I väntan på att få sova....Godnatt!

Har inget att göra, Lilla underbara A ligger o sover och jag sitter fortfarande barnvakt. Väntar på att min värdmamma ska komma hem får inte gå o lägga mig före dess vilket är förståligt, sitter man barnvakt så gör man.
Tänkte bara önska er Godnatt!
Skriver imon antingen före min 5 timmars städning eller efter vi får se:)
//S

Bild från idag, innan jag gav mig ut i snöstormen!

Fröken Barnvakt!

Har de senaste timmarna handlat, ätit, manglat en duk, tagit en powernap o styrketränat.
Till middag blev de samma som igår, Currypasta med kyckling, lagade en stor portion igår bara för att kunna frysa in och ha de dagar jag känner att jag inte orkar ställa mig och laga mat. Smart tänkt där ja!
Blev en russinmacka o ett glas vatten till de också, så är väldigt mätt o belåten nu.
Orkade även bege mig ut i snön och handla, fick med mig 2 fulla kassar av nyttigheter, bara nyttigheter faktiskt inte en ända onyttig liten sak. Blev till o med att testa Skummad mjölk, vilket är en special mjölk dom har här i norge o den e inte skummad utan den e bara mer näringsrik och mindre onyttigheter i den.
Så är nöjd med dagens handling och ännu mer nöjd att jag lyckades hålla mig under 500:-......

När jag kom hem från handlingen blev de en powernap i 30 min sen va det dags att sätta igång med styrkepasset, eftersom de snöar skippade jag dagens Joggingtur men va som ett träningspass att gå med 2 tunga kassar i alla bakar o den väg som är till affären + att jag körde det vanliga styrke/kondition/förbränningspasset på  30 min, så blev även idag 1 timmes träning, mycket nöjd med det.
Godissuget har även börjat försvinna lite grann, vilket gör mig glad, eftersom jag slarvat med att låta bli att äta godis i veckan tänkte jag ge mig själv straffet att inte få äta Fredag o Lördag, Håll tummarna att jag lyckas!!
Nu är det dags att sitta vara Fröken barnvakt till klockan 23!

Ha en supert bra kväll!

Time For Lunch!

Tog en paus i strykandet för att få i mig lite lunch, blev fil, musli och knäckebröd med Leverpastej.
Försöker ialla fall vara lite nyttig.
Snön fallar fortfarande mot marken så är inte alls pigg på att gå till affären än, får helt enkelt vänta ett par timmar till.. Är också trött som en banan, orkar knappt hålla ögonen öppna, tänkte somna om när jag skickat iväg A till skolan men kände att det fanns inte tid till det idag så fick bli att börja jobba med en gång istället, vilket leder till att jag är betydligt tröttare nu, men funderar på att ta en powernap sen när jag är klar med allt som ska göras. Håller ju på att stryka skjortor igen och jag kan inte säga annat än att jag blir så förbannad på att dom inte blir släta-.-, Tröttsamt!
Hur som helst, Ska hinna med en Powerwalk till affären, Handla och en Powerwalk tillbax, sen styrkepass när jag kommer hem och detta måste hinna göras innan klockan 7 för då kommer A o då är de barnvakt som gäller! Hinner inte skriva mer just nu, måste lägga på ett koool!

Pusss<3

Inspiration By Cute!





Fin Soluppgång, Nu snö??? Hm......Vad hände med våren?!?

Torsdag redan, Veckan går snabbt. Imorgon är de exakt 2 veckor till jag åker hem och hälsar på, hu o hej vad underbart det ska bli saknar så många där hemma särskilt Mamma,Pappa,Bror, Brosans flickvän Carrom Simone o min underbara släkt de e dem jag saknar lite sådär extra mycket. Saknar er andra också sjukt mycket men dessa jag räknade upp är dom där speciella som betyder väldigt mycket o alltid funnits med mig, hade aldrig klarat att vara här utan deras underbara stöd <3
Annars, har nyss städat nedervåningen, huvudingången och tvättstugan och nu håller jag på tvätta, väntar på att allt ska torka så ska jag ge mig på att stryka dessa kläder sen. Så under tiden äter jag frukost, tränar och ska snart hoppa in i duschen för att sedan bege mig bort till affären och veckohandla, ska handla sista gången innan jag åker hem idag, känns onödigt att ha massa matvaraor i kylen som mjölk,juice o yoggi o sånt som lätt blir förgammalt om de bara står samt sallad, så ska bara handla på mig ytterst lite men  ändå så jag klarar mig de sista 2 veckorna.

I eftermiddag blir de mest dö tid, har inte något särskilt att göra. A ska till en kompis efter skolan så hon kommer inte hem förrens 7 ikväll och då ska jag sitta barnvakt mellan 19-23 så då har jag lite att göra, som plocka ur diskmaskinen, diska upp disk, småplock och kaffechill. Tror kvällen blir trevlig.
Fick reda på att jag ska sitta barnvakt imon kväll också så blir inget fredags chill här inte, men på Lördag o Söndag om de är så varmt som de är lovat har jag o Yosefine bestämt att vi ska umgås och vara ute i de fina vädret!
Tror slutet av veckan och helgen kommer bli bra.

Nee nu måste jag hoppa in i duschen//S

Bjuder på en bild från morgonens soluppgång när jag va ute o hämtade tidningen...




Inspiration by BikBok!

Dagen har varit bra men intensiv. Började med morgonsysslorna som vanligt att fixa matbox till A , borsta tänderna, packa hennes ryggsäck och bädda sängarna, vattna blommorna o ja allt de där vanliga ni vet.
Blev klar med det rätt så snabbt så kände att jag fick gå och lägga mig och somna om 2 timmar igen, och det var väldigt skönt för nu är jag mycket piggare. Efter de blev de Mangla lakan och stryka alla kläder jag tvättat, tog ca bara en halvtimme de sysslorna också, så när de va klart kokade jag mig en kopp kaffe och satte mig ute i solen och spenderade 1 ½ timme där för att försöka få lite färg vilket jag också fick.. Wihu glad!..Men kom fram till att jag måste sola ryggen nästa ggn då jag e blek där o brun där fram , de ser inte riktigt klokt ut!, tro mig!

Nu har jag ialla fall precis gjort mig iordning, körde lite vårig outfit idag också, blev mycket nöjd med den kommer bild lite längre ner.
Annars så gör jag jag inte mycket vettigt just nu ska snart börja med maten som ska vara klar till 4, A o hennes kompisar kommer hit så idag bjuds det på Fiskpinnar, Potatismos och Gröna ärtor, Ingen mat i min smak direkt men de e tur att jag inte ska äta då för Jag ska laga mat här hemma med Yosefine som tittar förbi en stund senare ikväll, vet inte redigt vad vi ska laga men någon ska vi lyckas slänga ihop o så ska vi kolla Sveriges mästerkock! Mycket trevlig kväll med det helt klart trevligaste sällskapet också! E superglad att lärt känna Yosefine synd att hon ska flytta hem snart bara :( Buhu!

Nee nu måste jag pysa!

Dagens Outfit, INSPIRATION BY BIKBOK!



Mrs Cool önskar er en God natt!

Jag vet jag är knäpp , jag föddes sådan den 24 juni 1991. Men de kan jag inte hjälpa, men någon fel måste de ju va när jag sitter o leker cool i solglasögonen o morgonrock klock 10 liksom haha. Men kände att jag va tvungen o slänga ut en bild och önska er Godnatt!

Sov gott, vi hörs imoorgon igen!

