Sometimes i Hate, Sometimes i Love!

Gårdagen va super kul, Började med förfest hos Simone, sen Middag @ Table 20...Jävla servetris alltså! O tillslut utgång till Km.
Blev lungt till en början, men desto mer alkohol jag fick i mig ju roligare fick jag, de va grymt kul igår o jag va grymt pepp som vanligt:)!

Hur som helst......
Vaknade runt 12 tiden idag, va skönt att sova ut tyckte jag. Blev typ käka frukost,kolla sista avsnittet av Kungarna av Tylösand samt kolla avsnittet av Bonde söker Fru som jag missat.
Så kan säga att jag inte klev upp förrens halv 3 ungefär. Då blev de duschen, fundera på om man skulle orka göra sig iordning o lyssna på musik. Efter många om o men blev de göra sig söt, Dagens outfit blev helt enkelt : lackleggins, Stor Beige pösig tröja med stor svartrosett nerstoppad i byxorna sammt midjebälte på de. Blev riktigt grymt faktiskt. Dock kan jag inte ta någon bild då min systemkamera ligger hemma hos Simone!

Nåå de va lite om min Torsdag!
Ciao//S

Crazy Girl!

O ännu en dag avklarad på jobbet, fick gå hem tidigt idag mycket tidigt.
Har varit en rätt rolig dag faktiskt, mycket skratt o ja helt enkelt för himla rolig...
Jobbar imorgon med men har sovmorgon till hela halv 8 o de tycker jag om en hel del, för har jobbar 4 dgr nu.

Just nu sitter jag här hemma o lyssnar på musik, väntar även på att posten ska kma, en del av Simones födelsedagspresent kommer med den idag! ( När hon läser detta kmr hon bli galen o sms-terra mig om att jag ska berätta vad hon ska få ) hiihih.
För er som inte vet, imon fyller min bästa vän Simone 19, så blir middag o sen ut o fira henne med massa roligt folks! Ses vi??
Happ.........Vad ska jag skriva nu?, hm....................................................... Juste kan ta o berätta för er som e intresserade att jag ska till gymmet idag samt att jag slutat äta Godis o Kakor( får se hur länge de håller ) Men nu är de fit for fight som gäller.
Ska man vara snygg får man jobba för de också, man får ingenting gratis här i världen.

Byeeeeeee!

Puss o gos//S

Bjuder på en bild från studenten på mig o Simone=)!





Perfect Nightmare!

Måndag, Helgen har gått sjukt fort. Eller rättare sagt väldigt fort.
Men I lööve it. Har jobbat sedans  i Lördags, Lördagen va rent ut sagt ett helvete på jobbet en massa jävla tjat,tjabb o ja allmänt seg va jag. Söndagen va bättre förutom att en viss person försov sig nämner inga namn ;), men de gjorde inget för vi klarade oss bra o de händer alla. Har t.om hänt mig.....
Dagen idag gick oxåå bra på jobbet, hade i princip lungt hela dagen.

Näää för mycket prat om jobb.......

Annars, har de inte hänt så mkt har spenderat dagarna i sängen o sovit. Igår va jag dock på Kalmar FF-Mjällby, bra match i de stora hela dock borde Måns Söderqvist fått spela längre han verkar grym. "Snygga kompisar" på raden ovanför oss hade han iaf.

Jaaa, jag har inte så mycket mer att skriva för har haft de allmänt tråkigt i helgen, så ska inte slösa mer av eran tid på att skriva massa onödiga ting som ingen bryr sig om ändå. Känns helt fail!!!!!
Nu ska jag fixa lite med Simones födelsedags present för min bästis fyller ju 19 på Onsdag, vilket ska firas med utgång o middag^^ I like it!
Bjuder på en bild!, Här ser ni min nya hårfärg oxå, vad tycks ?!?

Jag tjock? De va de fräckaste!

Puuuh, Att säga att jag e tjock de va de fräckaste jag hört. Då e frågan har ni ens sett mig?
Jag är inte de minsta tjock inte någonstans, visst kanske lite rund, men fan inte tjock. Så ni så tycker de pöööhhhh ni kan försvinna ur mitt liv ..,
Nee nu ska jag inte vara en jävla bitterf*tta som sitte här  o klagar på allt o alla inkl. mig själv.
Fast jag måste säga att mitt självförtroende nått sin topp igen, ibland lite för mycket kanske-.-..... Ibland borde jag kanske inse att man kan inte gå runt o tro att man e snyggast jag i detta fallet sötast. Jag är inte sötast, inte alls..Men jag vill på något sätt bara intala mig de, men de vill nog alla tjejer.
Men sanningen är den ingen är perfekt, jag är inte perfekt men låt oss tro det åtminstonde, de blir bäst så^^

Hahha hm, vad fan sitter jag  o svammlar om-.- , Jag äär trött ,sur på .... o allmänt pms:ig...... Tillåtet? vavvavavavva o ja DUMMA ALEXANDER HALLENGREN SOM FÅTT MIG ATT SÄGA VAVAVVAVAVAVAV hela tiden-.- Skägg på hnm! (A) Men han e snäll ändå xD O nu fick han va med i min blogg oxå, STATUS : Superstar till hnm , de e inte många som får de.

