Jag och Mini.Lee!

Trevligt /Glad/ God Valborg, eller ja vad man nu ska säga.
Sista April vilket också innebär Valborgsmässoafton vilket dom inte firar här i Norge vilket jag nämnde tidigare, men bara för det bryter vi svenskar inte på traditionen så eftermiddagen kvällen bjuds på mys med de bästa i Frognerparken:) Yosefine och jag ska dit lite tidigare och ha en picknick innan de andra kommer. När dom väl dyker upp blir det alkohol, chill och trevligt umgänge, Helt klart hela receptet för en lyckad kväll!
Hoppas ni kommer få en lika fin valborg som mig och givetvis kommer systemkameran åka med för bilder ska det tas.

Annars. Vädret idag är kanon, kunde inte bli bättre! Klar blå himmel, solsken och nästa helt vidstilla. Funderade på att bege mig ut och gå en sväng men kom på att jag hade alldelles för mycket som borde hinnas med och göras innan jag ska vidare, så bestämde mig att ta promenaden i samma veva som jag går till bussen senare. Smart.
Så nu sitter jag o njuter av en kopp citron tea och Mini.Lee snacks, tror inte vi har dom i Sverige men kan säga att dom är förbannat goda, och inte bara det nyttiga också, så helt klart värt att testa om ni vill ersätta godis med något nyttigare.
Ne dags att börja kladda på sig lite smink inför kvällen, Hoppas ni får en bra kväll som bjuder på mycket fest och bra väder där hemma!
Kärlek♥

Medborgarskap & Fredagsmys

Dagen har erbjudit mycket, fick ett samtal om att jag tydligen fr.om idag är Norsk medborgare, Känner mig inte speciellt norsk men men...
Annars, Yosefine har varit här ikväll vi köpte lite mat o och satte oss ute i trädgården och åt, va sinnes sjukt skönt att kunna sitta ute och äta. Kvällen avslutades med Chips,dipp o Japp framför talang. Bra Fredag helt enkelt!
Morgondagen bjuds på festligheter, blir först en runda till CC kolla i butiker, handla lite mat samt alkohol för första gången, Gillar Norges regler bättre om att man får köpa cider o öl vid 18 års ålder redan, Dock får man vänta med spriten men den mår man ändå bara så dåligt av!
Kvällen imorgon erbjuder mys i Frognerparken med tjejerna och givetvis lite alkoholförtäring o valborgsfirande!    Bra helg!

Kärlek ♥

Vår sommriga middag!





Äntliigen Fredag!

Fredag igen, Tankarna har mest gått hem idag då jag drömde mig tillbaka att det var dagen då jag fick åka hem på besök, hur lycklig jag var den Fredagen. Men den är över för länge sedan, två veckor sedan och nu är jag tillbaka och dags att komma in i rutinerna igen o att det är storstädning av huset som gäller på Fredagar.Suck!
Hur som helst, har lyckats städa igenom hela huset, det va tungt idag, men nu är det gjort ialla fall gjort och det känns  skönt. Passade på att kolla det engelska bröllopet mellan William o Kate samtidigt, kan ju inte säga annat än att hennes klänning var helt fantastiskt snygg!

Annars, vädret är grymt bra idag och värmen går inte att beskriva med ord, sjuukt varmt helt enkelt, så ska snart hoppa in i duschen sen bege mig ut på en lång promenad. Det är alldelles för varmt för att sitta inne en sån här dag.
Ikväll kommer Yosefine hit, Matlagning och chill som står på schemat..Mycket bra Fredag om ni frågar mig :)
Och imorgon är det Valborg, den ska firas tillsammans med Yosefine, Sandra o Ebba i Frognerparken, om ni frågar mig  tror jag att det kommer bli väldigt Awesome!
Kan passa på att berätta en rolig grej påtal om Valborg, Min värdmamma frågade mig förut om jag hade några planer i helgen om då berättade jag bla om Valborg imorgon och frågade om dom firade det i Norge vilket dom inte gjorde och då sa hon: Men jag vet vad det är,Jag var och firade Valborg i Stockholm en gång och det var den värsta fyllefesten jag någonsinn varit på. Hahahah xD tja man kan ju undra vad hon har för fördommar om svenskar nu då, för festa / dricka kan vi det är en sak som är säkert;)
Galet!

Nee dags för duschen!//S

Bjuder på en passande bild till texten:




Torsdag! Redan?

Redan Torsdag, Fredag imorgon vilket också innebär Löön! Veckan har gått jätte fort men det är bara för att man va ledig en extra dag dvs i Måndags då jag spenderade hela dagen åt att resa hit igen.
Idag har jag varit extremt duktig. Dagen började lika tidigt som igår med upp vid 6, väcka Agnes, fixa frukt,barntv, plocka ur diskmaskinen,klä på Agnes, Fixa frukost, Göra iordning matboxen,vattna alla blomster, borsta tänderna, mata fisken och skicka iväg henne till skolan. Full rulle helt enkelt men jag gillar det!
När hon väl va i skolan var det dags att sätta igång med dagens sysslor jag hade på schemat
* Byta vatten på akvariet
* Städa huvudingången, badrumet o tvättstugan
* Stor städa min lägenhet
* Tvätta
* Stryka & Mangla

Och kan säga er att detta har tagit precis hela dagen, är fortfarande inte nöjd med resultatet av manglingen men det får duga då den nya maskinen inte verkar funka riktigt som den ska. Ska prata med min värdmamma om jag gör rätt eller hur fasen man ska göra, för raka det blir dom inte.
Har även hunnit få i mig middag, blev tonfisksallad med currysås gott som tusan!, Nu ska jag alldelles strax börja med maten som ska vara klar klockan 5 till min värdpappa o till Agnes.

Oj klockan springer iväg måste börja!, Skriver lite senare
//S

Idag är ingen vanlig dag...

