ännu värre...

Ligger i Soffan framför tv:n med datorn i knäet o fryser som fan....
Natten va ett helvete o allt har blivit sämre. Halsen e nästan helt igen svulllen , dock gör de bara lite ont när jag sväljer men fort. tungt o jobbigt att andas. Självklart börjar man bli lite orolig!
Det värsta är att jag måste gå till jobbet nu också Onsdag,Torsdag,Fredag,Lördag....De kommer bli ett helvete känner jag på mig redan nu. Men men mycket gäster o ingen annnan som vill jobba förklarar väl allt. men säger mamma till mig att jag absolut inte får gå så gör jag inte de. För tog febern nyss o den stod på 39 grader, de e rätt mycket.

Orkar inte skriva med är helt slut o har ont i  hela kroppen
/S

sjuk..

orkar inte blogga. bloggar när jag frisknar till!

Dagen sådär efter...

Lördag nu då, önskar att de va söndag eller  något man är sådär lagom seg o mår skit.
Men gårkvällen va helt underbart, med andra ord helt fantastisk! Neon Party på Palace med Dj Nino, de kan inte bli bättre han va helt klart grymmast.
När palace var slut bar de av till Corner med några vi träffade på vägen ut. Satt där typ till runt halv 4-4 någon gång.
Blev en lång natt.

Vaknade runt 11 idag, Sara o jag åt Toast till frukost va grymt gott, o sen blev de slappa framför tv:n tills hon skulle hinna med sin buss. Nu blev de bädda ner sig i sängen o tycka synd om sig själv, de är tillåtet idag!

Tack alla som gjorde kvällen underbar!=)
Puss o gos//S

Utgång på G!

hellu!. Fredag redan gutt som fan , dags för utgång ikväll som jag tjatat om hela veckan för er som hänger här på bloggen.
Ska bli sjukt najs.
Annars har jag hunnit med en del grejer idag redan, först blev de en fika på holmgrens med Simone va massa mys , snackade en massa.
Sen blev de springa lite i affärer innan jag mötte upp Sara som är här nu, vi har  saftkalas!. de ni!!!!!!!!
Ne jag har faktiskt inte något vettigt att skriva så ska inte slösa mer av er tid, Men ikväll innan utgång  kmr bild på min o Saras Outfit! Lita på de hörrni..

Hörs sen/ Puss o gos!



Man håller de man lovar....

Ja men hör o häpna. Man håller de man lovar, o jag lovade lite bilder på mitt nya rum här inne i stan o dom kommer jag lägga upp i slutet av de här inlägget!

Annnars, Kom precis in från stan har varit o fikat med Hanna som jag nämnde i tidigare inlägg att jag skulle träffa.
Va på Le Croissant, blev macka o Latte säger bara yummi! Hur gått o mys som helst. Snackade om en massa, tur att jag har den där Hanna som jag verkligen kan berätta allt för o vet att de stannar där man kan liksom prata om allt! Tack gummsan:)
Så va en behövlig pratstund o trevligt har inte umgåtts på ett tag så .Great.
Sen mötte Jeppe upp oss o vi gick lite i affärer , Hade en hel del delade åsikter om underkläderna på New Yorker. Jag älskade dom medan Hanna o Jeppe tyckte dom såg slampiga ut, tss men tycker om dom ändå^^ haha!

Nu kom jag nyss hem som sagt o sitter här o chillar väntar på att eva ska ringa o säga om jag behöver jobba imon eller inte hoppas jag får vara ledig skulle behöva de, skulle helt klart vara väldigt skönt!
Ne ska slappa lite tills maten e klar, sen blir de Affären!
//S

Mitt nya rum:
Tv Hörna
Bäddsoffa:.
Ena gaderoben : Kläder!
Andra gaderoben: Smink/SKor m.m
Gaderoberna utifrån!

Rawr!

Torsdag redan. Shit vad veckan har gått fort alltså!
Har jobbat idag igen, va bättre idag än igår då jag va skit förbannad när jag gick från jobbet, hade som sagt mina anledningar till det.
Men kvällen blev bättre , mycket bättre! .PUNKT.

