Springbreak, Kul som fan:)

Va på Springbreak igår skit kul va  de verkligen och träffade massa underbart trevliga människor:).
Började med att jag o Sara tog bussen vid halv 2, sedan skulle vi möta Saras syster då träffade vi på Dauda (FF spelare) han vinkade till oss(A) hihi.
Sedan vidare till Springbreak för att se Kevin, han va faktiskt helt okej Live, han pratar så otroligt sött.
När han hade spelat klart så gick vi ut o hängde utanför en del som vi gjorde mesta dels av kvällen  men skoj hade vi verklligen!.Eller hur mina brudar!.

Va faktiskt mkt mkt mer folk utanför än inne. Fast va en del slagsmål utanför de va lite små obehagligt. Men jag höll mig undan;).

Sedan hoppades jag på de du skrev i de sms jag fick. Men så blev de aldrig så blev ganska mkt ledsen i slutet=/.

Men tack alla jag va med  och alla jag träffade för en jätte skojsig kväll:)<3
REBECKA,JAG,SARA!

Torsdag!

Har blivit jätte dålig på att skriva här men de e så himla mycket i skolan just nu så jag hinner inte.
Men jag ska snart börja skriva igen jag lovar er!.

Idag blev de skola, simhallen o sedan Pizza käkande med mina brudar<3


En Vanlig Söndag!

Shoppat idag!:

Underbart bra dag!

Dagen började med att jag jobbade mellan 07.30-12.00, de tråkigaste va att jag fick stå i disken hela tiden men så är de ibland.
När jag kom  hem gjorde jag mig iordning lite snabbt sedan skjutsade brorsan mig till L.
Vi gjorde en massa kul, först stack vi till N, sedan tog vi hans mopeder och körde ner till sjön för att fiska och gissa vem som fick fisk (JO JAG) mohaha xD...Sedan tillbax till N nöta lite Gitarr hero.
Vid 6 tiden ringde vi L:s  Mamma o hon kom o hämtade oss. Så hon kom o L övningskörde (mycket duktig va han måste jag säga).
Åt när vi kom tillbax, kollade på filmen"Bröllopsduellen" som vi hade hyrt tidigare på dan, den va mycket bra måste jag säga!.
vid 8 tiden blev de checka talang sedan va de dags att ta bussen hem vid 22.33.
tack för en Mys dag<3

Du är de sötaaste som finns:)

(vet inte om dessa två människor vill ha nämnet utlagt i min blogg så därför har jag bara initialerna på förnamnet)

<3

Sötsak<3

Trött!

Trött som fan idag. Men de va hur kul som helst igår. tack allt trevligt folk som va där.<3

idag gör jag inte så mycket tar de mest lungt. Blir nog att ta de lungt och så ikväll för jag ska jobba imon fast bara mellan 07.30-10.00 så de är skönt.
Sedan på eftermiddagen ska jag träffa en kompis o vi ska umgås lite massa mys på de:).

Hejar KALMAR FF;)<<3

//Stina

De luktar fest!

Ses vii på logen ikväll?!?

Ni når mig på mobilen om ni vill ses;)

God morgon!

klockan är 08.20 håller på att göra mig iordning ska snart ta bussen till skolan.
Dagen idag är ganska lugn börjar med samhälle,sen idrott efter de ska vår klass lyssna på när facket snackar och sedan Engelska, så de är gutt.
Hann aldrig skriva något inlägg om igår så ni får helt enkelt ta och överleva.

Idag hoppas jag på att ett väldigt viktigt samtal ringer. Håll tummarna för mej!

Måste kila nu annars kmr jag försent.

//Stinaaa

Jobb,Shopping och Partaj:)

Jobbat idag, Alla gäster kom typ samtidigt så va hur jäkla stressigt som helst  men jag överlevde och höll bara humöret uppe som man måste när man jobbar bland människor, Även om man innerst inne blir sjukt förbannad på dem ibland.
Efter jobbet blev de stanna kvar i stan behövde nytt smink,parfym o kläder så köpte mig ett turkos linne, Vit ögonskugga och parfym Stina is a shopaholic ;)haha.

