började med att handla jordgubbar o sätta oss ute på familjens tomt nere vid vattnet är så otroligt fint väder idag så va gutt.
Nu sitter vi inne framför tv:n o samtidigt som Yosefine lockar håret så sitter vi o kollar på Halv åtta hos stjärnorna, helt okej program må jag säga.
Tja har nog inte mycket mer vettigt att skriva, förutom att jag även följer KFF-AIK live på webben o just nu leder Kalmar med 1-0 , Hejja Hejja!

Morgondagen bjuder på umgänge med Maria o Yosefine vi tänkte åka förbi CC en sväng, blir nog en bra dag:)

Kärlek ♥

Äntligen över!

Äntligen är det borta, suget efter godis/kakor m.m känns grymt bra ska jag tala om. Ni anar inte vad jag kämpat,vad sur jag vart o vilken ångest jag hade såfort jag stoppade i mig minsta lilla. Men äntligen kan jag sitta här o vara stolt över mig själv att jag faktiskt lyckas. Sen när jag bodde hemma gick jag ju ut rätt ofta så blev en hel del alkoholförtäring Onsdagar, Fredagar o Lördagar och nu när jag bor här har jag bestämt att jag inte ska festa något, för er som inte vet det vid de här laget så är alkohol värsta Kaloriebomben!
Fast iofs så lär jag ta igen allt det i sommar när jag har semester för Simone o jag kommer ha en hel galen sommar med galet mycket utgångar m.m xD
Nog talat om vikt.......

Sitter här typ spyfärdig, va nyss ute på 20 min powerwalk och efter det körde jag ett hårt styrkepass så nu är jag helt slut, har även hunnit med att duscha o äta middag. Idag orkade jag verkligen inte ställa mig o laga mat så tog lite rester jag hade i frysen blev kyckling/pasta med stekt squash till, Underbart gott ska jag tala om för er!
Nu väntar jag bara på att familjen ska komma hem, så blir det nog lite hjälp med matlagning till dem innan jag tar kväller, dock ska jag sitta barnvakt i typ 1 timme ikväll för föräldrarna ska på föräldrar möte men då får jag besök av Yosefine=)
Bra Onsdag helt enkelt!

Kärlek♥

Dagens outfit och dagens middag (tips)





Träning, träning o denna träning!

Seg som tusan idag..
Har ialla fall gjort klart dagens arbetessysslor känns bra. Hade ju dock inte sådär jätte många så att säga. Har även hunnit med simmningen och en timmes powernap , känns både skönt o välbehövligt. Nu återstår bara eftermiddags styrkepasset som jag ska köra alldelles strax o kvällspasset samt en powerwalk, men har ett par timmar på mig innan Agnes kommer hem så hinner det lite senare.
Nu sitter jag o njuter av min eftermiddagskaffe som jag tyckte att jag förtjänade, har även hört att kaffe gör en mätt, vilket är bra då det lätt blir att man småäter när man inte har något att göra så bättre att sitta o smutta på kaffe tills det är dags för middag.
Great idea!

Glömde ju skriva att jag pratade med min chef på mitt gamla jobb igår alltid lika trevligt att vi fortsätter hålla kontakten och kul att höra att de saknar mig=)

Dags att träna
/Ciao ♥



Onsdag 25 Maj!

Godmorgon..
Har hunnit med massor denna timme, började kl. 7 som vanligt med matbox, skicka iväg Agnes till skolan, Bädda sängarna o vattnade blommorna. När dom åkt satte jag igång med att mangla lakanen som låg färdigtvättade o väntade på mig. Blev nyss klar med det och har även hunnit med mitt Morgon styrkepass, så tänkte alldelles strax sätta mig ner med en kopp kaffe och kolla gårdagens BigBrother avsnitt innan det är dags att träna igen men denna gången blir det ett par längder i poolen.
Sen återgår jag till dagens sista arbetssyssla som är strykning av de kläder som hänger på tork.
Bra Onsdag helt enkelt!

Kärlek ♥




Ett par kloka rader från mig.

Ingen är perfekt inte ens jag!
Va nöjd med dig själv, se det positiva i o utanpå dig själv och lev, Det finns så mycket annat än utseendet man bör lägga tiden på.
Alla är födda o unika på sitt sätt! Stå för den du är o va stolt över dig själv, det är då man kommer längst i livet, det har jag lärt mig.
Tro på dig själv och ditt jag, du är unik alla är vi unika:)
Godnatt♥

OldPic..

Middag(tips)

Och så har man precis fått i sig lite middag, snart dags att köra 3dje o sista styrkepasset för dagen. Har ju även hunnit på simmning o powerwalk, bra där!
Åter till maten... Jag måste säga de att mina påhitt om goda nyttiga matalternativ ligger på högvarv just nu, kommer på nya goda saker hela tiden, som dagens rätt blev squash , ärtor,räkor o ägg stekt i vitlökssmör. Hur enkelt,gott o nyttigt som helst!
Det ända som måste bättras nu är mitt godis/kak ätande, det går ju fan inte att låta bli om man har ngt smarrigt i skafferiet får fan rycka upp mig nu o skippa den skiten i veckorna, blir bara besviken på mig själv.

Dagens middag (tips):



Ett par timmar senare....

Och ett par timmar senare har jag tvättat klart, strykt klart och har bara manglingen kvar. Men dem lakanen ska tumlas först så måste vänta på att det blir klart innan jag kan börja.
I övrigt började dagen som vanligt med att skicka iväg Agnes till skolan, sen blev det städa mitt rum och tvätta , vid 10 tiden kom kocken hit för att hämta alla former som blivit kvar här sedan 17 mai o snäll som jag är bjöd jag på kaffe så blev ett litet kafferep , trevligt trevligt=)
Men klockan tickade iväg o det var dags att återgå till jobbet och träningen, slängde i ett par maskiner tvätt, körde morgonpasset i styrka innan jag sedan sprang  upp till poolen för att simma ett par längder! Underbar träning må jag säga!

Och nu har jag precis kommit hem från en 20 min lång powerwalk o passade även på att köra dagens andra styrkepass.
Fröken flitig är i farten idag igen ;)
Har även hunnit med att boka en frisörtid tills Fredag , men vet inte om jag ska avboka ...Suck kan inte bestämma mig vill inte förstöra håret tills balen...

24 maj, 1 Månad!