Joggetur!

Fick precis lära mig att på norska säger man joggetur till joggingrunda...Suck! haha
Hur som helst ikväll har jag varit ute o sprungit samt styrketränat, har lagt in de som en vana nu bara för att hålla igång o hålla kroppen i form hoppas det hjälper! Ska bara försöka bli av med småätandet av godis också så kanske jag kommer någon vatt med tränandet.
Nu ligger jag iaf och småtittar på tv efter ätit en advokado o druckit en kopp med te. Dags att ta kväller, lägger mig och kollar stylisterna nu!
Skriver kanske sen om jag orkar, Annars säger jag Godnatt <3

Tisdag, Fram med Vår-outfiten!

Halv 6, har inte gjort mycket vettigt idag.
Funderar på att snart bege mig ut på kvälls joggingtur innan jag kör kvällens styrkepass. Men får vänta en timme då jag precis ätit middag, mådde skit illa igår då jag sprang direkt efter jag ätit, inte så smart kanske.
Annars, idag har fick jag sovmorgon då A sov hos en kompis inatt, va rätt skönt att få sova ut sådär en dag mitt i veckan. Så ställde klockan på 10, körde träningspass styrka och åt frukost. Sen va det dags för strykning av kläder samt mangling av lakan, jag kan säga som så att jag HATAR att göra de, då de alltid blir skrynkligt eller fula veck hur man än gör..Suck, vilket I-Landsproblem.
Va klar runt halv 1, då gick jag ut o solade i 1 timme, va så pass fintväder ett tag så passade på och tur va väll de för sen kom molnen igen o solen har knappt varit framme sen dess.

Fick ett sms runt 3 tiden av min värdmamma hon undrade om jag kunde laga maten så den e klar till halv 5 och givetvis kunde jag de, bara roligt att stå o i köket tycker jag, Så blev till att laga Pannkakor, Mexikansk Tomatsoppa och Baguetter. Dom sitter och äter nu så vi får hoppas dom gillar att!
Själv lagade jag mig en Grönsakssallad med Fullkornsbröd, Blev riktigt gott det med ska jag säga er.. Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar sen beger jag mig utåt.

Bjude på dagens våriga outfit!

Dagens FACELOOK!

Dagens Outfit!





Godkväll!

Tog bort de förra inlägget!
Har inget blogghumör idag, men tänkte bara skriva att jag uppdaterar mer imon.
Behövde en paus//S

BLOGG.SE

just nu hatar jag blogg.se ....funderar på att byta-.- dom e så sjukt sega i uppdateringen.............

Nu är det Söndagsmys!

Sitter o väntar på att familjen kommer hem. Som jag nämnde tidigare har dom varit bortresta även denna helgen. Så har haft hela huset för mig själv, Har varit rätt skönt måste jag säga!
Annars, blir en lungn Söndagskväll, Sitter o kollar Stockholm-Båstad nu i väntan på att Big brother ska börja, de går ju live på www.bigbrother.se vid klockan 9..

Hoppas ni får en trevlig söndag, nu är de dags för en kopp kaffe !

Det gör så ont i hjärtat <3

Det gör så ont att veta att jag behövs där hemma just nu, Att min bästa vän mår som hon gör och behöver mig mer än någonsinn, De gör så ont att veta att jag är 8 timmar ifrån henne i ett helt annat land och inte kan göra mycket annat än att stötta henne via datorn, men det är verkligen inte samma sak.
Men Simone du ska vet att även om jag är ett helt land bort gör jag allt för att du ska må bra, att detta skulle hända just nu när jag åkte är bara otur, jag önskar att jag kunde vara hemma o trösta dig för vet precis vad för situation du går igenom:(
Jag kommer hem och hälsa på om 19 dagar och då ska jag ge allt mitt stöd till dej alla 10 dagar jag är hemma och vi ska ha det super kul och ta igen alla fika, utgångar, chilldagar och shoppingrundor vi missat.

Du är min bästa vän och jag bryr mig om dej gumman <3

Sommartider HejHej Sommartider!

Då har man ställt om klockan inatt till Sommartid, bra för nu kommer de vara ljusare på kvällarna och de tycker vi om, då känns det som sommar!
Hade gärna velat spendera min sommar i Kalmar då Kalmar är en sjukt fantastisk sommarstad, men men nu är det som de är och jag har valt detta själv. Får väl förhoppningsvis ledigt lite under sommarperioden annars blir jag ledsen.
Annars, tog en rejäl lång sovmorgon till halv 1 idag, de var välbehövligt!, så ska snart laga mig lite frukost och vädret är molnigt idag, de suger för då kan jag inte ens sola-.-, För som ni vet allt är stängt på Söndagar så finns absolut ingenting att göra. SÖNDAGAR SUGER! haha .
Ska trycka i mig lite frukost sen blir de en Powerwalk!

//S

Nyköpt!

Mörkblå elegant fest jacka!
Morgonrock, Leopard
Solglasögon, Pilot o sådana jag redan hade men ville ha ett par till=)

Lördag!

Har spenderat dagen inne i Oslo med Yosefine!
Vi började med att ta gratisbussen ut till Ikea där dee blev att köpa en väckarklocka, batterier, skorpor och Kanelbullar. Ställde oss o käkade en av kanelbullarna innan bussen kom, hur gott som helst.
Vidare in till city där vi bestämde oss för att gå igenom Karl Johans gate, för er som inte vet är det den stora shoppinggatan i Oslo. Vi sprang in i massor av bra affärer , och som vanlig kunde jag inte hålla i pengarna, även att jag borde gjort de!
Men fick ett par vettiga grejjer köpta, En jacka, en morgonrock o 2 solglasögon, Galet nöjd men samtidig väldigt arg på mig själv att jag köpte något. Så nu blir de inte mer unna sig grejer förrens jag får lön!

Imorgon får jag se vad som händer, Emilia kanske kommer hit en sväng, får som sagt se , är de fint väder ska jag sitta ute o sola, måste fortsätta jobba med färgen!
Nu ska jag kolla klart på körslaget  och njuta av livet!

/S

NITLOTT!!

Tänk er jag har lyckats med det igen, De va återigen dags att dra nitlotten :/
Dags att gå vidare! Jag börjar vänja mig vid situationen, så vet precis hur de är att börja om på nytt igen.
De är nog inte någon menning att jag också ska få vara lycklig.

Frukost ute!

Årets första frukost ute idag, den smakade extra bra!
Älskar att våren äntligen kommit till Norge, har varit här i 3 veckor nu, i början va de stört kallt men denna veckan har varit fantastiskt . Solen precis varenda dag och det ser ut som det ska bli sol hela helgen också, underbart säger jag!
Ska snart göra mig iordning ska in till Oslo vid 2 tiden med Yosefine , vi ska ha en sådan där Ta den som den kommer dag och de är underbart i detta bästa väder, men först blir de kolla Big Brother.

ha en bra Lördag//



Pizza,Godis & Heartbreak Hotel!

Kom just hem efter att ha spenderat kvällen hos Sandra med Yosefine o Ebba!
Vi blev bjudna på Pizza, den va hembakt och hur god som hels, Tackar så mycket för det.
Gick ner o satte oss vid tv:n när magen var mätt och kollade om de fanns någon rolig film som gick på tv:n och fick syn på att Heartbreak hotel gick på Canal +, så blev att små kolla den medans vi satt och snackade om allt möjligt, helt klart en super mysig och trevlig kväll, tack tjejer!

