Dag 2, Göteborg

Är inne på dag 2 här, känns fortfarande lite jobbigt att vara ifrån alla där hemma men börjar kännas bättre. Bara jag vet att dom har de bra där hemma så har jag det bra här. Visst några tårar kommer de ibland men då brukar jag tänka på alla bra minnen jag har med alla där hemma och speciellt Älsklingen.
Men hur som helst, idag är jag grymt grymt nervös, för imorgon börjar min apu och kan inte förneka att jag är spänd alltså.
Men jag vet att dom är jätte snälla och så på hotellet och att jag förmodligen kommer stormtrivas.
Idag har vi iaf, åkt med både den buss och de tåg jag ska åka med för att komma in till city och de va faktiskt inte särskilt komplicerat, trodde de skulle vara 4 gånger mer komplicerande men som sagt så va de inte de.
Snart ska mamma o pappa lämna mig och åka hem till Kalmar igen, de kommer också kännas konstigt att vara här helt ensam fast ensam e jag ju inte men menar utan någon av de närmaste.
Senare springer jag nog ner till affären en sväng, får se lite vad jag känner för. Tar dagen som den kommer.
Skriver senare.
Ha de bra!.
Love me i´m famous<3 //S

Göteborgare...

Nu sitter jag här i Göteborg, vi kom fram idag runt 1 tiden då vi käkade lite macka o så. Vid 2 åkte vi till Borås o kikade fotboll " träningsmatchen mellan Elfsborg och Kalmar FF" 1-1 blev slutresultatet.
Blev skit sur precis i slutet av matchen då Elfsborgs idiotiska målvakt tog stryptag på Santos. Bara så ni vet skrek jag som fan va skit sur, men hatar fult spel, de är så omoget.
Men men, efter matchen sprang jag in på Max för att låna toaletten för dom va inte öppna på arenan, DÅLIGT!.
När matchen va slut blev de åka hem till huset igen där jag bor. Fast innan vi åkte helt hem stack vi till Maxi o handlade lite.Blev en hel del grejer ska ni veta.
Åt nyss mat blev indiskt med en smarrig fetasallad till va faktiskt rätt gott ska jag säga er;). Efter de blev de mello o chill med mamma,pappa o P-Å.
Snackade även i tele med älsk nyss också, att bara får höra hans röst gör mig stark och lycklig:)<3.
13 dagar tills jag kmr hem på en snabb hemvisit i 4 dagar:)<3
ÄLSKAR ANTON LAVI ENORMT<3 Misss youu

De närmar sig....

Jag hatar denna känslan. När jag bara känner att jag inte vill åka samtidigt som jag vill.
Jag vet att jag kommer ha skit kul när jag väl e där, men att de första veckorna kommer vara fyllda av hemlängtan, tårar o saknaden av Anton. Den första tiden kommer bli skit jobbig men jag ska försöka klara detta, för jag är stark, jag är de...
Men idag är de jobbigt, de är de faktiskt men de får de vara, för att vara ifrån den personen man älskar de är inte lätt. Inte alls lätt!...

Annars.... har dagen en sålänge varit rätt lugn. Började med att jag o Älsklingen gick till Packhuset o käkade lite hotellfrukost, va riktigt riktigt gott kan jag lova er.
Efter de gick jag ner till skogrejsen, behövde hjälp om hur jag skulle laga min dragkedja, så han gav mig tråd o sa hur jag skulle göra. tack för de.
Efter de blev de att ta bussen hem o nu sitter jag här med ögonen fyllda av tårar, o med känslan: Är jag en dålig flikkvän som åker?!?.
Nee nu måste jag ta fram massa saker jag ska ha med mig för ikväll blir de packa, va med älsklingen o ja de lär bli en hel del tårar ikväll skulle jag tro..
Ha en bra dag, Love me I´m famous//S

YOGA!!

Kom precis hem från ett yoga pass. Riktigt skönt måste jag säga...
Pratar med älsklingen i telefon då blir jag lycklig:)!

...

Nu blir de snart yoga!. Får mig kanske på gladare humör....Maybe.

Inte nu igen?!?