Ikväll blir de ett litet födelsedagspartaj för  Tess som fyller 18 idag :)<3
Hon kmr få världens bästa present av mig ,Jonna och Rebecka. men vet att den lilla filuren läser min blogg så tänker inte skriva vad xD.
Hoppas hon bliir dunder nöjd!

Bilder från kvällen kmr upp sen.

//Stinna

Äntliigen Fredag,Solsken och Solbränna.

Dagen har varit underbart härlig, varit på både bra humör och allt har varit perfekt.Jag är alltså över glad idag, har ingen anledning att vara de men är de iaf.

Lång skoldag idag, men jag har fördrivit den med mina kära vänner in da school! Började med första lektionen som är svenska ganska seg som vanligt men jag och Sara gjorde världens sötaste reklam bild.
Näringslära efter den lektionen hade typ betygssnack och jobbade med instuderingsfrågor.
Lunch,Gästpsykologi och sedan en håltimme.
På Håltimman tog jag en promenad till stan för att kolla om jag hade fått min lön som jag skulle fått idag men de hade jag tydligen inte SUCK! gick tillbaka till skolan, mådde plötsligt skit dåligt så tiggde till mig en macka av Robin och självklart fick jag de snäll som han är... och han fick en kram som tack hihi.

Efter håltimman hade vi Samhälle som även va sista lektionen, började med att Freddy,Robin, och Jonte hade kul åt mig och sa att jag skulle böja mej ner efter ett jäkla papper Lol hehe;).. Sedan läxförhör fattade ingenting så¨gick åt pipsvängen!.

Sedan sluta,stan en liten stund sitta o sola med Markus i parken en stund och snacka lite trevligt tackar för de.

Markus och jag hade en rolig diskussion idag: heter de I eller På öland?!? haha

Och imon blir de 18 års fest för Tess som fyller år:)<3


Dagens Outfit:


Torsdag och Akuta problem!

Torsdag idag, Varit iväg typ hela dagen så är sjukt trött så är snart läggdags.
Ligger efter i skolan som satan vet fan aldrig när jag ska ta mig tid att ta igen alla saker jag hinner inte,GASH!.
Idag har jag gått i skolan mellan 11-1 sedan hänga med Sara en stund mycket trevligt, tog bussen hem vilade typ en timme sedan hörde rebecka av sig så då åkte jag till henne och umgicks. Kom hem för en timma sen ungefär.
Så har haft fullt upp idag kan man säga.

Måste bara tillägga att jag har typ panik och akuta problem inför imon. Allt mitt smink är slut och jah de är inte posetivt kan jag lova er spec inte när man är tjej, men jag överlever nog ska ni se;).


Jag bliir galen på DIG!!</3




Förlåt,Onsdag!

Äntligen ett blogg inlägg för er som väntat , vet att ni är några stycken.
Jag har haft jätte mycket att göra de senast dagarna så därför de inte har kommit upp något blogg inlägg förrens idag, men ska försöka hålla igång den nu igen.

Idag är de Onsdag, gillar onsdagar lite grann faktiskt för de börjar med att jag har sovmorgon till 10 och slutar vid 12.20, riktigt härligt måste jag säga!.
Fick tillbaka våra turism prov idag, de gick faktiskt ok, fick iaf godkänt, trodde ju att jag skulle få IG men de fick jag inte och de var förbannat tur de!.

Efter skolan gick jag och Simåne och drack café mocha o åt Paj de va trevlans, kollade även lite kläder.
Nu e jag hemma och hamnade här framför datorn.

På Onsdag blir de fest: Fjortisfylla med simåne hahahaha xD..lr vad säger du:P?

//Stiiina

<3

Jobb,Kalas och Blackrace!

Jag börjar med att be om ursäkt för att jag inte han skriva något inlägg igår men dan va fullbokad, började med jobb,sedan  hem duscha snabbt, kalas hos Jonna, hem lite snabbt sedan vidare till blackrace med krille,Jonna,Rebecka o Krilles kära vänner.
Så dan var verkligen fullbokad kan man säga!.
Så va dan i stora drag, lite mer detaljerat då.