Godmorgon, Tisdag 24 Maj innebär mycket bla. 1 månad till midsommarafton, 1 månad till min tjugonde födelsedag o mindre en 1 månad tills jag befinner mig hemma på semester hos alla saknade!
Mycket bra nu...
Nästa vecka kommer mamma o pappa ska bli kul som tusan att få besök av dem för första gången, visa dom runt på saker o ting, hoppas verkligen vädret blir bra också så att dom får se Oslo från sin bästa sida.

I övrigt händer inte så mycket, håller på att tvätta idag, även mina egna kläder. Känns bra att jag ligger före med allt så jag inte har tusen grejer att göra i slutat av veckan.
Även ikväll blir det till att sitta barnvakt åt Agnes, Kul Kul =) Tja annars har jag väl inte så mycket att bjuda på för tillfället!

Dagens outfit:

Fröken flitig=)

Har precis kört 2:a styrkepasset för dagen, så unnade mig en smarrig lunchsallad tyckte jag va värd det efter att nästan har fullföljt alla punkter på dagens att göra lista, har bara Handlingen o powerwalken kvar tänkte ta det runt 4:a tiden för nu tänker jag då sätta mig i soffan o kolla en bra film!
Ikväll tittar nog Yosefine in en sväng om hon får låna bilen då jag har sparat en hel tallrik till henne med desserter som blev kvar som jag fick av min värdmamma, snäll som hon är. Dock ska jag försöka att inte trycka i mig något eftersom de blev lite för mycket godsaker hela förra veckan och jag vet att Yosefine tyckte om dom så mycket därför är jag så snäll o ger henne de.

Dagens outfit & Lunchsalladen

Måndagens To Do List!

Har kommit en bit på vägen...

Det där med hårfärger...

Godmorgon folket! Sol här i Norge idag, önskar att jag shoppade den där hatten trots allt, suck...Sitter o funderar på hur jag ska färga håret, vill inte ha det för ljust o inte för mörkt någonstans där mittemellan typ Kenzas hårfärg eller något liknande, vet att det inte kommer bli så bra resultat o att gå till frisören i Norge är hur galet dyrt som helst så man vill ju helst ha ett bra reslutat. Och sen vill jag inte riskera att det blir helt fel nu när jag ska på bal om bara några veckor också, så måste fundera riktigt ordentligt först! Ska förbi frisören o prata någon dag också..kanske hinner i eftermiddag, vi får se!
Hur som helst...
Har spenderat förmiddagen åt lite städning, byta sängkläder o handdukar, disk och vattna blommor. Allt är klart utom tvätten, har 4 maskiner kvar som ska köras och sen ska lakanen också manglas men det får jag se om jag gör idag eller imorgon. Körde nyss dagens första styrkepass ska snart hoppa ner i poolen o simma ett par längder o efter det blir det dusch, ut på en powerwalk o handla mat. 
En fullspäckad Måndag men ikväll är jag ledig, skönt!
Får se om vädret håller i sig när jag e klar med allt detta isf blir det spendera lite tid för att jobba på brännan, solen har ju som sagt inte skinit här på jätte länge...

Här kommer bilder på den hårfärg jag tänkt mig, Någon av dem eller en blandning....Sjukt snygg nu till sommaren med lite ljusare hår..




Jag gillar att man ser resultat

Och då var dagen 3dje styrkepass avklarat, trött som tusan nu men fick precis i mig lite kvällsmat som blev kokt ägg o mosad banan, och nu tänker ni säkert: Öhm Mosad banan?..Tja jag har en förmåga att tycka det är lättare att få i sig en banan genom att mosa den då det är mycket godare och bättre konsistens! Testa jag lovar att ni också kommer gilla det. En annan sak ni inte vet om mig är att jag äter inte kanter på mackor heller, tja jag vet jag borde snart ta o växa upp!
Nog snackat om det..Åter till träningen!

Jag är sjukt glad att reslutat verkligen märks, att man inte behöver gå på gym o pumpa ihjäl sig utan att man med ett par enkla övningar 3 gånger om dagen kombinerat med powerwalk 30 min faktiskt kan behålla kroppen i ett okej skick, sen att jag vill bygga muskler och se lite mer vältränad ut det är något jag får satsa på när jag kommer hem till Kalmar igen o börjar på gym. Men jag är faktiskt nöjd, helt okej nöjd med resultatet som visat sig efter dessa veckor.
Jag har även ändrat på mina kostvanor till de bättre samt dricker vatten hela tiden under dagarna , Vatten är A & O det vill jag lova.

Träningsoutfiten:






Roollliing in the Deep

Har haft en galet slapp Söndag men har vart grymt skönt på ett sätt också då¨jag varit i princip halvsnurrig hela dagen.
Vaknade runt 12 tiden gick upp o fixade mig lite frukost o sedan gick jag faktiskt och la mig igen och kollade både på Pirates of Caribbean o A Walk To Remember bra filmer vill jag lova.
Gick upp vid halv 3 någongång och tog världens längsta dusch för att piggna till vilket jag inte gjorde hah. Yosefine ringde medans jag lagade mat o snackade med henne någon timme i tele, blev prat om Bio först o sedan filmkväll här vilket inte blev av sen då de andra 2 inte kunde som skulle med.
Hur som helst blev maten ialla fall jätte god , åt de rester som blev över från i Fredags. Skönt att slippa ställa sig och laga något.
Nu sitter jag bara här och väntar på att Mästarnas Mästare ska börja o efter det blir det Big Brother SöndagsLive på Webben, helt okej avslut denna Söndagskväll, Men först blir de träning.

kärlek till er♥

Som sagt , slapp som faaan....
Dagens artist tips- ADELE



Tråkig Söndag..

Då var det Söndag igen, Helgerna går alldelles för fort nu förtiden tycker jag...
Dagen erbjuder inte mycket då det regnar, blåser och är jätte trist ute här i Norge, så ligger fort. i sängen kollar just nu Pirates of Caribbean- On stranger tides, Bra är den kan jag lova er!