Denna Onsdag har varit awesome, dagen började 08.04 då mamma o jag tog tåget till Växjö. Va framme ca: 09.15 någon gång.
När vi kom fram sken solen så man fick riktig vårkänsla!,Dock all denna dumma snö, suck den e bara i vägen.Visst kan de vara bra med lite snö men såhär mkt?,Inte okej!
Tog en take away kaffe samt en macka från ett café på stationen, mkt mkt gott.  Vid 10 blev de in till balbutiken där vi skulle sy upp min klänning för den va alldeles alldeles för stor kan jag lova, men nu sitter den perfekt!. I stort sett tog allt ungefär 3 timmar.
Under tiden gick mamma o jag i Växjö "City". Handlade allt från leggins till en svart väst. Vi han även med en varmchoklad o kaka på Waynes coffe house!, Finns bara ett ord att säga om de stället o de är YUMMI!.. Fortsatte på stan o tillslut ringde dom om klänningen så blev tillbax till butiken o prova så den satt bra o de gjorde den. Iväg ut på stan igen för att yttligare fördriva tiden tills tåget skulle gå.
Åkte hem runt 15.00, nu är jag hemma igen o imon ska de börjas packa inför min så kallade "flytt"som är i 2 månader;).
Min varma chocklad toppad med marshmellows!.
Yummi!

Känslor...

Jag e fylld av känslor, vissa får mig att börja gråta vissa får mig att le.
Men just nu är de nog mest känslan att börja gråta. Att hela tiden gå runt o veta att så fort jag tänker på att jag ska vara ifrån min älskling i 2 månader så blir mina ögon vattenfyllda av tårar, tårar som säger att jag inte borde åka, att om jag åker är jag en dålig flikkvän.
Innerst inne så vet både jag o Anton att de kanske kan vara bra att vara ifrån varandra ett tag, men jag tycker inte de för den jag älskar vill jag kunna vara nära hela tiden.
Men jag får väl tänka så att detta att komma iväg o just till Göteborg kommer bli en stor merit att ha med mej länge fram i arbetslivet.
Men som sagt de kommer bli kämpigt,ledsamt men samtidigt kul. Konstig blandning? Ja jag vet. men de löser nog siig!
Jag älskar Anton Lavi<3, Vii är som gjorda för varann. Du är en del av mig.



45 cm långt hår!

Jaaaaaaaa!. yees!. Jippi!.
Ja vet inte mer vad jag ska säga. kan inget annat än få skryta lite själv nu men jag är as snygg i långt hår. Fick hem löshåret jag beställt.
De är i 8 delar o 45 cm långt. 1 nyans ifrån min hårfärg så ska färga mitt hår kastanjenbrunt innan balen. För löshhåret ska inte användas alls före balen för vill att de ska vara o hålla i den bra kvalité de är i nu och kommer jag se ut så på balen kommer jag inte annat än tycka jag är skit vacker! haha.
Jag älskar långt hår, finns inte mkt annat att säga.
Lämna gärna en kommentar vad ni tkr!
URSÄKTA FULT ANSIKTSUTTRYCK och SKITIG SPEGEL!MEN KOLLA HÅRET!!!!
Love me i´m famous//S

Victoria of Sweden!!!!

YesYesYes!.
Nu är de nämligen så att jag tjockat till mig lite o kan inte längre ha mina Victoria of Sweden Jeans. Dom e super snygga o nästa helt oanvända.
Kanske någon där ute som vill köpa dom?. O då är de så att ni självklart får göra de!.
Inköps priset va: 599:-
Säljs för: 299:-
Storlek: Xs

Dom sitter både tight o snyggt, så intresserad släng då hit en kommentar!..

Love me i´m famous//S

..

Början såhär på sportlovet har varit helt okej. En dag som mest bestått av chill o städ av gaderoben som jag nämnde tidigare.
Har även lagat mat med älsklingen blev jätte gott o jätte lyckat. Special köttfärsås med spagetti o en grekisk sallad. Yummi!.
Kom nyss in från efter en åktur på skidorna de va skönt med lite frisk luft.
Vi halv 8 blev de kolla på halv 8 hos mig.
Nu blir de mys.
//S
Fjollig cam bild!

100222..