Men kan säga att de va inte lika kul att gå upp idag, gick o la mig alldelles för sent, o behövde gå upp alldelles för tidigt, ingen bra kombination för fem öre.
Va bara att bita ihop o gå upp o ut i stormen..Usch...
Ska snart bege mig ut igen. Först kommer Jeppe hit o kolla lägenheten, va ett jävla bra tag sen man såg den människan kan jag säga.
Sen vid halv 2 blir de staden med hon den där Hanna :) Trevligt!

Nee skriver senare, Puuss o Gos//S

Dagens:





Sova vs. Inte sova!

Är lite sådär för trött, allt i min värld är just nu uppOnerVänt!.
Jag har inte fått sova tillräckligt, folk beter sig konstig o folk utnyttjar mig. Inte okej! Jag är bara väldigt trött på allt o vill att folk ska acceptera mig för den jag är o inte tvinga mig till saker eller utnyttja mig! Säg istället som där är eller vad man är ute efter. Jag e ingen leksak! Jag är en helt vanlig människa full med lika många känslor som er....
Vet inte om jag ska lägga mig ner o bara blunda o sova ett par timmar eller om jag ska sitta vid datorn o inte göra ett skit, så folk tror att jag inte har annat bättre för mig. ja komplicerat, mycket komplicerat. Ska ta o fundera på detta en stund, medan jag skriver detta sjukt ointressanta o meningslösa inlägget, men kände för att skriva något.

Fryser, är iskall o fötter o händer, blöt i hela håret o sminket halvkletat över hela ansiktet, ja de är så jag känner mig just nu. Inte så konstigt heller efter att ha varit ute i världens jävla storm som består av BLÅST, REGN o SNÖ, detta är totalt värdelöst har varit samma jävla tråkiga väder i 3 dagar nu, undrar när de ska sluta? ngn mer som undrar?

Ja som ni märker är jag inte på de bästa humöret i världen, men jag e lite glad o är gärna pigg på att hitta på något med någon, någon som kan göra mig lite glad kanske?
För just nu känns allt fail! helt faiiiiiiil!
Kan ju passa på att berätta att jag jobbat idag, eller har jag redan skrivit de? äsch skit samma har jobbat idag o de gick kanon eller va seg o trött hela jag så allt blev bara flum , tror min chef tyckte de med men hon hade kul åt mig o de e huvudsaken att jag kan roa folk. Mihihih! Blir jobb imon o Torsdag med så ska faktiskt inte ut imon kväll utan har andra planer men dem har ni bloggfolks inte med att göra, I´m Sry! Men de e bra planer tror jag eller hoppas jag, men de återstår att se imorgon!....Nyfikna? VIsste väl de!

P.s Glömde nästan, Jag har faktiskt varit i fikat o snackat massa skit med hon den där Simone på Holmgrens idag! Trevligt varre, men gå aldrig hem i Pumps i storm, inte hem till mig iaf! Tips bara girls!
Nej nu ska jag inte slösa mer av eran tid, o jävla vilket inlägg de blev va länge sedan jag skrev såhär mycket.
Kanske uppdaterar ikväll! Chingeling!
//Pussssssss o gos!

OUTFIT BILD KMR SENARE! HÅLL UT!

Då va de dags....

Då va de Måndag igen, imorgon är de åter dags för jobb, vilket jag inte alls är speciellt sugen på nu efter att ha fått vara ledig i nästan en hel vecka pga. flytten o de.
Men har varit skönt o behövligt att få vara ledig lite, jobbar alldelles för mycket på de där stället, Suck!

Har varit o fikat / shoppat lite med Simone idag, gick great som vanligt, pratade massa skit o hade allmänt trevligt, va o fikade på de nya favvo fiket Holmgrens, deras grejer e sjukt goda o sjukt billiga, inredningen är de bästa o gör hela stället sjukt bäst.
Hände lite oväntade saker där idag också, dock inget jag nämner på bloggen. Tss. Nyfikna ni blev nu va?
Blev att åka hem för att chilla lite, åt nyss god mat o nu sitter jag här på rummet o har extremt super tråkigt av någon anledning!
De är hur som helst mycket dumt!

Har inget vettigt att skriva, så skriver inte mer idag!
//S



Unstoppable!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men har typ sovit hela dagen, blev ju en liten utgång igår också. De va mycket trevligt, lite lagom sådär efter Fredagens grymma kväll på Palace!
Har som sagt inte hunnit göra allt för mycket idag, blev liksom en lugn Söndag o de va behövligt. Är ledig imorgon så ska verkligen ta o sova ut ordentligt. Sen vet jag inte hur de blir med jobb Tisdag, Onsdag,Torsdag o Fredag.  Men de märker vi. På Fredag blir de iaf utgång igen den är redan planerad o klar!! I LÖVE IT..