Nee nu ska jag gå o dränka mig i en dusch o fräscha till mig de här funkar inte....
O HÄR TILL ALLA SOM PÅSTÅR ATT JAG E TJOCK!!! Modellbild....

Fredagsmys!

jahahahahhahahah. Sitter hemma, helt ensam med en bror o hans flikkvän. Har inte ens hunnit få i mig mat, suck... Imorgon är de jobb eller rättare sagt jobb nu i 5 dagar framöver..Jag är trött på att gå upp tidigt o inte få leva livet som ungdom. Men men de får väl vänta.
Så om någon av er bloggläsare vet något jobb som är i antingen butik eller dagis så hojta till =).

Sen sitter jag här o funderar en massa för er som undrar, jag undrar hur jag kan tycka de är kul attt vara singel. DE SUGER riktigt ORDENTLIGT..... Give me a BOY not a TOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nee nu e jag sur.
Puss................



19 oktober 2010

Tisdag, Började med jobb som vanligt, men är glad att jag åtminstonde har någonting.
Slutade runt 12 tiden då blev de fika på stan med Simone, samt springa i lite affärer. De va niiice. När vi typ va klara fick jag för mig att jag skulle gå o klippa samt färga håret o frissan så de gjorde jag efter många om o men...O tänka sig jag blev nöjd.

Bild kmr annan dag. Samt kommer bild på de yttligare nya skorna jag har köpt.
//S

16 oktober 2010

Lördag idag då, sitter här o lyssnar på musik. just nu spelas : Gubben i lådan- Daniel Adams-Ray..kan nog säga att de e den låten som går varmast i mina högtalare just nu jag bara älskar den. Men Oskar Linnros går lika varmt i högtalarna han också, som sagt jag har fastnat för dom, helt underbara!.
Men men nog pratat om musik...
Tro de eller ej men har faktiskt varit ute o räfsat upp alla löv i trädgården idag inför morgondagens visning, gjorde fan de riktigt fiint, så blir riktig besviken om de är massa löv imon bitti när jag vaknar. haha.
Ne men de va faktiskt rätt jobbigt, men nu är de över, har bara dammsuga rummet kvar, sen e allt färdigt skulle jag tro.
Ska snart åka in till Ikea o Hansa city för ett besök på modehuset:), Ska se om jag hittar en NY halsduk till jackan samt en höst jacka, e alldelles för tidigt att använda vinterjackan nu för då kommer jag frysa sönder i vinter....tro mig de är sant.
Ja de va lite om dagen hittils, nu ska jag rusa , måste fixa de sista!
Ciao!!

Fredagsmyyys!

Fredag idag.
Har hunnit med att göra massa grejs idag bakat,städat o shoppat.
Vaknade runt 11 tiden då blev de sätta igång att baka choklad cup cakes till kvällens fika för Hanna o hennes Mor är här på besök eftersom vi skickat iväg våra kära pappor till Malmö/ Köpenhamn över helgen.
Så just nu väntar jag på att Hanna ska sluta jobbet o komma hit!, får se vad som hittas på ikväll spontana saker e alltid de bästa.
Efter baket blev de städa rummet eftersom flyttgubbarna skulle komma hit o kolla samt att vi snart har visning igen!
Tillslut slutade dagen med lite shopping på stan, lyckades locka med mig Anton på de så blev att gå i massa affärer samt en fika hans med.
Fick med mig lite skit hem som
En Zebra färgad plånbok med märke Bozzini!
Hårspänne från Glitter!
Pumps från New Yorker!
Parfym - 212 VIP by Carolina Herrera!
Mycket nöjd med dagens köp o bjuder därför på en bild på dessa grejer:

12 oktober!

Tisdag idag.
Ledig från jobbet idag, så vaknade nyss. Skönt att sova ut riktigt länge idag, de behövdes verkligen för att orka med morgondagens utgång! Ska bli skojsigt som fan!
Hur som helst. Sitter här o väntar på att äggröran ska vara klar, har precis satt in den i ugnen o hoppas på ett lyckat resultat. Den ska stå inne ca 3 min till. Sen blir de smarrig frukost som innehåller Fil med banan,russin o blåbär i samt den förhoppningsvis goda äggröran o ett glas juice o en kopp te!
Efter "frukost "  blir de göra sig iordning för att ta o gå en promenad i de sjukt fina vädret, riktigt fint väder idag igen vilket är underbart för de e grymt skoj att gå ut o fota då. så blir nog även idag en liten fotopromenix!
Skriver lite senare!
Bjuder på en bild från gårdagens fotopromenix!

Partytime....