Annars, förstår jag inte själv hur jag kan sitta o gråta över dig, en person jag träffat en gång men känns som jag känt hela livet. Ska jag vara helt ärlig orkar jag inte lägga mer energi på att fälla massa tårar för dig, du vet vad jag tycker om dig, nu är resten upp till dig=)
Ska hur som helst snart gå o lägga mig, börjar bli trött på riktigt.

//S

Middag o mys i Høvik!

Redo att Bege mig bort mot bussen för att spendera kvällen i Høvik tillsammans med Sandra och Yosefine!
Hoppas ni också får en lika trevlig kväll som jag, Skriver mer imorgon.

Matvaror!

Som ni ser blev det en del att packa upp! Men nu står allt på sin plats, Dags att ta på sig träningskläderna och ge sig ut på en powerwalk!


5 timmars städning!

Jag har hållt igång i 5 timmar helt galet! Men huset är stort därför tar det sin lilla tid att städa, och jag bara älskar känslan av när jag precis är färdig för då känner jag mig såå duktig så att jag t.om förtjänar en kaffe ute i solen! Det sämsta med allt är att de började komma massa moln nu, innan  va det klarblå himmel men när jag precis satt mig började moln att komma, hm....elakt!
Annars, händer inte mycket håller på att tvätta lite nu medans jag tar det lungt. Väntar även på att Privatchaffisen ska komma hit med alla matvaror han varit o handlat så ska jag packa upp dom och in med dom i kyl/frys/skafferi m.m . Det är väl ungefär de jag har kvar att göra arbetsväg idag , sen är jag klar för dagen!
Ikväll blir de matlagning o mys hemma hos Sandra med henne o Yosefine, vi ska laga det så kallade "fylld franska" , blir nog en super trevligt!
Är ledig resten av helgen också så imorgon är en tripp till Ikea planerad med Yosefine och på Söndag blir det nog att träffa Emelie en stund, men inget säkert där än, vi får se..Men jag tror att helgen kommer bli toppen!
Har nog inget mer vettigt att skriva förutom att jag har bestämmt mig för 2 tatueringar att välja mellan nu, och dom de står mellan idag är:
Nr 1. Keep smiling because life´s beautiful and there´s so much to smile about

Nr.2   Every story has an end. but in mine, every ending is just a new beginning

Kram//S
Såhär förvirrad ser jag nog ut när jag städar, gör 1000 saker samtidigt!

Text tatureringar!

Har suttit o kollat runt lite på texter samt kommit på några som jag skulle kunna tänka mig att tatuera in.
De gäller att dom har en betydelse och de har dom som jag hittat.
Men kan verkliggen inte bestämma mig för någon, Please Help me!

exempel 1. Live for today , Dream of tomorrow

exempel 2. Every story has an end. but in mine, every ending is just a new beginning

exempel 3. Wake your dreams

exempel. 4 This life is what you make it

exempel 5. Keep your head high, keep your chin up, and most importantly, Keep smiling because life´s beautiful and there´s so much to smile about

 

Uppsakttar hjälp!!!!!!!!!!!!Rösta gärna....



GI-Metoden & Bikini Workout!

Gott! Åt nyss Kroketter , kyckling vitlökssås. Jag är nog ändå rätt duktig på att laga mat, dock va detta kanske inte sådär jätte svårt. Men vi låter mig tro att jag e skit bra...
Satt o kollade runt lite på internet, jag har ju funderat på att börja äta mer hälsosamt så kroppen mår bra, alltså INTE med syftet att gå ner i vikt utan mer att må bra o känna att man orkar mer. 
GI-metoden verkar rätt lockande då jag kände att många goda recept passade mina smaklökar. Sen känner jag även att kroppen får ta massa stryk nu när jag bara äter o äter men inte går o gymmar, visst jag kör Styrke/ Fyspass samt Powerwalk o joggingrundor 2 ggr i veckan men känner att jag behöver något mer effektivt så jag gick in på en hemsida o beställde hem Bikini workout Dvd:n så nu ska de börja tränas på riktigt!

Liten beskrivning på vad Bikini Workout gör o är bra för:
Ta del av en inspirerande ny workout av Millie Dobie, en av Englands ledande personliga tränare med över 10 års erfarenhet. Millie är högt respekterad och har tränat många stjärnor. 

Denna DVD innehåller en workout för hela kroppen. Utformad för att öka konditionen, bränna fett, och forma kroppen. Passar perfekt för att snabbt komma i form till speciella tillfällen som bröllop, semester eller inför sommaren. 
Millie kombinerar Aerobic, som bränner fett, bygger muskler samt ökar ämnesomsättningen och Pilates, som förbättrar smidighet och hållning genom uppbyggnad av framförallt bålen.

Passet är skapat för dig som vill gå ner i vikt, förbättra konditionen och få en bättre självkänsla som resulterar till en smalare, fastare och mer strålande du.

mat mat mat

Sitter o väntar på att ugnen ska bli varm så slänger in en bild på dagens våriga outfit!

20 grader, helt galet!

De är helt galet att de är 20 grader ute, de känns ju för tusan som sommar!
Har inte slängt ut ett blogginlägg tidigare eftersom jag har jobbat + att jag hellre  spenderade dom timmarna utomhus medans tvätten låg i maskinen. Så har jobbat på brännan i 2 timmar idag, de va riktigt skönt att bra kunna sitta i linne o leggins o njuta av en god kaffe latte, kan ju tillägga att jag körde ett hårt styrkepass ute i solen också. Får fortsätta med det imorgon igen om de nu är fint väder. Visst har jag ett härligt jobb;)? jag kan göra precis hur jag vill när jag vill bara det är klart innan familjen kommer hem!! Underbart kallas det!!!
Annars .... Ska snart styka alla kläder jag tvättat , väntar bara på att strykjärnet ska bli varmt, så passade på att slänga in ett inlägg här sålänge. Sen blir de nog en promenad ner till arkebrygge bara för att vara ute så mycket som möjligt o njuta utav vädret, man vet ju aldrig de kanske börjar snö:a imon igen;)? vilket jag inte hoppas med tanke på att all snö håller på att försvinna här! L.y.c.k.a!
Ne nu ska jag sluta skryta o göra lite nytta :).

hoppas ni har lika varmt o skönt hemma i Sverige!, vi hörs i eftermiddag/ikväll!
///S

Vissa har de bra, andra har de bättre:;)


Arke brygge!

Har spenderat ett par timmar i eftermiddag med Emilia nere vid Arke brygge i solen, de va mycket trevligt. Va väl hemma igen runt 2 tiden, passade på att stanna vid affären o handla hem lite grejer som saknades.
Nu ligger den sista maskinen med tvätt i tvättmaskinen , den e snart klar så får springa o ta hand om de såfort som möjligt.
Ikväll blir de Våfflor med artonpluss gruppen som säkert består av massa trevligt folk, första gången jag går dit och de kan ju bli en upplevelse, ja vi får se hurdant det är.Så jag och Emilia ska försöka lösa hur man tar sig dit, jag hatar trafikanten.no , helt klart den sämsta buss sökar sidan, eller är de bara jag som är kass på det dära...
Nu måste jag faktiskt springa o göra mig iordning lite grann, ser inte vettig ut alls idag, men det ska vi ändra på nu!

SKriver när jag är hemma ingen!
Peace and love//S



Tvätt, Fika o Sol!