Utan det är Mammas födelsedag!
Önskar att jag kunde vara hemma och fira med resten av familjen och släkten men firade ju henne innan jag åkte då hon fick en Björn Axén plattång och Björn Axén inpackning.
Väntar även en liten överraskning till henne idag som hon ännu inte vet om, hon lär bli glad, det är en sak som är säker!
Så Grattis världens bästa Mamma på din dag :) <3

Annars, fick börja en timme tidigare idag då min värdmamma skulle åka till Stockholm nu Onsdag-Torsdag. Blev att börja morgonen med att väcka Agnes ge henne lite frukt till barntv:n , klä på henne, göra frukost, göra matbox, kolla ännu mer barntv ,fixa kaffe o hämta tidningen åt min värdpappa, borsta tänderna på Agnes och skicka iväg henne till skolan. Intensiv med rolig morgon!
Nu håller jag på att tvätta massa, ska vänta till allt torkat innan jag ska sätta igång med att stryka o mangla, tänkte bege mig bort till banken samt bege mig ut på en promenad nu när denna maskinen är klar innan jag slänger in den näst sista.
Kan ju tillägga att vädret är på topp så blir nog ut och pressa några timmar senare om jag har tid, är ju ledig fram till klockan halv 8 ikväll då jag sedan ska sitta barnvakt mellan 19.30-21.00.
Som sagt intensiv men bra dag!

//S



Vår strand!

Saker o ting börjar kännas bättre, men mår fortfarande inte helt okej!
Kvällen har hur som helst spenderats med Yosefine, hon har varit saknad som fan, Det är tur att jag har henne här hon får mina dagar att bli bra och får mig att må bra. Den tjejen är guld värd alltså!

Vi möttes vid bunnpris vid halv 8 tiden där jag passade på att handla lite matvaror , vi handlade lite godis också att smaska på, va både gott o välbehövligt efter denna tuffa arbetsdag. Begav oss hem till mig där vi gick ner till stranden som tillhör vår tomt, vi tänkte först sätta oss på bryggan men den va tyvärr full av fågelskit så blev på två stenar på stranden istället men det va lika okej det, utsikten är fantastiskt!
Så har helt klart haft en bra Tisdagskväll, och ännu en gång tack för du finns Yosefine <3


Tagen ikväll från stranden!



-2 kg ...Hur kan det vara möjligt?!?

Äntligen har jag lungnat ner mig, visst jag får mina gråtattacker då och då men har insett att jag har valt detta själv och kan inte göra så mycket åt saken.
Ska passa på att ha kul nu de sista veckorna innan Yosefine åker hem, sen tar jag de problem som dyker upp när den dagen väl är här men är 1 månad kvar och då ska vi ha skit kul !!
Punkt och slut!

Idag, har jag tvättat, strykt, vattnat blommor, bytt sängkläder o lagat mat. Allt har tagit precis hela dagen så har t.om inte hunnit äta något förrens nu. Så dagens första måltid blev Gulasch soppa om man bortser från de 2 riskakor jag åt tidigare idag.
Annars har jag inte hunnit med så mycket skulle gått till banken samt åkt till affären men hann inget av det så får bli att jag går till banken imorgon och handlar nu ikväll, för ska ändå möta Yosefine vid Bunnpris senare då hon kommer hit en sväng ikväll o umgås! Trevligt :)
Har nog inget mer vettigt att skriva, förutom att det är helt omöjligt att jag lyckas med att gå ner 2 kg under denna veckan då jag varit hemma, det är helt sjukt med tanke på hur mycket alkohol jag konsumerat o hur mycket godsaker jag tryckt i mig, men visst jag är bara glad för det!

Saknar er där hemma, Det gör ont såfort jag tänker på det <3

Ursäkta!

Blogg andan finns inte, jag är bara helt förstörd, orkar inte ens handla mat!
Skriver när jag känner att jag hittat livsglädjen igen!

Back to Norway!

Då är dagen jag absolut inte längtat efter här. Är påväg tillbaka till Norge för att börja jobba imorgon igen, dock trivs jag kanon hos min underbara familj men hade gärna stannat ett par dagar till hemma då det har varit underbart!
Men får se det så att jag kommer ha minst lika kul nästa gång jag kommer hem, vilket säkert lär dröja ett par månader.
Kan ju tala om att Simone o jag har haft massa galna kvällar,Massa galna solstunder i parken, träffat massa galet folk och haft sjuukt kul, precis så som bästisar ska ha det! Även ni andra jag har träffat, sovit med, lärt känna ja allt som nu finns tack för ni gjorde mina dagar till dem bästa på väldigt väldigt länge!

Men nu är det dags att bege sig "hem" till Norge och fortsätta jobba hos min fantastiska värdfamilj. Denna månaden kommer jag ägna massa tid att umgås med Yosefine som flyttar hem 1 juni, det känns förjävligt ska jag tala om för er då hon är så sjukt bäst, Kommer bli svårt att stanna kvar då jag inte har så många andra att umgås med. Men får ta denna månden som kommer först och ha skit kul tills hon åker så får jag se vad jag känner sen om jag klarar av att stanna eller om jag också beger mig hemåt, en sak som är säker är att jag ska sätta mig ner o diskutera med min värdfamilj i veckan vad dom har tänkt i sommar o så. Har ju en 20 års dag som infaller midsommarafton i år också att tänka på.
Men som mamma min säger, jag tar en månad i taget så får vi se vad jag tar för beslut sen!
Och en sak som är säker är att jag trivs kanon bra allt handlar bara om att jag har för få vänner att umgås med där och det blir väldigt lätt ensamt då. Och när Yosefine sticker då har jag ingen :/

Dags att sova lite!
//S

Bjuder på två bilder från veckan som varit!




DEN BÄSTA!!!