Kom nyss hem från bion, va o såg unstoppable..Sjukt bra film, va nog en av de bästa jag sett på sjukt länge. Jag tipsar er att gå o se den, sjukt värt de iaf!.

Nee nu ska jag kolla på Ensam Mamma Söker o äta lite kvällsmat.
Ha en bra kväll//S
Dagens outfit!

Fest o Ingen bakfylla!

Jahaja, grym kväll igår.
Hade så sjukt bra kväll med Ida O Linnea, detta måste helt klart göras om. Satans vad kul de va!
Gårdagens outfit va mycket populär också så den får vi snart köra på igen. (Slänger nog ut en bild på den i senare inlägg)
Träffade även på Kalmar kopia av Hugo Rosas, satan vad likt de va. Sen massa andra trevligt folk träffade man ju också på som va ute, Så helt klart en lyckad kväll.
jajja, de va lite om gårdagen.

Idag då,  Har inte gjort allt för mycket hittills , vaknaade nyss o åt frulle o de. Gottigt va de som tusan....
Idag blir de nog bege sig till net on net o köpa sig en TV! Naaajs.

Ha en bra dag!//S



Äckligt väder!

Sitter här i de sjukt äckliga vädret, fan att de ska regna alltså. Ska snart bege mig ut på stan en runda med Jonna. Ska dock inte köpa något idag då jag handlade ihjäl mig på grejer igår, men får se hur de går med den saken. Något som måstes köpas är julklappar men e så seg på att verkligen kma igång med att.
Men e sjukt sur över att de typ as regnar ute, de blåser som bara den också så är ju inte särskilt lockande till att bege sig ut på stan inte...

Ska nog ut idag också skulle ut med Simone igentligen men hon verkar inte vilja så ska höra med Ida o Linnea om jag får haka på dom.
Naajs!
För e sjukt peppad på utgång ikväll. Palace har halva priset hela kvällen o de gillas väldigt mycket. iaf av mig!

Näää nu har jag inget mer vettigt att skriva.
Skriver mer senare !

Puss //S

Flytt!

Bloggar här mitt i flytten. Men behövde mig en paus från all röra. Rörigt är liksom bara förnamnet.
Men har iaf fått någolunda ordning i mitt rum o de känns skitskönt. Bild kommer sen när de mesta är klart, har verken tid eller ork att fota rummet nu med alla kartonger o inslängda saker.

Men idag har jag hunnit göra andra saker också o inte bara fixat o donat. jag har faktiskt varit o shoppat/ Lunchat med Simone, Blev graffiti Cafét o bakadpotatis , super gott som vanligt.
Sen fick vi den ultimata idéen om att springa lite i affärer. Fastnade på bik bok där dom hade 50 % Rea på alla sina varor idag, De va helt sjukt så handlade en hel del nyttiga o behövande grejer. I Like it! (Se bild vad som köptes)

Inhandlades idag:
Svarta shorts , Ord. Pris: 299:-  Rea: 149:-
Svart Magtröja, Ord.Pris 299:- Rea: 149:-
Grå Halsduk, Ord.Pris 149:- Rea: 73:-
Svart VolangJacka , Ord.Pris 399:- Rea: 199:-
Svarta handskar med rosett: Ord.Pris 159:- /Glitter
JACKA:
ÖVRIGA GREJER :

En ända stor röra!

Hann faktiskt med ett kort litet blogginlägg innan jag packar ner datorn o flyttar den till lägenheten.
Har fått ner allt annat i flyttkartonger nu , känns skönt, så kvällen kommer att bestå av massa flyttning av de som går samt försöka få iordning alla kläder inne i lägenheten skulle jag försöka hinna med också tänkte jag. Ska nämligen ha alla kläder upphängda i min ena garderob o sen små grejer som smink o så i den andra. För er som inte vet de har jag 2 lite mindre walk in closet, alltså inga sådana där stora men man kan gå in i dom liksom. haha.