Då va det redan Onsdag, veckan går snabbt känner jag. Men de blir så när man har roligt som det sägs.
Idag är de tvättdag igen, har även hunnit med att byta vatten på akvariet till fisken samt bädda sängar o byta lakan. Försöker jobba så effektivt som möjligt för att snart kunna åka in till Oslo o möta Emilia för en fika ute i solen!
Men som sagt har ett arbete att sköta först, men har bara ett par maskiner att köra, så de ska nog bli bra. Och hinner jag inte mangla idag gör jag det bara imorgon.
Hur som helst, sitter och väntar på att min frukost ska bli klar nu, gör ciabatta i ugnen Mums! till de blir de Te o en glas juice!
Bra start på dagen!

Hoppas ni får en härlig dag ni också med mycket sol o värme
Nu ska jag pysa till tvätten , dags för en ny omgång!

Folk förändras även jag!

Hahha, va bara tvungen, blev taggad på ett par "söta" bilder av tobbe idag från gymnasie tiden, Vaddå har man förändrats som fan eller vad! O jag hoppas ni håller med mig om till de bättre, tss;)

1:an på gymnasiet!

1 vecka sedan!

En bra Tisdag!

Har spenderat min tisdag på ett bra sätt.
Började dagen med att slänga i de sista maskinerna tvätt jag hade att tvätta samt mangla o stryka alla lakan o kläder.
Va klar med allt redan vid kvart över 10 ungefär, så då hoppade jag in i duschen o begav mig sedan bort mot stationen för att ta bussen till Snarøya för att spendera eftermiddagen med super gulliga Yosefine! Vi började med att gå till affären där vi köpte lite yoggi, frukt och kakor samt varsinn glass att äta på vägen, det var årets första glass och de blev min favorit Sandwitch, ska ju som sagt inte äta sötsaker på vardagar så valde inte så stor glass + att nu blir de inget godis på antingen fredag eller Lördag som bestraffning om jag inte kör hårdträningen imon eller torsdag. Vi få se helt enkelt.
Hur som helst begav vi oss hemmåt till henne o gick ut o satte oss på altanen, dock blev de inte långvarigt då moln kom sådär från ingenstans, men de har varit super fint hela dagen ändå för molnen försvann lika snabbt som dom kom.
Vi kollade även lite kryssningar då vi båda två känner att de skulle vara kul att se norges fina öar, vu hittade en som gick från norge - danmark och de lät ju inte helt fel, så en helg i Maj drar vi nog iväg på något sådant! vi får se vart vi hamnar;)

Annars, sitter jag mest och tar de lungt just nu, har precis lagat mat till familjen och väntar på att A ska gå o lägga sig för sen ska jag sitta barnvakt hela kvällen.
Ha de//S

Mitt o Yosefines eftermiddagssnacks i ett soligt Snarøya



Sunshine!

Ännu en sjukt solig o varm dag, gick upp vid 7 som vanligt och gjorde matbox till A o skickade iväg henne till skolan, Sen blev de slänga i de sista maskinerna med tvätt och tills nu har jag manglat o strykt alla lakan o kläder, Känns skönt att ha de färdigt , då blir de inte lika mycket imorgon.
Ska snart hoppa in i duschen o sen blir de bege sig hem till Yosefine, och vädret är ju på topp så man kanske lyckas hinna få på sig lite solbränna, vi kan ju hoppas iaf.
Skriver mer när jag kommer hem sen!

Ha de//S



Dream!

Har som sagt varit dålig på att blogga idag så tänkte skriva ett litet kort inlägg innan jag sover.
Kvällen har i stort sett gått åt till att tvätta, som jag nämnde i tidigare inlägg har var familjen bortrest i helgen så blev dubbelt så mycket tvätt tills idag.
Men känns skönt att alla maskiner är körda nu, har bara 2 korta kvar på 40 min så tänkte köra dom imorgon bitti så jag kan åka till Yosefine så tidigt som möjligt! Hoppas på fint väder så vi kan sitta ute och sola medans vi fikar och snackar massa gojjs! Känner på mig att morgondagen kommer bli en bra dag.
Annars har jag bara suttit vaken, och måste sitta vaken en stund till, tills någon av mina värdföräldrar kommer hem, för jag är barnvakt sålänge medans dom är borta på annat.
Rätt lättförtjänta pengar må jag säga, bara sitta framför datorn o se till att hon sover. Jag älskar mitt jobb! Men som jag sa jag har ju faktiskt tvättat under tiden så har varit lite flitig! *Applåd*

Så sitter o trycker i mig lite finncrisp med phiadelfia ost på, gud vad de är gott med Phiadelfia! Galet jag måste nog sluta äta annars trycker jag väll i mig hela paketet snart, INTE BRA!

Men som sagt hoppas ni sover gott, Det ska jag göra!
Kärlek//S



Snipp snapp slut och så vara denna....

hm... Vi säger Saga slut-.-
Dags att ta nya tag, nya steg o fortsätta fokusera på Norge istället! jag har inte tid att lägga energi på något som var en ja jag vet inte ett spel? en lek? en rolig grej? ett fejk, ja vad fan vet jag ^^..Bye bye!

Och måste bara tillägga, Tack alla underbara som skickar "saknar dig" sms, mail, chattar, kommentarer m.m, Ni bevisar verkligen vilka fantastiska människor ni är och vilken tur att jag har får ha er som mina vänner, ni är bäst och jag älskar er <3




Fröken flitig förtjänade ett par timmar i solen!

Måndag, ny vecka o familjen har varit bortrest i helgen, de innebär en hel del tvätt och en hel del tvätt innebär en hel del att stryka.
Det var även dags att vattna alla blommor i huset o byta sängkläder på varenda säng, så ja allt arbete har tagit sin lilla tid + att det har varit så fint väder så jag satt ute då jag hade ledig tid istället för att sitta inne o blogga...Så nu har jag nog förklarat mig färdigt varför uppdateringen har varit så dålig.
Hur som helst......
Dagen började inte så bra, va typ deppat såfort jag vaknade, men de blev bättre ju längre dagen har gått och nu känner jag mig som jag brukar igen förutom att jag har ont i benet/höften o ont i halsen, Men de går snart över de också.. Började med att göra alla morgonsysslor såfort familjen åkt iväg till respektive jobb o skola. Satte sedan igång med tvätten och där stannade tiden ett par timmar, under de första maskinerna tvätt tränade jag , Powewalkade o körde styrkeövningar, sen blev de slänga i yttligare ett par maskiner i tvättmaskinen o torktumlaren samt hänga upp kläder i torkskåpet samt ta ner kläder som hade torkat färdigt i torkskåpet.. Medan jag väntade på att allt skulle bli klart satte jag mig ute på balkongen/verandan med en kopp kaffe och läste Jessica Anderssons självbiografi samtidigt som jag njöt av solen o vårvärmen iklädd endast leggings o linne, Snacka om att de va skönt! Och tro de eller ej jävlar vad färg jag fick på den 1 ½ timmen, helt galet!

Vid 4 blev de matlagning, veckans höjdare Pannkakor! så ställde mig o rörde ihop smeten lite snabbt, plockade ur diskmaskinen o dukade fram tallrikar o bestick.
Pannkakorna gick åt snabbt och de blev lika uppskattat som vanligt =)
Och nu ikväll har jag jobbat lite extra hårt bara för att jag ska hem till Yosefine imon på dagen så har försökt hinna med att göra så mycket som möjligt idag så jag inte har så mycket kvar till imorgon! Och nu sitter jag barnvakt också så ska snart springa o kolla så A har somnat o inte ligger vaken, annars har jag en rätt lungn kväll framöver! Skönt det.