SIMONE ÄR HELT KLART DEN BÄSTA SOM FINNS, BLEV TVINGAD TILL ATT SKRIVA DETTA INLÄGG DÅ HON TYCKTE ATT JAG SKULLE BESKRIVA HUR BRA HON ÄR!
MEN ÄVEN ATT JAG BLEV TVINGAD ÄR HON BÄSTASTE ÄN BÄSTASTE OCH HELT KLART DEN BÄSTA VÄN MAN NÅGONSINN KAN HA!!!!!

Pic...

Puh, har verkligen inte haft tid för bloggen idag, har gjort allt det sista idag som skulle göras av den stora vårstädningen, slet i 6 timmar idag igen och det första min värdmamma säger när hon kommer innanför dörren är: Gud vad fint du har gjort det! Då blir man glad ska jag säga er =)
Har även hunnit med lite små sysslor som vattna alla blommor, ställa toarullar på alla toaletter, tömma alla papperskorgar samt tvättat o strykt upp det sista. Flitigt helt enkelt!
Matlagning o duschning av A har också hunnits med samt barnvakt ett par timmar som spenderades med att ta flumkort, barntv o frukt.

Så nu är allt klart så imorgon bitti behöver jag bara gå upp, packa ner nessecärren , fixa matbox till A o skicka iväg henne till skolan. Sen är det bara för mig att bege mig mot bussen o mot Göteborg som är första stopp där jag ska spendera ett par timmar med bästa Hanna innan tåget går vidare mot Kaalmar! L.Y.C.K.A!!
Nee dags att hoppa i säng o kolla gårdagens avsnitt av Biig Brother!

Tur att A är så söt o räddar bilden, jag visar kanske inte min bästa sida!

imorgon kan jag säga....

Godkväll, Onsdagskvällen har spenderats med Yosefine. Vi kollade givetvis mästerkocken o åt frukt/bär o russin, både nyttigt o gott. Sen diskuterade vi givetvis hemresan också, nu är de inte långt kvar, Imorgon kan jag säga: Imon kommer jag hem, åh vad härligt det ska få bli o säga dessa ord igen! Saknar er enormt nu, så mycket att de gör ont i hjärtat! MEN SNART SÅ!!!!

Har även fått kontakt med en ny aupair som verkar super go, trevligt med nya människor=) Så imorgon efter dagens arbete o packning blir de en sväng in till Oslo för en fika, trevligt, mycket trevligt!
Nee dags att försöka sova lite.

Love♥

Alla fliickors drööm,Mängder av Skooor!

Jösses säger jag bara, vad jag varit effektiv idag. Började dagen med styrkepass sen en powerwalk på 30 min, när jag väl va tillbaka hemma så hoppade jag in i duschen o satte igång att börja städa o då va klockan ca 10.30, började med mina värdföräldrars rum samt deras 2 walk in closet o deras sko-garderob.. det tog sin lilla tid så att säga höll på med bara dessa rummen i 4 ½ timme och kan inte annat än säga att jävlar vilka skor, blev kär i flera stycken när jag satt där o plockade med dem. Hade liksom ett helt hav av skor framför mig, alla tjejer dröööm jue!
Hann även med att städa båda vardagsrummen samt deras kontor, sen gav jag upp efter att hållt på att städa 6 ½ timme, då kände jag att jag orkar inte mer och tar resten imorgon.

Ikväll ska jag sitta barnvakt, så Yosefine kommer hit en sväng för att kolla mästerkocken o  hålla mig sällskap , bra avslut sådär mitt i veckan!
Dags att byta ett par maskiner tvätt o säga Godnatt til A!!!

Kärlek till mina älskade o saknade där hemma ♥



I Wanna Go...

Morsning korsning, Piggare än någonsinn idag. Känns underbart!
Har precis skickat iväg A till skolan, busigare än någonsin var hon idag, men jäkla härlig unge hon är, visst hon har också sina dagar men oftast alltid lika pigg o gla´d. Är så glad att jag hamnat i en sådan underbar o trevlig familj!
Annars....
Idag ska jag städa mina värdföräldrars kontor, Walk in closet, rum samt vardagsrum x 2, det lär ta sin lilla tid så därför tänkte jag börja med att ta en morgon powerwalk medans jag tvättar upp den lilla tvätt som tillkommit sedans igår.Men först blir de morgonens styrkepass innann jag beger mig utåt.

Förresten dagens musik tips är Britney Spears nya album: Femme Fatale!

Mindre pigg Stina när hon skulle gå upp idag:



Regnet hindrar inte miig!

Har hört att de är fint väder där hemma, suck... Inget kul att höra... Här har de regnat precis hela dagen o det regnar fortfarande, har nog inte vart uppehåll ens 1 min, Helt galet! Men ska inte klaga andra gången de regnar sedans jag kom hit, annars har det varit relativt bra väder hela tiden och jag har ändå vart här snart i 6 veckor.
Men hur som helst, trots regnet så hindrar det mig inte att ta min kvälls powerwalk. Tog en tidigare idag också så det här bli andra för dagen o ännu ett styrkepass när jag kommer in igen.
GoOoo,GooooOOoo GooooOOoo!!

Kvällen blir lugn annars, blir frukt/bär samt chill framför tv:n när jag tränat klart, Blir nog även en lite skypedate med hon den där braiga Sanna, Det e bra för jag saknar henne o måste få¨veta allt som händer i Kalmar, hon e tjejen med kollen vettni !!
Hoppas ni får en vettig kväll där hemma.

Kärlek från mig ♥

Bjuder på en gaalen bild på mig o Sanna!, (Fjortisvarning på Ciggen bakom örat) haha!



Är jag i Göteborg?

