Valborg!

Ja då va de fredagen den 30 April och de  betyder Valborg!.
Dagen började tidigt, redan  halv 7 då jag o älsk gick upp. Åkte med mamma o Pappa in till jobbet och gick till statt för att träffa Eva samt äta lite hotellfrukost. Mums!
Åt en himla massa så är proppmätt nu kan man säga, efter så pratade vi lite om Söndag, med tanke på att  jag inte jobbat på snart 2 månader så ska jag ju TYDLIGEN jobba själv så ja vi får som sagt se hur det går. Men jag kan inget göra åt saken.
Nu sitter jag hemma hos Anton o väntar på att han ska kma hem , han skulle redovisa sitt projektarbete. Sen ska vi åka hem till mig där vi ska sova en stund, för jag e skit trött o har fått ont i halsen för både pappa o anton e förskylda men de är Anton som smittat mej den typen;), så ska ta halstabletter sen så jag orkar med valborg lix. Hanna m. familj kmr ikväll så vi ska gå o se brasan jag,Hanna o Anton efter får vi se vad som händer en spontan utgång kanske??, ja som sagt får vi se vart kvällen leder oss för någonvart.
Hoppas de händer någonting iaf.
Ne nu ska jag fortsätta sura!. Ha en bra Valborg gott folk!
Love me I´m famous//S

Dag 46, Göteborg!..

Tisdag, Och vad gör jag hemma redan undrar ni då?
Är så att jag började Apu:n vid 15.00 idag och fick sluta 17.30 typ, haha!. Jobbade med Katarina idag o de fanns inte mycket att göra så fick helt enkelt gå hem 3 ½ timme tidigare o de är absolut inget jag tackar nej till för är grymt grymt trött.
Men annars idag har jag inte gjort så mycket,  Vaknade vid 10 tiden då gick jag upp åt lite frukost o satte mig o kollade på "Våra Bästa År" älskar programmet. Slängde i en maskin med tvätt o under tiden packade jag. Så nu är allt nerpackat o klart inför hemresan imorgon:).
Nu Vet jag  inte redigt vad som händer blir lite chill är en sak som är säker , sedan duschen o lite skype prat med älsk ikväll hoppas jag på.
OCH NU TILL DAGENS VIKTIGASTE:
GRATTIS MAMMA PÅ 48 års dagen :) <3



Dag 45, Göteborg!...

Där ser man. Måndag idag och ny vecka är vad som står på schemat.
Började praktiken 10 idag o slutade 18, eller okej fick gå tidigare bara för de inte fanns särskilt mycket att göra, de va rätt segt menar jag gillar att ha grejer och göra inte bara sitta stilla.
Men har ändå varit en kul dag på jobbet, är extra glad med tanke på att jag snart åker hem.
Kan inte berätta så mycket mer om dagen med tanke på att de ända jag gjort hela dagen är o har haft praktik.
När jag kom hem lagade jag lite mat och nu hamnade jag här, tänkte gå o träna men hann aldrig så långt så istället blev de hamna här o inte göra ngnting.
ÄR SJUKT SUGEN PÅ CHOKLAD! hihi, men här blir de inget med de inte!.hihi.
Dagens tanke:

Ibland börjar jag undra?:S




Dag 44, Göteborg!..

CHING CHONG KINES VA DE DU SOM FEES!.
Nee nu får jag skärpa mig, helt klart alldelles för flummig idag... TYPISKT!.
Dagen började kl: 9 med praktik. Va lite mer att göra idag än igår vilket va anningen mycket roligare, de va jag och Katarina som jobbade så lika roligt som vanligt när man jobbar med henne:).
Gjorde lite allt möjligt idag, så fick testa på lite nya saker lix.
Kom hem vid typ halv 4, blev att kolla fotbollen då, GAIS-KALMAR FF, Tacka gud att vi har Sacrameto(Heter han så?), men iaf, tack att vi har honom.
Pratade med dom där hemma för en stund sedan, de har kalas för mamma som fyller år på Tisdag, snyft jag vill också vara med, men de är lite svårt med tanke på att jag är lite väl långt borta, men kommer hem om 3 dagar på Onsdag så då ska hon få paket av mej o Anton som hon kmr bli så kanon glad för, vet jag :).
Ne nu får ni ingen mer info idag. Nu ska jag typ vänta på att husägaren kmr hem, Kanske blir de grillat?, står en marinerad köttbit i kylen, kanske får jag en bit? :)
Hoppas!
hihi!
Godnatt...
Oj hahha nej menar Ha en bra Kväll!
Love me I´m famous//S

Dag 43, Göteborg!...