BILD FRÅN MIN TID UTE I SOLEN IDAG!

Bild från min soliga lässtund på

Today is the start of another week

Våren närmar sig med stormsteg de känns, 3:dje dagen i rad solen lyser från klarblå himmel och jag bara älskar det. Ska snart ut o powerwalka är tanken, men först blir de vänta på att maskinen med tvätt ska bli klar, sen blir de en promenad längs arkebrygge o ut i solskenet.
Denna måndag känns väldigt annorlunda, jag känner rädslan, gråtet o ensamheten inom mig.. jag får liksom inte riktigt kläm på vad det är men mycket känns som de blivit annorlunda och då menar jag inte med jobbet för där trivs jag kanon utan mer med mitt liv allt går utför o igår rasade allt för en liten skit sak, som jag får ta skiten för nu att jag betedde mig som jag gjorde:/, ni som känner mig vet att jag har en förmåga att prata först o tänka sen...Ne jag måste bete mig och sluta vara så jävla deppad, men som sagt alla har sina dåliga dar och mina råkar vara igår o idag!
Tror mig jag lovar de kommer bli bättre så alla ni som jag vet kommer oroa er nu gör inte de det kommer bli bra, behöver bara få skriva av mig!

Annars, har jag en vecka full med jobb framför mig, idag har jag tvätt/stryk och byta sängkläders dag, helt okej! Så fick lite tid över nu medan allt tvättas för har redan gjort allt de andra.
Imorgon har jag också tvätt/stryk dag så efter jag slängt i ett par maskiner så ska jag hem till Yosefine och se hur hon bor ska bli super trevligt som de alltid e att träffa henne, hon är bäst!

Bjuder på en favorit i repris bild , Min ut o powerwalka outfit!

Livets stora gåta, ÄLSKA GLÖMMA OCH FÖRLÅTA <3

Home Sweet Home!

Nu är tåg/buss biljetterna hem o tillbaka beställda:) Lämnar Oslo den 15 April och är åter igen den 25 April =), Så Kalmar folk, 15 April ses vi! LÄÄÄNGTAR:)
Dock är jag 644:- fattigare men that´s life! så lär dröja tills jag kommer nästa gång!

Puss på er//S

I´m back!

Hann inte skriva idag innan  jag åkte för bestämmde mig för att ta en sjukt lång sovmorgon, så sov ända till 11 tiden idag, de va skönt som fan och välbehövligt!
Har hur som helst tillbringat min dag inne i Oslo med Yosefine och Emilia, vi var och fikade på United Bakeries , Dom hade kjempe goda kanelbullar o hur god latte som helst, så var ett mycket bra val av fik må jag säga.
Har även planerat inför nästa helg nu också, känns bra=)

Och måste bara tillägga, Tack Yosefine för att du finns du är så bäst=)<3

Nu måste jag plocka iordning lite, familjen kommer snart hem , dom har varit ute o rest!
Bjuder på två bilder nere ifrån Arke Brygge! Mer bilder finner ni på facebook o albumet, Norway,TimeToHaveFun





Objekt!

Många ser mig bara som ett litet objekt! Själv kallar jag det Naturlig skönhet!
Va beredd på att jag är inte personen man leker med, jag är människa jag också...

LördagsMys!

Lördag kväll, har varit en toppen dag..O är trött som tusan nu ikväll så lär somna gott senare!
Har precis fått i mig lite mat , jag lagade wraps fyllda med tacoröra, kände att det fick bli ett bra val till Lördagsmat även om jag typ hellre hade fetat mig med en pizza eller mc donalds. That´s Life!
Tänkte snart ta kväller men ville passa på att skriva ett blogginlägg innan då jag egentligen inte har något vettigt att skriva men bara kände för att skriva något. haha.
Kollar just nu på Postkodsmiljonären i väntan på att Körslaget ska börja, Jävla skit program men finns inte så mycket annat att välja mellan! Är iaf som sagt glad över att jag har de svenska kanalerna 1:an 2:an o 4:an!

Nej, jag bara flummar för att ha något att skriva o de känns totalt onödigt!

Min Lördagsmat!

Solbrillor!

2011 års solglasögon trio jag kommer använda mig av!

CC vest och Stora Planer!

Då har jag precis kommit hem efter spenderat eftermiddagen på CC med Yosefine.
Hittade massa fina grejer, men kände dock att jag behöver hålla i pengarna lite tills jag får min första lön härifrån. Hade en plan att köpa en .... idag men dom var tyvärr slut så blir att köpa den 25 mars istället då dom kommer in igen!
Gud vad folk kommer bli avundsjuka , och gud vad jag kommer tycka det är roligt... Men jag känner att jag måste få unna mig något.
Hur som helst...
Ikväll blir de lite matlagning ska nog göra någon tacos grej, men det är så fruktansvärt tråkigt att laga mat till sig själv bara men men de får bli så helt enkelt. Imon är det Söndag och då kommer familjen tillbaka igen, men innan dess ska jag in till stan och fika med Emilia och Yosefine ska nog också hänga på, de kommer bli kanon trevligt:) Som sagt har jag en händelserik helg och det är skönt som fan!

Jag har bra nyheter till er där hemma också, Jag har bokat hemresa den 15 April kl.09:35 och är då framme i kalmar ca. 20:00 , DÅ förväntar jag mig välkoms plakat med fina texter och massvis med folk;), Skämt o sido men nu vet ni när jag kommer iaf!

Ha de //S

Att kolla ut genom fönstret, o Känna Glädje!

Då va de Lördag, Solen skiner från klar blå himmel o jag o Yosefine tog eb fruktansvärt lång sovmorgon till klockan halv 12.
Det var välbehövligt!
Givetvis ska vi bege oss ut i de extremt vackra vädret om en stund och då blir de åka till CC för att kolla runt lite, ska inte köpa något särskilt men springer säkert på något i allt detta stök!
Nej nu blir det duschen det var en snabbuppdatering från mitt håll...

Ha en bra Lördag i solskenet
//S

Läkare och Helg!

Dåså kommer första blogginlägget för dagen har äntligen slutat, Har haft mycket att göra idag. Det är ju fredag vilket innebär att jag ska städa hela huset och de gick ju inte speciellt snabbt eftersom jag knappt kan gå, vaknade nämligen med världens smärta i höften o benet efter gårdagens flopp-.-... Orkade inte skriva om de igår då jag bara va så fruktansvärt förbannad på mig själv att jag är så klantig.
Hur som helst var det så att jag skulle ut o hämta posten igår och utanför huset är det värsta isgatan, och när jag väl tror att jag har kontroll över läget och ska böja mig ner efter posten så wips så ligger jag där mitt på gatan, kan knappt ta mig upp och känner hur smärtan pulserar. Och givetvis trodde jag att den skulle gå över men de har bara blivit värre så ringde nyss sjukhuset och dom skulle ringa upp vid 4 ungefär och säga om dom  tycker jag behöver komma in och undersöka eller om jag ska avvakta så vi får väl se.
Annars händer inte så mycket, ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig, känner mig som en 60 årig gammal kaffeberoende kärring som inte duschat på 3 år och ändå så duschade jag igår kväll senaste..MEn vem fan känner sig fräsch efter städning i typ 5 timmar..