Suck, deprimerad blir jag, vi har vart alldelles för bortskämda med vädret de senaste veckorna så dagar som denna när regnet bara öser ner blir man bara deppig o små sur. Orkar inte göra något alls, men funderar på att gå o handla maten till hemresan då jag måste röra lite på mig för att åtminstonde få en powerwalk!
Vi får helt enkelt se vad jag vill o orkar!
Har ialla fall spenderat förmiddagen åt att storstäda, ska göra vårstädningen nu innan jag åker hem så började med dom 2 mindre våningarna idag, så nu är varenda hörn,hylla,skåp,speglar rent, hoppas verkligen inte jag har missat något så mycket energi som jag la ner på detta. hela 3 timmar med klättring på stolar hit o dit för att nå o inte missa något. 
Har dock tvättstugan o mitt rum kvar, tänkte ta de om en lite stund, först blir de vänta på att alla kläder ska torka så jag kan stryka dom och gå med dom till respektive rum för att se till att det är tomt i tvättkorgen , blir enklare att städa där inne då. Sen mitt rum behöver jag inte vara så noga med, bara se till att de e rent o snyggt när jag lämnar, att lakan är bytta o inget skit ligger framme.

Men kan gärna spendera tid åt att städa o stryka idag då vädret e skit, nu regnar de ännu mer...SUCK!

Kärlek♥

SommarVärme!

Har haft dålig uppdatering idag pga mycket jobb hela förmiddagen och eftermiddagen har spenderat utomhus i det extrema vårvädret.
Det är verkligen underbart att se folk börja gå i ballerinaskor, solglasögon, shorts, klänningar, barbenta ja allt som tillhör sommaren, då känner man att de börjar blii sommar!
Dagen började hur som helst med städning, tvättning,strykning, mangling, bädda sängar, vattna blommor, ja allt möjligt som behövdes efter denna helgen. Va klar vid 1 tiden ungefär och då begav jag mig ut på en långrunda, först bort till CC för att kolla om jag hittade något snyggt vår/sommarplagg, hittade dock lite för mycket men bestämde mig för att vänta så gick vidare och va ute i ca 2 ½ timme, Kom hem vid halv 4 igen då blev de dagens första styrkepass, duschen o sen var det dags att laga mat åt familjen,Blev Pannkakor o tomatsoppa idag igen;)

Mat, sol och datorchill bestod de närmsta 2 timmarna av i väntan på att Premiärmatchen på guldfåglen Arena skulle börja, har lyssnat på webbradion hela matchen, sjuukt spännande o Kalmar vann över Djurgården med 3-2, Tssshiih U.N.D.E.R.BART!
Har även hunnit med en kvällspromenad nu ikväll, var riktigt skönt o välbehövligt, nu ska jag köra dagens andra styrkepass innan de blir krypa ner i sängen o läsa alla bloggar jag inte läst idag.Sen blir de läggdags relativt tidigt då jag är förbannat trött!

Hoppas ni haft en lika fin dag där hemma ♥

Bilder från kvällens promenad:

Hittade 2 små vänner (A)


Ego Pic...


Oslo & Tv Mys!

Goddagens, Söndag vilket innebär 5 dagar kvar till jag kommer, längtar en hel del nu kan jag säga.
Idag har jag tagit en ordentlig sovmorgon, tränat o varit inne i Oslo för en fika med Emilia, blev MangoYoggi o vatten för min del, Gottigt var det.
Kom precis hem därifrån, och kan inte säga annat än att vädret fortfarande är på topp, så pass varmt att shortsen fick åka på idag. De gillas!
Ska snart laga lite mat tänkte jag, blir nog havregrynsgröt som står på schemat idag, eller cous cous, kan inte riktigt bestämma mig, men väntar ett tag med att äta...

Ikväll händer det inte så mycket ska kolla Jobbjägaren mellan 7-8, sen Stockholm - Båstad mellan 8-9 och vid 9 börjar livsändningen av Big Brother, Söndagarnas höjdpunkt , eller vad säger ni ;).
Så blir en kväll med mys framför tv:n men ska hinna träna o äta mat innan så dags att sätta fart!

Kärlek, Från Mig Till Er ♥



OperaHuset o Friday´s!

Godkväll, har haft en toppen Lördag!
Började med lite arbete och så som jag nämnde tidigare, sen vid 2 tog jag på mig mina High Heels för första gången här i Oslo o vårjackan o begav mig bort till bussen för att åka in o möta Yosefine o hennes kompis Johanna, super trevlig var hon! När de väl mött upp mig gick vi bort mot operahuset o gick upp på taket, utsikten var helt fantastisk, hade tyvärr inte med mig kameran, men kommer besöka stället flera gånger så det kommer bilder. Satte oss en stund o njöt av solen innan vi promenerade vidare till Arke brygge, den biten vi gick där fick vi en jävla bra träning på då det va rätt långt.
Väl framme vid arke brygge tänkte vi besöka Friday´s men det var så sjukt mycket folk, är jätte populärt där när det är fint väder men det var 1 timmes väntetid för att få bord så vi bestämde oss för att promenera vidare till Karl Johan o det friday´s som låg där, mycket bra val då vi fick bord med än gång!

Vid halv 7  begav jag mig hemmåt o nu sitter jag är iklädd i mjukisdressen o ska strax sätta mig framför tv:n o ta kväller men först blir det fixa o dona lite med tvätten.
Och jag läängtar galet mycket tills Tisdag/Onsdag har inte bestämmt dag ännu men någon av dessa dagar ska jag o Yosefine till CC för att köpa SHORTSEN jag hittade på stan idag, jag är helt f*cking jävla käär om man får säga så, men dom är såå Miiig o såååå Snygga! Bild kommer såfort jag äger dessa underbara shorts!
Nej dags att lugna ner sig!

Kärlek ♥



Underbart!

Hoppas ni sovit gott , det har ialla fall jag.
Vaknade redan klockan 8 och var skit pigg så kunde verkligen inte somna om. Så började dagen med att kolla Glamourama 2, Big Brother och gjorde Morgonens styrkepass. Har även hållt på att tvätta lite och så också, har ett par maskiner kvar innan allt är klart.
Effektiv Lördag så att säga, Om en timme eller 2 ska jag bege mig in till Oslo för att möta upp Yosefine o Johanna, springa lite i affärer o äta på Friday´s är vad som står på schemat! En bra Lördag helt enkelt.
Nu sitter jag och bara tar det lungt o njuter av en fruktansvärt god Café Latte!

