Puss Onsdag.

Sorry att jag inte bloggat än. Men nu så kommer ett inlägg. Dock inte särskilt spännande, inte heller så innehållsrikt men ändå så förbannat mig bara!
Vakna upp halv 10 idag, laga frukost äggröra o bacon. Eller tja ska väll inte säga att jag hjälpte till jätte mycket men ändå liksom. Fick i mig dagens viktigast mål iallafall!
Drog mig hemmåt runt 11, Nanna kom vid tolv. Vi tog en Pw genom hela stan samt en lite kyrkogårdspromenad blev de också, mest för att jag skulle kolla till en väns Mamma o systers grav. Var lite sorgligt att vara där, för iår är de 6 år sedan de fruktansvärda hände så att säga.

Har även hunnit med att träna idag, kom faktiskt nyss hem. Nu ska jag strax bort o blii fejk brun, ska lägga mig i den såkallade cancer bubblan med rör...Dvs solariumet...
Har faktiskt inte tid att skriva så mycket mer!
VI hörs.
Puss <3

...Träningsvärken från helvetet.....

Då va även Tisdagen avklarad.
Haft en toppen dag idag med. Bloggade ju lite tidigare om vad jag gjort o vad som hunnits med. Efter senaste inlägget jag skrev har jag hunnit med sola,plugga,shoppa, stan med Sara, käk på 4 Kök, o Vipkväll på Make Up Store. Trevligt!
Nu sitter jag här och kopplar av med en kaffe i handen. Är sjukt trött, hoppas på att kunna sova inatt och inte vakna 300 gånger. Inatt blev det inte alls mycket sömn pga fruktansvärd smärta i hela kroppen. Inte roligt  alls...
Har fortfarande lika ont, men håller tummarna för det!

Ska snart cykla bort till kaggensgatan för lite bigbrother häng. Annars bjuder kvällen inte på allt för mycket.
Puss på er <3

Dagens mig:





Bra start

Tisdag.
Vaknade runt halv 10, skulle gå upp o hämta tidningen och möts av en ordentlig överraskning. Mamma o pappa hade gjort en lite bricka med kaffe,bulle o brevid låg tidiningen lika fint. Och ni underar då säkert varför!
Jo jag har faktiskt namnsdag idag, Stina finns ju inte med i kalendern så mamma o pappa gör en liten rolig grej av att när det är Maria som har namnsdag då de är mitt andra namn.
Så grattis till mig idag!
Dagen började väldigt bra så att säga.
Låg kvar o drog mig tills 11 då jag gick upp, käka frukost som blev Havregrynsgröt med ananas. Gott!
Gjorde mig iordning , drog på mig träningskläderna o begav mig ut på en 40 min lång pw, stannade även förbi lindex o handlade ett par knästrumpor på hemvägen.

Nu håller jag på tvätta åt mamma, hjälpsam som jag är. Ska snart sätta mig och plugga lite. Innan dess kolla upp historia kurs o samhälle B kurs på komvux. Dags att börja tänka framtid!
Se på nu dyker snart solen upp också. Varmt är det också!

Våren är välkommen med kärlek!
Dags att göra sig iordning, slänga i sig en smoothie o in till stan för att köpa mascara o ögonskugga.
Bye <3



Måndagskväll.

Aj, Har lagom ont, fruktansvärt ont om jag ska vara ärlig.
När jag går ser de ut som jag är stelopererad eller något helt annat, ni får tolka de hur ni vill när ni ser mig, men en sak kan jag lova o de är att gå det kan jag fan inte...
Trodde de skulle gå över då jag värmde upp rätt länge på dagens pass och inte körde samma muskelgruppen. Men icke, de hjälpte inte ett skit, blev värre.

Så ligger nu nerbäddad i sängen som en stel jävla pinne o orkar inte röra mig, gör för ont. Ska se om jag kan övertala mamma att komma in med en kopp kaffe, en smoothie o lite ananas om en stund, annars får jag väll fixa det själv..Suck(A) Nae jag går o fixar de själv, annars kommer alla bara klaga på att jag är bortskämd..
Nej dags att ta kväller.