Började med att jag försov mig ,kom till jobbet de va lite mycket pinsamt att behöva säga: hej jag försov mig. Men de gjorde inget som tur var.
Jobbade mellan 05.45 - 13.30.
Hem sedan duscha o möta rebecka för vi skulle på kalas hos Jonna de va trevligt fick massa god smörgåstårta och vanlig tårta.
Runt 8 tiden drog vi in till blackrace på franska vägen sedan vidare till maxi där vi träffade krilles vänner. Förlåt Erik för jag sa att din Ford va ful ;) haha xD..

Sedan vid 11 tiden hem eftersom jag skulle jobba...

tack för en trevlig dag:)

Äntliiigen Fredag!

Ja då va de fredag igen, veckan har gått någolunda snabbt faktiskt vilket är sjukt gutt.
Dagen började iaf med svenska då vi skulle måla reklam skylt och Jag, Sara och Bx målde reklamen om donken som är en man som sitter i en motorhuv på bilen och säger cheeseburgare 10 kr:- de är INGEN BIG DEAL! haha!.
Efter den lektionen hade vi näringslära då vi skulle räkna ut om vi hade järnbrist(vilket jag självklart hade), man skulle ligga på 18 och jag hade 1,2 (OBS!).hihih....

Håltimma sedan, Jag och Sara var duktiga och gick upp 1 timme till studiehallen och hon hälpte mej lite med saker och ting jag låg efter med. Tack Gumman<3.
Sista lektionen var Samhälle där vi jobbade om massa tråkig shiit sen fick vi välja ett land vi ska göra fördjupningsarbete om, och jag och Sara valde självklart Malta.

Efter skolan va jag med mamma o pappa o kollade lägenhet den va skit fiin.
Sedan blev de att gå till Nordic med Jonna och Rebecka för att sola lite solarium, blev rätt brun faktiskt.

Nu blir de sitta här ikväll får inte gå o lägga mej försent ska upp tidigt imån börjar jobba halv 6 SUCK!.



Du och Jag och allt skulle vara perfekt föralltid<3

Fullspäckat Schema!

Torsdag vilket innebär fullspäckat schema. Först skola från halv 11- halv 1, sedan ha lektion från 13.20-15.40 men inte idag för den blev inställd, Tack Thomas för de.
Så när jag slutat åkte jag till mammas jobb o hämtade pengar vidare till donken för att inhandla något att äta sen tillbaka till mammas jobb äta och läsa skvallertidningar, mycket intressant kan jag lova!.

Vid halv fem går jag och mamma först till banken sedan vidare till kappahl där vi skulle möta pappa, de skulle kolla lite kläder på olika affärer så jag följde med en timme ungefär sen gick jag ner till centralen hoppade på buss 404 och tog den till maxi där jag hoppade av och fortsatte vandra mot kvällens största höjpunkt.! DANSEN<3..
Kan berätta för er som inte vet att jag dansar street en gång i veckan och de är sjukt kul och vi har kommit sjukt långt på vår dans, jag behöver bara repetera stegen lite sen kan jag den som en dans på röda rosor!.
Så jag va alltså på dans mellan 18.15- 19.15, sedan tog jag o Jonna bussen hem o nu hamnade jag här för att snacka med folket och skriva dagens inlägg.

Så idag har jag alltså haft fullspäckat schema som ni märker.

Och imån blir de att kolla lägenhet hoppas den är fiin<3

//Godnatt Sttina

Dikt om kärlek!


Day by day
Night by night
Touch by touch
Step by step
I fall in love
A love so incomprehensible
So vivid
So unique
So wild, that not even the reign of god could control
A passion so deep
A need so necessary
A want so strong
The universe would not handle.
I dream of your touch while you are away,
I dream of your smile all through the day,
I dream of the day I become yours.



Onsdag och Skitväder vilket betyder GYM!=)

Onsdag vilket betyder sjukt segt dag som vanligt och de är skit väder!

