27 Juli 2009

Sitter här i soffan framför tv:n lyssnar på Mtv, Just nu spelas Svennebanan haha!, Den e så grymt jävla kass så den blir bra xP..
Försöker känna efter om jag är på bättringsvägen. Känner mig faktiskt lite piggare än igår iaf halsen men de gör fortfarande grymt jävla ont när jag sväljer. Döv på båda öronen är jag oxå, typ nersatt hörsel eller något hör skit dåligt pga av att jag e förskyld o har någon liknande öroninflamation.
Aja,

Idag va jag iaf  ledig från jobbet de va rätt skönt faktiskt för har jobbat 5 dagar i rad.
Imorgon är det jobb igen sedan jobbar jag fram till Lördag sen ledig söndag, så på Lördag blir de förhoppningsvis utgång om jag får med mej något roligt folk de vill säga^^.

Vet faktiskt inte redigt vad som händer idag bliir nog bara ta de lungt och vila så jag är pigg tills jobbet imorgon börjar ju vid halv 8 inte så särskilt tidigt men  eftersom jag varit/är sjuk så måste jag vila vila vila för att blii pigg.
Sen kom jag på att jag längtar något frukansvärt mycket till den 15:e för då får jag min välförtjänta löööööööööön som jag ska roa mig en massa för.
Har också bestämmt att jag ska börja spara lite pengar också så jag kan ta o resa någonstans snart, skulle vara härligt att  göra en resa bara sådär o stanna i 2 veckor!.

Jag har ångest över att skolan börjar snart..... Har två stycken IG:n att ta tag i =(...Men de blev lite mycket i slutet av förra terminen så de va dfr men jag ska ordna till dom till 2 st G!.

Sen har jag inte skrivit något om käärlek påå länge.....Har fått in lite klagomål att jag inte håller er uppdaterade om hur de går för mig på den fronten!..Sorry för de..Men har bestämmt mig för att sluta berätta om de xD..hehe.....Men en sista ggn:
Men jag vet helt enkelt inte vad jag ska berätta finns inte så mycket att berätta. Mina närmsta vänner o dem jag litar på vet vem de  e jag tycker om . Dock vet jag inte vad han tycker om mig...Men jag hoppas jag ska lyckas få hnm att tycka om mig lika mycket som jag tycker om honom....Men de e noog inte så enkelt som jag vill att de skulle vara...Viii får se helt enkelt  hur de bliirrr...Jag är hur som helst väldigt käär i denna pojk!..


Sommar 09- Malmö....

Sjuuk....

De e segt att vara sjuk=/.
Ont i halsen och de har slått lock för öronen så hör typ inte ett skit. Så idag blir de bara en massa vila att försöka blii frisk, likadant imorgon då jag e ledig från jobbet ska jag vila upp mig så jag  orkar med jobbet på Tisdag-Lördag igen.

Annars händer inte så mkt sitter o kollar tv samt lyssar på lite go musik i bakgrunden. Hatar söndagar för de finns inget  att göra och spec. inte när man är sjuk heller.... Suck på de....
Så idag bliir de stoppa i sig massa TE med honung och massa panodil så man snart bli frisk.
HEJA MIG!.......
Hoppas på att jag mår  bättre ikväll/Imorgon så jag kan hitta på något kul när jag ändå är ledig. Kanske bliir de att bjuda över mina tjejer på mat här imorgon kväll . Men får se,beror exakt påå hur jag måår..

Jag kom även på att jag e sjukkt festsugen, så snart tkr jag de får blii utgång för de e naiiizzz....

See ya//S

Såhär ska min nya hårfärg blii:)


Så trött på så mkt........

Förskylningen har inte blivit bättre, har någon lyckad blandning av Huvudvärk, Halsfluss och Öroninflamation!. Fråga mig inte hur jag lyckats vara så duktig att få allt påå en o samma gång.
Jag e så trött , kan den bara inte försvinna så jag bliir frisk........

Jag e så trött på såå mycket..........
Allt gör mig irriterad + lite tilll....Bläääää!!

Just nu skulle jag behöva-
Honom, En värktablett,och en evighets sömn.

Tror ni jag e ledig imon tror ni helt jäkla fel, jag jobbar ändå tills på Söndag.....
Sjuk ska jag lyckas kämpa mig igenom 3 dagar till men de får funka.Har inte så mycket till val.
Meen man får tänka pengar pengar pengar xD = Gå till frissan o blii uber snygg i håret xD

Jobb x5, Saknad, Sjuk?:S

De e så härliigt att veta att jag är ledig imon. Men de som är mindre kuul är att jag mår kasst.
Har jätte ont i halsen när jag sväljer o känner mig allmänt sjuk de e inte alls bra!, För jag hade velat sova hos den saknade inatt. Men vi kan förhoppningsvis ses någon dag i veckan är ju ledig på Onsdag igen=),tur är de!.