Jahaja, då va de Måndag igen. Men ingen jobbig måndag  utan en måndag som består av sova ut, slöhet o allmänt chill. För som ni vet har jag ju sportlov!
Idag får jag se lite vad som händer, jag vet iaf att jag ska städa ut min klädgaderob, rensa ut massa kläder jag inte längre kan ha / vill ha.
Så är de någon där ute som läser min blogg som vill ha massa kläder som blivit för små så släng hit en kommentar vettja. OBSEVERA!: Kläderna är i storlek 34/36 el.XS /S.
Senare kommer A, då blir de att laga mat för mamma o pappa är inte hemma idag så då ska vi laga mat själva, känner att de får bli enkel mat idag så blir köttfärssås o Spagetti.De är helt okej gott.
Nu blir de sätta igång att städa klädgaderoben.
Have a nice day!!
Love me i´m famous//S

100221...

Söndag, dagen har bestått av jobb mellan 05,30.13,30. Skönt att jobbet gick så bra som de gjorde idag och att vi va två som jobbade, för hade inte orkat med en likadan helg som förra, då jag stressade ihjäl mig så jag ett tag trodde att jag skulle svimma av ett tag.Så gutt att vi va 2 som jobbade idag:).
Hem efter jobbet blev att baka kärleksmums med Anton, eller de va jag som bakade han kollade på..haha!.
Sen blev de ut o åka skidor o jag ägde säger vi;) fast igentligen sög jag om jag ska vara helt ärlig.
Trillade sisådär 5 ggr kanske, rätt kul eller inte.
Ne men har inget vettigt att skriva.

6 dagar kvar!
//S

Fantastisk kväll!

Finner inga ord, vad kan man säga hm... Fantastisk?,Underbar? ja kvällen igår va obeskrivligt bra o jag ville aldrig att den skulle ta slut.
Träffade på massa roliga människor som va länge sedan man såg o vissa som man saknat en hel del också. Så de kunde inte bli bättre.
Tack till alla som gjorde kvällen så bra som den blev.
Jag är tacksam att jag har så fantastiska vänner<3

Ikväll blir de melodifestivalen o imon blir de jobb igen, sista gången jag går till de jobbet på ett tag.
Kram S

100218...

Torsdag, Sista dagen i skolan för min del idag innan jag försvinner till göteborg i 9 veckor för att fullfölja min apu period.
Ska verkligen bli super skoj o börjar längta en hel del kan man säga.
Men men, Dagen har bestått av slutprov i barteknik och någon informationsträff om högskolan m.m. Rätt ointressant att lyssna på om jag ska vara helt ärligt.
Åkte hem efter det o hämtade lite grejer, för bli av att sova hos älsklingen inatt igen,Mys!.
Nä nu ska jag in på tradera o betala mitt löshår. NICE!.Så får jag de på Måndag:) YUMMI!
//S

Fokii Tävling!

Ja då va de dags för mig att va med och tävla i en av Fokis alla underbara tävlingar.
Har tidigare känt att jag alltid har sådan otur så har aldrig haft mod att vara med. Men nu kände jag att de va dags så gör ett försök:).
Tävlingen gick ut på att skriva varför just man vill vinna och de man kan vinna är en bärbar dator med mobilt bredband.
Så här kommer min version varför just jag vill vinna detta fantastiska pris..
Motiveringen lyder:

En viktig motivering är att jag ska åka iväg i 2 månader på praktik i Göteborg och ska under dessa 2 veckor vara ifrån min underbara pojkvän Anton.Och känner att detta kommer bli fruktansvärt jobbigt och jobbigare blir de om jag är utan internet och allt, med tanke på att personen jag ska bo hos inte äger något internet.
Visst nu tänker ni alla att de finns telefon och visst gör det de. Men att hålla kontakten blir både billigare o enklare för båda två.
Så tänker ialla fall en " fattig" student.
Så i korta drag lyder min motivering att kunna hålla kontakten med min underbar pojkvän som jag tvingas va iväg ifrån i hela 2 månader.
Hoppas du gillar min motivering!
//S Love me I´m Famous<3



100217...