Förutom de har jag hunnit med att äta, hämta cyklen hos Lisen , Handla tvättmedel åt mamma , lämna Jonthes plunta med Fischerman sprit i till honom samt att nu ska jag laga mat.

Bara så ni vet håller vi ju på med flytten hela dan imon, så skriver nog inte inlägg förrens på kvällen om jag fått iordning på internet tills dess annars får ni vänta.
Lovar att de kommer upp bilder på mitt nya rum också.
///S

Gammal bild:(Från i förra veckan ngn gång)





Ställt till allt!

Jag känner att jag ställt till de jävligt mycket för mig själv. jag är en ärlig person, men just nu vet jag inte vad jag ska göra säga? Sitautionen är skit svår:/

En annorlunda Måndag!

Dagen började med jobb som vanligt i 7,5 timme, gick hyffsat bra . Rätt stressigt i slutet måste jag säga, men annars i stort sett gick det bra hann med en massa som jag egentligen inte borde hunnit med.
Stolt!
Efter stan idag blev de fika på Holmgrens med Simone, satt en skit snygg kille mitt emot, han va liksom ögongodis så gick inte att sluta att kolla på haha. Fast han verkade inte kunna sluta kolla på mig heller hihih...
Efter fikat blev de spring i massa affärer, fick lön idag så blev att köpa lite sådanna där tråkiga saker som underkläder o smink, sådant som behövs liksom. (Se bild 1 par vanliga trosor o 1 par string samt 2 svarta bh:ar o fyra ögonskuggor. ).
Gick till lägenheten runt 6 tiden för att fixa lite flyttar ju nu på Onsdag och jag lyckades med de helt omöjliga....jag råkade låsa in mig inneifrån av ngn anledning så fick typ panik, ringde Anton o bad han kma så jag fick slänga ut nycklen genom fönstret så fick han låsa upp utifrån...TACK FÖR HJÄlPEN!.Sen kom Mamma, Pappa o bror dit o vi flyttade ner lite grejer i källarn o lite sådant där småfix som är lika bra att göra nu innan liksom.

Jahaja de va min måndag de. Imorgon är jag ledig o nu ska jag sätta mig o kolla på Ung o bortskämd, Paradise Hotel o Ensam mamma söker! like it.





Fars dag!

Söndagen den  14 November idag, Vilket innebär farsdag, grattis Pappa :)
Har spenderat halva dagen på jobbet, de va skit jobbigt o skit stressigt men är ju hemma så de tog slut tillsist!
Gårdagen spenderades hemma hos Lisen för att fira att hon fyller 20 idag, Grattis grattis grattis! Va en mycket lyckad kväll, dock kanske lite för mycket alkohol för att orka ta sig till jobbet, men kom iväg o de var väl tur de.

Efter jobbet blev de staden o fika med en kompis, sen vidare att gå i lite affärer blev givetvis att inhandla sig ett pannband med söt rosett samt en Knallrosa tröja, är skit snygg(SE BILD), en sådan där chilltröja man har hemma! I love it!
Jaa o nu hamnade jag här framför dator jävligt trött o sliten men tänker tusan inte sova redan, för jäkla tidigt!, iaf enligt mig.

Kan ju lägga till att Fredagens utgång va en av de bästa på sjukt jävla länge, helt jävla underbar!
Och gårdagens va också sjukt skoj, men inget slår Fredagens helt jävla fantastisk. Så är de!

Fynden:
Rosa tröja : BikBok , Ord. Pris 299:- Rea: 99:-
Svart pannband med rosett: H&M,  39,50:-

Thank God it´s Friday!

Då va de Fredag igen.
En fredag som började med jobb mellan 5-12 , begav mig sedan till mammas jobb o väntade på att hon skulle sluta för vi skulle till lägenheten en sväng o snacka med Göran, världens trevligaste hyresvärd!
När vi kom till lägenheten upptäckte jag att jag fått brev ett väldigt gulligt sådant från Leveranskillen som levererade våra varor från Ikea i Onsdags. Tyckte de va rätt gulligt faktiskt. mihihih. De e något jag aldrig skulle våga göra. Modig pojk han den där=).

O idag säger vi: THANK GOD IT`S FRIDAY!, för ikväll är det utgång som gäller, ska bli grymt kul är sjukt överpepp idag, Hoppas bara på att de kommer ut massa roligt folk.
Nee de va lite om min dag uppdaterar kvällens outfit innan jag sticker.