Och med denna måndag avklarad fastställer jag nu att jag har en diagnos; Träningsnarkoman.
Puss <3



Roooouuummppa!

Måndag. Har hunnit med relativt mycket.
Vakna 9 typ, låg kvar o drog mig sisådär en timme innan de blev frukostkäk. Havregrynsgröt med blåbär o kiwi. Gott!
Gjorde mig iordning, Nanna kom vid 12 på kaffe, fixade lite med cv, snacka o hade oss. Gick mot stan vid 2 för att hon skulle fixa praktikplats o jag skulle vidare mot en resturang där jag sökte jobb, man kan ju hoppas lite iallafall. Trött på att bara vara hemma och inte göra ett skit.
Va lite kallare än vad jag väntat mig ute idag så blev direkt hem, stoppa i sig lite lunch. Ska snart dra på mig träningskläderna igen...
Blir  först en fika med Sara sen direkt vidare till gymmet för ett rygg/arm o axel pass.

Ja som ni hör är jag lika flitig som alltid. Nja nästan iallafall, Dags att göra lite körskolefrågor innan jag ska dra.
Puss <3

FRUKTANSVÄRD TRÄNINGSVÄRK I STJÄRTEN IDAG!!!!!!-.-
Ni får en rump-bild till detta inlägg , varsegoda;)


Spa-Dag med Mamma!

Söndag.
Helgen bara sprang förbi. Men har haft en toppen mysig helg!
Fruktansvärda dagar= Söndagar, men denna söndag har ändå varit helt underbar. Vakna upp av klockan som ringde kvart över 8, mamma hämtade mig borta vid baronen för vi skulle vidare på dag-spa(En julklapp som jag nu använde). Hade det hur bra o mysigt som helst.
Fick bada, basta, massage o såna ting hur mycket vi ville från kl. 9-11.30, avkopplande o behövligt. Fanns även oehört goda tilltugg såsom nötter, frukter, te, smaksatt vatten m.m att småäta på under tiden. Vid halv 12 hade vi ansiktsbehandling, och fy helvete vad gutt det va, man känner sig faktiskt fräsch, riktigt fräsch.

Gick o gjorde oss iordning inför lunchen efter denna o det va en helt fantastisk lunch, Salladsbuffé, förätt, varmrätt o dessert. MAGISKT! Åt tills jag nästan spydde upp allt igen, sjukt gott!
Vi var väll hemma igen runt 3, då ringde Nanna o ville ta en kaffe o mat, men jag som just ätit tog bara o köpte med mig en kaffe på munk o muffin medans vi satt på donken så hon fick i sig lite mat. Hade en välbehövlig pratstund som vi alltid har. hehe.
Gick vidare direkt till gymmet, körde ett ordentligt styrkepass ben/mage, gick hem o nu...tja borde städa rummet men hamnade framför datorn o paradise hotel istället. NEJ DAGS att städa, Mamma blir arg-.-
hehe.

Puss <3

Bilder fr. dagen:







Lördag..

Godkväll.
Lördag, traditionell utgångsdag men inte för mig idag. Har dels huvudvärk sen är jag trött o ska upp tidigt imorgon, åker härifrån halv 9 för ska på Spa-dag med mammsen!Mysigt.
Har inte gjort jätte mycket vettigt idag, va på Hansa city en sväng med brorsan, han behövde lite nya grejer och då fick hans otroligt snälla söta o snygga lillasyster givetvis följa med som smakråd, och med hem fick han ett par nya skor, en skjorta samt e kofta. Otroligt snygga grejer må jag säga..

Hela eftermiddagen har jag spenderat åt Paradise hotel Norge, inne på finalveckan, samt kollat torsdagens avsnitt av BB o bakat äppelpaj. Ska bort o käka nu ikväll o till efterrätt bakade jag min specialité;)
Nej, ska nu bege mig..
Hoppas ni får en toppen kväll, och kära vänner som ovänner; Ta de lungt, sup inte för mycket , ligg lungt o gör inte något som jag inte skulle gjort.
Adjö! <3



Bild fr. Onsdagens utgång...

Vår för helvete!!!