Dagens, Vår/Sol innebär rött läppstift:


Jag har gjort det igen!

Fick för mig att något måste hända , blir trött på allt velande fram o tbx o att jag aldrig vågar något.. Så jag bestämmde mig för att klippa lugg så gjorde ett impulsklipp i mitt solblekta hår , kan inte annat än säga att jag blev sjukt nöjd!


Mängder!

Kom precis in efter har gått en promenad till affären, var tvungen att handla lite så jag har till resten av veckan samt till jag kommer tillbax efter varit hemma sen, är inte det roligaste att behöva gå o handla med en gång kanske.
Så handlade behövliga grejer som fil,mjölk, juice,frukt, bröd, leverpastej, nötter, russin, creame fraich ja sådana där bra att ha grejer.
Märks att det är dyrt att leva själv + att Norge är ett så sjukt dyrt land, Men de e bara att betala o se glad ut för mat måste man ha!
Sen måste jag bara nämna att jag fick besked om vad jag fick i skatteåterbäring och tänker inte säga de här men vi pratar mängder av pengar, helt galet lycklig!

Ha de!♥

Fredag, 7 dagar kvar!

Äntligen Fredag som vi brukar säga, har jobbat klart med städningen idag tog sammanlagt bara 4 timmar. Skönt att ha det överstökat iaf, har bara mitt rum kvar, tar de ikväll eller imorgon får se vad jag känner för.
Har hunnit med lite motionscykel träning och solning också, men fick ge upp nu då jag måste duscha, ut o powerwalka samt handla innan A o madde kommer heem. Ska även hinna stryka också , men tvätten måste torka först.
Sen undrar jag om någon har tips på vad jag kan äta till middag idag?
Nä dags att sätta fart, 7 Dagar kvar tills jag kommer hem(A)!

Från dagens solning:

Skönt att ha en cykelt inne i huset i poolrummet!

Myskväll med fruktsallad!

Godkväll, Kvällen har bestått av först en powerwalk, mötte upp Yosefine vid Bunnpris där vi köpte lite frukt för att göra oss en smarrig fruktsallad, blev kiwi, apelsin, skogsbär och russin, Mycket gott kan jag lova er.
Vi småsnackade o kollade på anklagad, ett mycket bra Torsdagavslut.
Nu har jag precis fått i mig lite kvällsmat, så nu blir det sängen o kolla BigBrother!

Kan ju passa på att nämna idag har jag varit i Norge exakt en Månad, Tiden går sjuukt fort kan jag lova er och imorgon är det inte bara Fredag utan 1 vecka kvar till hemrese dags! WIHU
Godnatt ♥

Shorts,Linne & 24 grader!

Ska verkligen inte klaga på vädret idag. 24 grader, klar blå himmel och sjuk hetta. Ska man hitta något fel kan de nog vara blåsten, men jag tyckte bara det var skönt när det fläktade lite.
Spenderade de tidiga timmarna på förmiddagen åt att storstäda nedre etajse, byta sengetøy i A säng , bädda sängar och tvätta.
När allt detta vart klart tog jag på mig shorts o linne o gick jag ut på verandan och spenderade de närmsta 2 timmarna ute i solen men en god kopp kaffe och en bra bok. Fler sådana dagar till mig tack!
Har äntligen fått ännu mer färg, sket i att smörja in mig då jag aldrig blir röd + att man blir brunare snabbare då också, och här har vi inte tid med att vänta, det vet ni som känner mig tillräckligt bra ;)

Nu i eftermiddag har jag styrkt all den tvätten som jag tvättat idag utom skjortorna, då jag helst väntar med dom till helgen, Vet att jag kommer ha lite dö tid i helgen och istället för att sitta o inte göra någonting är de bättre att stryka skjortor för det tar sin lilla tid för mig då jag är sämst på att som ni vet vid detta laget.
Har även fått i mig lite mat blev cous cous,ärtor o dillsås som middag, Hur gott som helst var det, jag kan laga god o nyttig mat om jag bara lägger lite energi på att.
Annars har jag nog inget mer att berätta förutom att Yosefine tittar förbi en sväng ikväll, Trevligt med lite sällskap!

En bild från dagens steekiga stund!

Green Tea!

Godmorgon, Nyss skickat iväg A till skolan och slängt i ett par maskiner med tvätt.
Sitter och unnar mig en stor kopp grönt te såhär på morgonkvisten, har även dörren öppen o hör fåglarnas kvitter, vädret är bra idag, mycket bra. Bra start denna Torsdag.
Ska snart sätta igång gårdagens avsnitt av BigBrother, efter det blir de städning på högsta nivå, ska ge mig på att storstäda nedre etajse så slipper jag göra det nästa Torsdag då massa annat står på schemat!
Har även gjort upp en planering på nästa vecka vad jag ska göra vilken dag osv. Börjar redan i helgen är det tänkt då sängkläder o handdukar ska bytas ut. Man får tänka snäppet längre eftersom jag har mycket den veckan.

Kärlek till er ♥



Don´t dream. Just do it!

Kväller, snart ännu en dag avklarad. Torsdag imorgon, inte mycket som står på schemat då, förutom lite städning, tvätt o strykning.
Ikväll har jag varit rätt så effektiv , vart lite bärhjälp, tvättat o diskat. Givetvis kollat Sveriges mästerkock också, börjar bli spännande nu hejjar på hon den där mörkhåriga eller han asiaten, kommer inte på vad någon av dom heter nu bara för det.
Hur som helst, hann även med den där joggingturen förut också, var skönt och känns underbart att ha tränat lite extra hårt idag. Så förtjänade lite frukt o bär som tvsnacks ikväll!, man får inte glömma att belöna sig själv dock med nyttigheter!