Hur som helst nu har jag iaf precis hjälpt till med det sista och nu har familjen åkt iväg och kommer åter på Söndag så ska bli en lungn helg o jag har hela huset för sig själv, LYX!
Ikväll kommer bästa Yosefine hit och då ska vi laga lite mat och ta de lungt, Kommer bli super mysigt! Jag skulle egentligen bort till henne idag och sett hur hon hade de men eftersom jag väntar på besked från läkaren nu kan jag inte åka någonstans och borde inte röra mig i onödan. Så får nog ta de nästa vecka eller någon annan dag i helgen, vi får se vad det finns tid till .
Annars kommer nog helgen bli rätt bra för jag har planer hela helgen, så känns skönt att ha saker och göra! Blir lätt ensamt annars....

Ska dricka upp min underbart goda latte som jag precis fixade i familjen tuffa kaffemaskin, Super gott!
Ska även försöka få tag på Mamma via skype, dags att boka resan hem över påsken idag =)

//S

Vissa kallar de skönhet , Jag kalllar det Fashion!

Då va de snart kväller, har inte haft tid att uppdatera idag då jag har haft full upp hela dagen kan jag lovar er.
Men nu har jag slutat för dagen o precis fått i mig lite middag, åt kycklingsallad idag, de vara helt okej.
Har som jag nämnde i tidigare inlägg städat en del av huset idag, båda källorna så nu har jag bara en våning kvar att städa , de är den största också men de e ju fredag imon jag kan ta de lungt efterråt.
Har även varit o veckohandlat  så nu har jag mat 2 veckor framöver , de känns bra...De e så dyrt att handla mat-.-, och de är onödigt! Eller det är inte onödigt för äter man inte överlever man inte, men ni fattar typ vad jag menar(A)....

Hur som helst ska jag plocka iordning lite på rummet nu, får besök av Beatrice snart , ska bli mycket trevligt!

Vissa kallar de skönhet, Jag kallar det Fashion"
Tyck vad ni själva vill!

Godmorgon 08.10

Torsdag, bara en dag kvar sen är de helg igen, gud vad tiden går fort har snart varit här i 2 veckor.
Sitter hur som helst och käkar frukost nu, ska börja jobba vid 9-halv 10 igen tänkte jag, då bli de städa etajse,vardagsrum och badrum nere i källaren , inte så jätte jobbigt!
Min jobbigast dag är Fredagar , då jag ska städa hela huset, för det tar nämligen sin lilla tid... men ska som sgt inte klaga alla andra dagar har jag det rätt lungt.
Annars är läget som sagt som det ska och nu blir de sätta sig och kolla ett Big Brother avsnitt innan det är dags för att jobb!

Ha en bra dag//S

Bra nyheter och en vår outfit!

Och dåå uppdaterar jag ännu en gång, blir sista inlägget för ikväll.
Har bra nyheter att dela med mig av och de är att jag nu ikväll fick reda på att jag är ledig under påsken eller rättare sagt 16-24 April, så då kommer jag hem till Kalmar på besök i hela 8 dagar vilket jag ser fram emot sjukt mycket för de finns en hel del människor där hemma som jag saknar!
Så tänkte passa på att fira min kära mor som fyller år 3 dagar efter jag åkt tillbaka så ska köpa henne något riktigt fint hade jag tänkt, Något som slår den underbara julklappen hon o pappa fick i julklapp EN ESPRESSOMASKIN, hm..vad ska jagh hitta på nu tro?? ;)
De håller jag hemligt!!!! Men något från Norge ska de bli iaf!!!
Så jag kan säga att denna dagen som började sämst blir bara bättre och bättre, och den kommer avslutas lika bra som alla andra kvällar, Vilket bara jag vet vad jag menar med det!

Ska skypa med älskade Sanna vid 9 sen , men först Halv åtta hos mig(OBS de har visst redan börjat) sedan Sveriges mästerkock efter de!
ha en bra kväll, Saknar er //S

Dagens vår outfit:



Bloggen krånglar!

Blogg.se, Suck de krånglar igen..Men äntligen kom jag in här...
Va jätte skönt joggingtur jag tog innan , hittade en väg nere vid havet här i Lysake och sen va de lite skog o sånt, perfekt ställe att rensa sina tankar på.
Med peppad musik i öronen blev denna runda super!
När jag kom hem åt jag lite nyttigheter, som ni ser på bilden här nere:
*Mini morötter
*Torkade frukter
*Advokade
*Russin
Blev en fruktdryck till också, som gjorde de extra gott!

Nu ska jag springa o laga Kycklingvingar till ungarna som kommer hem snart

//S

Ut i fina vädret!

Har precis slängt i den sista maskinen med tvätt, och medans de är i tvättmaskinen tänkte jag bege mig ut på en joggingrunda. Är väl tillbaka om 1 timme ungefär.
Ready to go!

BB avsnitt och en joggingtur

Har ännu en dag skickat iväg A till skolan och städat iordning i köket efter att familjen har åkt så har precis fixat iordning mig lite frukost och tänkte luta mig tillbaka och kolla ett big brother avsnitt.
Efter att jag varit lite slö är de dags för en joggingtur nere vid Lysake brygge , ja vi får väl se hur det går.....
I eftermiddag står Tvätt och matlagning på schemat , det är ju Onsdag och då kommer A o hennes gympa kompisar hit efter skolan så mat till hela slanten där.

Uppdaterar senare//S

Middag/Kvällsmat!

Hoppas ni har haft en bra kväll och får en fortsatt bra!
Jag har haft en toppen kväll som avslutades med en super god sallad till middag/kvällsmat...
Nu kryper jag ner i sängen, kollar film och väntar på att min favorit ska komma hem till datorn.
Vi hörs imon, massor av kramar
//S

Träning och nyttigheter!

Du har jag precis kommit in från en 3 timmars lång promenad ute i solen.
Tog samma runda som igår dvs förbi CC och uträtta lite välbehövliga ärenden, sen tog jag en sjukt lång omväg tillbaka, men de bara för att få konditionen på topp igen!
Hur som helst köpte jag jogging/promenadbyxor, Träningströja, träningsvantar och pannband allt för att jag ska kunna hålla kroppen i form och må bra.
Eftersom ett gymkort här inte kostar mindre än 8700 kr typ så får jag göra det bästa av situationen, alltså träna på egen hand! Så varje dag efter jag skickat iväg A till skolan ska jag antingen ta en timmes joggingtur( även helger ) eller en 2 timmars lång powerwalk! Detta är från och med idag ett måste och jag hoppas jag kommer följa de.
Kommer även lägga till simmning i poolen 2 ggr/vecka och 2 mils cykling 3 ggr i veckan, har nämligen fått lov att uttnytja dessa grejer när jag vill.

Passade även på att handla hem lite mat när jag skulle handla och kan ni tänka er : Bara nyttigheter!
Ne nu måste jag pysa A kommer snart hem från skolan och då är de läxläsning och matlagning som står på schemat, återkommer med ett inlägg när jag slutat för dagen!

//S

Den nyttiga kosten jag köpte!
(Glömde min Smoothie på bilden, men hur som köpte två st smoothie oxå)


Mina ny inköpta träningsgrejer!


Tvätt,Tvätt och Tvätt!

Har bara 4 maskiner att köra idag. Den första ligger redan i maskinen, så de känns gutt!
Visst ska jag stryka vissa av kläderna också men de går snabbt, de jobbiga är bara Manglingen , fattar knappt hur man ska lyckas utan att lakanet blir fult-.- , men men de är väl bara att försöka sig på att ett par ggr.
Hur som helst, Nu sitter jag iaf o äter frukost de blev energimusli ,en halv macka o ett glas jucie..Väldigt gott må jag säga.
När jag tvättat alla maskiner och väntar på att de ska torka, dvs runt 12 tiden ska jag bege mig ut på en lång powerwalk, de ser nämligen ut att bli lika fint väder idag igen och solsken tackar vi aldrig nej till!
Men som sagt först dags att göra lite nytta ska bara få i mig frukosten först!