Fy fan så gött jag har de just nu.
Sitter på trappen nere vid vattnet nästan, njuter av solen o njuter av livets Goa stunder. Jag har faktiskt de rätt bra!

De blåser lite, men ändå fruktansvärt underbarat, är glad att jag bor som jag gör, har ju bara 3 m ner till kattrumpan badplats också hehe..
Har inte så mycket mer att tala om, sitter o surfar runt lite på ipaden, har vart o tränat samt hunnit vara hos mammas jobb dvs tandläkaren o undersökt käften. Såg bra ut, inga hål o sånt skit!

Ska hämta en kopp kaffe i fortsätta njuta, skriver senare.. O ni som jobbar, jag lider med er;)
Puss

 


Fettisdagen!

Godkväll...
Har haft en lika bra dag som alla andra dagar . Började med sovmorgon till 10, gick upp gjorde sig iordning som vanligt och begav sig in till stan o mötte upp Sara en snabbis.

Va hemma runt 1, Nanna kom o vi käka jordgubbar/päron/Blåbär till lunch, mysigt o hur gott som helst..
Bestämde oss för att unna oss varsinn semla på holmgrens också, så blev en sväng dit där vi snackade om välbehövliga ting.
Är ju liksom fettisdagen, bara en gång om året.
Kom hem,kolla gårdagens bigbrother avsnitt o  ställde mig o laga mat.... Mamma o Pappa fick blodpudding medans jag själv lagade mig en lite nyttigare matvariant som bestod av gröna ärtor o bacon. MUMS.

Ligger nu i en såkallad matkoma, ska strax ta en promenad med mamma, sedan vidare direkt till gymmet.
Hörs senare maybe.
Puss <3

Mitt o Nannas kaffe o fruktmys!

WTF?

Gränsen av vad man skriver till sitt ex går någonstans. Iallafall i min värld.....
Alltså jag vet inte vad jag ska säga riktigt.
En efter en gör folk saker bakom ryggen på mig, och nu måste du bevisa att jag verkligen kan lita på dig..
För mig helt oacceptabelt att skriva såhär.

Är iskall, kommer vara iskall..
Godnatt..



Bra tid, bra liv, bra strid..

Hej.
Lite piggare nu och lite mer medveten om vad jag heter. Känns bra!
Kom nyss hem från stan, har varit på arbetsförmedligen en sväng och träffat Nanna. Eller ja hon kom hit vid 11 typ o vi käka havregrynsgröt till frukost innan vi tog en rejäl promenad bort mot arbetsförmedlingen, hon skulle hem till mormor o jag dit då.
Stack o snacka lite skit med Marcus på vägen hem, välbehövligt o bra kan jag säga er. Hade dock inte lust att stanna allt för länge eftersom jag tydligen "alltid" hänger på kvasten.
Hur som helst...

Käka just lite lunch, blev två mackor med ost. Gott? Njaaeee vet inte.
Ska lägga mig o kolla ett par avsnitt av Paradise Hotel är tanken, sen blir styrka o kondition på gymmet. Måste dock va hemma till 5, tänkte laga maten idag, blir Spaghetti cabonara, Yummi...
Jag känner att jag bara svammlar just nu......

Pusss!
Dagens Me:...Slutar skriva nu.


bråttom...

Godmorgon.
Just vaknat, skönt att sova ut, Vädret ser ju ta mig fan helt magiskt ut ute.
Om Nanna svarar så blir de nog ta med sig lite fika härifrån o gå ner o sätta sig i parken, äckligt bra väder och det är bara Februari.
Men först, först har jag en del att göra ska gå upp o hoppa in i duschen nu, sätta mig o söka 2 jobb jag hittat, dra till arbetsförmedlingen, fixa med försäkringskassan som fuckat och äta frukost. Mycket nu.

Nu sms:ade Nanna, dags att öka takten lite.
Pusss <3



Dags för lite styrka o sånt skit.