En annan grej jag tänkte passa på att nämna i detta inlägg är att jag tror jag bestämt mig vad jag vill satsa på till hösten, om jag säger mode?, vem har inte alltid varit intresserad av mode, mixat o matchat o framförallt läser de flesta modebloggar som finns, Jo jag! Därför har jag kollat runt lite, o tack vare programmet Stylisterna har jag fått upp ögonen för följande: Helene Falks stylistskola, en väldigt givande o bra skola som är en av Sveriges bästa. Så stockholm till hösten/våren? ja vi får väll se vad jag hamnar för i Norge tänker jag inte bli kvar hela livet;)
Nu är det dags att hoppa i säng, så man orkar upp tidigt imorgon bitti!

♥  Godnatt alla underbara människor

Lysaker Brygge!

Sol sol & sol, Jag älskar vårvädret som är här idag, trodde först det skulle bli en  grå och trist dag som alla andra för idag på morgonen när jag hämtade tidningen var det grått, mulet o allmänt trist. Men ikke de blev fint med tiden, sådana dager gillar jag, då vår vädret kommer och överraskar en.
Hade igår bestämt med Yosefine att vi skulle hitta på något så hon tog o cyklade hit så möttes vi vid bunnpris för att köpa med oss något o sätta oss i solen, för mig blev de en Bonaqua citron -Uten Kullsyre & en nyttig Crunch, Gott!
Satt o pratade i 30-40 min innan vi började gå mot stationen, därifrån cyklade Yosefine hemåt o jag begav mig vidare för att ta en powerwalk, passade ändå på när jag var ute då jag ska sitta barnvakt ikväll så hinner inte med Joggeturen.
När jag kom tillbaka efter att varit ute sammanlagt 1 ½ timme hängde jag först in tvätten som va klar i torkskåpet o sen slängde in den sista i maskinen.

Nu har jag precis styrketränat dagens första styrkepass , gör det andra sen ikväll.
Men vädret lockar, så funderar på att bege mig ut på en joggingtur iaf, lite extra träning skadar väll aldrig;)Uppdaterar bloggen senare så ni lär få veta om den blev av eller ikke.
Dags att bestämma sig, Ciao!

Lungt mitt i veckan.

Jahaja, Onsdag redan även denna veckan går oehört snabbt , skönt de!
Imorgon har jag vart här i exakt 1 månad, ojojoj vad tiden går snabbt..1 månad från alla mina älskade människor i mitt liv, helt galet. Men 9 dagar kvar bara innan jag får åka hem en sväng o spendera hela 10 dagar där hemma med familj, släkt o vänner <3 K.ä.r.l.e.k till det!
Annars , idag har jag hunnit med det som behövdes morgonsysslorna givetvis och nu tvätt. Passar även på att tvätta mina kläder då båda mina tvättkorgar kändes alldelles för fulla.
Är ledig nu i eftermiddag fram till klockan 7, A ska hem till en kompis efter skolan sen vidare på gymnastik. När hon kommer hem är de läggdags och sen sitta barnevakt för henne.
Så även denna kväll blir en lungn o skön kväll bestående utav tvkoll: Mästerkocken är ju ikväll, finalen närmar sig!

Yosefine skulle eventuellt titta förbi här en sväng lite senare, så funderar på om jag ska lyckas få med henne på en lång powerwalk istället för dagens joggetur, det är minst lika effektivt.
Vi får helt enkelt se annars blir de ut och springa runt 5 tiden innan middagsdags. Idag är det Cous Cous o ärtor som står på schemat, eventuellt med någon smarrig sås till. Gottt!
Ne, dags att hoppa in i duschen
Puss//S

I Miss You :'/

...
Jag kan inte låta bli att säga att sanningen är den: Jag saknar dig:/
(Fast det vet du redan)

Bananer i pyjams..... Kväller, en seg sådan..Ska sitta barnvakt så finns inte så mycket jag kan göra. Inte åka iväg till någon kompis, inte ut o springa. Får helt enkelt göra de bästa av situationen och hoppa in i duschen, Hoppa ner i mina gosiga pyjamas, fixa mig frukt och mysa framför tv:n, men det låter ändå som en helt okej kväll i mina ögon. Finns nog lite tvätt på övervåningen jag kan slänga in i maskinen sen när dom har åkt, diskmaskinen behövs nog också plockas ur o lite annat småplock finns det alltid. Gör jag det ikväll slipper jag imorgon, man får tänka smart om man är morgontrött o vill gå och lägga sig en timme eller 2 efter man skickat iväg A till skolan...

Annars, sitter o lääängtar fruktansvärt mycket till jag kommer hem, bara 10 dagar kvar nu kommer bli underbart att få träffa min sjukt saknade familj,mina älskvärda vänner o förhoppningsvis han den där(Här nämner vi inga namn, men tror han vet vem han e). Som sagt snart snart snart :D
Nu blir de styrketräning för min del, sen väntar duschen!
//S

Träningskläderna på, Dags för träning!


Väderprognos- DÅLIG!

Idag är en sån där dag då jag inte orkat göra något med mig själv, en sån där dag då det är tillåtet att gå runt i myskläder o skippa joggeturen då regnet bara öser ner utanför huset, inte alls lockande att gå ut faktiskt.
Så sitter med en nylagad sallad o ska njuta av den lilla lediga stunden jag har innan A kommer hem o de blir full rulle igen.

Puss & Kram!

Stressigt schema!