Jahaja redan Lördag nu då och fyra dagar kvar tills jag kommer hem en sväng.
Idag har jag haft praktik, de gick bra tyckte jag, rätt segt dock för de fanns inte särskilt mycket att göra vilket va lite synd.
Men som sagt de funkade o jag fick sluta 20 min tidigare.
Imorgon jobbar jag också fast då mellan 9-15 istället så kommer förhoppningsvis vara mer o göra då som utcheck m.m
Nu har jag nyss kommit hem, har hunnit äta lite samt kolla mailen, fb och lite.
Ska snart sätta mig ner framför tv:n o kolla jakten på julia, ett väldigt bra program på 1:an som jag älskar. Så är de bara.
Ne nu blir de inte mer skrivande idag. N
Ha en bra lördagskväll!
Love me i´m famous//S

Kärlek!


Dag 42, Göteborg!...

Fredag här idag, förhoppningsvis där hemma också hihi.
Dagen började med buss till stationen, sedan byte till tåg, träffade även på en jag träffat några dagar tidigare så vi stod o snackade lite medans vi väntade på tåget. Trevligt med trevliga människor som är pratglada, De gillas!.

Dagen fortsatte  med praktik mellan 09:30-15:30, de gick bra idag. Dock va jag inte i repan idag el. egentligen var jag ju de om man tänker långsiktigt, för jag gjorde nämligen massa pappersarbete, hjälpte vår underbara chef Jessica med de. Hon e verkligen en kanon bra chef! Gillas mycket.
Så filé:ade papper, fixade med avtal o soterade anställningsbevis, lite kul med lite andra arbetsuppgifter faktiskt, o som ni vet är jag en sådan människa som älskar att sotera papper o så. Har ärvt de efter Mor min!. :).
När jag slutade sprang jag till kicks o köpte ett kanon bra puder, va väldigt orolig att jag skulle se blek ut i de men det gjorde jag inte som tur är. Tack för bra personal som hjälpte mej!
Gilla Gilla Gilla!
Tog bussen hem, handlade hem lite bröd, åt mellan mål (macka o Yoggi, världens godaste Yoggi smak: Vitt te, Vit persika.. Yummmsi!).
Satt och gick ner i varv en stund, bestämmde mig för att idag igen, tro de eller ej, Gå till gymmet. Så Blev packa väskorna o bege sig ner till Sportlife "gymmet här som jag tränar på".
Älskar deras gå band, dom har olika program så jag brukar värma upp med "vikt minskning" Man blir skit trött o de är bra uppvärmning.
Ja här fick ni ett lite längre inlägg om min dag, den har varit helt okej bra förutom en sak: Jag har inte fått snacka med älsklingen på hela dagen i telefon för han är i Jönköping. SNYFT!
Ha en bra kväll

Love me I´m famous//S



Dag 41, Göteborg!..

Idag blir dagens ord:
BESVIKEN!. VÄLDIGT BESVIKEN :'(
Skriver inget mer, är så ledsen o rädd att detta ska förstöras!
STUDENT 2010??Lyckad???

Dag 40, Göteborg!....

Onsdag o jag har varit ledig hela dagen. Skön skönt!
Har fått en hel del gjort faktiskt, Städat, tvättat o varit i stan o handlat födelsedagspresent till mamma och nu sitter jag här o är helt slut.
Men dagen har varit bra i stort sett o imon har jag ännu en ledig dag framför mig, då ska de städas lite till o tvättas ännu mer samt träna. Full rulle imorgon också helt enkelt.
Sen påtal om något helt annat. Balsektionen!
Balen kommer bli en katastrof har jag på känn, informationen har vi äntligen fått men att inte få vara 100% säker på att våra partners utanför skolan får en biljett är helt o hållet en stor katastrof.
När dom tidigare lovat detta blir man riktigt besviken.Och jag vet mkt mkt väl att jag är inte ensam om att tycka balsektionen är värdelös!.
Man ska hålla de man lovar, o ni hade lovat o sagt att alla ska få plats o vem som helst ska få ha med sig sin partner även utanför skolan.
BESVIKEN!, Mycket besviken.
Jag börjar undra,, blir de att fira halv årsdagen med eller utan min älskade?
ALLT TACK VARE DENNA BALSEKTION!