Förresten för er som undrar A är äntligen frisk :)
Kram S

Svar på frågan!

De e många som frågar hur snyggt huset är jag bor i, jag kan inte säga så mycket mer än att de är grymt som fan!

Bildbevis!

Långpromenad i ett soligt Lysaker!

Jahaja då kom jag precis in från en 2 timmars lång promenad här i Lysaker, Fick även ett par ärenden uträttade på vägen. Började med banken, vilket inte gick sådär jätte bra.. Jag skulle tydligen ha ett Norskt personnummer om jag bodde här, o de har ingen infomerat mig om innan. Så nu måste jag vänta typ 1 ½ månad för att få ett så kallad D-Nummer och när jag fått de först då kan jag skaffa mig ett norskt bankonto. JOBBIGT!
Gick vidare mot CC ( det är ett stort köpcenter här i Lysaker), sprang lite i affärer, hittade massa grejer jag ville ha men hade redan från första början lovat mig själv att inte handla något idag, så då gjorde jag inte de heller.
De ända jag köpte va ett norskt kontantkort, men när jag väl skulle registrera de på hemsidan visar de sig att jag måste ha ett norskt personnummer där också för att de ska funka...SKJUT MIG! jävla personnummer-.-
Vet inte redigt när jag kommer få igång det men snart förhoppningsvis!!!, och då ska jag ge er alla mitt norska nummer, de lovar jag.

Tog även lite fina kort ute idag, lägger upp dom på Fb sen, lär dyka upp lite här också, vi får se!
Ha en fortsatt bra dag//S

Jag innan jag begav mig ut i soliga Lysaker!


En bra start på dagen!

Ja ni hör ju rubriken!
En bra start på dagen är Energi Musli och en kopp Kaffe, De e precis de jag sitter o äter/ dricker just nu. Visst i och försig började min dag redan vid klockan 7 då jag skulle upp och fixa matbox till A, men stackarn är sjuk idag igen så blev inget med de, kunde istället börja med de sysslor jag hade på schemat idag vilket inte va så många.
Ska gå till banken om en stund tänkte jag, har ingen aning om när den öppnar, men de e super fint väder ute idag så tänkte passa på att fota lite i området där jag bor, så får ni se de också..
Men först blir de duschen och göra sig iordning.

Skriver senare//S

Ny vecka, Fullt upp!

Sådär nu har jag fått schemat, imorgon börjar då en ny vecka full med arbete..
Men ska bli en kul vecka, då den mest kommer bestå av matlagning och att vara barnvakt på kvällarna, Så ska verkligen inte klaga, tror de kommer bli en kul och spännande vecka.
Är ledig måndag och Fredag kväll samt Hela helgen, de är något jag ser fram emot. Så kanske ska försöka planera in något kul i helgen med de andra au pair girlsen.
Vi får la se om dom också har lite ledig tid tro, vilket jag hoppas! En utgång kanske??? Ja vi får väl se!!

Hur som helst, har under de senaste timmarna bara tagit de lungt, tränat lite och tvättat.
Ska snart laga mig lite mat, har ingen anning om vad jag är sugen på, har ju börjat slarva med maten nu, vilket inte är alls bra, för dåa blir alla bara så sura på mig-.- haha!
Men jag lovar att jag ska skärpa till miig!
Nej, får väl ta och ställa mig och laga något gott, För snart börjar Melodifestivalen- Dagen efter! Intervjuer med Erik Saade, de tackar man inte nej till(A)!

Min almenacka kommande vecka:

Tvätt& Chill!

hoppas ni har de bra alla där ute.
Själv har jag en väldigt slapp söndag, allt här i Norge är som jag nämt tidigare stängt. Så finns inte allt för mycket att göra.
Vädret är kasst, så vill inte ens ge mig ut... Så bestämmde mig istället för att sova ut och ha en tvätt dag idag.
Har fått det mesta tvättat har bara ett par maskiner kvar.
Annars har jag inte så mycket mer att skriva just för tillfället.

Ha en bra dag//S

Min frukost/Lunch



Melodifestivalen 2011

Nu ikväll har jag suttit nere i min lägenhet och kollat melodifestivalen har ju de svenska kanalerna svt 1 och 2 samt tv4 och käkat Freia( de är den norska motsattsen till svenska Marabou) och druckit cola.
Och 2011 års vinnare blev givetvis min favorit Erik Saade!, Underbart att han vann jag tror han kmr gå långt!
Så är väldigt glad nu ikväll faktiskt.

Fick ju precis veta att A blivit sjuk igen stackarn:/, men har inte varit hemma idag, så förhoppningsvis klarar jag mig helt, snälla håll fortfarande tummarna så älskar jag er extra mycket.
Imon är de Söndag och en tråkigt söndag också, allt har stängt. Så är de nämligen här i Norge att söndagar har allt STÄNGT o då menar jag verkligen allt!
Aja, har inget mer vettigt att skriva...Bjuder på en bild!

Längtar till ikväll och till min favorit <3

Solig dag i Huvudstaden!

Galeet fint väder här i Norge idag. Klar blå himmel och värmande sool precis hela dagen så har inte varit annat än underbart!
Och dagen har jag givetvis spenderat utomhus och inne i Oslo med Yosefine, Sandra, Elin och Emma, har verkligen varit super trevligt. Vi har sprungit i affärer och åt mat på Friday´s nere vid Arke Brygge...Och för er som inte vet vad Arke brygge är så är det ett ställe som är väldigt populärt när det är fint väder då dom har massa uteserveringar och det är fantastiskt mysigt ställe.
Så kan verkligen inte säga att jag har haft en super mysig dag!!
Och givetvis kunde jag inte låta bli att handla något, så med mig hem fick jag (SE BILD).

Ikväll blir de kolla finalen i svenska melodifestivalen då jag har sådan tur att jag har de svenska kanalerna här. Vet inte redigt vem jag hejjar på ikväll. Men verkligen inte Sanna Nielsen!

Hoppas ni får en trevlig Lördag kväll
//S



Städning och Kräksjukan!

Dåså, har slutat för dagen och nu är de äntligen Fredag och HELG!
Ledig hela helgen, tror jag iaf, förutom söndag kväll, men de har inte så stor betydelse.
Har varit en intensiv  men kul första vecka.Den slutade dock mindre bra....
De va så att idag  när jag kom upp på morgonen så fick jag veta att stackars A hade åkt på vinterkräksjukan...Usch stackars barn :(...O stackars mig, jag har sådan sjukt fobi för att se/höra någon spy för då börjar jag må illa själv, så de har inte varit en kul dag ska jag säga er.
Men jag hoppas innest inne att jag klarar mig och inte blir smittad, men brukar ha tur när de gäller kräksjukan. Så snälla håll tummarna för mig att jag slipper!

Annars har jag städat hela huset idag, det tog sin lilla tid så att säga, men äntligen klar med de också.
Så har jag även tvättat lite av min egna tvätt o städat iordning lite i lägenheten för ikväll kommer ju Yosefine. Ska bli sjukt gott med tacos för er som missat att vi ska äta de.

Ha de//S

Coffetime and Muffin!