Gårdagen bjöds på Oslo, åkte in vid 3 tiden med Yosefine och så gick vi lite i affärer och så, hittade en grymt snygg hatt som jag antagligen ska köpa nästa gång oslo kallar på oss, är fortfarande galet kär i den. Men igår hade jag verkligen shoppingförbud då jag handlat för mycket på sista tiden..
Hur som helst...Vid 5 tiden mötte vi upp Sandra o hennes kompis hemifrån som hette Matilda och så gick vi till Egon o åt jätte god mat o satt o snackade i flera timmar , riktigt trevligt hade vi.
Efteråt gick jag o Yoefine o köpte lite godis för att sedan bege oss till bussen o åka hem till henne, där spenderade vi först lite tid med hennes värdfamilj som också bjöd på mat, jag va egentligen jätte mätt men det luktade så himla gott så blev en bit där med. Väldigt trevligt hade vi.
Efter maten blev de film o godis och det avslutade vår Lördagskväll innan Yosefine skjutsade hem mig snäll som hon är.
Bra Lördag helt enkelt!!

Kärlek♥

Gårdagens Outfit



Lördag med bruuudarna!

Godmorgon Lördag, Har verkligen varit underbart att få sova ut idag kan jag lova er, o när jag vaknar går jag in på banken för att fixa med sparkonto o sånt o vips så hade jag helt glömt att lönen kom igår o överraskad blev jag ska jag tala om för er, fick mer än vad jag hade räknat med! Lycka stavas det!

Hur som helst, Dagen har mycket att erbjuda blir nu på förmiddagen ett par lugna timmar innan jag ska göra mig iordning för att åka in till Oslo med Yosefine och kolla runt lite på saker o ting innan vi ska möta upp de andra bruudarna för att ikväll ska vi ut o äta , typ som en avskedsmiddag för vår bättre hälft Yosefine som flyttar hem om 2 veckor:(...Kommer bli galet trist, Men vi kommer fortsätta hålla kontakten och hon ska ju upp till sthlm till hösten o plugga så har sagt till henne att hon kan räkna med att jag lär besöka henne en hel del! Och så ska hon plugga till frisör också, Jaja nu vet vi vem som ska få fixa mitt hår i fortsättn. ;) haha

Kärlek till er♥

Barnvakt!

Eftermiddagen har bestått av umgås med Agnes och matlagning, spel, målande, barn tv , bad, flumkort och allt möjligt har stått på schemat, mycket trevligt har vi haft.
Sitter barnvakt ikväll också, Men nu är Yosefine  här o sällskapar mig=) Vi lagade sjuukt god mat blev pasta med bacon/squash röra, hur jävla gott som helst ska jag tala om för er. Och till efterätt blev det vanlijpanacotta o någon annan efterätts sak,GOTT GOTT GOTT!

Bjuder på två bilder på mig och världens sötaste Unge!

Dagens enkla!

Dagens enklaste Fredags outfit!
Jeans: Victoria of Sweden
Linne: Gina tricot
Kavaj: BikBok
Skor: Skopunkten



13:20

Och så är klockan bara 13:20 och alla sysslor är gjorda för den här veckan förutom matlagningen och barnvaktspassningen.
Men nu har jag ett par timmar ledigt innan Agnes kommer hem , då blir det duscha henne, laga mat, vara så snäll och kanske ge henne en glass bara för det är fredag och tillslut sitta barnvakt.
Ikväll får jag besök av Yosefine runt 7 tiden , då blir det mat , efterrätter och ja barnpassningen men Agnes kommer sova så då tänkte vi sätta oss ner o planera de sista veckorna vad vi ska hitta på för skoj. För er som missat så flyttar ju Yosefine hem om 13 dar typ , bläää på det, men nu ska vi ha så kul som möjligt de sista veckorna:) Och imorgon blir det hejdå middag för henne med de andra tjejorna och nästa helg igen (som då är sista) så ska jag o Yosefine hitta på något storslaget en Spa helg kanske? ja det går små ryckten om det. Som sagt Planera IKVÄLL!

Kan ju passa på att säga att det är grymt skönt med helg!
Denna vecka har varit fööör jobbig, allt från nationaldags firande till storstädning, det tar på krafterna..
Dags att hoppa in i duschen och se till att man åtminstonde ser lite vettig ut....
Kärlek♥



Äntligen Fredag....

Äntliigen Fredag...
Och städningen av huset är redan klar för den här veckan, underbart! Så idag har jag inte sådär jätte mycket som står på schemat  bara lite tvätt, strykning av skjortor , vattna blommor o matlagning åt Agnes.
Ska väll ta det lite lungt nu på morgonen va tänkt. Snart ska jag göra mitt morningworkoutpass o vattna blommorna så det är gjort sen blir det en paus med kaffe o Big Brother innan jag sätter igång med resten som ska göra.
Håller tummarna på att jag slipper rensa ogräs idag, det är inte mitt jobb-.- Och har fort. sjukt ont i hela kroppen...
Uppdaterar senare!

Gillar inte ....Men Älskar!

Gillar inte känslan av att vara hungrig!
Gillar inte mina dåliga matvanor som blivit av denna veckan.
Gillar inte att Yosefine snart lämnar mig och flyttar hem:'(
Gillar inte slavarbete
Gillar inte tjuriga människor
Gillar inte falska människor
Gillar inte äckliga killar
Gillar inte mycket! Men.....

Jag älskar mina fina familj och mina fantastiskt underbara vänner <3
Mamma,Jag o Pappa...Tack för ni finns och för allt ert otrolig stöd när det gäller allt!
JAG ÄLSKAR ER <3


Vill faktiskt spendera tid i parken med dom bästa snart igen.....

Fick ett brev hemifrån med posten idag. Och jag säger då det, tur att man hade solglasögon, fifaan vilken bild!
Den är fråns då jag var hemma över påsken o hälsade på!
Var stekiga dagar i parken där kan jag lova...

Grönsallad.

Efter att ha spenderat ett par  timmar åt att städa det sista jag hade kvar av huset blev det att unna sig en smarrig grönsallad o ett par bitar kött på det! Underbart gott!
Nu tänkte jag ta mig en Powernap för att piggna till sen blir det ut o gå innan det ä dags att sätta igång med strykningen av kläder och matlagning.
Mycket att göra, men ska nog allt hinna...