Hörs sen//S



Fryyyser, Jäkla rubriker!

Kom nyss hem från en trevlig fika stund o massa snack.
Va mycket trevligt.
Och insåg också att de va väldigt väldigt kallt ute, lite för kallat för att ha shorts hehe. Men som sagt ska man vara snygg få man stå ut med lite kallhet.

Påtal om något helt annat nu... De där med rubriker....jag hatar dom , man vet fan aldrig vad man ska skriva, ett inlägg behöver en bra rubrik för att folk ska läsa inlägget. Men jag kommer fan aldrig på en ända bra rubrik, sen måste man ju ha en också, de stör mig ännu mer(A).
Äsch jag har verkligen inget vettigt att skriva, typiiiiskt mej eller hur!

Ikväll blir de gymmet runt 7-tiden sen Paradise Hotel på Tv, de är ju parcermoni o en kille ska röstas ut jag hoppas Johannes den lilla falska H.... åker, jag tycker verkligen inte om hnm! han e så taskig.....
Sen blir de nog lägga sig hyffsat tidigt med tanke på att jag ska jobba imorgon.Suck.
Men imon kväll blir de festligheter så de gillar vi lite extra. Och på Lördag blir de 20 årskalas :)
Jäkla vilken helg de kommer bli, känner på mig att den kommer bli lyckad. Får hoppas massa roligt folk ska ut imorgon också, men de tror jag nog allt att de ska , brukar vara de.
Kan ju även lägga till att imorgon är sista gången efter en utgång jag kmr behöva åka buss hem, för om 6 dagar har jag gångavstånd hem.Åh vad jag längtar tills flytten!

Dagens utseende: (Snodde mammas tröja(a)
Nu vet jag någon som blir sur mihihihihi.

Bild nr.1  hm...
Bild nr,2 Försöker se dum i huvudet ut :D Lyckas jag?

13.22

Beger mig in mot staden nu :) Vi hörs senare!

Free Fallin'

Sitter här nyvaken o lyssnar på Free Fallin' vilket sjukt grym låt de är , Älskar den så sjukt mkt.
Bra start på morgonen helt enkelt=)
Ska snart äta frukost en tallrik med Havregrynsgröt, sen ska jag in till stan o träffa en kompis att fika med ska bli trevligt.
Även jag som ska laga maten idag o bestämde mig för att göra soppa,Yummi! Så blir att slänga ihop den lite snabbt sen när jag kommer hem.

Jahaja de va lite om min dag idag, berättar ju självklart mer under dagen:)

Vi hörs /S

ViLeverBaraEnGång!

tt vi bara lever en gång är de jag hört iaf, och varför inte ta vara på tiden, Varför inte utforska världen o dess möjligheter.
Jag borde verkligen ta tag i mitt liv, resa , söka jobb o flytta hemifrån. Frågan är när?, För jag kan inte jobba på Stadshotellet som frukostvärdinna resten av mitt liv, de funkar inte riktigt så.
Utan jag vill utbilda mig o jobba med något jag tycket är kul. Nu till en början med skulle jag vilja jobba som receptionist eller affärsbiträde.
Jag borde passa på nu, nu när jag ändå inte har något som hindrar mig att stanna kvar i Kalmar, Visst kalmar är mysig stad men jag vill till storstäderna , Jag vill helt enkelt till Göteborg! De är i Göteborg jag vill bosätta mig, skaffa mig utbildning,jobb,familj o tillbringa resten av mitt liv. Frågan är bara när?, när ska jag ta steget.
Jaaa de återstår o se.

En sak som är säker är att jag vill o kommer lyckas i mitt liv. Jag hoppas de iaf!

Nog talat om mitt liv.......

Nu ska jag fortsätta med att chilla vid datorn, bre mig knäckebröd till kvällsmat o snart gå o lägga mig. 
För imorgon väntas träning o stan, ska fika med en kompis ^^
Kanske ska inhandla lite julklappar också, Julafton närmar sig ju faktiskt! O de tkr jag om, snart åker vinterstövlarna fram, bild kmr då! Ni kommer älska mina Lårhöga skinnstövlar ;)

/ Love S



Jobb o lägenhetsfix!