Onsdag, Började med att jag hade sovmorgon till tio. Sedan in till skolan o göra Slutprov i Hotell C kursen, de va förbannat svårt för er som undrar. Hela sista sidan bestod av beräkning av beläggningsstatistik o sådant skit de sög.
Slutade när vi va klara men jag o Kicki stannade kvar för att se modevisningen inför balen 2010.
Sprang för att hinna med bussen 12.35 hem, men missade dej så fick ta bussen 12.53 istället.
När jag väl va hemma blev de slänga ner massa grejer i en väska o ner med dator i en annan o bege sig av mot bussen in till stan igen eftersom jag skulle till Anton.
Så nu sitter jag här helt utmattad.¨
Får se lite vad som händer idag. Nu blir de plugga lite barteknik, Slutprov i de imorgon!. Den teoretiska delen!.SUCK!

Dagens Outfit bild:



Igen..????

Jag är någon slags shoppaholic, de måste jag vara.
Har återigen inhandlat en grej, och dagens inköp blev ett par fräna glasögon.
Äsch ibland får man skämma bort sig själv, man måste få göra de iaf. Eller hur tjejer där ute?.
Nu blir de mindre roligare saker att göra som typ plugga-.-, Men de måste jag hinna innan gymmet.
Ha en fortsatt bra Tisdag
Love me i´m Famous //Š

Dagens inköp: URSÄKTA FUL BILD!



100216

Tisdag, Vilket innebär att de inte händer alls mycket idag.
Vädret är skit o jag är trött som tusan, kan de bli sämre?. Tror inte de!
Just nu gör jag inte särskilt mkt. Sitter här i sängen och deppar över att jag ska behöva gå ut i detta vädret sen. De e nämligen så att jag måste in till skolan o hämta hotell böckerna så jag kan plugga på hotell slutprovet som jag har imon.Puh vad jobbigt!. Men ska inte klaga har bara denna veckan kvar i skolan innan jag går ut på 9 veckors apu.
O påtal om apu:n har jag fått schemat idag inför de 4 första veckorna, de ser väldigt bra ut, chilla arbetstider och mkt ledigt, de gillar jag.
Nää om man skulle ta tag i sitt liv nu o städa rummet innan jag ska åka iväg. För har en del som står på schemat idag vilket är:

* Hämta böckerna
* Städa rummet
* Gymmet
* Plugga
Puh vad mkt, eller kanske inte i era ögon men grejerna är rätt stora att göra-.-.
Här får ni en outfit bild iaf:):
Ha en fortsatt bra dag, Love me I´m Famous <3 //Š


Hemma igen!

Kom just hem från staden.
Blev som sagt fika med Simåne, mycket trevligt o mkt vettigt snack.
Vi hittade ett bra fik som jag inte ens visste existerade, gott fika hade dom iaf och de är ju huvudsaken.
Och när jag väl va inne i stan kunde jag självklart inte låta bli att handla något litet till mig själv, så blev ett linne o ett halsband.
Ja de är ungefär vad jag hunnit med en så länge idag. Senare ikväll blir de gymmet o älsk kommer hit. Mys Mys!.
Dagens fika:




Dagens Inköp:



Måndag!

Måndag, vilket innebär ledig för min del från skolan.
Skönt!.
Så idag blir de mest chill men om en stund ska jag in till city o ta en fika med bästa Simåne:) kul kul!.
Ska bara försöka leta fram 13:- till bussen(A) Hm....
//S

Alla <3 dag.

Min blogg va konstig igår kväll när jag skulle uppdatera om gårdagen så får bli idag istället.
Igår som ni alla vet va de ju alla <3 dag. Vilket va till en början ett helvete men slutade underbart.
Dagen började med jobb 05.30, va själv " inget fel med de", men runt halv 11 så va de fortfarande lungt i matsalen o så men vid kvart i 11 dök ca: 20 personer upp utifrån o inkl. gäster som bodde där. Allt tog typ slut, o ja de va ett jädrans stohej där ett tag.
Så fick jobba hur länge som helst. Med 2 arbetsskador. En på ryggen där jag halkade o slog i den vid disken och en på magen där jag fick kaffe på" så har ett jätte fult brännmärke där nu :(.
Men tillslut runt halv 3 slutade jag, då blev de stressa hem till älsk byta om o vi hann till bion i tid Pust vad skönt.
Blev att se Valentine´s day o den va jätte bra, sedan blev de hem till älsk igen o vänta på att bussen hem hit skulle gå.
När vi väl va hemma så fixade jag iordning de sista detaljerna på hans alla hjärtans dag present som han skulle få.
Han fick en stor plansch/Tavla med inramade bilder på oss 2 o massa text o hjärtan runt.
Av honom fick jag världens finaste hjärta med text på 2 sidor, På den ena sidan stod de Finast  o på andra 4/12-09, alltså datumet vi blev tsm(A). Sen fick jag bio med(A).
Underbart lyckligt.
Tack för en underbar dag älskling o tack för du finns i mitt liv<3
Här är presenten jag fick av älsk:) Ursäkta min dåliga mobilkamera!