Idag har de annars inte hänt så mkt, Jobbat 05.00-12.30 o i slutet började jag känna de hals onda, då berättade A för mej att hon legat hemma i halsfluss förra vecka=/, så  hoppas verkligen inte att de är de jag håller på att få, DE har jag absolut inte tid med att ha, de e så jävla jobbigt och jaaa bläää på halsfluss!
Har bestämmt mig för att gå och lägga mig tidigt idag så jag e piggare imorgon.
Mår säkert ännu sämre bara för jag knappt inte har sovit någonting på fem dagar nu.

Påtal om jobb har jag en del jobb framöver,de e väll både bra o dåligt de som e bra är att man tjänar välbehövliga pengar iaf. Jobbar såhär denna vecka som kmr: Månd-Ledig , Tisdag- Jobb, Onsdag- Ledig, Torsdag- Jobb, Fredag- Jobb Lördag- Jobb, Söndag- Jobb..Sen veckan efter de har jag en hel del ledighet skönt är de ^^

Jag håller hårt i detta armband,
Jag vill att du ska blii min, Att du ska tillhöra mig, Ingen annan!


Trött,tröttare, Stiina!!

Tredje dagen i streck avklarad på jobbet. Nu återstår de bara två dagar innan jag e ledig EN dag haha xD..Ja som ni hör är de ganska mycket att göra på jobbet nu, men ska inte klaga för att få pengar sen är inte helt feel!!!.
Mycket mycket jobb = en väldigt trött Stina:D haha.

Just nu ligger jag ute i solen  o steeker. Ska grilla med familjen om en stund innan mamma o pappa ska iväg på Status Quo i Borgholm, Mamma hade turen som vanligt att vinna biljetter.TUR ****** ! hahah :)
Så ikväll blir de chilla o ha hela huset för sig själv, men eftersom jag ska börja jobba vid fem imorgon bitti blir de nog sova ganska tidigt ändåå, och tidigt för mej är frammåt 24.00 hihihihi xD..

Nää nu ska jag vila lite.............

 
You make me more than happy<3
All i Want is you...

Söndag,Måndag,Idag xD

Tisdag idag,och dagen innan jobbet kör igång på riktigt.
I helgen har jag jag hunnit med en massa, Allt från jobb o Kalas till Massa mys^^

Söndags.....

 Bror fyllde 20 i söndags så då va halva släkten häär påå kalas o käkade mat o tårta. Spelade även kubb och jag va sjukt jävla bäst på de alltså. Tack vare mig mitt lag vann.hahah!
Kvällen va den bästa må jag säga:) (a)

Igår.....

Va de kalas för farfar som fyllde år blev massa smörgåstårta o jordgubbstårta MUMS!, spelade även kort spel och jag sög som vanligt (alltså jag kom sist) hahahah!
Sen när jag kom hem skulle jag sätta mej vid datorn en stund men somnade typ med en gång för va sjukt jävla trött, hade knappt soviit något natten innan så xD.

Idag....

är de slapp dag såhär innan jobbet börjar ordentligt. Ska strax göra mig iordning lite för ska på Makeup-Rådgivning vid halv 4 ska blii myckeet skoj^^, bilder kommer senaare kan jag lova er^^
Men nu blir de msn o musiik en stund sen skjutsar pappa mej till staden:)

Ha de //Stina xD


Happy xD

Lördagen slutade faktiskt inte i den katastrof jag trodde den skule sluta.
Behöver inte sitta och dra hela historien , men nu är läget så pass bra att jag e mycket lycklig igen. De va som jag sa de behövdes inte mer en en liten sak för att jag åtminstonde skulle blii lite gladare.
Så tack de betydde jätte mycket för mej:)

DU ÄR BÄST!!!!





Måste bara tillägga för er som missat;): Kalmar FF vann mot Djurgården med 6-1 , ska de bli sm-guld iår igen, HOPPAS xD

Lugn Lördag..

Slapp dag idag, eller hade helst velat typ gå på fotboll idag, men vädret är inte de bästa så är inte spec. pepp på de så mamma får gå istället.
Vet faktiskt inte redigt vad som händer idag, utgång blir de inte de är en sak som e säker iaf hehe, blir nog bara vara hemma kolla fotbollen på tv:n och ta de lungt för imorgon är det jobb som gäller, är ganska pepp på jobb faktiskt, behöver så mycket annat att tänka på nu och inte tänka på hur ledsen jag är inombords.
Fick precis sms från Jonna att hon också skulle jobba imon, Wiiiihhiii på de:) hehe xD

Här har ni dagens outfit:)



Vill bara glömma allt och....

2 veckor

Jag vill bara helst glömma allt och börja om på nytt.
En bra början hade ju varit om du hade börjat snacka med mig o inte totalskita i mig som du gör nu.

Men innerst inne kommer de inte bli som de va förut, även om de e jag som ska va hur arg/ledsen/Sårad, allt vad jag nu är så har jag sagt att jag kan förlåta dig.
Jag e redo att förlåta  dig.

Kan vii inte ens vara vänner?, Vill inte mista en av världens snällaste vänner  , jag e rädd att jag håller på att göra de=(
Och igår hade du sagt att du mådde förjävligt, bara en fråga!, vad tror du inte jag gör då!?!.