Onsdag redan, har jobbat idag o de gick bra som vanligt. Hade runt 100 gäster, vilket är mycket bra för att vara en Onsdag.
Efter jobbet blev de sticka bort till lägenheten där mamma väntade, vi byggde ihop Köksön som nu är på plats o jag packade upp massa grejer i mina garderober.
O sen nu ikväll va de planerat en utgång, men de sket sig o blev fail som VANLIGT, vilket jag är rätt trött på att de hela tiden ska göra.
Så är just nu en blandning av Förbannad, Ledsen, Besviken o upprörd. Att  man bara kan skita i att o inte ens försöka när man lovat någon, sådant gör mig bara så fruktansvärt sårad. Visst nu snackar vi om en utgång kan gå ut vilken annan dag som helst, men va verkligen hur taggad som helst idag. Men skit samma orkar inte lägga mer energi på detta nu.

Snackade just med Anton , Han skrev en väldigt vettig sak till mig som jag borde ta mig en funderare över. Som många vet är jag inte tjejen med hur många kompisar som helst, jag har väldigt svårt att förlita mig på folk då jag blivit sårad allt för många gånger. Därför litar jag bara på få,   2 av dom är Hanna Adolfsson o Sara Johansson som alltid funnit där , ställt upp o stöttar mig. Även om vi varit ovänner ibland har de alltid lösts på bästa sätt utan massa jäkla DRAMA ^^ I love you girls!

Sen har jag många kompisar iaf vad jag anser. Men så kom Anton med den där kommentaren som lyder : Du måste inse att folk man enbart går ut med inte är en riktig vän. Kanske har jag bara tagit de förgivet, kanske tar jag allt förgivet!
Jag anser att de är mina vänner, borde jag inte de?  Neee kanske inte!

Aja, klar fumlat hoppas ni fattar något av allt jag flummat igenom , men de tror jag nog ni gör.

Tack för ni tog er tid
//S



Sova!

Godnatt alla läsare, dags att sova för imon väntas jobb:)

Kärlek från mig till er <3



Kosten!

Jahaja, då va de dags att lägga upp en Kostplan!
Från o med imorgon börjar jag mitt helt nya liv, är en tanke o detta är för att jag ska må bättre, o orka med dagen bättre.
Tänkte dela med mig av planen!
Kommer ha 2 st olika planera när de gäller frukost med tanke på att jag äter på jobbet när jag jobbar o då finns de inte tillgång till att gå o ställa sig att göra gröt.

Plan 1 ( När jag äter hemma)

* Frukost: 1 tallrik havregrynsgröt samt ett glas citronvatten
* Lunch: Grov Macka, med sallasblad,ost o Gurka eller tomat.
* Middag: Det som serveras!
* Kvällsmat: En tallrik fil med bär,Russin o nötter samt ett glas juice

Plan 2 ( När jag jobbar )

* Frukost: Grov macka med ost o tomat, 1 glas apelsin juice, Äggröra,Kaffe o Frukt
* Lunch: Det som serveras!
* Middag: Det som serveras!
* Kvällsmat: En tallrik fil med bär,russin o nötter samt ett glas citronvatten.

Sen ska jag kombinera detta med träning 3-4 gånger i veckan samt att jag bara får äta kakor/godis/chips på Lördagar, absolut ingen annan dag!.

Tiden är tillbax!

Förlåt har verkligen inte haft tid.
Men äntligen äntligen har jag tid igen, har jobbat för jäkla mycket för att ha haft någon ork.
Nu har jag både ork o motivation till att blogga igen o de gillar jag!.

Tisdag , har varit lugn i stort sett. Vaknade runt 12, satte mig o kollade på film o åt frulle/Lunch , mamma hade gjort en skit god soppa så blev att äta den Yummi säger jag bara.
De är i stort sett de jag gjort idag.

Rätt tråkigt inlägg såhär efter ett uppehåll, men imorgon blir de ngt roligare kan jag lova!.
¨
Dagens Fräna outfit!
Hår: Mittbena o slarvig toffs
Smink: Svart/brun ögonskugga, Svart kajal,Mascara,Rouge o Puder
Kläder: Svart Oversize tröja, Ljusa slitna jeans,Svarta strumpbyxor, Knästrumpor
Smycken: Pärlörhängen, Pärlarmband,O Silverarmband!

RSS 2.0