17 mai och fullt upp

OjojOj säger jag.
Har verkligen haft fullt upp o har fortfarande därav min dåliga uppdatering. Fick den stora äran att storstäda hela huset efter festen som va här i Tisdags på 17 Mai, det var galet mycket folk o galet mycket barn att hålla reda på men gick bra trotts allt.
Tänkte samanfatta norges nationaldag lite kort här nedan:

Börjar med att jag åker hem till Yosefine runt 10 tiden därifrån går vi till barnens skola för att kolla när dom går i 17 mai tåget, jätte söta var dem allihopa. Vid 11 tiden drar vi oss mot bussen för att åka in till Oslo o kolla på allt som skedde där inne och jag säger då det fy fan vad folk, det går inte med ord att beskriva hur mycket det var och hur häftigt det var att uppleva.
Besökte massa bla. KarlJohan, Slottet där kungafamiljen stod på balkongen o Solli, grymt ös och grymt härligt var det.
Vid 2 tiden var vi tvugna att bege oss hemåt då jag skulle jobba på kvällen på den stora festen/middagen mina värdföräldrar hade här så blev hem göra sig iordning lite till och sedan upp o börja jobba, hjälpte den inhyrda kocken o serveringspersonalen med lite småsaker innan alla gäster dök upp vid 5 tiden och barnen var hel galna sprang överallt men efter en stund lyckades jag ha någolunda koll på de flesta.
Kul hade jag i alla fall!

Och sen igår blev det städning av den största våningen i huset o idag ska jag göra de 2 mindre, ska snart sätta igång men först big brother o kaffe!

Kärlek♥

2 bilder från 17 mai!





Inte en lugn stund kan jag lova...

Puh och sorry för seg uppdatering!
Har inte haft tid för bloggen eftersom jag inte ens haft tid att sitta ner fem minuter,  har jobbat från 09-20 har varit en slitsam dag men det är bara för allt ska vara så perfekt som möjligt inför morgondagen det är ju 17 mai o norges nationaldag.
Började med att jag låg 6 timmar o rensade ogräs i rabatterna samtidigt jag höll koll på tvätten, har inte ens kommit halvvägs fattar ni vilket damp jag fick då o då eller, satans rabatter... Efter det blev det in o upp med bord, stolar o på med dukar även lite silverputsande av vaser o  och såndant, lagom till allt var klart kom min värdmamma hem då blev det hjälpa henne med maten, åt sedan dags att dekorera huset o borden.
Nu är äntligen allt klart jag är för trött och har verkligen inget mer vettigt att skriva idag. Kvällen får avslutas med en tallrik fil o en kopp kaffe!

Kärlek♥

Blåbärssoppa

Kvällen får avslutas framför Hockeyn med smarrig blåbärssoppa!
Imorgon är det Måndag o då väntas jobb, Tisdag är det 17 mai och då är jag ledig ialla fall halva dagen.

Jag hatar mig själv för att jag inte kan släppa taget!
Men livet är bra för det:)



Ska jag visa upp det så ska jag göra det med stil!

Igår fick ni se hur bikinin såg ut på här kommer de 2 andra grejerna jag köpte!

Hockey o BigBrother

Sitter fort. och gör absolut ingenting...Kan det inte sluta regna så att jag kan ut och powerwalka åtminstonde? Tydligen inte! Jäkla skit väder helt enkelt. Går och lägger mig en stund....
Emilia hörde nyss av sig och undrade om jag ville gå på bio ikväll vilket jag givetvis ville men gick veerkligen ingen bra film o nu får jag inte tag på henne för min mobil har slut på pengar....Ska fixa med det imorgon.
Suck...
Hur som helst...Bakade nyss muffins och ställde mig frågan varför? Får inte hålla på äta massa sådan skit så dom hamnade i frysen med en gång, bra där! Lagade även middag nyss ,Cous Cous o bacon blev det, helt okej söndagsmiddag om ni frågar mig.¨

Annars har väl kvällen inte sådär jätte mycket att bjuda på förutom att det är hockey och big brother som gäller. Och nej jag gillar inte käpparkrig men när Sverige spelar måste man ju bara titta? Eller har jag fel nu! Nee man ska stötta sig landslag anser ialla fall jag..Och idag är det faktiskt final :)

Kärlek o Respekt♥

Sjukt seg Söndag.

Fortfarande galet kär i min nya bikini hade hoppats på att få använda den idag och ligga ute i solen och jobba på färgen! Men ikke det, vädret är skit tråkigt regnet öser ned och mitt kylskåp är tomt!, Ingen bra Söndag det här inte.
Har verkligen inget bättre för mig idag så passade på att jobba lite, har strykit kläderna som låg i strykhögen och nu väntar jag på att lakanen ska bli klara i tvättmaskinen. Lite jobb idag innebär inte lika mycket slit imorgon! Helt klart smart tänkt av mig.
Dagen har faktiskt inte så mycket mer att erbjuda ska bara slappa och träna idag. Sen ikväll blir det givetvis Big Brother live på webbtv:n och ha ångest över att det är Måndag imorgon, men är ledig på Tisdag igen då det är 17 mai dvs Norges nationaldag! Då blir det stort kalas, trevligt:)

Annars, Gårdagen bjöd på Eurovision song contest, var galet spännande då Eric faktiskt ledde ett tag men slutade på en tredje plats, det var helt okej faktiskt, vi ska vara nöjda!
Jahaja, nu har jag inte mycket mer vettigt att skriva för tillfället!

Hoppas er Söndag blir galet bra!
Kärlek♥
Slappt utseende.com



Har gått o blivit kär(A)

Ja jag har totalt kärat ner mig i min nya bikini som fick följa med hem idag!
Ge mig beach 2011 nu!!! Jag är redo!


Shopping..

Dagen har spenderats på Majorstuen med Emilia o Frida, har haft en galet bra dag och kunde ju givetvis inte låta bli att shoppa, men vad gör det, hittade helt fantastiska saker!
En Bikini som kjag kmr lysa upp hela stranden med , ett par kilklacksskor och en somrig klänning jag ska ha på 17 mai festen som familjen ska ha på här på Tisdag!
Allt detta för ca 500 lappen riktiga kap må jag säga!
Så kan ju sammanfatta min Lördag som en toppen dag..

Här är det jag handlade!

...

Godmorgon!
Vaknade för 10 minuter sedan så sitter här lite allmänt nyvaken o förvirrad. Ska snart hoppa in i duschen då jag om en timme ungefär ska bege mig till bussen för att åka till Majorstuen för att spendera dem närmsta timmarna med Frida o Emilia, Mycket trevligt:)
Uppdaterar givetvis när jag kommer hem igen o berättar om något fint åkte med mig hem i shoppingkassarna!