Mätt.
Käka just fetaost sås, kött o klyftpotatis. Gott som fan.
Ska strax ner till gymmet o träna bort skiten blir kondition 30 styrka 30 idag också. Ska ju stoppa i mig ett par chokladbollar ikväll också så lika bra att få träningen gjort annars lär jag tjata om hur "tjock" jag blivit vilket jag inte har. Men tja ni vet, tjejgrejer....
Har sedan de senaste inlägget hunnit vara på stan fikat o snackat o välbehövliga ting med Simone. Va mycket trevligt.
Även ätit då som ni fattar.

Dags att ställa sig o rulla chokladbollar innan jag drar mig mot gymmet för en ordentlig omgång.
Adjö <3

Tröjan du hatar..

Söndag!
Helgen har gått oehört snabbt. Var ju i Göteborg hela fredagen, spenderade gårddagen med härliga människor o nu redan söndag. Men inte vilken söndag som helst, ikväll har nämligen BigBrother premiär och det är nog inte bara jag som sett fram emot detta..
Har än sålänge inte hunnit med jätte mycket, övningskört lite, gjort mig iordning o ska väll om en stund bege mig mot stan för en fika med snygg Simone.Mysigt!
Eftermiddagen o kvällen bjuder annars på kanske träning, matlagning o myskväll hos M!=)
Ne dags att bege sig in mot city!
Bjuder på dagens mig:

Lördag 18/2.

Go´kväll!
Sitter o lyssnar på musik. Har haft en kanon lördag.
Började med frukost runt 10 , gjorde mig iordning, mixade lite med mina nya plagg o fick på mig en snygg outfit.
Drog in till stan runt 1 o fika med Nanna, tog en kaffe på munk o muffin, gott!
Kom hem runt 2 , kollade klart på matchen mellan KFF-AIK . O vann gjorde dem också, bra jobbat grabbar.
Kollade ett par avsnitt Paradise Hotel innan jag stack till gymmet o körde ett ordentligt pass, 30 min  styrka 30 min kondition. Kändes riktigt bra kan jag tala om.

Kom hem, duscha o hjälpte mamma med maten, den står i ugnen nu, klar om 10 ungefär. Blir min favvo Västerbottenlax med ugnsstekta grönsaker. Mums!
Även denna kväll skippar jag utgången o stannar hemma känns riktigt bra faktiskt för jag ska göra betydligt roligare saker. Blir melodifestivalen med mor o far innan jag beger mig bort till M runt 9 tiden då de kommer hem !
Bra lördag!

Puss <3

Nya gymkläderna o en lagom taggad mig.



Underbar dag i Göteborg!

Godkväll.
Dagen började klockan 04.45, gick upp, gjorde mig iordning o gick mot tåget tillsammans med mamma 05.30.  Hittade våra platser som vi skulle o rullade iväg runt 6 tiden. Gjorde diverse saker på tåget såsom sov, spelade på ipaden o roande oss.
Var framme i Göteborg 10, gick till starbucks tog en fika, det är så sinnes sjukt gott.
Gick sedan på stan o handlade massor med grejer är förbannat nöjd må jag säga. Runt 4 satte vi oss på en italiensk resturang där jag käka lasange o mamma någon pasta grej med congac smak o grejer. MUMS!
Fortsatte att shoppa lite efter innan vi begav oss mot stationen för att ta tåget hem kl. 18.07.
Kan inte säga annat än att att jag verkligen har  haft en kanon dag  o fått med mig totalt 9 plagg, 1 klocka o 3 smycken. LYCKLIG!

Lite kortfattat om dagen.
Dagen i lite bilder:
Mina inhandlade plagg: 3 par trosor, skinnväst, grönt linne, halsband, 2 örhängen, virkad väst/topp, Jeans, tränings sportbh, träningsbyxor korta o klocka.
ÖVRIGT:

sorry

bloggen har legat nere idag så blev ingen update.
Skriver imon kväll när jag kmr hem från Göteborg =)

Alla <3 dag börjar ju "bra"...

Lagom ledsen, känner mig lagom värdlös o fattar ingenting.
Det är min start på alla hjärtans dag det!
Och nu fattar ni säkert ingenting...Vill heller inte berätta utan de som jag litar på o de som har frågat har jag sagt vad de handlar om till. Inget allvarligt men de tar fruktansvärt  mycket på ens självförtroende just nu.
Hur som helst...