Då va de Fredag igen, vilket innebär utgång!
Ska bli grymt kul, hoppas bara de e roligt o snyggt folk ute ikväll då också.
En sak som e säker de är att jag o Simone (kanske Kicki o vi lyckas få med henne) ska se till att vi får de grymt kul iaf...Synd bara att Hassle ska uppträda han e ju inte allt för bra kan jag inte påstå, men men de får la funka!.

Övrigt, idag har jag inte gjort för mycket hittills, vaknade vid 12 typ och kom på att jag skulle möta mamma i stan vid 1 , lite sen kanske-.-, så blev inget stan idag inte... behöver nämligen lämna in min mobil den är stört seg o laggar i typ 12 min när man ska öppna ett ynka Sms.. De e jag trött på så den behövs helt klart lämnas in.
Får bara hoppas på att Net On Net är schyssta!

Som sagt min dag har i all ära inte varit särskilt intressant ännu, men de kmr, kanske slänger in ett blogginlägg på förfesten sen.


//Stina


Jag o Simone, På balen



En Äkta Vän!

De är många som frågat mig om Anton, varför de tog slut o om vi är vänner fortfarande och så.
Jag kan lugna er också säga att de va så att vi båda kom överrens om att de va de bästa just nu och vi är vänner , bästa vänner.
Jag kommer aldrig kunna riktigt släppa taget för han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta med tanke på hur bra o fin tid vi spenderade tillsammans o allt vi har gått igenom.
Och är de menningen att de ska vara vi 2 så kommer de märkas med tiden, men just nu vill vi båda vara fria o följa våra drömmar om bla karriär o sådant.


En sak som är säker de är att jag har skaffat mig en äkta,ärlig o kärleksfull Vän för resten av Livet!

De där med klädval!

Dagens Ideal!

Hur vill ni att vi tjejer/Kvinnor ska gå klädda egentligen pojkar?`
Vill ni att vi ska gå som slödder o få den så kallade "Hora" stämplen eller vill ni att vi ska vara modeinriktade..De är svårt att läsa av er , vet ni de?.
En sak är säker och de är att ni är galna?, jag ska inte sitta här och påstå att jag kan allt men en sak kan jag ta mig fan o det är att man går inte ut i vad som helst!
Man hör er säga : Åhhh kolla faan vad sexigt klädd hon är. Men oftast är de dom där bimbosarna som går klädda sådär, dom dära PLATINA BLONDA tjejerna som är så sjukt tröga innerst inne.( Dock inte illa menat mot alla blonda tjejer, jag vet att ni smarta finns där med, men ni klär er inte som slampor för ni har vett innanför pannbenet!)

Jag är ärlig på bloggen så ska inte sittta o säga att jag inte har klätt mig lite för mkt utmanande ibland, men tro mig jag insåg tillslut själv att man måste nog tänka till lite innan man gå ut eller ens visa sig i vissa plagg. Jag har fått blickar, kommentarer av andra tjejer som säger: vad fan har hon på sig?, och har hållt med ibland, VAD FAN HAR JAG PÅ MIG?!?...
Därför ändrade jag stil jag ville inte ha den där stämplen "stående" i pannan...För jag vet de killar jag vet att ni innerst inne hellre har en tjej med Vett innanför Pannbenet än en tjej som lika gärna kunde skippat kläderna o bara gått ut i bh o trosor.

Hade jag varit kille i dagens samhälle hade jag nog ta mig fan hellre valt en tjej med vett än en tjej som bara bryr sig om utseendet.
Jag bryr mig mycket om utseendet men de är inte de som betyder mest i mitt liv utan de är familjen o vännerna. De är stor skillnad på att vara utseende fixerad o att vara UTSEENDE FIXERAD!

Så killar vad skulle ni välja?

Bild 1. Tjejerna som har mode o stil!

Bild 2. Tjejen som har stämplen?O inget vett alls!

df



Brunett vs Blondin


Oktober!

jahaja nu va de Oktober o de då va, har inte hunnit skriva dessa 4 dagar av oktober som har gått.
Har varit massa jobb o sådant skit o de då va.
Helgen bestod av jobb som jag sa, både Fredag,Lördag o Söndag de va kämpigt ska jag säga er för de råkade av någon anledning bli utgång med bror o hans vänner i Fredags, Vilket i försej va mycket trevligt så de ångrar vi inte.Men va riktigt kämpigt att kliva upp i Lördags morse!.
Hade stört mycket gäster hela helgen också, suckkkkkkk!!!!

Men idag har jag varit ledig, sov sjukt länge o ska göra imon också då jag är ledig!. Är i princip ledig hela veckan förutom på Söndag, riktigt riktigt naaaajs med tanke på att jag jobbat väldigt mycket på sista tiden.
Så i veckan händer lite grejer samtidigt som jag bara ska chilla...
Ja får bli ett kort inlägg men bjuder på en bild !

RSS 2.0