10.08.29

Söndag, Usch jag gillar inte söndagar för de innebär jobb imon igen, Men på ett sätt gillar jag att jobba o skramla ihop pengar men på ett annat sätt e de slitsamt för börjar lixom klockan 5 på morgonen.
Men jag ska inte klaga för de finns dom som inte har jobb ;).

Dagen har inte bestått av mkt. Började med Möte på jobbet så har fått schema nu 4 veckor framöver, ungefär 5 dagar i veckan, ska inte klaga, blir massa pengar i slutändan.
Sen efter de blev de gå lite inne i stan o nu hamnade jag här framför datorn, har precis manikyrat mina naglar lite grann, blev rätt okej faktiskt.
O ikväll  blir de träning, ska träffa min personliga tränare o lägga upp ett nytt schema nu inför hösten, ska lägga lite extra kraft på att träna mage o ben. Efter allt man proppat i sig i sommar behövs de kan jag lova er ;) hahaha.
Vi får helt enkelt se hur de slutar.
Nu blir de snart lite mat, o sen blir de kolla fotboll innan gymmet.

Ha en bra dag // Sttiinnaaa
Sommar!!!!!

Måste säga att jag saknar en hel del av den riktiga sommaren, o med ordet riktiga menar jag den delen av sommaren då man faktiskt brukar åka o bada, ligga ute i solen o bli brun, de finns ingen som vill ha den här delen av sommaren då de är mulet/sol utan vi alla vill ha klar blå himmel o 30 grader i luften, eller har jag fel?
Men egentligen ska man väl inte klaga för i stort sett har vi väl haft en fantastisk sommar om man kollar på vädret, väldigt få dagar de har regnat eller varit allmänt mulet o trist.
Jag har ju jobbat hela sommaren också så har ju inte riktigt fått känna på sommaren helt.
Men nästa vecka är min sista schema lagda vecka sen blir de nog bara för de mesta jobb varannan helg eller var tredje helg. Så de kmr väl på ett sett bli skönt samtidigt som man kommer vilja ha mer för man vill ha pengarna.
Men jag tror jag klarar mig!. Ska ju på anställningsinterljuv på ännu ett jobb nu på Onsdag, ska bli kuul!, dock har jag redan varit på en interljuv hos dom men de ville att jag skulle komma igen ^^

Jaha de där var lite av allt övrigt jag behövde skriva av mig av, tankarna snurrar verkligen i mitt huvud.
Idag e de Fredag, Fredagar brukar oftast för mig innebära utgång men ikväll blir de faktiskt en lugn kväll vilket ska bli skönt på ett sätt. För jag jobbar imon o jobb = ingen utgång.
Men jag lovar alla er som ska ut ikväll vi tar igen att på Onsdag o Fredag nästa vecka, tro mig de kommer bliii gaaalet, eller vad säger ni?`?`??? xD

Ne om man skulle göra något vettigt istället för att sitta här med en kaffekopp i handen o bara kolla runt på nätet. Jag ska nog sätta mig i göra en ny header till bloggen, de får nog vara dagens sysselsättning ;).

Dagens Outfit:
* Svart linne- Gina
* Svart Kavaj- H&M
* Jeans - Victoria secret, Göteborg
* Armband- Cubus/Aima
* Love halsband - Cubus ( Närbild finns under denna bild)
* Svart midjebälte - New Yorker
* Systemkamera, Canon EOS 1000D - Studentpresent

I mitt huvud.....

Tro det eller ej, men sant är de.
Jag har äntligen fått tid o lust att börja blogg lite igen. Kände bara när jag läste alla andras bloggar hur pass mkt jag verkligen saknade min.

Denna Torsdag har bestått av att sova, vila o bara ta de allmänt lungt, är skit seg o har en djävulsk huvudvärk. Men de e bara för att jag va ute igår, men gårdagen va en hel del super duper skoj =)
Tackar folket för de, o ni vet vilka ni är som gjorde denna kväll till en av dom bästa på länge:).
Hela kvällen började på Km sen vidare för att ta stämpel på vallen, efter de km igen träffade massa massa trevliga folk, sedan drog vi vidare med Linus, Alex o Ville till vallen, o där spenderades resten av kvällen....

Nu har jag laddat ner Photoshop o ska fixa lite i de.

Dagens Outfit:RSS 2.0