Tisdag, Har mycket som ska hinna göras idag, därför tänkte jag slänga in ett inlägg nu medans jag tog ett paus i strykandet för att dricka en kopp kaffe. Kände att de va väldigt välbehövligt då jag typ fick utbrott på tvätten nyss eftersom lakanen vägrar bli platta när man ska mangla dom, suck! Sen att veta att jag har dom där förbannade skjortorna kvar att stryka gör mig bara ännu mer frustrerad.
Som sagt har en del saker att göra så som tvätt, strykning o mangling, ska hinna försöka träna o springa till CC en runda innan A kommer hem.
Ska sitta barnvakt ikväll så blir ingen träning då så måste verkligen hinna nu på förmiddagen.

Men skriver väl när jag får tid igen, som sagt idag blir de dålig uppdatering pga mycket jobb!
//S

Solen dök upp från ingenstans..

Kom precis in efter varit ute och gått 30-40 min ute i Lysaker, passade på när solen ändå var framme, det blev liksom helt plötsligt sådär jätte fint väder innan va det grått/mulet o allmänt trist o nu steg tempraturen o solen lyser från klar blå himmel. De kallas vår!
Har spenderat hela dagen åt tvätt, tvätt o strykning samt lite mangling gör resten imorgon för annars har jag inget att göra imorgon då det är en styrk/tvätt dag.
Fick min första lön idag också, kan ju meddela att de inte va helt fel, känns underbart att ha lite pengar att spendera när jag kommer hem till kalmar för att träffa min fantastiska familj o mina underbara vänner<3

Ska snart börja med maten, idag är det pannkakor o tomatsoppa som står på schemat, Madelene kommer hit med A o hennes kompis vid halv 5 då vi 4  ska äta, sen blir de lite barnpassning en stund innan jag ska natta dom små jentena och sedan efter de vänta på att min värdpappa kommer hem o tar över barnpassningen så jag kan ut o springa dagens andra joggetur!
Ser ut att bli en lungn men bra Måndagskväll!

Dagens outfit:



Vem om inte Jag?

Juste ni hör på rubriken, vem om inte jag förtjänar en sjukt god o specialgjord latte en Måndags förmiddag som denna?
Har precis slängt i den sista "kläd" tvätten sen har jag bara 3 stora maskiner med sängkläder o handdukar kvar att tvätta, skönt! Tänkte hinna med att stryka alla kläder inkl. alla förbannade svåra skjortor också, men de måste ändå göras så kan lika gärna göra det idag. Meen först ska jag dricka upp o njuta av min latte samt kolla BigBrother avsnittet från igår då det laggade när man skulle se det live sen blir de joggingtur o efter det strykning!
Skriver när jag är klar med de mesta igen och innan jag ska laga pannkakor o tomatsoppa till ungarna!

Mobil,Dator och en Latte, Då är Livet underbart!



Tidig morgon med träning!

Godmorgon, gick upp en timme tidigare idag bara för att hinna träna o käka frukost innan jag börjar jobba.
Så blev först styrke/kondition/förbränning , sen en rejäl god frukost med Fil/yoggi,en macka med leverpastej, 1 glas juice samt 1 stor kopp grönt te så nu är jag pigg, mätt o belåten!
Efter jag skickat iväg A till skolan om en stund hade jag tänkt bege mig ut på dagens första joggingtur och hoppas på att de blir en senare sen också, men de beror lite på om jag ska va barnvakt eller inte.

Nee dags att springa ut o hämta tidningen o sätta på en maskintvätt innan jag beger mig upp för en ny arbetsdag!
ha de bra sålänge..

Skypen med mina två bästa tjejer

Kvällen har bestått av big brother o skypen.
Först skype:ade jag med bästa Simone, snackade om allt möjligt mycket trevligt, Sen blev de skypen med Sanna i typ 1 timme, vi pratade också om allt mellan himmel o jord.
Men saknar dessa bästa tjejer ännu mer nu, men bara 12 dagar kvar till jag får träffa dem, sjukt saknade är nii mina allra bästaste flickor!

Träning o Skype!

Dåså, kvällen har varit lite sisådär..Kan inte förneka att hemlängtan har stått högt upp på listan i eftermiddag/ikväll, så kände att jag behövde ladda om så bestämmde mig för att ut o springa yttligare en gång idag så kom precis in från dagens andra joggingtur, va riktigt skönt o känner mig mycket gladare igen.
Ska snart köra dagens 3dje styrka/kondition o förbränningspass också, så är denna dagen helt klart en av de bästa på länge.
Träning är det bästa som finns.

Kan ju passa på att berätta att jag annars inte har gjort mycket vettigt har ätit en bit mat blev som jag skrev tidigare cous coussallad med grovt rågbröd till, mycket gott.
Ska unna mig en frukt o frysta bär ikväll medans jag kollar Big brother live klockan 9 på webbtv:n och efter det blir de kolla på Bachelorette Sverige riktiga höjdar program vettni , haha!
Det är väl så ungefär min kväll kommer se ut, ska skypa med bästis Simone vid ca 20.30, gud vad jag saknar dej ungen alltså!
Min kväll se ut att bli en bra söndagskväll, Hoppas er blir lika bra!

Här får ni en dagens outfit bild från tidigare idag, Ny jacka på bilden från H&M, I lööve it!

Waterloo!

Nyduschad, nytränad o nyfixad känns underbart!
Känner mig glad, allt känns som de går åt rätt håll och socker suget har nästan försvunnit helt nu, visst de kommer ibland men då ger jag mig bara fan på att jag ska klara de o käkar en frukt istället.
Lycka stavas det!
Annars, skypade med mamma förut och hon har varit o hämtat min Jumpsuit som jag vunnit på en auktion på tradera, kan inte säga annat än att den va skit snygg o längtar verkligen till jag kommer hem och får använda den. Har även fått hem min bikiniworkout Dvd och mina smycken jag beställde, beställde 1 armband och 1 korsörhänge. Längtar verkligen till att få använda!
Som ni märker är det mycket som är bra just nu, och det känns fantastikst bra.