Anton Lavi<3

Men detta är tillägnat till dig min käraste pojk<3
Att älska dig är de bästa jag vet, Att ha dej som min pojkvän gör mig så lycklig för att verkligen veta att du tillhör mig bara mig är så himla underbart.
Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig, mina känslor för dig är så starka så min högsta önskan är ett vi, Du o Jag föralltid <3.
En framtid tillsammans, jag kan se det framför mig, du o jag lyckliga i framtiden.
Jag vill inte släppa taget om dig, du o jag hör ihop de är magiskt.
Att de skulle ta slut finns inte ens i mina tankar, Ett liv utan dig skulle förstöra mitt liv, krossa mitt hjärta o jag skulle nog aldrig bli samma lyckliga person igen.
Jag älskar dig oehört oehört mycket de går inte att beskriva med ord hur mkt det är.
Men jag vet att du vet! Och de är de som är huvudsaken.
Jag älskar dig Då,Nu, Föralltid <3
Anton <3 Stina



Dag 39, Göteborg!...

Där ser man. Tisdag idag.
Börjar apu:n vid halv 4 idag, skön skönt ska jag säga er. Och imon o Torsdag är jag ledig, ännu bättre, kanske hinner jag plugga lite då.
Har 2 saker kvar att göra sen är de bara några ämnen kvar.
1. Offerten i Hotell
2. Projektarbete rapporten.
Så ska fortsätta lite på offerten idag o göra klart imon om jag hinner o sen får Torsdagen ägnas åt Projektrapporten, jobbigt nu när allt ska vara klart snart, men jag hinner nog ska ni se.
En helt annan sak jag tänker inte redovisa för 2:orna utan bara för klassen, helt ärligt jag är själv så jag vägrar.
Ne nu ska jag göra mig iordning, äta, plugga o ja ag vet inte.
Ha en bra dag. De ska jag ha iaf.
Love me i´m famous//S

Dag 38, Göteborg!....

Där ser man.
Måndagen är redan snart slut. Har gått jätte snabbt idag måste jag säga o apu:n flöt på som vanligt. Häärligt!.
Ändrade lite i mitt schema oxå så nu är de så att jag åker hem på kvällen nästa Onsdag isället för Torsdagen, Sköönt. hihi.
Sen har jag bara en vecka kvar jätte skönt, men kommer bli tomt för kommer sakna all underbar personal som jobbar på hotellet. Alla är liksom som en stor härlig familj o dom har verkligen tagit hand om mig.
Resten av veckan kommer bli rätt chill, imorgon börjar jag inte förrens 15:30 o slutar 20:30 så funderar på om man ska till gymmet inne i city innan man börjar imon, skulle vara rätt härligt faktiskt.
Men får se hur de bli där.
Ha en bra Måndag nu ska jag se KFF-AIK på TV! De 2 uslaste lagen-.- THAT SUCKS!
Love me i´m famous//S

Fortsättn. Dag 37!

Jag säger bara: Får man åka till stan i lungn o ro utan att man ska bli förföljd av en jävla idiot.
Som jag skrev i tidigare inlägg så hade jag tänkt åka in till stan o handla lite idag. Men så blev de inte. Utan när jag va påväg ner till busshållplatsen för att ta bussen in till stan som en helt normal tonåring, jo vad händer inte då?. Jo en 50 årig gubbe på motorcykel vänder o förföljer mig. Jag menar ska man få leva normalt som tjej o inte behöva vara rätt varje gång man gå ut liksom. SKAFFA ETT LIV!
Nu är min dag förstörd tack vare denna jävla idiot! , Tack så mkt !

Dag 37, Göteborg!...

Söndag idag, en tråkig dag. Händer inte särskilt mkt.
Funderar faktiskt på att dra in till stan o köpa de där jeansen jag hittat som jag funderar på att klippa sönder till ett par jeansshorts inför sommaren.
Och sen kolla om jag hittar något till mamma o Jonna i födelsedagspresent.
Jag tror faktiskt helt enkelt att jag gör de.
Men nu måste jag göra mig iordning för att hinna med bussen 13.48, ha en bra solig dag så hörs vi senare
//S
Love me i´m famous!

Dag 36, Göteborg!..

Lördag. En ganska jobbig Lördag, men ändå en Lördag jag klarade aldelles utmärkt. Helt enkelt en bra Lördag. Hahha där blev de väldigt många ordet: "Lördag", Ojj där kom de igen! Tsss ;).
Dagen började rätt tidigt idag, redan vid 10, hade praktiken mellan 10-16. Gick verkligen kanon bra idag måste jag säga, Visst de va en hel del att göra där ett tag med de gick vägen, tyckte att jag o Katarina löste de väldigt bra.
Hotellet o receptions personalen har verkligen fått mig att gilla att stå o jobba i en reception. Gillas mycket!.
Imorgon är jag ledig så då blir de städa lite samt en runda in till Göteborg o gymmet, behöver träna lite.
Ska bli väldigt nice ska jag säga er.
Nu ska jag sätta mig o skriva lite på talet till projektarbetet, de är snart klart. Wihu!:) Sköönt.
Sen har jag bara en grej kvar att göra klart som restar, så skönt!.
Ne nu ska jag pysa en sväng ha en bra Lördags kväll
Love me i´m famous//S

Saknar mitt ljusa hår ibland!