Hoppas på att dagen ska bli bättre, Nanna kommer snart hem hit för en kaffe. Kanske en liten lunch med. Vi får se!
I eftermiddag blir de till att gymma o plugga körskola, söka jobb o ringa arbetsförmedlingen. Ikväll kmr M hem hit, ska bli spännande;) hehe.
Nae dags att ta tag i saker o ting.
Puss <3

Dagens humör för tillfället.

Helg sammanfattning.

Goddag, o förlåt för dålig uppdatering i helgen.
Men har haft mycket annat trevligt för mig så har inte haft tid helt enkelt.

Började med bullbakning i fredags samt fredagsmys med Nanna på kvällen , först va vi hemma hos M en sväng sedan blev de filmkväll hemma hos Oliver, Baksmällan två. Trevliga grejer det!
Lördagen börja med plugg, fika , stan, lite mera plugg, och kvällen spenderade jag hos M där de blev melodifestivalen , bullätning o mys.
Söndagen lika bra den. Frukost med mor o far, plugg o födelsedagsfirande o middag hemma hos farmor o farfar. Alltid lika god mat. Fantastiska är dem! O tårtan, fy så gott.
Avslutade även Söndagskvällen hos M där vi kolla på Kontoret o Wallander .
Det var min helg i helhet och det har nog ta mig fasen vart den bästa helgen på länge må jag säga!

Idag har jag inte hunnit med så mycket, mest tagit de lungt, känt mig värdelös o druckit kaffe med min fina vän Nanna.
Nu dags att laga lite mat för om ett par timmar blir de gym o handling.
Adjö <3

Solbrillor på..Magiskt väder idag.

Bra Torsdag.

Go´kväll.
Haft en förbannat bra dag. Började med att klockan ringde redan vid 9, vakna rätt pigg med tanke på att jag bara sovit 5 timmar då jag va ute igår. Va sådär! Trött på att gå ut..Samma människor,samma beteenden, suck.
Hur som helst...
Hade tid hos Jonas vid 10 "Frisören", kom dit o hade riktigt bra förhoppningar om att kunna få mitt hår lite ljusare. Diskutera lite fram o tillbaka och han satte igång att färga. Satt där i minst 3 timmar, o fy helvete vad nöjd jag blev. Riktigt bra är håret nu kan jag lova!

Sprang vidare till Marcus o hämta min berlock som han lagat.
Stod kvar en stund o snacka lite skit i väntan på Nanna o Oliver.  Blev lunch på 4 kök, fy helvete vad gott. Vidare hem till mig , möta Sara, vidare till corner för en kaffe o sedan möta mamma o handla.
Kom hem , bytte om o prata lite skvaller med mamma innan jag begav mig bort till M där de bjöds på middag.
F o N kom också dit, fruktansvärt goa människor. O med sig hade de nybakta bullar.
Så männen fick laga mat o fy så gott de blev!

Blev till att stanna kvar ett tag, kom nyss hem o har haft en förbannat bra dag o kväll helt enkelt.
Fantastiska människor är ni allihop!
Puss <3

Nya färgen:

Bra start på dagen!

Heejsan,
Haft en bra dag hittillis. Vakna upp brevid den saknade, blev serverad frukost o kaffe. Bra start på dagen!
Begav mig hemmåt runt 11 tiden, plugga lite körskola ett par timmar , o sedan fräscha till sig.
Nu har jag precis kommit hem från gymmet, körde ett 30 min konditionspass, känns skönt såhär efterråt.
Sitter o dricker fit&smart protein drink. Mums!

Ikväll blir de fika hemma hos M , efter de blir det nog utgång, osäkert än.
Pepp? Nja faktiskt inte alls... VI får se helt enkelt vad jag känner för sedan. NO ALCOHOL for me iaf..

Puss <3

Mot gymmet, löp 40 min..

Go´kväll.
Ligger nerbäddad i sängen under filt o har elementet på högsta gradern. Det bär mig emot att behöva gå ut i kylan o till gymmet, men springer mig varm på löpbandet lika snabbt skulle jag tro. Ska öka från löp på 30 min till löp på 40 min.
Går in för detta nu, fifan vad fit jag ska bli.
Hur som helst...