Kalajs!

Lördag och det är kalas som står på schemat.
Har precis gjort mig klar, dock vet jag inte vilken kofta de blir att ha över klänningen jag har, Hm......
Ja vi får se helt enkelt.
Vid 2 är vi bjudna hem till farmor o farfar iaf, där blir de fira farmor. Äta massa god mat o tårta. Kan de bli bättre?absolut inte:).
Dagens kalas outfit är:
* Svarta strumpbyxor
* Svart/Blå/grå blommig klänning med volanger
* Svart/Silvriga armband
* Silvriga ringar
* Ev. Svart bolero/ Svart vanlig kofta
Dagens frisyr:
* Mittbena, den moderna frisyren ni vet ;)
kommer blii najjs.
//S

Fredag igen!

Sitter o har sista religions lektionen någonsinn vilket är grymt gutt.
Tycker inte religion är verken roligt eller intressant för fem öre. Visst man överlever väl att ha lektionerna men hade hon inte bara pratat på varenda lektion läraren kanske man skulle tyckt de va lite intressant åtminstonde.
Nu sitter jag här o väntar på att läraren ska säga vad jag har för betyg i kursen, tror de blir ett ig men hoppas på ett g om jag lämnar in de sista uppgifterna innan Söndag.
Sen ska vi oxå få veta vad vi fick på vårat prov vi gjorde igår. O sen sak som e säker är att de gick inte alls bra    -.-.

Idag efter skolan ska jag på stan med Jonna o köpa alla <3 dag present till min lilla älsk, tror han kommer bli super glad för de han ska få.
Hoppas de iaf.

NI E FAN HELT STÖRDA, ALLA UTOM 2.. MOGET!

Göteborg resan!

Hemma nu!.
Dagen har verkligen varit underbart kul om jag får säga vad jag tycker.
Den började 08.04 med att tåget avgick från Kalmar Centralstation, på tåget spelades de kort med pappa o typ pluggade massa Islam för har prov imorgon.
Vi var framme runt 12 i Göteborg o då gick jag direkt till hotellet och gud så fiint de va!. Personalen va skit trevlig och jag blev super bra bemött.
Kommer verkligen stormtrivas där de e jag säker på..
Efter besöket där, blev de mat o shopping med daddy på Nordstan, hittade massa grejer o massa najs affärer som vi inte har hemma men väntade med att köpa grejer o köpte bara ett bar vita sneakers:).

Dagen har varit kalas skoj, de är en sak som e säker.!
Love me i´m Famous //S

Beteende?

Beteende är dagens ord. Hm ja, Bloggen beter sig på ett minst sagt lustigt sätt och har gjort några dagar därför jag inte har kunnat uppdatera.
Men nu funkar den någorlunda okej. Åtminstonde så man kan skriva ett litet inlägg till er läsare.
Dagen har bestått av skola några timmar, började med slutprov i barteknik o fortsatte med redovisning av projektarbetet" dock redovisade inte jag idag". 
Efter skolan blev de åka hem till älsk och mysa, va där hela dagen så tog jag 7 bussen hem för jag va tvungen att packa ner lite grejer samt skriva upp vad jag ska fråga om på hotellet imorgon.
Och för er som nu inte förstår vad jag pratar om är de så.....
att imorgon åker jag till Göteborg för att träffa min blivande handledare på min apu plats vilket ska bli mycket spännade och mycket kul.
Jag hoppas o tror på ett bra intryck både bland personal o hotell. De verkar så litet, mysigt och personligt på något sätt.
Kommer uppdatera bloggen imorgon när jag kommer hem igen och berättar allt om hur dagen va. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll.
Love me I´m famous!//S


Anton utan dej är jag ingenting.<3 jag älskar dig!