Vaknade runt  halv 8 tiden hoppade in i duschen och sedan gjorde mig iordning för denna skoldag. Hade sovmorgon till 10 så de va sjukt gutt att kunna ta de lungt på morgonen för en gångs skull och inte stressa.
Första lektionen var Engelska vi gjorde inte så mycket, blev mest att prata som vi alltid gör, vår lärare borde inte tycka om oss så mycket som vi pratar men de gör han hehe.
Efter engelskan hade jag prov i Turism om Europa och populära resemål de gick åt helvete och jag fick typ hjärnsläpp på allt!SUCK!
Jag gav typ upp efter 20 min så då gick jag när jag kände mej någolunda färdig och nöjd.

Sedan ännu ett prov till i Dryckerskunskap som handlade om champange de gick faktiskt helt okej fick 19 poäng av 26 vilket betyder 1 poäng ifrån VG så blev sjukt sur, men fanns inte så mycket att göra åt saken!.
Men godkänd blev jag ju i alla fall så nu är jag klar med den kursen GUTT.......

Påtal om ingenting visst blir man sjukt deprimerad av att de regnar, jag menar man kan ju inte hitta på ett skit. För om man är ute blir man ju skit blöt och vem vill bli de? INTE JAG!
Stan kan man ju inte heller gå på för om man går där tillräckligt länge läcker skorna in massor med vatten och då blir man ännu argare BLÄÄ på REGN... jag blir deprimerad av REGN!

Ikväll ska jag träna med Jonna och Krille(Jonnas Kille) ska blii naaiiiiijss..... jag ska träna Mage,Ben,Armar och Kondition som igår xD...Och imån blir de till att köpa solkort, de är dags att börja lägga grunden inför sommaren.

Skriver ikväll igen
//Stina

Tisdag och Ny bloggdesign!

Tisdagen har bestått mest av skola,sova och gymma.
Jag tycker om tisdagar lite grann faktiskt för jag slutar skolan redan vid 12 och sen på kvällen är det gym som gäller. Började med att jag hade en lektion idag : Svenska!, vi skulle skriva klart vårt arbete om resan till helvetet, hade den lektionen i typ 40 minuter sen fick vi sluta och då slutade vi för dagen de var gutt. Så åkte hem satte mig en stund vid datorn blev typ jätte trött så gick och la mig och vilade en stund så vaknade efter en timme igen ungefär och va skit pigg, så då bakade jag kladdkaka för mammas kompis var hitbjuden.

Stack till gymmet runt 8 tiden, de va inte alls mycket folk där så de var skit skönt. Fast de va lite psyko att träna idag för de va en som typ vrålstirrade hela tiden lite små irriterrande, ja! haha
Sedan när jag skulle dra hem träffade jag på en annan utanför gymmet som trodde jag gick på lindsdalsskolan när han sa de svarade jag lite små surt tillbacka: Vaddå ser jag så liten ut:O? haha ni skulle sett hans reaktion!.
Jaa de är inte lätt att prata med mig jag skrämmer ju livet ur folk såfort dom säger fel tsss.

Som ni förmodligen har märkt har jag ny bloggdesign jag hoppas ni tkr om den, jag gör det iaf. Nu är de bara lite små saker som måste fixas till men de gör jag imån tror jag!.

Sen kan jag ta o berätta lite om kärleken för er som följer min blogg vet ni ju att jag är dö kär i en kille som nog aldrig kommer bli min.Men jag uppdaterar bara lite ibland och jag kommer fortsätta kämpa för när jag säger att jag e kär i honom menar jag verkligen DÖ kär! AWESOME säger jag bara:)</3

!!LEDSEN!!

LEDSEN,LEDSEN Och Ännu Mer LEDSEN:'/......
Jävla skit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja de e klart som fan man blir ledsen



FRÅGA IN VAD!,JAG ORKAR INTE!

Massa Plugg och Avklarade prov!

Sitter här kom hem från skolan för en timme sen ungefär.
Försöker göra lite på min hemtenta som vi har i samhälle, men jag fattar typ ingenting så får be mamma lr ngn snäll vän om hjälp senaare sen eller något  för just nu är jag bara så trött på allt o alla så jag palla inte, För när man inte ens förstår första frågan känns de ganska onödigt att försöka ge sig på dom andra o de känns ganska menningslöst alltihopa!.
SUCK!