Efter gymmet blir de hem o duscha en snabbis innan jag ska iväg igen.
Överlycklig över att de äntligen är Tisdag, de gör mig glad att de kmr hem idag! Oehört glad.
Livet känns genast lite bättre må jag säga.

Så ni lär inte höra mer från mig här idag...... Hörs imorgon igen o ha en bra kväll, för de ska iaf jag ha ! ;)

Mot gymmet!

Nöjd tjej.

Nöjd.
Började dagen med att säga upp mig, då jag kände att jag inte trivdes.
Gick till frissan o bokade tid för att bli lite ljusare i håret så på torsdag kööör vi.
Kom hem. Insåg att mitt kosttilskott hade landat i brevlådan, så blev riktigt glad o har just satt i mig en protein shake med smak av jordgubb.
MUMS!

Nu kör vi, vägen till att bygga en riktigt snygg kropp! O måste tillägga. Har ju världens snyggaste shaker, utan tvekan!

En tanke.......

jobbat,tränat o skypat med pojkarna fr spain.
Bra Måndag
Puss ,adjö, Godnatt...

Min svajiga vardag från 37 kg o nöjd..

Jag kan inte förklara min kärlek till träningen. Jag är så evigt tacksam över att jag ser ut som jag gör just idag.
Tack alla som hjälpt mig på en svajjig väg från 37 kg o nästan aneroxi, till att idag väga .. kg, se frisk ut, o ha en förbannat kurvig o bra kropp som jag trivs med.
Nu är de bara musklerna som ska dit!


Kärlek <3

Måste vart -25 inatt.....

Fruktansvärt sliten och fruktansvärt efterbliven idag.
Fy helvete vad trött jag är.
Hade en kanon kväll igår. Började med middag här med tjejerna Sara,Nanna o Agnes, blev Tacos i skål o glace au four till efterrätt. Blev såkallad MK!

Drog vidare till Eddie på förfest runt 9, va lika trevligt som vanligt.
Runt 11 tiden drog jag o Nanna vidare till The Sign där de va sjukt kul,Drog till Oleary´s efter många om o men vid 2, sedan blev de häng på corner där vi också som vanligt träffa på magiska människor!

Tja, min gårkväll i stort sett.
Sluta med att jag o Nanna däcka hos mig 05.00 innan dess höllt vi på dö, de måste minst vart 25 minus!

"Red lipstick"-Rihanna

Red lipstick, all on the paper Let me take a hit while you sit and rush Go hate, talk shit, it's all on the paper Let me grab my tit while you sit on top Do you right here while the whole world's watching All up in my mental, gotta get up in my physical Don't know what you did But you really got me feeling That feeling tonight All on you, K Cause you really got me feeling That feeling tonight I want you babe Got me going cray Hard to let it go, let it go Just show me where you want me baby Can't fight the feeling Cause you really got me feeling That feeling tonight

Äntligen Fredag....

Go´kväll! Äntligen Fredag, har inte jobbat idag.. sov ut o har tagit de lungt i princip hela dagen. Hann med ett konditionspass på gymmet o en runda med mamma bort till hemmakväll. Kände att jag behövde vara hemma och fundera idag, mådde inte jätte bra på morgonen heller så. Inget jag vill diskutera över på bloggen. Men inget jobb för min del idag iaf. Ligger nu nerbäddad i sängen, fryser något fruktansvärt ! Har ialla fall fått i mig en bit mat o hunnit skypa med pojkarna i spanien. Riktigt trevligt! Resten av kvällen bjuder påå 1 kg hemmakväll o mys hemma hos mor o far. Önswkar er alla en Trevlig Helg!

Woops!?!

Har kommit in i en jag har glömt o blogga fas. Men har inte tid nu heller. inväntar Nanna , för vi ska laga mysfrulle med allt vad de innebär., Scones, Ägg,bacon, juice, kaffe,te,oboy o efterrätt! BRa start på dagen.... Jobb 13-21....Skriver antagligen senare. Pussssss Bild fr. igår . Vi sprang på Viktor på Oleary´s! Trevligt trevligt.

RSS 2.0