Alla tycker  att  jag inte borde förlåta dig, men jag vill göra de för du e de bästa jag vet.
Och även  att jag e förbjuden att  vara kär i dig så kan jag innerst inne inte låta bli.
FÖRLÅT!
Men jag ska låta dig va om de e de du vill

Meen som sagt den största platsen i mitt hjärta e de du som har!

presenter:D

Måste bara lägga upp vad jag fiick i födelsedagspresent av Sara i efterskott:)

* Ett knall rosa skärp:) (Har ingen bild än)
* Ett par Rosa Handbojjor ;) haha

Hon är för roligt, hon tkt jag behöver handbojjor nu oxå mihahha;)
Men dom e hur gryma som helst, erkänn^^

!

Dagen har bestått av att köpa födelsedagspresent till Brorsan. Ska köpa resten imorgon. Sedan blev de fika på Ikea va riktigt mums!.
Eva ringde mej idag också och sa att jag inte behövde jobba imon " de va faktiskt synd" för e riktigt pepp på att sätta igång att jobba nu:), Trivs så himla bra på jobbet.
Underbara männiksor man jobbar med alltså:).

Nä nu ska jag gå ner o hämta lite kaffe snart tror jag:)
//Stina

btw, Ny hårförlägning:), ( URSÄKTA MIN SKITIGA SPEGEL HAHHA)


Mår som man förtjänar,så det så!

Ögonen håller på att falla ihop men känner att jag inte har tid med att sova. Har sjukt mkt att göra som typ städa rummet, inhandla födelsedagspresent till bror och jaa helt enkelt en himla massa.
Lämnade just Sara viid bussen. Hon sov här inatt för igår va de Km och Vallen som gällde för migg och folket, Mycket trevligt va de må jag säga.
Började med förfesst hemma hos världens sötaste Lisen tack för de va mycket trevligt:), Jah och Sara e bääst påå att grilla korv xD mihihi..

Blev Km först där de va tequila race och sedan sommardrink time. Sommardrinken va faktiskt sjukt god.
Vidare till Vallen där de va typ helt dött men de va lite smått kuul för vi hade hela dansgolvet för oss själva först, men sedan kom de massor med folk o då jävla va dee ös ska jag sägaa dig.
Jag dansade nog konstant ända sedan vi kom tills vi skulle hem, men de är för de är så jävlaa skoj xD
OCH:D
Idag mår jag som man förtjänar, huvudvärk o trött som ett as men de e
smällar man få ta:),

//S



En Söndag I Malmö!

Sitter just nu på hotellrummet nyvaken och väntar på att duschen ska blii ledig.
Snart ska jag även få äta min efterlängtade hotell frukost, är ju så van vid stadshotellets nu så ska se om den är annorlunda här ^^.
Idag är det Köpenhamn och Bakken som gäller, vi ska möta upp våra kusiner där vid 12 tiden och vara där hela dagen åka massa karuseller o skooj, eller lär väl blii jag och Albin(kusinen) som åker mest. Men   super skoj ska det iaf bl!
Ikväll blir de nog äta något sedan sätta sig på puben och mingla runt i centrala Malmö.

Nee nu är duschen ledig men skriiver ikväll om hur dagen var=)

//Ciao Sttiinnaaa

Bild från igår:


:@

DRA ÅT HELVETE IDIOT, VILL ALDRIG MER SE DIG!.....
PATETISKA SVIN,





DU ÄNDA DU KAN GÖRA ÄR ATT LJUGA !!

S.U.R!

Jag e sur, har suttit en lång jävla stund och verkligen funderat!
Hur faan kan jag låta dej behandla mig såhär?, Hur kan jag hela jävla tiden bara gå och förlåta dig för alla gånger du verkligen sårat mig...
Denna gången är nog den värsta av dom alla jag har mått dåligt i över 4 dagar nu, gråtit  mig till sömns 3 av dom.De e inte acceptabelt=(.
De värsta är att jag inte kan vara sur på diig någon längre tid men nu ska jag faan få höra ett ordentligt förlåt. Ett förlåt du verkligen menar och att du säger hela sanningen till mig hur de igentligen ligger till om de e sant de du sagt eller om allt är en stor jävla lögn!.

Jag e bara så jävla trött på att blii sårad om o om igen, De ska inte va så eller har jag feel?!?


090702!

Nu sitter jag ute  lyssnar på härliga sommarlåtar och njuter av solen och värmen.
Dagen har mest bestått av att ta det lungt har inte orkat göra så mycket för igår va jag ute och de va grymt jävlaa kul, går inte att beskriva såå skoj va de:).Men kan beskriva lite från gårdagen här så förstår ni nog varför jag hade så skoj!.

Började med mat + kubb här, sedan vid 11 tiden drog vi först in till Km där vi träffade på massa trevlig folk sedan vidare till Vallen där vi stannade resten av kvällen och röjde satan, faaan vad skoj de va. Med lite alkohol i kroppen känns de som man äger hela dansgolvet haha.
Va en del trevliga killar på stället också måste jag tillägga.
Roligast på hela kvällen va nog när jag och Carro stog och dansade upp på scenen, grymt!!!!

Där är gårdagen i lite kort sammanfattning;).

Jonthes och min
fylle pose hahaha !                                                 FOLKET xD


RSS 2.0