Kärlek till er♥

Helt naturlig!

Helt naturlig!
Sommar= Inget smink = En mer ovanlig Stina än vad ni är vana o se!

SER NI SER NI! Jag har fått färg i ansiktet , typ första gången i mitt liv, Tack Tropical Sun OIL!

Fredag den 13..Ohhhh"No"

Fredagen den 13, Helt okej för att vara en såkallad "otursdag"
Ursäktar för sen uppdatering!

Dagen började klockan 7 som vanligt upp o fixa matpakke till Agnes o skicka iväg henne till skolan, sedan var det dags för den tradionella Fredagsstädningen av hela huset som sker varje fredag o precis samma sak som ska göras, rätt uttjatat men jag är ju faktiskt här för att jobba.
Men innan städningen satte igång fick jag i mig lite frukost blev knäckebröd, citronvatten o en kopp kaffe samtidigt jag kollade gårdagens avsnitt av Big Brother helt klart en bra uppladdning.
Städade mellan 08:30- 13:00, snyggt o fint är det nu, och efter städningen var klar kallade solen så spenderade de närmsta 3 timmarna ute på terassen med träning o solning för att fortsätta på min snygga bränna jag fått, vill ju vara sådär jämn o fint brun o någonlunda vältränad till den dagen då balklänningen ska på igen! Det närmar sig:)

Nu har jag ialla fall slutat för dagen, ska bara slänga in den färdiga tvätten i torktumlaren sen tar jag kväller och den ser ut att bli väldigt lungn vilket på ett sätt är skönt men på ett annat är långtråkigt. Datorn,tv:n o ni som inte ska ut får roa mig helt enkelt!
I övrigt i helgen får jag se vad som händer på Söndag blir det iaf en träff med Emilia för att fika o snacka massa skit!

Ne dags att ta på sig badkläderna och sedan bege sig till familjens swimingpool för träning genom att simma ett par längder! Älskar poolen, bästa träningen helt klart!
Kärlek♥



Segervrålet!

Kvällen har varit toppen, började med att jag o Yosefine handlade oss lite mat på Meny, blev kyckling köttfärs,grönsaker o fullkorns bröd samt lite jordgubbar o vips så hade vi gjort våra egna hamburgare o t.om en smarrig efterrätt till det, Jordgubbar! Underbart gott.
Satt o små kollade lite på tv under maten o i väntan på att Eurovision skulle börja, hann kolla på både Fyra bröllop o Herr o fru, riktiga höjdar program ,eller?hahha
Hur som helst...Efter en riktig seg genomgång av både bra o dåliga låtar var det äntligen dags för resultatet av vilka 10 länder som gått vidare ...Land efter Land räknades upp o tillslut var det bara en plats kvar o det var precis då när vi hade gett upp hoppet dom säger SWEDEN!
Synd att vi inte spelade in, för ni skulle sätt mitt o Yosefines spontana segervrål, Det var mer än magiskt ska jag säga er , helt galet!

Eric Saade gjorde också väldigt bra ifrån sig , trotts att han bara fick smälla en glasruta! haha

Hoppas er Torsdag har varit bra, Imorgon är det Fredag o då väntas det städning efter det tar jag helg o helgen blir lugn, skönt det med :)
Kärlek♥

Torsdagschill med den bästa!

Har slutat för dagen, eller tja slutade redan vid 3 så har varit ledig ett tag men under den tiden har jag tränat och plockat iordning lite på rummet, Flitig helt enkelt.
Nu sitter jag här o inväntar den där bästa Yosefine för lite Torsdagsmys med mat o lite godis men bara lite för vi tänkte kolla Eurovision song contest semifinal 2 idag o hejja fram Eric Saade till final!
Hoppas verkligen inte att det blir en flopp för Sverige med tanke på hur det gick för Norge som inte ens gick vidare. Och jag som tyckte Norges bidrag va stört bra?!? Knasigt det kan bli!

Dags att bege sig neråt för att bli upplockad av Yosefine som har bil, vi ska förbi CC o handla!
Hoppas ni får en bra kväll!!

Tack för du är en sådan bra vän ♥



After beach looken...

Efter att ha städat o lite så bestämde jag mig för att gå ut i solen runt halv 11 o stanna ett par timmar för att jobba på färgen.Och så blev det också, låg ute tills halv 2 och solade ju givetvis framsidan mesta dels av tiden vilket jag inte borde gjort där jag redan är sjukt brun om man jämnför med ryggen..Men fick  lite färg på ryggen trotts allt.

Ville egentligen inte gå in utan ligga kvar men skjortorna kallade på mig och jag kände att det faktiskt var dags att göra lite nytta och jag säger då det , Tur var väll det för nu helt plötsligt började det ösregna o t.om hagla o ÅSKA?
Tja vad hände med den klarblåa himmlen kan man fråga sig!
O pga av att regnet kom förstördes ju lite av det här inlägget med tanke på att jag hade en after beach look på mig som jag tänkte visa, men fick istället sätta på mig ett par jeans o en kavaj, men det blev lika snyggt det!
Ni får bilder på båda outfit:sen!

Första , dvs After beach looken!



Andra looken, som jag har nu!



I väntan på tvätten!

Godmorgon sitter här med ett glas citron vatten o lyssnar på Bruno Mars- The Lazy song, bra start på morgonen om ni frågar mig!
Idag står städning och tvätt på schemat, ska städa hall, tvättstuga o min lägenhet inte sådär jätte jobbigt har desto mer att göra imorgon då hela huset ska städas.Måste även hinna med att stryka de där förbaskade skjortorna idag också.
Men just nu sitter jag bara o tar det lungt innan jag ska orka sätta igång, ögonen är så trötta att dom faller ihop vilken sekund som helst. Skulle kanske allt ta o börja med en dusch så man piggnar till? Tja det får nog bli så!

Saknar alla♥
Men snart så träffar jag alla igen!

Kvällen..

Har spenderat kvällen åt powerwalking, shopping och slapp framför tv:n!
Då jag bestämt mig för att inte shoppa på ett tag då jag hellre sparar mina pengar sprang jag nu ikväll bort till CC för att skaffa mig en Jeansjacka o ett linne jag kollat på ett tag. Och tur som jag hade reade dom ut det så fick dessa 2 underbara sommar plagg för endast 208 NOK det kallar jag ett bra köp!