Dag 35, Göteborg!...

Idag är en depp dag. En dag då jag känner att jag bara vill hem.
Men måste stå ut nu, de är bara 21 dagar kvar här nu sen får jag komma hem, ha en underbar tid tillsammans med min älskade Anton o studenten!.
Men dagen har varit bra, hotellet va fullbokat pga vulkanutbrottet på Island så har varit många man tyvärr måste säga nej till vilket känns tungt för dom blir så besvikna. MEnar stackarna  har ju ingenstans att ta vägen pga flygen är inställda, tågen är fullbokade, hyrbilarna är slut o allt är ett ända stort kaos. Men måste säga att de har gått helt okej ändå.
Sen  ändrades mitt schema lite idag också. Skulle varit ledig imon men blir så att jag får jobba imon o bli ledig Torsdagen den 29/4 istället så kan åka hem tidigare den dagen. Mycket Najs Faktiskt!.
Ja de va lite om dagen, nu ska jag se den nya humor serien (Modern Family) som börjar på Tv4 ikväll ^^.
Hoppas ni får en bra Fredagskväll där hemma, ska försöka ha de här borta i min ensamhet.
En annan sak jag måste nämna. Vi har nog fan den sämsta Kåren ever på vår skola.
Hur fan hade dem tänkt sig att vi / våra partners skulle kunna betala biljetterna till balen om vi inte fått någon jävla information?.
Blir de så att Anton inte får ngn biljett nu bara för hon inte svarat på mitt mail, Då ska hon FAN FIXA EN ÅT HONOM!
Jag är så besviken på dem.Först lovar dom att alla ska få plats sen går dom inte ut med informationen som behövs. Jävla tattigt är de.
En anna sak:
Jag saknar Anton oehört mkt, vill ha ngn att krama om, Kyssa, Gosas med och ja visa lite kärlek till, Jag vill hem, hem till allt där hemma till min underbara Pojkvänn, Min underbara Familj och Mina underbara Vänner.
Längtar.
Anton Lavi, du är mitt allt jag älskar dig nu, då , föralltid:)<3

Dag 34, Göteborg!...

Torsdag idag. Som jag sagt tidigare veckan har gått väldigt snabbt.
Börjar inte förrens vid 2 idag så har redan hunnit med en himla massa. Solat, lagat mat, kollat tv, gjort mig iordning, som sagt de är en himla massa grejer iaf i mina ögon :).
Snart ska jag bege mig in mot Göteborg "city" o prata lite om min beställda studentklänning samt kolla in om jag hittar ett par skor till studenten. Som sagt är de bara o hoppas på de bästa.
Skulle vara så skönt att ha dem grejerna köpta o betalda så är de bara balbiljetten kvar typ. O den ska snart betalas också så snart är allt klart.
Jag hoppas verkligen Anton får en biljett till balen!, Med tanke på att de är vår halvårsdag då o då vill jag va med hnm o få fira den med en bal de är vad man vill!.
Aja, Nu ska jag göra mig klar de sista. Skriver kanske ett inlägg när jag kommer hem ikväll slutar vid 8.

Ha en bra dag //S
LOve me I´m famous!

Dag 33, Göteborg!..

Puuh säger jag bara.
Kom hem för en timme sen ungefär, men slutade redan klockan 6! Förklaringen till detta är att hela tågtrafiken mellan Kungsbacka-Göteborg och Göteborg-Kungsbacka stog still i över en timme o 20 min så tog mig 2 timmar att komma hem. Suck säger jag bara detta suger.
Men men,
I övrigt har dagen varit bra o gått väldigt snabbt tycker jag. Hela veckan har gått snabbt än sålänge o jag hoppas veckorna fortsätter med de för snart kommer jag hem igen, längtar väldigt mkt. Ska bli himla skönt faktiskt för de är väldigt ensamt o tråkigt här.
Har inte så mkt att skriva idag men kan ju tala om för er att jag va inne i butiken M****( Skriver inte namnet, bara för att ingen ska köpa samma o på samma butik) Men hur som helst så beställde jag in den klänningen i small så den kommer in nästa tisdag då blir de testa den o se om den sitter snyggt iaf:).
HOPPAS HOPPAS!
Ha en bra dag
Love me i´m famous//S