Dagen började med att jag hade tyska prov 8.10, blev äntligen godkänd så nu är jag nöjd. Sedan mötte jag min andra lärare som sa att jag blivit godkänd på hennes prov också och då va jag typ överlycklig för att jag blev godkänd på dom betyder 2 ämnen mindre att ha rester i så nu har jag typ nästan kommit ifatt dom andra klasskamraterna har bara 2 hemarbeten o 1 prov kvar. Men som sagt de är inte lika stora arbeten/Prov så de är skönt det!.
Men men, Efter tyskan fortsatte vi med att ha idrott, första gången ute för i år, de va kallt som satan men när man väl kommit igång va de sjukt skoj, efter idrotten hade vi klasstid sedan engelska och på engelskan satt jag mest och småtjabbade lite med min engelska lärare och diksussionen löd:

Jag tyckte de va onödigt att jag läste en bok på engelska när jag ändå inte fattar ett skit vad den handlar om. O problemet är det att jag har ju faktiskt verkligen försökt och sätta mig in i boken men de e för svårt jag fattar ingenting!.
Och då sa min engelska lärare att man får bra ordförråd och att man lär sig mycket av att läsa. Visst tänkte jag de har han väl rätt i, men jag tycker fortfarande de känns rätt så menningslöst att läsa en bok när jag hellre kan göra uppgifter som att skriva korta uppsatser, för de är både roligare och enklare sätt för mig att lära mig någonting.!
Men han va tydligen envis och ville att jag skulle läsa den där förbannade boken så de va väl lika bra att göra de tänkte jag!.
Suck...

Efter skolan va de samling med alla HR klasser i Aulan vi skulle få information och välja vad vi ville ha i kursen: Estetisk verksamhet. jag valde som första handsval: Digitalfoto och Som andra handsval: Dans. Är nöjd med valen hoppas bara att jag får digitalfoto eftersom jag vill lära mig massor om Photoshop och shit.

Ska fortsätta med hemtenten nu så den blir klar snart.
Chingeling//Stina



Söndag igen!

Förmiddagen började med att jag käkade frukost ute i vårsolen med familjen, de va mys.
Kände sedan att de va dags att göra lite nytta så började med att jag duschade och gjorde mig iordning, efter de blev de att städa rummet och de va fruktansvärt tråkigt må jag säga, men nu är de gjort iaf och de är gutt som fan.
Får så vad som händer idag--..--

Nu sitter jag här iaf och lyssar till Cascadas- Truly,Madley,Deeply , den e riktigt go måste jag säga.
Sportify är bara för bra dom har nästa allt man tycker om.

Här kommer dagens outfit:

Sommar och Massor med Sol!

Måste börja med att säga: Jag Älskar Ballerina Kex, jag e helt beroende de är så himla gott hehe.

Hitills har dagen funkat helt okej. jag vaknade runt 11 sedan hoppade jag in i duschen o tog på mig bikini och la mig och stekte lite i solen, härligt måste jag säga och lite färg har man fått åtminstonde.
Just nu sitter jag innanför altanen, vill inte sitta ute då kommer alla förbannade getingar och vill äta upp mina ballerina kex hihi, och dom e MINA!. Och sen vill jag inte att solen ska bränna sönder datorn därför jag sitter här också.
Men ska nog ut om en liten stund igen och steka xD.

Ikväll blir de grilla med familjen , Mys på de.
Vid 8 blir de förmodligen robinson sen får jag se vad kvällen blir av!.


Sommar:)<3

Tack för gårdagen!

Vill börja med att tacka allt underbart folk för gårdagen, de va verkligen skit skoj. Började med Förfest hos Simåne sedan vidare in till stan leta toalett, sedan vidare till parken där vi mötte yttligare massa folk och tillsist blev de krögers och sedan Corner.
De va en jätte lyckad kväll=)<3
Synd att inte DU va där bara=/<3

Idag mår jag faktiskt bra, de blev inte allt för mycket dricka igår iallla fall.


Men nu ska jag chilla lite!

Ha de bra //Stiina

RSS 2.0