Styrkaaa!

Mage, axlar rygg, CHECK!


vArNinG hög PULS!

Efter stor varning för hög puls efter dagens första stenhårda konditionspass blev de priotera hälsan först och därmed avbryta passet efter en timme och skippa kvällspasset.
Kroppen gör ont, riktigt ont! Har en grym träningsvärk i både mage ,armar o rygg efter ett dubbelt pass igår. Men det känns riktigt jävla gutt , då vet jag att jag gjort saker o ting rätt.
Imorgon är vilodag, vilket jag faktiskt är rätt glad över, det behövs och min hosta får lägga sig lite o mina muskler ska få vila.

Annars...
Har inte gjort sådär jätte mycket vettigt idag faktiskt, letat lite efter träningshandskar, sprungit med mamma på stan,lagat mat, kollat idol, varit oehört olycklig och tagit en kvällspromenad med mamma, det behövdes, skönt att få prata av sig. Det är bra att ha mamma ibland, de är en sak som är säkert!
Nu sitter jag i sängen, ska snart orka tvätta av mig sminket o krypa ner, något saknas ..Någon som håller om mig.
Ja jag är så förbannat trött på singellivet nu. Men tyvärr finns de inte många vettiga killar här i Kalmar som är tillräckligt mogna ..Och då säger jag inte alla utan MÅNGA!

"pusS o smeK"
Kondition!

Goddag!
Sitter här iklädd träningskläder, med en satans träningsvärk efter gårdagens dubbla styrkepass. Men de hindrar inte mig ..Beger mig alldelles strax bort till Malkars Västra för dagens första konditionspass!
NejNej jag älskar inte alls att träna!

Mitt mål är att delta i Kalmarmilen, Tjejmilen o MiniTrihatlon nästa år! Nu köör vi!
Uppdaterar senare!

Tillbaka efter ett långt uppehåll!

Nu var det länge sedan. Lite för länge sedan jag faktiskt la energi på bloggen!
De flesta tycker de är en töntig grej, men jag tycker om att o skiter fullständigt vad ni idioter tycker. Som ni vet har jag en stark vilja, den kommer jag också behålla.
Så vad har hänt den senaste tja, månaden blir de typ... Jag har hunnit vara i Ayia Napa o leva livet o har sjukt roligt med min bästa vän i en vecka, lärt känna massa nytt folk, tagit en funderare på varför jag strävar efter att "tycka om" fel människor, försökt lära sig att bete mig mot folk o inte vara så satans förbannad hela tiden, jobbat, utgångar,  fira bästis som fyllde 20 ,övningsköra, köpa gymkort o börja hård träna ja o massa mer. Detta vara bara några av sakerna jag gjort. Men har haft sjukt kul , de vill jag lova...

Börjar så.... Kommer bli ett alldelles för långt inlägg som ingen kommer orka läsa annars! Bjuder på 3 bilder från veckan i Ayia " fucking" Napa <3

Drar till Aiya Napa 1 vecka!

Sådär, färdig målade naglar, nyrakade ben o en helt fräsch Stina är nu redo att lämna landet för 1 veckas semester i Aiya Napa tillsammans med sin bättre hälft Sanna:)
Är galet nervös inför flygresan, men tror de kommer gå kanon bra, hatar bara att lyfta. Det är värre än att landa.
Som ni förstår kommer de vara rätt tyst här på bloggen under 1 veckas tid då jag inte har med mig datorn. Vill ha semester från allt som heter blogg,mail o Facebook. Det behövs!
Nu jävlar ska jagbli brun, riktigt jävla brun!

O så har vi ju turen att Doglas inte bor så lång ifrån vårat hotell så blir boka in en dejt med honom i dagarna när vi ändå är där. Kalas bra!
Nu ska jag fixa de sista.
Ha de super bra här hemma så ses vi, Bruna o glada;)

Pw på ingång.

Godmorgon!
Eller tja vad man nu ska säga. Ni flesta har säkert vaknat nyss, själv har jag varit vaken sedans 04:20 då jag jobbat morgonpasset i frukosten.
Gick väldigt bra, bättre än vad jag trodde. Kom ihåg de mesta så det flöt på!
Fick sluta klockan 10, så blev hem o sova o vaknade precis. Skönt att ligga o dega lite i sängen vill jag lova! Nu ska jag börja plocka fram lite grejer inför resan imorgon, sen blir de powerwalk innan jag ska möta upp min chef samt Melvin för en fika på Kullzenska! Trevligt.

Nu blir de på med träningskläderna o ut på Pw jag missade imorse pga jobb!
"pusS o smeK"

Träningskläderna sitter nu där dom ska, dags att aktivera musklerna!RSS 2.0