Sööndag igeen!

jahaja då va helgen snart slut igen och ännu en vecka som består av skola.
Händer en hel del dennna veckan, eller iaf i början av denna vecka. Kul Kul. De jobbiga är att jag återigen  har blivit genomförskyld, börja undra  vad det är som händer.
Men , helgen har bestått av familjemys, mys med älsk o idag Hansa city o köpt skor till balen:).
Jag orkar inte skriva så mkt mer just nu så skriver senare.
//s

Fredagsmys!

Äntligen Fredag.
Har precis käkat bakad potatis med mamma o snackat en himla massa mellan himmel o gjord, De behövdes faktiskt för jag va tvungen att planera massa om Göteborg resan o så.
Vi har typ kommit fram till att jag ska kma hem varannan helg o stanna varannan.Tror de kommer bli rätt bra, och älsklingen o jag kommer klara detta:).
Ser fram imot resan jätte mkt, de tråkigaste o jobbigaste kmr bli att lämna alla i 2 månader. Men när jag kommer hem kommer jag vara så full av energi så ja....
Nu ska jag gå ner till mamma, de e bara jag o hon hemma idag så blir lite fredagsmys framför tv:n. Sen blir de sova för jag o Rebecka ska jobba imon^^..
//S
With Love!

Goodbye my Friend!

gång sa vi, Vänner föralltid.
En gång sa vi, Aldrig bli ovänner
En gång sa vi, Bästa vänner.
Och helt plötsligt är vänskapen borta, en vänskap som en gång i tiden var en av dem starkaste jag hade.
En vän som jag alltid ställde upp för,en vän som ställde upp tbx men en vän som svek.
Att vår vänskap har försvunnit är tråkigt.
Men efter de som hänt, Blir de aldrig ett mer bästa vänner, vänner föralltid. Efter att en gång blivit sviken så känner jag att jag har bättre vänner än så.

Goodbye my ex Best Freind.
Bara så du vet var du den vän jag aldrig trodde svek, jag trodde alltid fanns där och va min bästa vän.
Saknar tiden då de va en sådan stark vänskap ingen kunde förstöra.
Jag saknar vår vänskap, men jag vet inte hur de kommer bli !


Tack för igår!

Börjar med att tacka alla som bidrog med en awesome utgång igår. Vi började på Km där vi va till halv 12 ungefär, sedan drog vi vidare till the trend där vi träffade på en himla massa trevligt folk.
Kvällen spenderades med alkohol o trevligt vänner kan de bli bättre? NEJ!
Idag är de Torsdag den 4/2, vilket innebär min o Antons 2 månaders dag, som för tillfället spenderas utan honom..
Men förhoppningsvis kommer han sen, vi får åtminstode hålla tummarna för de.
Jaa, mer har jag inte att skriva.
//S

Peppa!

Nu peppas de inför utgång. Ska bli sjukt kul ikväll alltså, eftersom de är så sjukt många som ska ut också så gör de allt mycket roligare.
Själv ska jag snart på förfest med Simåne o Tezz(Min nya  stavning på dit namn)hehe.
Senare blir de Km o de är där vi har tänk spenderar våran onsdagskväll men mycket alkoholic o kul umgänge.
Nä nu blir de göra sin iordning de sista ska åka nu vid halv.
Och vetni, jag glömde INTE legitimationen denna gång;). Vi vet ju hur de gick sist(A).
//S
Dagens outfit:
* Ljusa jeans - Gina tricot
* Svart tröja- Indiska
* Svart Bolero- Gina tricot
* Svart/silvriga armband- Ur&Penn och ICON
* Svart/Silvrigt nitbälte- New Yorker
* Svarta Pumps - Din Sko
* Pärl örhängen- Glitter

Onsdag!