Klädbyte!

Då vädret blev sämre och jag ska bege mig ut om en stund kände jag att shorts o linne var alldelles för opassande för vädret då molnen bombaderade himmlen!
Så fick bli ett litet snabbt klädbyte o så passade jag på att platta håret för att se om det växt något den senaste månaden vilket de hade, Stor lycka där!

Summer drugs....

Jag säger då det att Moln, Dom borde inte få existera!
Men solen kommer ialla fall fram lite då och då och förhoppningsvis försvinner dessa dumma vita små saker snart...

Har tränat, käkat och slappat framför big brother de senaste timmarna, nu är det dags för att stryka tvätten som torkat sen tar jag och slutar för dagen!
Bra Onsdag helt enkelt:)

Dagens outfit, Summer drugs!

En bra start på dagen!

En bra start på dagen är ett stycke morningworkout samt en tallrik frukt och ett glas citron vatten!

Pperfect!

Sträva inte efter lyckan genom att försöka vara perfekt!
Ingen kommer någonsinn kunna bli helt perfekt, alla har sina fel o bristningar...Tro mig ni vill inte vara perfekta!
Låter som om jag sitter och påstår att jag är perfekt men nej det jag menar med det hela är att om du alltid ska vara perfekt får du inte ha dina dåliga dagar, du får inte visa din slappa sida allt ska alltid vara tip top och du måste leva upp till det folk kallar dig!
Så vill inte jag ha det, jag har mina fel o bristningar jag också, jag vill inte vara helt perfekt för då hade folk inte uppskattat det fina jag har!
Och glöm inte, Ingen kommer aldrig att vara perfekt! Sant så sant!

Nog om det...
Dagen har varit riktigt slapp, har jobbat bara ett par timmar idag mellan 10-12. Det var tvätt som behövde strykas o hängas på plats! Ja det var ungefär det jag hade och göra idag , kan inte påstå att min Tisdag har varit sådär jätte jobbig!
Så efter en förmiddag med arbete begav jag mig vid halv 1 tiden bort till Yosefine där jag spenderade 1 ½ timme ute i solen med Fun Light , skitsnack o en bra bränna, Sånna dagar vill vi ha fler av! och tur som jag har kommer både Onsdag o Torsdag se såhär slappa ut då jag redan gjort det mesta av veckans sysslor! Känner mig grymt Flitig(A)...
Ikväll blir det slapp framför tv:n men först en Powerwalk!

Kärlek♥ //S

Jobbar på färgen iaf, har kommit en bit på vägen!



Best Summer Ever!

Då var Måndagen snart över. Den jobbigaste av alla dagar på veckan om ni frågar mig personligen..100 ton med tvätt o blommor som ska vattnas, sängkläder som ska bytas, handdukar som ska bytas, dammsugning av kök,trappa,hall o mat som ska lagas. Men som det flesta säger man ska väl också göra något för att förtjäna lönen;) Borde handla också, men snål som jag är orkar jag inte lägga pengar på tråkig mat som ändå bara äts upp, vet inte ens vad jag är sugen på. Tur att jag har lite kött, fisk o grönsaker i frysen, man kan alltid slänga ihop något både nyttigt o ätbart utav det! Sen har jag 1 kg havregryn i skafferiet så kan leva på nyttig havregrynsgröt till frukost...Se liksom onödigt att handla när man istället kan använda upp det man ha!
Hm..Snål? ja jag vet! men lägger hellre min feta löön på roliga grejer och sparar!

Nog om det...
Har fått datum av min värdmamma idag också, nu är min sommar planerad och mitt slutdatum satt och för er som är intresserade:
* Semester: 2 veckor fr. 23 Juni - 8 Juli , Vilket innebär att jag är hemma på min 20 årsdag!
* 13 Juli- 16 Augusti, Semster/jobb i familjens sommarhus. Sol,bad o allmänt trevligt!
* Fredagen den 3 September arbetar jag min sista dag här!

Det är galet mycket bra som händer nu , känns som min sommar kommer bli väldigt bra trotts allt, jag trodde den skulle bli ensam , trist o hemlängtan skulle stå högt, visst hemlängtan kommer säkert dyka upp men när jag åker tillbaka hit den 8 juli har jag mindre än 2 månader kvar tills jag flyttar hem på riktigt o därimellan ska jag ju till familjens sommarhus som säkertligen är lika fränt som detta hus och tvekar inte en sekund på att det kommer bli kul!
Missar dock galet mycket hemma i Kalmar under sommaren men det kan jag ta igen vilken annan sommar som helst! Kalmar finns kvar, det kommer inte denna chansen göra:)

Kärlek♥



Måndag igen..

Då var det måndag igen o dags för jobb.
Sitter här o äter blåbär o apelsin och dricker en kaffe latte i väntan på att sololjan ska sätta sig fast ordentligt o att tvätten ska bli klar. Har ett par lakan att mangla innan jag gjort alla viktigaste sysslor som ska göra idag, sen kan jag sätta mig ute i solen o glassa ett par timmar för ska inte laga maten förrens vid kvart över 4.

Min måndag är helt klart en godkänd dag!
Hoppas er dag blir toppen!

Kärlek♥

Stekig bild från igår, Beach 2011, är nöjd med resultatet såhär långt!


Tropical exotic body butter

Jag gillar inte alls känslan av att ha spenderat alldelles för många timmar ute i solen, Kroppen är brun men den svider som tusan...Kändes åtminstonde lite bättre efter en dusch o  insmörjning med tropical exotic body butter! Vad lite kräm kan göra så att man känner sig snäppet fräschare o piggare!

Hur som helst.. Dagen har jag spenderat hemma hos Yosefine där jag också sov inatt, åt frukost runt 12 tiden sen låg vi ute o jobbade på färgen fram till 4 tiden ungefär, pratade o åt glass. En bra söndag om ni frågar mig! Lite sådär lagom chill o slappt.
Och snäll som Yosefine är så skjutsade hon hem mig vid 5 tiden så jag slapp t.om ta bussen! När jag kom hem lagade jag mig lite mat, sen märkte jag att huvudvärken började smyga sig på så tog en tablett o gick o la mig ett par timmar , vaknade runt 8 tiden igen o nu sitter jag här utan huvudvärk o inväntar Big Brother Live sändnigen.
Bra Söndagskväll, Imorgon är det Måndag o massa mer jobb som väntar, Suck!