Saknar ju mitt älskade Munk and muffin café där hemma och inte bara cafét utan även utsikten rakt in på Phounehouse;) hah, så fick ställa mig ikväll och göra mitt egna lilla munk café och mitt egna tråkiga äckliga Nescafe, de smakar ju inget vidare vill jag inte påstå!, Men ja de får duga, jag lever ekonomiskt nu då jag vill spara så mycket som möjligt av pengarna jag tjänar. Och utsiken va den också sämre..En vägg liksom? Suck de e inte mycket bra nu haha.
Fast egentligen är allt bra, jag mår bra, jag e glad jag saknar givetvis er men trivs super bra. Känner mig fortfarande lite förvirrad av vad som ska och inte ska göras men jag lär mig nog snart.

Imorgon är de fredag, Skönt!
Har städ dag imorgon men bara hallen och tvättstugan som ska städas. Sen alla andra sysslor givetvis.
Imorgon kväll kommer Yosefine hit som jag nämnde tidigare, Vi ska laga Tacos och göra marängsviss ska bli mycket trevligt =).
Har även fått lite kontakt med andra au pairer här i Norge så blir träffa dom snart också. Det mesta börjar ordna till sig. De ända jag verkligen saknar e han den där snygga!
//S

Cooking!

Puh, har stått och lagat mat den största delen av dagen.  Kan väl erkänna att efter jag skickat iväg Agnes till skolan så tog jag lite extra sovmorgon fram till kl 11, men de kände jag att jag förtjänade.
Fick veta att jag skulle laga en gryta som min värdmamma skulle ha med sig imorgon samt att jag skulle laga mat åt min värdpappa och Agnes tills dom kommer hem kl. 16.45.
Så har precis kokat klart grytan, de va en biff stroganoff gryta, den va rätt enkel att göra bara de att de tog lång tid, för först skulle köttet och löken brynas, sen skulle de koka i en 15 min , efter de i med tomatpuré och sen skulle allt de stå och koka i 1 ½ timme, efter de skulle de sista grejerna i och återigen koka 15 min.
Så de tog sin  lilla tid så att säga...Men jag lyckades och de smakade kanon!

Nu har jag precis slängt i mig ett glas oboy och ett knäckebröd, och gör mif redo för att om 10 min ska jag börja med nästa matlagning och denna gången Barsilka/Vitlöks fiskrätt.
Får hoppas jag lyckas med den också!
Bjuder på en bild på mig själv tagen här i Oslo!
Ni måste ju se att jag lever!

Morgonsysslor och skypesamtal!

Godmorgon!
Vaknade halv 7 , kollade på mobilen och dagen började väldigt bra med ett sms från Sverige:) Så min morgon har varit sjukt bra.
Sprang ut och hämtade posten vid 7, vidare in för att laga matbox till Agnes för hon ska på skidutflykt med skolan idag. Fixade iordning det sista på henne och skickade vidare henne till skolan vid 07:30. Efter de plockade jag iordning i köket, vattnade lite blommor samt bäddade alla sängarna.
Nu hamnade jag här, har precis fått i mig lite frukost och ska snart hoppa in i duschen göra mig iordning och bege mig ut på en liten promenad senare. Men först ska de tvättas!
Påtal om något annat hade jag nyss skype samtal med mamma, saknar henne super mycket!, Men dom kommer snart upp igen o hälsar på:)

Ja de va en lite rapport från denna förmiddag:) Skriver senare!
//S

De Ensamma stunderna...

Uscha, nu är klockan 8 och jag har fått ledigt tills imon bitti igen.
Som jag nämnt tidigare känns allt toppen förutom att jag just nu sitter nere i min  lägenhet o inser hur ensamt jag har de, att jag inte har tryggheten här hos mina vänner eller min familj. Dock vet jag hur mycket dom stöttar mig där hemifrån, men just nu hjälper inte de. Och jag vet att ibland kommer man ha mer hemlängtan än andra stunder men de är så att jag saknar tryggheten att ha någon:
- Jag kan  lita på
- Kan prata med
- Kan gå till om jag mår dåligt
- Kan ringa såfort jag vill ut på stan
Här har jag liksom ingen förutom jobb, men imorgon om jag får lite tid över ska jag gå till köpcentret här i Lysaker, men har mycket att göra imorgon så får se vad jag hinner.
Imon eftermiddag/kväll är de nämligen Pannkaks(kalas) o då ska jag laga pannkakor till A och hennes 6 vänner samt hjälpa dessa unga töser med läxläsning. Så vi får se hur länge jag måste jobba imorgon.

Så nu har jag lämnat en lite lägensrapport  o sitter och väntar på att charterfeber ska börja på 3:an samt att V ska komma hem och logga in på msn/skype. För er som undrar vad jag nu pratar om så snackar jag om en pojk hemma i lilla Kalmar som jag blivit så fruktansvärt typ kär i, vi har inte hunnit träffas så mycket eftersom jag åkte nästan med en gång precis när vi lärde känna varandra men vi har givetvis snackat varje dag t o han stöttar mig som fan där hemifrån vilket känns underbart <3 men de gör ont i hjärtat för jag har gått o blivit kär o att inte kunna satsa på personen jag känner något för gör ont fruktansvärt ont:(
Menar tänk er själva ni har träffat någon som ni känner är så fruktansvärt rätt o sen får ni inte träffa honom på evigheter och verkligen se om de kan bli något, men jag hoppas att få chansen när jag kommer hem igen!

Come out of my dream, come into my arms,
For I'm so in love with you <3


Come out of my dream, come into my arms,
For I'm so in love with you,

..

Tänkte slänga in ett litet kort inlägg om att nu har jag gjort färdigt de meste eller snarae allt , blir nog lite läxhjälp med A sen, hon ska komma hem om en kvart , sen är de bara att vänta på att föräldrarna kommer hem, tror jag e ledig resten av kvällen sen :)Men vet ikke, vi får se!
Skriver senare//S

Au pair in Norway!

Första inlägget härifrån Norge, Jag kan meddela att jag har det bra, alla är jätte snälla och jag har fått schema över vad jag ska göra när och hur.
Allt ser bra ut, saknar er där hemma sjukt mycket särkskilt mycket er speciella personer som betyder allt för mig. Deet är skit jobbigt att vaa iväg men får förhoppningsvis lite ledigt o åka hem. Och vad jag tror bli jag kvar här fram till sommaren, så blir nog inte så lång tid jag hade förväntat mig, men ett par månader låter toppen :)

Började min första jobbdag idag. Gick upp klockan 7 o började med att laga matbox medan A åt frukost" de är en lunchlåda som dom har med sig till skolan då dem inte äter lagad mat här mitt på dagen" Sen så borstade A tänderna medans jag borstade håret o  satte upp håret lite fint på henne, efter de va de dags att börja klä på sig ytterkläderna då hon skulle åka till skolan klockan 7:30, så nu har jag fixat o plockat iordning lite, slängt i lite tvätt och har de rätt lungt fram till klockan 4.
Som ni hör har jag det riktigt bra, Familjen är underbart snäll och får mig att trivas kanon...Men samtidigt gör de ont i hjärtat att behöva vara så långt från alla mina nära o kära och de gör extra ont när jag tänker på en viss person :/ Men jag tackar för allt stöd från er där hemma <3

Bjuder på lite bilder så ni får se hur jag bor :)

Här är min lägenhet!


FRÄSCHT! (Kök o matbord)

Tvhörna, o matbord! Sen ser ni även liten bit av sovrummet in i de andra rummet

Fräscht badrum :) (Duschen är på andra sidan!) SAMT TVÄTTMASKIN


RSS 2.0