11 April, Last day Home:/

Söndag redan.... Veckan har gått skit snabbt o är redan över, imon bär de tillbax till Göteborg och många tårar o snyftningar kommer de bli känner jag på mig redan nu för såfort jag tänker på att kommer en liten tår nedför kinden. Visst jag ville detta jätte mycket innan o va super glad över detta men helt ärligt är de faktiskt rätt jobbigt när pojkvännen står utanför tåget vinkar av sin flickvän o man vet att man inte ses på flera veckor :'(. Se liksom såfort jag bara skriver de kommer de en tår. NEE USCH fy fan vill inte ens tänka på morgondagen. Hoppas att dagen går jävligt sakta. Men har bara exakt 25 dagar kvar i Göteborg när jag åkt tillbax så inte sådär super länge är de ju inte kvar + aatt jag får åka hem vid valborg också o sen bara en vecka kvar av apu:n. De vet jag att jag kommer klara elegant för med älsklingens stöd klarar jag allt han e bäst.
Annars
Idag händer faktiskt rätt mycket. Först hembjudna på middag till Hanna o dom, sen Kff-Mff på Fredriksskans sedan kommer min fantastiska underbaring vid 5 o möter upp mig vid Fredriksskans då tar vi bussen hem hit och myser till tusen sista dagen på detta fantastiska lov som jag tillbringat med honom varenda minut. De har varit helt fantastiskt underbart ska ni veta.
Och snart kommer jag hem för evigt från Göteborg o då tiden då går inte att beskriva med ord vi kommer liksom ha de underbart braigt:).
Tack o Hej, nu ska ja o Mamma packa lite inför morgondagens avresa:'/
Love me i´m famous//S

8 April:),Kalmar!

Torsdagen den 8 april idag då.
Vårvädret har visat sig idag igen och har haft mys med älsklingen hela dagen. Började med att kolla en film när vi vaknat sen blev de frukost (bacon,Misslyckade ägg, Rostat bröd och varm choklad samt en skvätt bravo Juice) Gottigt!. Vi bestämde oss för att gå ut lite idag också så blev en runda upp till affären där vi köpte lite grejer som nacho chips, tacokrydda och riven ost till dagens matlagning som blev Taco tallrik. Lyckat va de.
Vi tog massa häärliga vårkort också som ligger ute på facebook men bjuder även på några här också.

Nu blir de snart krypa ner i sängen o gosas med min  käraste, för imon väntar en mysig picknik i  parken med Anton,Simåne och hennes käraste David, kommer bli kanon mys. Grekisk sallad made by Simåne o David samt söta Cupcakes made by Stina och Anton samt lite alkoholic ;). De är fredag sista dagen på lovet o sista Fredagen innan jag åker tillbaka till Göteborg igen.
Påtal om Göteborg, dialekten börjar sätta sig på vissa ord... hihi....
Nee nu ska jag hämta älsklingen har gör sina tränings övningar så ska hämta honom för nu ska de mysas.
Natti, Love me I´m Famous//S

6 April!,Kalmar

låt förlåt förlåt. Förlåt 100 gånger för dålig uppdatering.
Men är ju hemma nu i hela 12 dagar och vill ta vara på tiden så mycket som möjligt och inte missa en sekund med älsklingen och familjen så de blir mest att umgås med dom liksom så har inte haft en tanke på bloggen knappt.
Men idag, idag kände jag får att uppdatera, fick några minuter över för att.
Hoppas verkligen allt är bra med er, själv mår jag toppen, har typ fått några läskiga värme utslag på armarna men dom håller på att försvinna som tur är.
För er som undrar hur de går på apu:n så går de bra har gjort mer än halva tiden så har bara 4 veckor kvar, nu har jag ju påsklov som jag antar att de flesta av er också har eller har haft.
Ska bli skönt att komma hem förevigt sen.
Idag har jag även fått ett brev hem i brevlådan som gjorde mig glad, ett brev som innehöll vad jag skulle få tiillbaka i från skatten, tänker inte säga vad de va men kan säga så mycket som att jagg ångrar inte ett öre att jag betalat skatt och får tbx de sen vid midsommar menar för dom pengarna lutar de skarp mot en resa till något soligt land med min käraste Anton. De kan ni ger e fasen på...
Hm, Hur ska jag göra Balen på slottet 4 Juni?!?.
GÅ/Inte GÅ`??
//Love me i´m famous

RSS 2.0