Kärlek ♥

Bild skulle varit här, Men blogg.se krånglar..Dyker upp senare!


Sun..

Väderkanalen hade lovat dåligt väder, och det är dagar som denna när solen skiner i högsta grad man blir glad av att vakna!
Har sovit hemma hos Yosefine inatt, vaknade för sisådär en halvtimme sen och sitter ute på terassen i väntan på att hon ska vakna, skulle jag gissa rätt så lär vi spendera dagen här ute i solskenet ialla fall åtminstonde till jag ska bege mig hemmåt till Lysaker.
Nu har jag inte tid att blogga mer ska smörja in mig med sololjan o försöka få lite färg!

Hoppas ni har en lika fin dag där hemma:)

Outfit for today!

Solen var framme hela dagen, gradantalet var uppe i 18 grader o sommarkänslan kom fram!
Här bjuder jag på dagens outfit:

Linne-BikBok
Kavaj-H&M
Shorts-BikBok
Skor-H&M
Smycken- JFR by Kenza

"Djävulen bär prada"

Solfrossa, det svider på magen o armarna sololjan brände mig, dumt men färg kommer jag i alla fall att få! Fryser som tusan så sitter med en filt o dricker mängder av vatten.
I övrig bra kväll, jag o Yosefine lagade Taco till middag som blev gott som tusan, är för mätt nu bara så magen håller på att explodera...Nu sitter vi bara framför tv:n o kollar djävulen bär prada som går på 4:an , har aldrig sett det, den är riktigt bra än sålänge...Dags att konsentrera sig!

Kärlek♥

Tropical!

Har spenderat dagen med Yosefine, eller rättare sagt gör det fortfarande.
Men förmiddag ägnade vi åt att springa runt i affärer på CC, hittade sjukt mycket fina grejer jag ville ha men plånboken sa att jag får vänta! Fick i alla fall med mig Sololja o Aftersun bodybutter hem.
Efter att vi var klara åkte vi hem till mig o hämtade lite grejer för jag ska sova här inatt då hennes familj är borta..
När vi väl kom hit o la oss ute ett par timmar för att förbättra brännan! Sololjan skötte sitt jobb kan man säga. Nu sitter vi inne tar det lungt o ska väl om en stund börja med maten.
Kvällen blir att chilla o trycka i sig massa godis, Helt okej Lördag må jag säga!

//S



80 år eller bara trött???

Fredag, Skulle vart hos Yosefine ikväll egentligen men snäll som jag är ställer jag upp på att sitta barnvakt då mina värdföräldrar skulle på någon middag om jag fattade det rätt.
Så blev til att ställa in kvällens planer o nu sitter ensam framför datorn med lite kaffe o choklad, Vet att jag borde skippat chokladen, men kännde att jag fick unna mig den då jag kan skippa godiset imorgon o bara köra på jordgubbar istället! Helt okej kväll ändå..

Annars,dagen har varit intensiv har inte haft mer än en halvtimmes lugn o ro idag. Började med att jag fick börja klockan 6 imorse (en timme tidigare än vanligt)skulle ta hand om Agnes då min värdmamma var bortrest! Städade mellan 8-13, gjorde mig iordning o va klar för att bege mig till banken vid 14 men mitt i alla kom min värdmamma hem så pratade lite o planerade med henne, kom iväg till banken för att hämta mitt bankkort vid halv 3, handlade på vägen hem.
Hann precis packa in alla varor innan det var dags att stryka o lägga all ren tvätt på sin plats, när det var klart kom Agnes hem då var det matlagning o barnpassning som gällde till klockan 19..Hann laga mig lite tacos ,åt, sen dags för barnpassning igen o ja här sitter jag trött o utsliten en fredagskväll..Känner mig som en gammal kärring på 80 år för ont i kroppen har jag också, SUCK!



Simple...

Även jag älskar den enkla outfiten...

Ungar! jag säger då det...

Efter att ha varit pigg hela dagen så kan jag säga att jag är allt annat än det nu...Efter att ha suttit barnvakt åt Agnes o hennes kompis Iris är jag helt slut.
Allt från mat som inte ville ätas men tillslut åt:s upp, till att skvätta ner mig inne i pool rummet ..Ja det har åtminstonde varit en händelseriik eftermiddag!
Att ett litet kex kan göra så ungar helt plötsligt lyder en vad man en säger haha, Älskar mitt jobb ska jag tala om för er.
Fick en timmes lungn o ro nu. Min värdpappa är ute på lekplatsen med ungarna, dom dyker väll upp om en halvtimme igen men då ska Agnes gå o lägga sig och sen blir det bara att sitta barnvakt fram tills värdpappan kommer hem igen!
Blir en chill kväll helt enkelt men kan vara sköönt det med ibland..

Kärlek ♥

Som Oscar Wilde skulle sagt!

My taste is simple
I only require the best
My taste is simple,
I only require the best!

Uppdaterar senare om dagen, har helt enkelt inte haft tid för bloggen ännu, men det kommer jag lovar!
Fick en kick av att bara kolla in i Sommargaderoben o vädret är ju faktiskt inte fy skam så dagens outfit blev
Skjorta: Vila
Shorts: Zara
Smycken: JFR by Kenza
Smink: MaryKay
Solglasögon: H&M
Hängslen: H&M



Mätt & belåten!

Har precis ätit middag, blev tonfisksallad idag, Riktigt gott ska jag tala om.
Nu sitter jag mest o tar det lungt, ska snart bege mig ut på en promenad innan Yosefine kommer hit men först blir det duschen!
Ska även höra med min värdmamma idag om den 11 Juni, Håll tummarna nu!

We live in a free world
I whistle down the wind
Carry on smiling
And the world will smile with you
Life is a flower
So precious in your hand
Carry on smiling
And the world will smile with you



Känslan...

Onsdag, Ovanligt pigg för at vara jag. Kanske kan vara för att jag inte gett mig på strykning/manglingen ännu, då lär helvetet rasa samman, lär gå gå lika dåligt idag som det gjorde igår.Suck...
Sitter hur som helst här med en gudomligt god latte efter att ha tränat morgonpasset och gjort mig iordning och lyssnar på enligt mig världens bästa låt för tillfället: Save tonight! Den och Me and my drum spelas hela tiden, brukar bli så att jag lyssnar sönder låtar om jag väl börjat...Typiskt mig kan jag säga er.