Annars, ska snart laga dagens middag blir en cous cous sallad med lite nyttigheter och givetvis vatten till det, har börjat dricka sjukt mycket vatten, detta är min 3dje flaska jag dricker nu.
Kan säga som så att jag hatade vatten innan nu fullkomligt älskar jag det.
Nee har inget mer vettigt att skriva!

Bild på min jumpsuit jag vann:



Søndag, bedre dager

Godmorgon, eller vad man ska säga, klockan är ju bara 12 o har varit vaken ett tag. Söndag igen, snart en ny arbetsvecka som väntar. Ännu mer mangling av lakan o strykning av skjortor, SKJUT MIG jag kan inte!
Men får tänka att de fortfarande bara är Söndag veckan har inte börjat än.
Hur som helst, Dagen började med ett träningspass som alla andra dagar, Styrka,Kondition, Förbränning stod på schemat och ikväll väntas även en joggetur ute i Lysaker, en aktiv dag är en bra dag!
Till frukost blev de fil med musli o en macka utan pålägg samt ett glas juice, bra start på dagen o mätt är jag också.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, funderar på att leta reda på en bankomat, har inga kontanter alls och jag kan inte ta mig någonstans utan kontanter vilket är ett stort problem, så en bankomat ska jag leta reda på idag eller imon vi får se vad jag hinner o orkar.
Ska göra lite skönhesfix idag som att noppa ögonbrynen, raka benen, ansiktsmask osv. Kvinnliga grejer som behövs göras ibland vettni.
Ska ialla fall bli en riktig slapp söndag men som givetvis innehåller massa träning. Som ni vet o som jag nämnt tidigare Alllt här har stängt på Söndagar och de suger, de finns bättre dagar så att säga.
Dags att slänga in tvätten i torktumlaren!

Hoppas ni får en bra söndag!
//S



Lördagsmys framför tv:n

Sitter framför tv:n o kollar på Smartare än en femteklassare o käkar frukt o nötblandning samt Mango. Bättre än godis i alla fall,  har klarat mig 2 dagar nu, inte ofta de händer.. Har givetvis kombinerat detta med träning o bra kost dessa dagar också, så de går åt rätt håll, GLAD!
Annars, Mår bättre nu huvudvärken gick nyss över o feber hade jag ingen, men känner mig fortfarande trött så borde snart gå o lägga mig för att orka med morgondagen. Men blir nog vara vaken en timme till eller 2 vi får se.

Men skriver inte mer ikväll
Godnatt/S

Kommer inte på någon rubrik!

Sådär kom precis hem från CC, spenderade en timme där på Juice and Bagels med Frida, blev massa prat o skratt. Dock känner jag mig inte 100 % kry idag, då jag har både huvudvärk o känner mig febrig, så får tyvärr  ställa in filmkvällen med Yosefine ikväll då jag måste vila upp mig inför veckan känner jag, tråkigt att bara sitta hemma en lördag, men sånt är livet ibland.
Någon träning blir de inte heller ikväll eftersom att träna när man inte må bra är ingen bra idé. Suck, inte mycket som är bra just nu.
Ska tvätta av mig sminket, hoppa ner i mjukisdressen o slappa framför tv:n en stund o ta en Ibumetin för att bota både eventuell feber o huvudvärk, och vid 4 drar allsvenskan o igång o ska följa matchen live på webb Tv, Hejja Kalmar FF!

Bjuder på en bild på de produkter jag använder mig utav när jag sminkar mig, Allt kommer från Märket  Mary Kay och använder även detta märke vid rengöring av huden samt sminkborstar. Känner ni er också inspererade av att testa detta underbara märke, kontakta mig så ska jag ge er namn o telefonnummer till min hudvårdskonsult Carolin!

1. Puderborste, Mary Kay
2. Mineral Puder, Mary Kay
3. Rougeborste, Hm( Obs!)
4. Eyeprime, Mary Kay ( gör så att ögonskuggan håller längre)
5. Mitt lilla sminkset som innehåller 3 ögonskuggor, 1 rouge, 1 läppstift och 3 borstar, Mary Kay
6. Eyeliner, Mary Kay
7. Long Lashing mascara , Mary Kay
8. Ögonbrynspenna, Mary Kay

Beger mig!

Godmorgon, har inte hunnit blogga.
Vaknade vid 10 tiden, gick upp fixade mig lite frukost o kröp ner i sängen o åt den samtidigt som jag kollade på gårdagens Big Brother avsnitt, Bra start på dagen helt enkelt. Gick upp vid 11 körde morgonpasset styrka/kondition/förbränning och sen hoppade jag in i duschen o har gjort mig iordning tills nu.
Ska om bara ett tag bege mig bort till CC där jag ska möta upp Frida, men ville bara skriva så ni vet att jag lever! Skriver när jag kommer hem igen.

//S

Just nu...

har verkligen haft fullt upp idag, allt från städning i 5 timmar till matlagning, handling och nu äntligen har jag en lungn kväll att se fram emot.Har bara lite disk kvar att diska upp såfort jag skrivit klart här, sen blir det hoppa in i duschen en snabbis, göra fruktsallad då jag har godisförbud och slappa framför Så ska det låta klockan 8.
En helt okej fredag med tanke på att jag är hur trött som helst efter dagens arbete, Imorgon händer det roligare grejer först blir de bort till CC för en fika ska nämligen träffa en "ny" au pair som heter Frida det ska bli trevligt! Och på kvällen ska jag hem till  bästa Yosefine och ha filmmys! En helt klart bra Lördag.
Söndag sen blir nog bara slappa ladda inför en ny vecka...kan vara välbehövligt!

Jag orkar faktiskt inte skriva mer just nu, har lite bråttom också. Kan ju meddela att idag är de exakt 2 veckor tills jag kmr, Läääängtar!
Hoppas ni får en trevlig kväll!

Såhär ser jag ut, Just nu!





Fredagen med mycket att göra..

Uppdaterar såfort jag får lite tid! Har fullut upp kan jag säga!

RSS 2.0