Hemma!.. Kom precis innanför dörren. Har varit i skolan med Kicki o pluggat en massa. Fick två prov gjort så är rätt stolt över mig själv.
När vi va klara blev de in en sväng mot stan kolla lite kläder o så men inget handlades idag.
Nu är jag som sagt hemma, blir att sätta sig o kolla ett avsnitt av Andra Avenyn, efter de blir de packa o äta.
Ikväll blir de utgång med Tess o Simåne sen massa fler som vi kmr möta ute.
Kalas skoj kmr de bli.
Fest ikväll ledig imorgon kan de bli bättre?
//S

Bye Bye BITCH!

De va du som valde hur du ville ha de. Nu har du fan satt en gräns på bevisad OMOGENHET.
Väx upp någon gång.
Jag hatar dig!.
En vänskap som var en av de starkaste jag hade, en vänskap som jag trodde va äkta och en vänskap som betydde mest för mig har precis förstörts.
Jag säger bara, Vi kmr förbli ovänner..Jag vill inte ha tillbax en vän som en gång sårat mig så mycket som du gjort.Du har förstört allt.
Fast egentligen vad behöver jag dig till?, jag har ändå dem bästaste vännerna kvar som har bevisat att dom är 18 o  kan bete sig vuxet.

100202, Händelserik dag

Hej alla mina sockertoppar.
Sitter här i pyjamas vaknade nyss. Ingen skola för min del idag vilket var väldigt skönt. Blir väl snart hoppa in i duschen o sedan piffa till sig lite grann, kan ju inte vara slö hela dagen.
Idag har jag väldigt mycket att göra så denna dagen är sjukt händelserik om man kan uttrycka sig så.Och precis såhär kommer den se ut:
städa rummet,
plugga inför Hinduism provet jag har imon
laga mat /äta,
plugga inför Engelska Nationella som jag också har imon,
Älsklingen kommer,
Gå o träna,
Kolla mästarnas mästare
Dagen avslutas med Final i Paradise Hotel( Hejar Kristoffer).

Ja som sagt är de en hel del jag ska hinna med. Men bara jag sätter gång i tid typ nu så kommer jag hinna med allt förhoppningsvis.
Jag skriver senare idag så ni behöver inte oroa er.
//Stina,Love me i´m Famous;)

Så ser jag på saken!

Såhär ser jag på saken vänskap.

Vill man ha kvar en vän så sviker man inte, snackar inte skit och gör inte dumma saker i allmänhet som bitch fasoner o sådant.
Vill man ha kvar en vän ställer man upp, man tröstar i svåra stunder och försöker till 100 % visa hur mycket vännen i fråga betyder för en.
De är precis sådana vänner jag vill ha. Er andra skiter jag faktiskt fullständigt i.
Jag har mina vänner som faktiskt ställer upp på de sättet man vill och finns alltid där. Jag e glad att jag har er ni vet vilka ni är<3.Utan er så hade världen inte varit vacker.
Såhär ser en del andra på saken vänskap.
Man snackar skit bakom ryggen på personen som inte är där och i verklighet låtsas som ingenting.
Man håller sig till sitt och sitter dag in o dag ut o bara bryr sig om sig själv o sina jävla intressen. Och att man behöver faktiskt inte alltid ställa upp.

ja man får se på ordet vänskap precis som man vill.
Men de jag ville ha sagt va att: Man helt plötsligt inte bara kan säga följande: Jag har inte blivit som en helt annan person, vi har bara inte samma intressen längre. Hm?!?
Låter de konstigt i era öron?, Jag förstår de för de e precis vad de är.
En vänskap kan inte försvinna bara för en har tappat tycke o har sina egna intressen. Allt handlar om att man inte får vara så jävla egoist och bara sitta dag in o dag ut i SKOLAN o prata om sina jävla intressen det finns faktiskt annat och prata om och så kan man prata om de sen. I början stod jag faktiskt ut men de gör jag inte längre. Jag är ledsen , men hela jävla veckan som Simåne va utomlands grät jag mig nästan till sömns varje kväll i älsklingens famn. Älsklingen kom till mig sent på kvällarna för jag mådde så jävla dåligt. Han fanns där o ställde upp o de betyder.
Men förstår ni vad jag menar?, Ni frös ut mig fullständigt för de ända ni gjorde va att prata om era jävla ja ni vet vad jag menar.
Jag är så trött på detta. DU ÄR INTE MIN VÄN LÄNGRE, Du blir de när du är vanliga gamla S igen!.

RSS 2.0