Förutom manglingen o strykningen idag ska jag inte göra sådär jätte mycket för Agnes ska hem till en kompis efter skolan och mina värdföräldrar ska spela golf så är ledig såfort jag gjort klart det där, men det lär ta sin lilla tid. Funderar starkt på att göra det nu strax så kan jag sätta mig ute och njuta av solen sen hela eftermiddagen, t.om äta ute på terassen också, tja vi får väl se hur långt jag kommer med den saken..
Ikväll får jag besök av Yosefine, Trevligt!
Ser ut att bli en bra Onsdag.

Jag känner mig mager, men av någon anledning gillar jag känslan av magerhet.....

Kärlek ♥

Dagens outfit:
Bikbok
H&M
JFR



Livet är bra på alla sätt och vis!

Tisdagskväll, Har som jag nämnde i tidigare inlägg inte gjort sådär jätte mycket idag vilket har varit skönt!
Agnes mormor va besök tidigare idag, väldigt trevlig var hon ska jag tala om för er, och maten jag lagade verkade de också väldigt nöjda med! Bra dag helt enkelt.
Har ägnat kvällen till att tvätta lite av mina kläder, konditionstränat o styrketränat samt suttit barnvakt, en helt klart godkänd kväll må jag säga.

Har även blivit bjuden på bal den 11 Juni och då ingen studentbal utan här pratar vi en häftigare bal ;) så ska såfort jag får chansen höra med min värdmamma om jag är ledig den helgen, skulle vara underbart kul att få gå på bal igen och  att få  använda sin balklänning igen, Allas tjejers dröm ju!
Så håll tummarna nu att jag är ledig!!

Nee ska krypa ner under täcket är sjukt trött!
//S

Som bästaste Simone skulle säga, DAGENS FACELOOK :



Långklänning <3

Tisdag, Har inte gjort mycket vettigt idag.
Efter att ha fixat frukost , gjort matpakke, gjort morgonsysslor och skickat iväg Agnes till skolan gick jag ner till mig och tog ett par timmar extra sovmorgon. Det var både skönt och välbehövligt ska jag tala om! Vaknade runt 11 igen då jag gjorde mig en latte och bara satt o njöt av livet tills det var dags att hoppa in i duschen, göra sig iordning för att sedan börja stryka all tvätt.
Allt gick toppen tills jag kom till de där förbannade skjortorna, kalla mig amatör, men det är förbannat svårt ska jag tala om för er och veta att man ska stryka 6 st gör inte saken bättre så har gjort alla utom 3 nu, tänkte ge mig på dom om en liten liten stund bara.
Sparar lakanen tills imorgon då jag vet att det är lika svårt att mangla lakan som att stryka skjortor så en jobbig sak om dagen räcker känner jag.

Idag får vi även besök av Agnes Mormor, ska bli trevligt att träffa henne! Så jag har fått den stora äran att laga middag till dem 2 :) Blir lax, limesås,ris o wookgrönsaker som står på schemat idag.
Och ikväll ska jag sitta barnvakt men innan dess ska jag hinna med att powerwalka o styrketräna! 
Dags att stryka!

Kärlek ♥

Dagens somriga outfit, LÅNGKLÄNNING!





Fynd dag!

Har jobbat alldelles för mycket för att orka skriva något vettigt...
Begav mig till CC en sväng idag så blev lite fynd för 500 lappen!

Maj månad...

1 maj har inte bjudit på allt för mycket då jag mest bara slappat o sovit bort hela dagen.
Har dock varit skönt så ska verkligen inte klaga...
Annars, Maj  nu då en riktig vårmånad , skönt som fan att sommaren närmar sig med stormsteg. Mindre kul är att min helt klart bästa vän här flyttar hem första helgen i Juni, vilket innebär väldigt mycket smärta i hjärtat:'( men ska ta vara på de sista veckorna nu och ha så kul som det bara går att ha!

Ska försöka få Simone att komma hit o hälsa på nästa helg också, då jag saknar henne sinnes sjukt mycket.       Även om det är någon annan där hemma som är sugen på att komma hit, ni är varmt välkommna!
Sen kommer mamma,pappa o förhoppningsvis bror min hit 1 helgen i Juni vilket är samma helg som Yosefine flyttar hem, så blir skönt att få lite sällskap då! Ser fram emot detta jätte mycket.
Och imorgon ska jag sätta mig ner med familjen o diskutera framtiden: Hur länge jag blir kvar här, hur länge jag får ledigt i sommar och lite andra viktiga saker som jag gärna vill veta.
Saknar er som fan där hemma <3


Valde en passande bild till texten, Yosefine o Jag , Kommer sakna henne galet mycket!



Valborg, Oslo 2011 <3

Som jag sa redan innan så blev min valborg här i Norge sjukt bra!
Började med att jag hoppade på bussen där Yosefine redan satt för att sedan hoppa av vid Frogner Kirke, därifrån gick vi. Stannade dock på vägen för att handla godsaker att fylla picknik korgen med, mums mums!
Satte oss på ett kanon bra ställe och åt och tog det lungt innan vi begav oss vidare på en liten rundtur i parken både för att se hur fin den är + att kunna ta lite kort (finns på facebook).
Satte oss ner igen fast nu på ett annat ställe, och vid 6 tiden dök Ebba o Sandra upp och vi satt o pratade o tog det allmänt lungt innan det var dags att förflytta sig igen till ett ännu bättre ställe i parken där det va sjukt varmt också, där träffade vi på ännu mer trevligt folk, och det kom fler o fler ju senare klockan blev, Trevligt som fan hade vi! Alkoholförtäring o trevligt umgänge, Underbart!
Vi fick även de snygga smeknamnen Kalmar o Ängelholm, kan jag även tillägga att dom hade väldigt kul åt hur jag pratade o tjatade ordet Larmtåååååååååjeeeet 100 ggr men kul var det;)

Vid 11 tiden drog vi oss vidare ett gäng hem till Simon , även här lika trevligt! 
Kvällen tog slut vid halv 2 då jag o Yosefine begav oss hemmåt med bussen, Tack alla underbar svenskar som gjorde valborg till en av de bästa på väldigt länge <3


Jag lyckades roa alla som vanligt med att spilla dricka på mig själv!
''
Min valbors Outfit:

RSS 2.0