Km&Vallen igår(Fredag):)

Igår va de utgång med Tess som gällde:). Vi hade hur kul som helst, var bara de att de va anningen för mycket folk ute igår;). Men Kuul hade vi absolut.
Men den sista halvtimmen satte vi oss ner o bara tog de lungt för jag mådde as illa ett tag men blev lite bättre sen så sedan gick vi mot stationen där fick jag syn på Simon så ringde o frågade om han hade vatten men de hade han inte men Cola hade han så de fick jag smaka. Så ett stort tack till Simon där ;).

Sedan på bussen hem va de sjukt mycket mysko folk måste jag säga!
Spec. en läskiga psykopat som hoppade av samma hållplats som jag o skulle gå åt samma håll som mig oxå de va jätte läskigt så jag skickade ett  mess till Linus och frågade om jag kunde ringa o snacka med honom tills jag va hemma o de va självklart okej så ett stort tack till Linus för du pratade med mig i tele mihih xD. Vad skulle jag göra utan mina snälla vänner igentligen hehe.

Och Tess, snart ska vi ut igen o röja järnet:)..Vi äger på fest du o jag:)<3


Mkt att göra!

Förlåt allesammans!. Har haft mycket att göra och att tänka på sista tiden.
Både jobb,umgås med vänner och så har ju skolan börjat också, så de har som sagt varit en hel del. Sedan har allt även skitit sig när det gäller K Ä R L E K!, o de e absolut inte kul.
Meen jag ska försöka börja uppdatera mig lite mer nu för er som läser så ni inte tror jag skiter i att skriva har som sagt inte hunnit med bara.

Kan ju berätta lite om lite nyheter som kommer komma upp på min blogg de är bla. att jag tänker börja videoblogga och skaffa en helt ny design såfort jag har tid o ork till att göra en.
Så det är väl de som kommer hända här på bloggen framöver.

Det kommer ett inlägg senare ikväll då jag tänker berätta om hur gårdagen va:)...
Vi hörs senare!

Kram S

Onsdag,Vallen!

Utgång igår med dem bästa:D,Väldigt lyckat:)

Säger som Lisen: En bild säger väl mer än tusen ord;)


Knepig sitaution?

Jag trivs inte med sitautionen som där är nu, men de är nog de bästa alternativet ändå tyvärr.
Jag vill vara lycklig, jag vill vara massa lycklig med dig. Men för att  få dej att känna likadant om du någon gång kommer göra de ens så måste vi ge allt lite tid.
Nu är jag allt annat än lycklig, nu e jag jätte ledsen över att de ska behöva vara såhär men jag fåår inte deppa ihop igen de blir inte bara jobbigt för mig utan för alla runt omkring mej också.
Jag får tänka framåt o hoppas påå de bästa..

Men jag säger bara.......

Man märker inte de underbara förrens man mist de, Så tänk er för!
Va rädda om personen ni tycker om allt kan bara försvinna eller vända över en dag.                                                                                                                                                              Jaag tänker inte ge upp hoppet.Kalmar FF upp i topp och jaaag ledig....

Kalmar FF spelade mot Elfsborg igår och vann med 3-1, vilket betyder att dom går upp i serieledning.
Den menningen hörde jag nog 78 gånger idag på radion. Alltså dom kör nyheterna alldelles för ofta på radion....Men de va ändå gutt att höra för nu jäklar tar dom guld i år igen, JAG LOVAR.

Nog om fotboll.....

Idag är jag hur glad som helst för nu är jag ledig i 2 dagar, visst de är inte så värst länge men de känns gutt som faaan, eftersom jag inte varit ledig på hur länge som helst.
Ikväll bär de nog över till Ön o blir nog att jag stannar där till imon =).

Nää nu har jag inte tid att skriva mer mamma ropar att maten e klar så bäst jag springer ner och käkar en biit mat xD

Och glöm inte: En känsla dyker upp.... ;) hahahaRSS 2.0